Sziasztok lányok!
Jaj csajok, én a magam szűkszavú stílusában csak annyit írnék: NNEEE MÁÁÁRR!
Olyan jó kis fórum ez még most is!!!
Kirekesztettnek én is tudom magam érezni, de nincs vele gondom, merthát ritkán jövök. De nagyon szeretek jönni!
És bár nem lakom messze, de még talin se voltam, na de majd tavasszal!
Tegnap végre sikerült hévezni! Bár a nagykocsit férjem alig bírta felrakni.
Csabinak és Eliotnak boldog hófordulót, kis hősünknek és anyukájának jobbulást is!
Patr, pici babácskának és anyukájának sok-sok erőt!
Zsoleszen milyen komoly szövetnaci van! Elegáns a fiatalember, alkalomhoz illő viselet!
Kata, kérdeztem én is férjemet a csúszózsaluról, ő is azt mondta, a lényeg a szigetelés, mert a beton viszi ki a meleget, de akkor ezek szerint van, az jó! Örülök, hogy tetszett!
Basszus, BonJovi 47 éves ma! Durva.
Ági, az jó hír, hogy Szonja otthon van! Milyen emberek vannak az egészségügyben, hihetetlen! Jobbulást Nektek!
Orsi, mi baja a kutyának? Milyenek voltak a kiskutyák? (Ugye Ti voltatok kiskutyalátogatóba?)
Viki, itthon mindig próbálom lekövetni a capuccsó-csodáidat, de asszem a Donald-kacsással nem próbálkozom!
Mi jól vagyunk, Tami olyan vicces tud lenni, szájával vagy úgy csinál, mintha kajamaradékot akarna leszedni a nyelvével a két fél fogacskájáról, vagy mintha savanyú cukrot szopogatna. Mondjuk is neki, „Margit, savanyú cukor” (ha emlékszik még esetleg valaki Besenyő Pista bácsi eme szösszenetére, mi nagy funok voltunk)
Na, megyek, felébredt kis királylányom.