Új privát üzeneted érkezett!

Ági!
Jobbulást Nándusnak! Neked is Drága!
Kép

Orsi!
Apukádnak Kép

Az ingedet megmutatod, amit vettél?
20150601134430

Ági!
Jaj, jobbulást nektek! Nemhiába mondják, hogy egy anya megérzi, ha nincs rendben a gyereke. Jó, hogy elvitted másik helyre is Nándit!

d.dodó

Sziasztok lányok!

Jaj csajok, én a magam szűkszavú stílusában csak annyit írnék: NNEEE MÁÁÁRR!
Olyan jó kis fórum ez még most is!!!
Kirekesztettnek én is tudom magam érezni, de nincs vele gondom, merthát ritkán jövök. De nagyon szeretek jönni! :D
És bár nem lakom messze, de még talin se voltam, na de majd tavasszal!
Tegnap végre sikerült hévezni! Bár a nagykocsit férjem alig bírta felrakni. :(

Csabinak és Eliotnak boldog hófordulót, kis hősünknek és anyukájának jobbulást is!

Patr, pici babácskának és anyukájának sok-sok erőt!
Zsoleszen milyen komoly szövetnaci van! Elegáns a fiatalember, alkalomhoz illő viselet!

Kata, kérdeztem én is férjemet a csúszózsaluról, ő is azt mondta, a lényeg a szigetelés, mert a beton viszi ki a meleget, de akkor ezek szerint van, az jó! Örülök, hogy tetszett!

Basszus, BonJovi 47 éves ma! Durva.

Ági, az jó hír, hogy Szonja otthon van! Milyen emberek vannak az egészségügyben, hihetetlen! Jobbulást Nektek!

Orsi, mi baja a kutyának? Milyenek voltak a kiskutyák? (Ugye Ti voltatok kiskutyalátogatóba?)

Viki, itthon mindig próbálom lekövetni a capuccsó-csodáidat, de asszem a Donald-kacsással nem próbálkozom!

Mi jól vagyunk, Tami olyan vicces tud lenni, szájával vagy úgy csinál, mintha kajamaradékot akarna leszedni a nyelvével a két fél fogacskájáról, vagy mintha savanyú cukrot szopogatna. Mondjuk is neki, „Margit, savanyú cukor” (ha emlékszik még esetleg valaki Besenyő Pista bácsi eme szösszenetére, mi nagy funok voltunk)

Na, megyek, felébredt kis királylányom.

Kép
teó

Patri,
megtaláltam a picirit, most már értem és nagyon drukkolok neki, nekik ismeretlenül is!!!! Majd hozz híreket, én is jövök :wink:

Julcsi,
láttam Marci-képet is, gyönyörű a kisfiad!!!

Csajszik,
tudjátok, hogy én is "kimaradó" topiktag vagyok, de olyan jólesik, hogy ha kéthetente idekukkantok, akkor is szeretettel fogadnak, és dicsérik a gyerekeim képeit, reagálnak a hsz-eimre, és ellátnak jótanáccsal, ha kérdezek valamit (elolvastam ám mindig, köszi :wink: ). És mindig tudok tanulni valamit - ez szerintem nagyon nagy előnye ennek a fórumnak! Rengeteg tapasztalat, sok egyéni megoldás, lehet válogatni. Nekem nagy erőt adtok, most is, amikor itt küzdök a hármunk betegségével (Zoli dolgozik ma már...).
Remélem, hogy mindannyiótokkall tudok még azért beszélgetni, vagy legalább olvasni rólatok! Werám, ha csak időhiány miatt nem jössz, azt tökéletesen megértem! És akkor úgyis jössz majd, ha lesz időd, igaz?
Evelyn történetét nem követtem, de neki nyilván egy csomó olyan gondja van, amivel nekünk nem kell szembenézni. Ha ezeket egyedül akarja inkább végiggondnolni, érthető. Biztos vagyok benne, hogy mindenki nagyon várja Eliotról és Evelynről a híreket, és mindannyian gondolunk rájuk nap mint nap!
Tami, a te történetedet nem tudtam kibogozni, úgyhogy ahhoz nem is mondok semmit, mert törölted a hsz-eidet. Ezt nagyon sajnálom :(

Teó,
hogy van Tami bőre? Képzeld, Nándinak kijött mostanában néhány kiütése. Most kapott antibiotkumot, és képzeld, látványosan múlnak a kiütései! (újabb rejtély, hogy akkor ez most mi is lehet...)
Hehehe, savanyú cukor!

KépKép
szkagi

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Gyorsan benéztem, visszaolvasni még nem volt időm!
Tomónak tegnap áttört a jobb felső foga. Az éjjel mégis úgy visított mint egy kismalac.... :(

Hétvégén Ágicám sütött zabpelyhes kekszet, nagyon finom volt. A húgom hozta a receptet, már Ő is sütött többször. De ezt megrtartjuk. :wink:

Próbálok visszaolvasni, már amennyire Tomókám engedi....

Kép
zsuzska72

jó reggelt!

Háááát, :cry: :cry: :cry:
Ennyit tudok most a topicvitához hozzátenni.

Ági!
FELHÁBORÍTÓ! Ennyit meg a te történetedhez!
MI AZ HOGY NEM NÉZI MEGA TORKÁT?????
Gyerekorvos, nem?
Minket a heim pál ambulanciájána avval csesztettek, pedig a szomszédban a fül-orr-gégészet és volt olyan hogy 24 óra latt 66 gyereket láttam, hogy tanuljunk meg fület nézni, dobhártyát vizsgálni! A toroknézés szorosan hozzátartozik a vizsgálathoz!!!!
És utána még mindig lehet azt mondani, hogy irány a fül-orr-gégészet!
annak örülök, hogy már jobban!
További jobbulást!

Orsi, az apukád is FELHÁBORÍTÓ! bocs, hogy ezt írom.
Mást inkább nemis írok, inkább, de emiatt is :cry: :cry: :cry:

Ma csupa ilyen lesz :cry: :cry: :cry:

Adél jobban van, jól aludt.

Tamara, Orsi, bocs a hezitálásért!

Írok majd még!

Kép
andkata

Hova tűnt a szép tavaszi idő? Nálunk szakad a hó! :evil: :( Pedig szombaton már elég volt egy pulcsi is!

d.dodó

Eliotnak 40 fokos láza volt éjjel, most beszéltem Evelinnel!

emiatt is :cry: :cry: :cry:

Asszem megyek is!

LÁNYOK SZERESSÜK EGYMÁST! AZ ÉLET OLYAN NEHÉZ!

Kép
andkata

Dodo!

Itt pedig borús van, és fúj a szél...ha kinézek, fázom....

TAVASZT szeretnék!

Tegnap eladtuk végre a felesleges ülőgarnitúránkat, megvettük az ajtókat, az ablakossal apa délelőtt beszél...azt hiszem, hamarosan indul a hajcihő.............
Vendég

Eliotnak sok gyógypuszi!
20150601134430

Na,akkor most aki elpakolta a kiscipoit az vegye mar a faradtsagot es csinalja ujra a vonalzojat. Innentol kezdve a vitat lezarom,mielott mindenki elhuz innen,mert ebben a hangulatban nem tul nagy orom tarsalogni az bizti. Akinek valakivel baja van porgesse at a hozzaszolasat es annak irjon, akinek akar.

En se jovok szinte,ram is haragudhattok,de 2kolyok mellett egyedul baromira nehez. De este mindig visszaolvasok es ha nem is tudok reagalni mar, erdekel h mi van veletek.Az is bizti hogy sokan nem vagyunk pestiek es nem alakul ki szemelyes kapcsolat,de az elso taliig is rengeteget irtunk es odafigyeltunk egymasra,miert ne lehetne ez most is igy?

Mindenki lazícccssson es aztan ujra béka van :wink:
Kép

Andi!
koszi a koszontest! elmaradt a hofordulonk :( de a sutit azert bepotoltuk :D

Hangulatjavitokent feldobnam a mai korker(d)est:
Mindenkitol valami vidam kepet kerek a babojarol :D

Kép tegnap esti pancsi
Kép ez meg a tegnap elotti vacsi
Vendég

Ú,Eliot drágának jobbulást-szegény!

Ági:nektek is jobbulást!

Ez a sok nyanvadt betegség! :evil: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Mav:de jó hogy jöttél!Édesek a gyerekek,na meg a kutyi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, szegény kis Eliotnak gyógypuszi!!

d.dodó

Timi:nagyon édes Bence!Kis huncut! :D

Kép
Kép
Kép
kike

eliotnak jobbulást!
és a többi kis betegnek is!

hófordulósoknak boldogot!

mav!
én nem olvastam a hsz-edet, de vigyori képeket hoztam :D azután olvastam hogy feltettem őket.
látod gondolatolvasás... :D ;)

ezeket igértem még a hétvégén, de most jutottam el oda hogy feltöltsem őket.
a kedvencem most a dobolós kép, amit vmelyik nap tettem fel, meg ezek a harisnyásak :D
és annyira élvete, tudta hogy most nagyon kell pózolnia :D

Kép

Kép
timi1982

Mav! Nagyon édesek a gyerkőcök!

timi!
Bence haláli abban a harisnyában :).

d.dodó

Mi elmegyünk egyet sétálni...hamár főznöm nem kell.

d.dodó

Eliot!
gyogyulj meg!!!!!!

Orsi!
ezt nem mondod????????? :shock:

LÁNYOK SZERESSÜK EGYMÁST! AZ ÉLET OLYAN NEHÉZ!
Kata!
teljesen egyet ertek.(nekunk is vannak ujabb gondok,de senkit nem untatok,azert jovok hozzatok,mert ugy fel tudtok viditani(olelos smiley) :D

Itt tok jo ido van. Apukam felszerelte a fiuknak a hintat kintre es kesobb ki is probaljuk. Majd kaptok kepeket.
Vendég

Anita!
Lsz. a képekhez írd oda, h Bence ill. Csabi, mert még nem tudom őket megkülönböztetni. ;)

Kép

Ja! Röhögjetek egy jót.

Az a gatyó, ami a képen Lackón vagy fog. Tiszta kék volt a gyerek lába. Fürdésnél súroltunk, mint állat, de csak kopott, 2 nap múlva ment le rendesen.
20150601134430

Igenis, Anita!

Nem a legjobb, de vidám! (kétfogas- de van már egy harmadik :wink:)
Kép

Kép
andkata

mav!
naná hogy dicsérni meg elfelejtettem :oops:
a kutyi az saját? nagyon aranyosak a kis lurkók

dodó!
jó sétát.
ma én se főzök, de az idő nagyon rossz. lóg az eső lába, igy nem hiszem hoyg lesz séta. pedig nem szoktuk elsumákolni :(

viki!
én most gőzölgő teát innék... olyan képed nincs ;)
most az esne jól :)

orsi!
remélem apukád azért meggondolja magát és ott lesz az esküvődön!

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Minden van!
Kép
20150601134430

Nagyon édes minden baba!!

Én is hoztam,most csináltam-szegényemet annyira zavarja hogy egyszerre három fogicája jön,hogy cumizik-pedig ő sose szokott,csak játszani vele.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Na, visszaolvastam.... próbáltam követni az eseményeket, de.... :(

Nem is tudom merjek e szólni, hiszen én is "új" vagyok! :?

Én szívesen jöttem, mert mindig meghallgattak, elmondhattam a bajom, örömöm, elolvashattam mások örömét, búját, bánatát, láthattam szebbnél szebb babákról képeket... és ez örömet okozott nekem!
Szerintem az életben a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat! És ha ez működik, akkor ezt mások is érezni fogják, és rajtunk keresztül ők is jól fogják érezni magukat! ...... Ha nem baj, én azért továbbra is olvasok (majd legfeljebb még kevesebbet írok)

Kép
zsuzska72

Zsuzska:már miért írnál kevesebbet??Tessék csak jönni,és írni!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Teszek fel inkább én is mosolygós képeket! (Viki úgy is azt mondta, hogy már csak ilyet tehetek fel! :D)

Kép
Kép
Kép

Kép
zsuzska72

Tomó nekem kizárólagosan mosolyogva tetszik!

Domi milyen komolyan néz a cumival!

Lackó elaludt nagy nehezen. Már tök kóma volt, ülve bóbsikolt, de ha felvettem, letettem, kipattant a szeme.
20150601134430

Na ugye megy ez nekunk :wink:
Imadom az osszes kepet :D

Viki!
Beni furdik,Csaba furdeti :lol:
Pizzas is Csaba
Azt hittem ez egyertelmu :lol: A korhazban is az volt nekem: mindig kerdezgettem masoktol h a tieid is mozognak? Mi lesz a nevuk?... csak neztek ram,de nekem termeszetes volt h ha nekem 2van masnak is :lol:
Nalunk a next-es kiscipo fogott. Kijott az egesz szine es a mellette mosodo jatekok megkaptak. Lett sargabol kek napocska,boci-maci :lol:

Timi!
Gyere,epp teazom. Valaszthatsz is,h barackos v erdei gyumis kell?
Kutyi nem sajat. A mienk nagyobb es vagy 30kiloval nehezebb nalam :oops: majd lefotozom neked
Vendég

Drága kicsi Eliot gyógyulj meg hamar!!!

Én apás fotót hoztam...ez attól vicces, hogy apának nincs is szakálla, csak fogadásból növesztette meg...(azóta ismét nincs)

Kép

Rajtam nem tudom, mi a vicces, de ma amikor Emmához bementem, hangosan röhögött.(azóta is, csak úgy)
olyan aranyos volt, még a könnyeim is kipotyogtak... :oops:

Ablakcsere vagy holnap, vagy holnapután.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Babás képek nagggggyon jók!
a kutyi is...! :wink:
Vendég

Adél Szívem Kép

Zolinak van sok szabadideje kint? Ismerősökkel utazott?
20150601134430

Zsuzska:nagyon édes!
Annyira jók ezek a mosolygós képek-mosolyt csalnak az ember arcára :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, és mg valamit akartam írni!
Mindenkinek, de főként Szly-nak és Andinak!

Olvassátok már el a könyvet amit Véda mondott (A Titok címűt!)
Én most tartok a felénél. Végiggondolva eddigi életemet, tényleg én vonzottam be magamnak mind a jó, mind a rossz dolgokat!

Tehát Szly! Ha Elhiszed, és úgy is gondolod, hogy visszakapjátok a bálázó árát, sőt még kártérítést is, és ezt át is érzed, elhiszed teljes szívedből hogy így lesz, akkor hidd el, így is lesz!!!!!

Te pedig Andi! Tudd, hogy igen is meglesz a ház!!! Képzeld el milyen érzés lesz ott élni! Képzeld el, hogy milyen lesz a konyhád, szobák, ... stb... és éld át az érzést, azt az örömöt, amit ez jelent neked! ÉS MINDEN MEGLESZ! HIGGY!

Ugyanis a titok nem más, mint a vonzás törvénye! A hasonló a hasonlót vonzza!
1. Kérj! 2. Higgy! 3. Fogadj!

És ami a legszebb, hogy tényleg MŰKÖDIK!!!! :D:D:D:D

Kép
zsuzska72

Még valamit elfelejtettem! :oops:

Csabinak és Eliotnak boldog hófordulót!

És Eliotnak gyógyulást!Meg minden beteg babócának és mamócának!

Kép
zsuzska72

Rákerestem erre a könyvre:ez ilyen agykontrolos,ugye?
A Silva féle agykontroll tanfolyamot én el is végeztem még tanuló koromban,Nővéremmel,és Anyukámmal!
Az biztos hogy az agy sokmindenre képes!!Többre mint hinnénk! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Zsuzska:hol lehet letölteni azt a könyvet?

Kép
Kép
Kép
kike

Lépek lányok...igaz, remélhetőleg, csak rövid időre....

(amiből lehet még néhány nap is... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Szólít Emma, meg a házikó, amit elfogadható állapotba kellene hoznom, hogy holnap szétverhessék... :shock: )

Legyetek jók és NYUGODTAK!
Nem szeretnék civakodásra visszajönni, mert akkor lesz nemulass! :wink:

Sziasztok!
Vendég

Szoval ez a titok kulcsa :(
Akkor mi nem vagyunk hasonloak apaval :cry: :D
(de azert vki nyugtasson meg h az ellentetek is vonzak egymast) :roll:

Emma es Tomo is cukiiiiii!!!!
Kerem am meg a kepeket :wink: MINDENKITOL!

En mar olyan vidam lettem h a ket kolok mindenet legyumizte(Csaba kilokte az egesz fruttapurat a kezembol,Bence olebe zutty mind2 kolok atoltoztetni pokroc lepedo agynemu...mosas) es az es mar ezen is csak mosolyogni tudtam,pedig maskor orditani tudnek ilyenkor.
Most azert is atoltozunk es megyunk hintazni.
Vendég

Viki!

Tegnap volt a szabadnapja, de nem is tudott sokáig aludni az időeltolódás miatt, így New Yorkba ment (rábeszéltem! :)) skype-n!
Vett egy videokamerát, hogy Adélról sok szép emlékünk legyen!

Külöben egyedül utazott a cégtől a tanfolyamra!

megyek felébredt!

Kép
andkata

Sziasztok!

Csak azert jöttem, hogy ratok szoljak! :x
Eddig olyan jol megvoltatok(neha neha en is itt, Veletek) es most mindenfele bajok idezik elö magukat! Pedig nincs is semmi!!!

Heeeeee!!!Ebresztöööööö!Tessek felebredniii!
Ugyhogy tessek ugy folytatni a forumozast mint eddig!Bekesen es szeretetben!

Kicsi Eliot! GYogyulj meg gyorsan!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Anita, ez jó 5let volt, azt hiszem, nem csak az én napom lett szebb ennyi vigyori kis csoda láttán!!!! Mindegyik gyerkőc olyan helyes!

Tami (Lee Jones)
Kép
Kép

Szépek a fogaid, Tibi!
Kép

Ági, ez érdekes akkor Nándinál, hátha az antibiotikumtól elmúlik végleg.
Nálunk nem jó a helyzet, most kicsit kétségbe estem, mert Tami elkezdte iszonyat vakarni a hasán a foltokat, pedig annyira nem durván pirosak, a héten egyik nap még alig látszottak,aztán másnapra megint bepirosodtak és érdesek is, de volt ennél sokkal pirosabb, akkor mégse vakarta annyira. Úgyhogy megint kezdjük az Elocomot.

Viki,az király, igazi bababarát festékkel lehet színezve a naci!

Kép
teó

Akinek kell, küldjön email címet és átküldöm
Meg a kérd és megadatikot is. A húgom volt olyan rndes, hogy letöltötte nekem! :D

Kép
zsuzska72

Vendég

Kérem, most és azonnal és örökbe Tamit!

Imádom ezt a 2 fogú Nőszemélyt! Kép
20150601134430

Sziasztok!

Zsuzsa! Hát apósom nagyon hisz benne, és a pénz is az övé volt, szóval akkor van remény, hogy visszakapja! (de ő abban is hitt, hogy nem átverés és megkapjuk a bálázót) Lehet tényleg el kéne olvasnom a könyvet, mert én inkább szkeptikus vagyok az ilyesmikkel kapcsolatban. :oops:

Éjszaka végig nyöszörögve aludt Jázmin. Reggel 38,6 volt a hője. Úgy tűnik elérkeztünk az első betegségéhez. Egyébként semmi baja. Még az orr asem folyik. 1 re megyünk dokihoz, majd mond valamit.

CSabinak és Eliotnak boldog hófordulót!

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Jaj, nagyon tündériek a babafotók!

Mindjárt én is töltök fel. Apa tegnap már a kicsit is a konyhapulton etette! :twisted: Tudtam, hogy őt sem fogja kihagyni! Mindegy, beletörődtem, hogy a gyerekeim a konyhapulton esznek! :lol:

Mav! Hát ez innen tényleg viccesen hangzik, de tudom azért nem volt olyan poénos! :)

Laló kék nacija is megmosolyogtatott!

Marcsi! Nektek kívánom, hogy minden simán menjen az ablakcserével és miegymással!

Kép
szly27

Márti! Postázza a csaj a járássegítőt! :lol:

Kép
szly27

mav köszi az invitálást :D
már az én teám is kész :D
meg közben elaltattam bencét is. jah és felraktam főni a kajáját.

répa+krumpli+kelkápi+petrezselyem. aztán ha kész turmix + pipihusi+vajacska

asszem most ez az összeállítás az egyik kedvence.

ha ez elfogy (2 napi adag) akkor főzök tököt. azt még sose adtam neki. most is azt akartam, de a kelkápit már muszáj volt megcsinálni

Kép

Kép
timi1982

Jázminnak jobbulást!!

Tami nagyon kis cukorfalat! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X