Sziasztok!
Kata: jól teszed, Én sem főzök már Levinek külön, szinte azt eszi amit mi, persze ami olyan hogy eheti! A mézzel azért tényleg óvatosan, nem most jön ki az allergia miatta, hanem évek múltán.
Fotó feltöltés ügyben nem tudok segíteni, bocsi!
Bari: ne parázz, vidd el akkor arra a vizsgálatra, és pont lesz a dolog végén. Ha baj van segítenek, ha meg nincs (ami tuti, csak Dávid lustika), akkor Te is megnyugszol!
A D-vitamint adod Dávidnak mindennap? Annak szerepe lehet a fogacskában.
Arik a képek, hogy nő a haja Dávidnak, az a 3 tincs ott elől!
Melike: és ezt hogy ennyit kell fizetni ha bekerül, az elején nem mondták?? Vagy ez az apró betűs rész volt!
Máténak is annyira cuki ki s ártatlan nézése van, mint Márti Kristófjának! Ahogy ül ott azokban a kis ingecskékben, hát meg kell zabálni! Kész kis pasi!
Elan: szia! Mi még nem nagyon ismerjük egymást, azt hiszem Te már nem voltál itt mikor Én jöttem! Úgyhogy üdv, én Ancsa vagyok! Gábor is gyönyörű baba, kis huncut tekintetű! Szép méretei is vannak! Mitől van ekcémája, lehet tudni??
Vikimnek is volt anno, a doki szerint a tejtermékektől, szerintem nem, de ahogy írod Ti nem is esztek még tejeset!!
Schopin: Istvánka nagyon ügyes, grat a bilihez! Maradjon is így! És hát igen, azok a szemek…..
Márti: hát nem is tudom mit írjak már, csak remélni merem hogy minden rendben lesz Anna anyukájával. És elhiszem hogy picit nehéz volt elválni tőle. De ez így van rendjén! Ha több időt lett volna ott, mégjobban kötődtél volna hozzá!
Nahát micsoda autó! Kristófnak tetszik?
Szilvi: jobbulást Mercinek! Mint írtam pénteken Levim is elkapta Vikitől, és szombat éjjel mi sem nagyon aludtunk, nem kapott levegőt az orrán, és hiába szívtam neki nem jött belőle semmi. Csak vergődött mert aludni szeretett volna, de nem tudott! Annyira sajnáltam. De vettem neki porszívós orrszívót, Vikinek kézi volt, de azzal nem jött ki Levinek, a porszívós jó, és tegnap tudott is már aludni!
Lehet már szombaton is bujkált benne, nem csoda ha elkap valamit ebben a járványos időszakban. De ma már tavasz illatot érzek, reggel kimentem és annyira jó volt hogy nem hideg fagyos zúzmarás a kert hanem olyan „meleg” a levegő! Még madarakat is hallottam csicserészni!
Ja a mi dokink semmit sem ír fel soha! Ha folyik az orra akkor sok sok orrszívás, köhögésre reci nélküli köhögéscsillapító, vagy köptető! Rhinathiol, Mucopront, ilyesmi! Sok folyadék. Én már nem is viszem Őket, csak ha nem múlik el egy hét alatt!
Mindig mikor vittem mondtam mit adok neki, Ő meg csak helyeel, hogy igen ez kell, így tovább, anyuka ügyesen elkezdte a gyógyítást!
Ja és még sok szopi, vagyis több, mert a tejci is gyógyszer!!
Tegnap voltunk fóka és papagáj show-n. Az elején azért sírt Viki, mert félt a papagájok nagy hangjától, amikor még nem látta Őket csak hallotta, azt hitte olyanok mint a sas, a végén meg azért sírt mert hiányozni fognak neki a fókák! Levim is végigülte tök ügyesen, pedig 45 perces volt kb, de 1 órát voltunk ott!
Jajj de sok vagyok, bocsi!