Új privát üzeneted érkezett!

Kép
fandi
 
 


Mostmár csak abban segítsetek, hogy legközelebb hogyan lehet a vonalzót előhozni!
Kicsit nem megy ez nekem olyan könnyen :oops:
fandi
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235423224.6611.jpg[/img] Kép Kép [/img]
ezoterike
 
 

 
 

Ja, ő már nem eladó!!!!!

(A középső képen épp a tükörben csodálja, milyen csini a mama sapkájában :lol: )
ezoterike
 
 


Halika!

Olvasgatom ezeket a "cipelőket" és most találtam valami Kangu nevűt ami teljesen úgy néz ki mint a mei tai, vagy a kettő ugyanaz? pff..asszem készen vagyok mára teljesen :D Megyek szundizni!
Mindenkinek jóéjszakát!

Ja majd el felejtettem Ezo, tündéri nagy fiad van :wink:

tyche
 
 
 


Tetű a gépem, úgyhogy nem tudom visszakeresni, h. ki kérdezte a szobatisztaságra nevelést, így is órák óta az egykori hsz-emet keresem, íme:

[quote]J írta:ól haladunk a szobatisztasággal! Gergő tegnap is belekakilt a bilibe, igaz a pisik mellé mentek, meg egy kaki is .
Ma viszont csak egy pisi nem ért célba, a többi három már igen, és a kakinál is teljesen magától ráült a bilire!
Rettentően lelkes, van már bilis mondókánk is (igaz saját költemény, így inkább nem adnám közre, de neki tetszik ), és minden pisit ő húz le a wc-n, kakinál pedig megnyomhatja az elszívót is!
Aki most kezdi, annak két jó tanács:
- Ne erőltessétek! Az elején nyugodtan pisilje le a lába szárát párszor, amíg rájön, h. az belőle jön. Meg lehet mutatni, h. hol a bili, el lehet mondani, h. ez most akár oda bele is mehetett volna, de nem szabad leszídni, ha nem sikerül, hanem azt kell valamivel jutalmazni, ha sikerül. Az a lényeg, h. idő kell amíg rájön, h. mi fog történni, milyen az amikor pisilni kell, és milyen az amikor kakilni. Onnantól úgy tűnik (legalábbis most), h. igyekszik a bilit felkeresni, mert jutalom és dícséret jár érte.
A továbbiakat meg majd meglátjuk. (Télen nem tudom mi lesz, mert addigra szeretném a pelust elhagyni, de az anorákot nem lesz könnyű lerángatni róla időben. Ötleteket várok, ha van valakinek!)
- Kell két bili. Amíg a kakis ázik a fertőtlenítővel, addig kell egy másik, mert már a kakis bili elmosásához megnyitott csap is ki tudja váltani a pisilési ingert. És akkor lehet felmosni!


Szóval a szitu most a következő:
Mivel nagy pocival nem nagyon volt sem kedvem, sem energiám a wc-re emelgetni a gyereket, a terhesség alatt apám vitte le sétálni, tőle pedig nem vártam el, h. odafigyeljen azokra az apró jelekre, amik jelzik, h. pisilni v. kakilni fog a gyerek (így is nagy segítség volt, h. elvitte sétálni), a pici megszületése óta pedig többnyire szoptatás alatt jön, h. neki MOST kell pisilnie, a ded az utóbbi időt többnyire pelusban töltötte. De azért amikor itthon vagyunk igyekszem kisgatyát adni rá.
A Fruzsi megszületését követően rendszeresen belepisilt a gatyájába, hiába hívtuk, h. menjünk pisilni. Lecsesztük.
Akkor egy időre nem volt hajlandó kisgatyát venni, inkább pelust kért.
Hiába mondtuk, h. szóljon, ha kakilni kell, nem szólt, inkább belekakilt a pelusba. Amikor kérdőre vontuk, közölte, h. "Nem baj, pelus van rajtam!" :evil:
Szóval cseszegetéssel ezt lehet elérni. :!:
Akkor a párom kitalálta, h. az eddigi jutalmazási rendszer (megnyomhatja az elszívót) helyett újat kell találni: megnézheti hogyan pörög a vízóra, amíg tölt a wc tartály.
Bevált!
Szép lassan eljutottunk odáig, h. megint szól, ha pisilni v. kakilni kell, tudja addig tartani, amíg eljutunk a wc-ig (sőt újabban én húzom az időt, h. egyre hosszabb ideig tanulja meg visszatartani, hiszen majd tavasszal " terepen" el kell jutni a legközelebbi bokorig v. wc-ig).
És a minap - amikor pont akkor szólt, h. kaki lenne, amikor a tesó szopizott, így csak annyit tudtam csinálni, h. fél kézzel levettem róla a nadrágját és a kisgatyát, és bíztam benne, h. nem töri össze magát - megoldotta egyedül, h. odatolta a fellépőt, lehajtotta a wc szűkítős részt, felmászott, egyedül ráült és belekakilt a wc-be! :D
Ha pelust adok rá, akkor többnyire abba pisil/kakil, de néha szól, h. kakilni kell és akkor megyünk a wc-re. Nem tudom, mi alapján dönt.
Meg én is figyelek, h. játék közben mikor kezdi el fogdosni elöl a gatyáját és kezd el befelé figyelni, akkor meg kell győzni, h. a játék nem szalad el, megvárja, irány a wc. Többnyire ilyenkor sikerül a wc-be pisiltetni, még akkor is, ha pelust veszek le róla.

Szóval most itt tartunk.
A cél, h. az utcán, állva tudjon pisilni, de ehhez meg kéne tanulnia állva pisilni úgy, h. közben fogja a pöcsét és céloz. Az eddigi kísérletek kudarcba fulladtak, mert a pocijától nem látja a pöcsét, amikor megérzi, h. jön a pisi, akkor meg lehajol megnézni, h. minden rendben van-e odalenn...és lehugyozza a bokáját. :twisted:
A kakinál meg meg kell majd tanulnia, h. az utcán nem lehet teljesen levenni minden ruhát (de bízom benne, h. nem kell majd a bokor alá hordanom kakilni, inkább itthon akar majd kakilni), meg meg kell majd tanulnia guggolva kakilni (na ez még fejtörés tárgyát képezi, vélhetően a Muszáj Nagy Úr lesz majd segítségünkre).
Azon is gondolkozom, h. az áruházak wc-iben vajon mit lehetne rátenni a wc ülőkére, hiszen az ember nem hurcolhat magával wc szűkítőt..... :?


Ami nekünk bevált:
Türelem.
Anyámék kertje, ahol lehetett nyáron pelus nélkül, így rájött, h. ami a lába szárán folyik az őbelőle jön.
Két bili, h. mindig legyen egy kéznél.
Semmi erőszak. Semmi bilire ültetés és órákig mesélés, bilirekényszerítés. Semmi lecseszés (amikor később lecsesztük, visszaesés lett az eredménye!)
Motiváció (elszívó, vízóra, bármi).
Hatalmas örömködés, amikor bilibe sikerült.
A labilis, csúszkáló wc szűkítők helyett sikerült a Lidl-ben kifogni egy duplaülőkéjű wc-szűkítős wc deszkát, nagyon bevált (Paktikerben 10000-ért lehet kapni hasonlót).
Fokozatos szoktatás, önállóság biztosítása (ő nyitja a wc ajtót, ő hajtja le a deszkát, ő tépi a wc papírt, ő húzza le a wc-t...)
Iszonyatosan sok türelem....
Iszonyatosan sok dícséret....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Fandi: A profilodnál illeszd be ezt az aláíráshoz, de előtte vedd ki az img elől a + jelet:
[+img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-32-44-2008_06_03-Galambos_0Bor4ka.jpg[/img]

BB kód legyen bekapcsolva, HTML ki, aztán beilleszt. Ne felejtsd el elmenteni ,)
Szólj, ha nem megy, akkor megpróbálom másképp elmagyarázni :)

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica, hogy legyen akkor a postázás, fizetés stb.
Vendég
 


Rami, el is mentettem ezt a hsz-ed, remélem később meg fogom találni, ha szükség lesz rá ;)
Jól vagytok?

Kép

Kép
bettica
 
 


Hunci: Nekem mindegy. Én utalok ha kell bárkinek, csak egy szla szám kell. Ha meg a postás befutott a csomaggal, akkor majd összefutunk, egyezkedünk ;)

A habtapiról lemondok most (közben meglicitáltam egy fürdős játékot), de a másikra igényt tartok.

Ezo: Jöhet mél, hogy akkor hova-kinek-mennyit ;) Ha nincs meg a címem, akkor küldöm püben, csak szólj :)

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok lányok,

végre eljutottam ide hozzátok is, visszaolvastam, és nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációt...! :lol: Nagyon nagy a boldogság most nálunk, Jadviga egy kis angyal, nyugodt, szemlélődő kisbaba, jól eszik, sokat alszik, nem sír....szóval minden a legnagyobb rendben ! Eszterem féltékeny kicsit, de csak amúgy 9 éves módon, sokat lóg most ő is rajtam, de nem bánom, jó ez így... :wink: A szülés is "jó" volt, kicsit hosszúra sikeredett, de semmi komoly baj nem volt, fájt baromira, mint ahogy egy szülés fáj.... :lol: ki lehetett bírni, így utólag visszanézve.
Egy komoly problémánk van, sajnos Jadvigának pici a szája, az én cicim meg elég nagy, főleg a bimbó rész, emiatt nem tudja rendesen a szájába venni, és a bimbók berepedeztek, véreztek. Az egyiket sikerült kikúrálni, de sajnos a másik tegnapra belobbant, lázas lettem, és fáj az egész mellem. :cry: Erre a cicire rá sem tudom tenni őt, csak fejni tudom, azt is állati kínok közepedte. Így lecsökkent a tej is, most a tej mellé muszáj kevés tápot is adni neki, mert az étvágya az hatalmas. Tegnaptól antibiotikumot szedek, remélem, hamar megfogja ezt a gyulladást, mert ez így nagyon nem jó....
Na, hát kb ennyi hirtelen, olvasgatva látom, hogy mindenki jól van, a bébik gyönyörűek, varrogattok, vateráztok.....azt hiszem, most már nekem is több időm lesz ide nézni időnként..... :wink:
Mindenkit puszilok és köszi még egyszer a gratulákat !

Kép
zsizsik
 
 


Zsizsik, gratulálok!Szép leány!

Cipőcske megjött, kényelmes, nem csúszik, a mérete tökéletes.nagy lábujjtől sarokig 13 cm a lába a gyereknek, ez l-esnek felelt meg, és tényleg, kicsit nagy, nem annyira de pont elég.
Vendég
 


Zsizsik!
Tüneményes leányzó Jadviga!
Ezek szerint mégiscsak megfordult szülésre?

Kép
Kép
zazzy
 
 


Zsizsik: Hát ez egy tüneményes kislányka! ;) Nagyon örülök, hogy minden rendben, tessék sokat pihenni, rokonokat befogni egy kis segítségre (főzés, takarítás) ;)
Cici ügyben mihamarabbi gyógyulást! :)

Kép

Kép
bettica
 
 


sziasztok,

Zsizsik: Jadviga nagyon szép , és milyen szép neve van!

Rambóka: neked könyvet kéne írnod, de szerintem ezt már mondtam! olyan jól leírod az eseményeket. most hangosan hahotázok a pisilős sztorin. és hogy egy kislegénynek az jutalom lehet, h megnézheti , h pörög a vízóra, eszembe nem jutott volna! reméljük Nándusnál is be fog jönni majd, megjegyzem magamnak!!

Monee: várom a képeket, és megdumcsizhatnánk akkor a dolgot!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Zsizsik szia!!!!!!
Jajjj micsoda szépséges pofis kiscsajod van!!!
Jobbulást, én is voltam így ciciileg hamar javult, remélem neked is!!!

Puszi mindenkinek!!!

Hunci köszi! Várom a regisztrációt:)
Vendég
 


Sziasztok!

Zsizsik!

Köszönjük a képet! :D Kicsi pöttöm lányka. :)
Mellgyuszi huss! Pihenj sokat és fejjél mint a bajnok!
Jaj, ne is mondd ezt a cici bekapást... szegény fiam mit szenvedett a hatalmas cickókkal és a kicsi bimbókkal... Van egy újszülött videonk, a gyerek feje, majdnem akkora mint a mellem. :D :D
Vazzeg, már 6 hónapos lesz a jövő héten.... miért nőnek meg ilyen hamar?

Czinkeb.

Rajta vagyok az ügyön, csak még nem sikerült a mei tai átalakítást befejezni. Az új verziót szeretném megmutatni Neked. Legkésőbb pénteken tuti készen lesz. Remélem nem gond.

Ezo!

Köszi a képeket!!!! :D
Tündér a fiad! :D

Tyche!

Asszem Te kérdezted...
Jóval olcsóbbra kijössz ha saját magatok gyártjétok le! A varrónő nem tudom mennyit kér el egy ilyenért, max. csak azon bukhat el a dolog...
Rakd fel a linket ahol a Kangut találtad és megszakértjük. Kötős kengurunak is szokták nevezni a mei tait.

Jó éjt mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Zsizsik: gyönyörű Jadviga :)
Monee: http://www.kangu.hu itt vannak a kanguk

Teljesen kómában vagyok még, alig aludtunk éjszaka. Apa is hogy fog teljesíteni ma a munkahelyén kíváncsi vagyok.... Noel tegnap kapta a 2hós oltást és belázasodott szegénykém, aztán nyűglődtünk... Jajj már megint ébren van, megyek is..

Szép napot mára!

tyche
 
 
 


Tyche!

Igen, ilyen a mei tai is.
12.500.- forintért árulják??? Ez elég durva...
Ezen a linken: http://juditkrea.blogspot.com/search/label/Mei%20tai amit Csakegy talált, a csaj egyedit, olyat amilyet Te szeretnél 9000-ért csinál!!! Az is drága, de még azt mondom, hogy megéri, mert sokat dolgozik a nő vele.

Napsütést mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Ákosainknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Kép
bettica
 
 


Ákosoknak boldog névnapot!
(az én naptáramban holnapra van írva? :roll: )


Apple remélem te is bekuksizol hamarosan!

Kiskincs ma is lépegetett párat :D
Vendég
 


Kincs: Igen holnap lesz, csak én tuti elfelejtem és most ránéztem a naptárra, gondoltam inkább előbb, minthogy kimaradjon ;)

Lecsonak is nagyon boldogat!

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!

Lecso, nagyon boldogságos névnapot!! (valahol csak olvasod :) )

Zsizsik, de jó hogy jöttél! Jadviga szépséges babuci!!! Renélem, hamarosan megoldódik a szopi-dolog!

Kincs, nagyon ügyes Kiskincs!!! :)

Néhány kép:
Kép eszem :)

Kép

Kép hercegnőm

Kép tanít a Tesó ugrálni :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Anyoo!
Szépségesek a gyermekeid!És milyen jó, hogy Dorka így elszórakoztatja a picit!!

Kincs!

Kiskincs nagyon ügyi, hamarosan elfut előled :)

Zsizsik!
Jadviga gyönyörű!!!!

Monee!
Asszem, ha jól emlékszem Te vettél anno polisztirol gyöngyöt szopipárnába...Megírnád nekem hol lehet ilyet venni jó áron??
Babzsákfotelhez kellene nekem, bár nem tudom , abba mennyi kell...
ezoterike
 
 


Ja, Monee!

Esetleg babzsákfotel szabásmintád nincs??
ezoterike
 
 


Sziasztok!

SOS kérdés!

Gergőnek valőszínű megfázott a légcsöve, vagy nemtudom, hogy fogalmazzak.Kedden északi széllel szemben babakocsiztunk, és végigordította az utat.Erre ma reggel, és a délutáni alvása után is olyan ugató köhögéssel kelt, de amúgy nem köhög napközben, ezért gondoltam a légcsövére.
Most nem tudom, ennyivel fussak-e a dokihoz vele (tekintettel a sok influenzás betegre, mert nem szeretném ha még elkapna valamit...)
Szóval, tud valaki ilyen problémára valami vény nélkülit??
(persze azért felhívom a dokit reggel, csak érdekelne a véleményetek.....)Vagy ACC 100 ilyenre jó, vagy valami más? (Bár ezt az ACC-t sem ismerem, csak Rambóka írta egyszer, de lehet, hogy nem erre...
ezoterike
 
 


Monee: küldtem püt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ezo!

Én építőanyag kereskedésben vettem, előhabosított polisztirol gyöngy a neve. A Nikecell biztos forgalmaz ilyet, írd be a google-be, hogy a környéketeken van-e ilyen márkakereskedő. A gyöngy van több méretben is. Egészen apróban (ilyet rakok a szopis páncikba) és kicsit nagyobb golyókban. A babzsák fotelhez szerintem a nagyobb kell, mert ráülve annyira nem nyomódik össze.
Néhány ezer forint volt egy 180 literes zsák gyöngy, nem tudom pontosan mennyi, de 3000-nél tuti nem volt több.
Ha normál méretű babzsákot akarsz, abba kb. belemegy egy 180 literes zsacsi.

Mintát én itt találtam, de nem csináltam (még) meg, úgyhogy érdemben nem tudok nyilatkozni róla:
http://www.kreativcafe.hu/index.php?opt ... &Itemid=99

Ami nagyon fontos, hogy legyen a fotelnak bélése akármilyen anyagból (én anyag turkálóban vennék akármilyen olcsó anyagot neki), mert a polisztirol gyöngy rohadt egy dolog, száll, ragad, tapad, szóródik ha kikerül a levegőbe. Kizárólag csak szabad téren töltsd meg a fotelt és készülj fel egy enyhe idegbajra, mert nem lesz egyszerű. Asszem a párnakészítésnek ez lesz a legnehezebb része. :roll: :lol:
A polisztirol gyönggyel szomszéd szivatásnál lehet nagy sikereket elérni, mondjuk levélbedobón beöntve... :twisted:
Mit mondott a doktornéni?

Anyoo!

Szuperek a képek!
Ádám milyen kajákat szeret?
Dorka hányadik királylány volt? :twisted:

Jaj tényleg, ma Lecso nap van!
Lecso! Boldog névnapot! :D

Hajat kéne festenem... immár 3 hete. Lehet, hogy ma megint nem sikerül. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Látom itt mindenki profi babahordozásból és babahordozó-gyártásból is :-)

Nekem van egy Nandu kendőm, amit Sárával sohasem használtam. Most elmentem egy nandus tanfolyamra, hogy lássam, hogy műkszik a dolog. A csaj viszont nem tudott olyan hordozási módot mutatni, ami közben szoptatni tudok és közben mindkét kezem szabadon marad. Márpedig úgy gondolom erre nagy szükségem lesz majd. Ez a mei tai cucc sem olyannak tűnik.

Szóval tud nekem valaki segiteni, hogy mit érdemes erre célra beszerezni?

Kép

Képurl]
espero
 
 


Monee!

Basszus! Bocs!
Boldog névnapot Ákosnak!


Espero!

http://www.youtube.com/watch?v=TLduLJFSJn4

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hasznos infók, babakaják, kendőkötözős videók (legalsó pl. szopis pozíciós!):
http://babainfo.freeblog.hu/

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Ákosok, nagyon boldog névnapot kívánok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Monee, nem volt olyna sok királylány, kb 4-5 :)

Ádám elég válogatós :? a HA-s tejpépet imádná - vaníliást - csak azt nem adok neki, mert iszonyúan kijött tőle az ekcémája.
Alma-őszibarack üvegest is szereti. Próbálkoztam a sütőtökkel, tegnap almával együtt megpároltam és hozzákevertem őszilét, Ette de nem túl nagy lelkesedéssel.
Ma krumplival főzöm a sütőtököt és egy kis nyers almát kap hozzá, kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni!
Sinlac pépről hallani sem akar, pedig egy fél üveg alma-őszit kevertem neki bele. (megértem, borzasztó íze van szerintem)
Ákos miket eszik meg szívesen? Hátha kapok valami ötletet Tőled! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Ákosoknak boldog névnapot!!

Gergőmnek gégehurutja van :(
ezoterike
 
 


Ezo: :( Jobbulást a fiadnak!

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönjük szépen a köszöntést!!!! :D
Ma volt nálunk Noémi (pár nappal fiatalabb mint Ákos) és egészen jót játszottak a gyerekek a kiterített óriás paplanon. Noncsi közeledett Ákoshoz, néha meg is próbált ráfeküdni, de ezt még nem értékelte a fiam. Majd pár év múlva. :D Ez volt az ajándék a gyermekemnek. Vasárnap kisebb családi buli, ahol azért lesz köszöntés. :)

Ezo! :( Jobbulást Gergőnek!

Anyoo!

Semmi okosat sem tudok mondani, Ákos semmiért nem tátogott eddig még igazán. Mindenből evett amit adtam neki (alma, körte, banán, barack, gesztenye + alma és ezek kombinációja), de kb. ennyi. Bár lehet hogy az etetési technikámmal van baj... ma új verziót próbáltunk és így már egészen jól lehetett etetni. A trükk az volt, hogy a csőrös poharat a kezébe adtam, amivel boldogan elhadonászott, amég én lapátoltam a szájába. :lol: Dúsítani rizspéppel dúsítok (Mülleres tej és glutén mentes), semmi íze nincs neki, viszont laktatóbb. Simán vizet adok csak hozzá és gyümit. Holnap próbáljuk a sütőtök + alma üveges verziót.

Úgy sajnálom, hogy mostanság mindig csak kicsit jövök, de ezer dolgom van.
Jóccakát mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Kép

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulákat!! Mindketten jól vagyunk, hétfőn jöttünk haza a kórházból, egy picit besárgult, de 3 nap után hazaengedtek bennünket, mondták a dokik, h nem vészes.
A szülés hosszúra sikeredett, vagyis a vajúdás, de végül is rendben volt minden, nagyon sokat köszönhetek a szülésznőnek és a dokimnak. Volt gátmetszés, azzal szenvedek még most is, remélem már nem sokáig.
Babóca kialakított magának egy napirendet, 3 óránként felkel, szinte percre pontosan. Volt egy- két húzós éjszakánk, de valószínű azért mert olyant ettem ami bántotta a hasiját.
Még ismerkedünk egymással. :D
Jövő héttől a férjem is itthon lesz, remélhetőleg több időm lesz.

Egy kép fürcsi után.

Puszi Mindenkinek!
apple
 
 


Apple!

Szépséges!!!! És ő is azzal a "babák mindent tudó tekintetével" néz. :) Micsoda haja van?! Gyönyörű, tényleg!
Gátsebre nekem bejött az Arnica Montana homeos bogyó és a Bioptron lámpázás. Szarul gyógyulós a bőröm, de szinte tökéletes lett a gyógyulás!

Írj majd megint!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Apple: Nagyon szép kis utód :D Gratulálok hozzá még1x! Pihenjetek sokat, ismerkedjetek egymással, ha apa otthon lesz, akkor már könnyebben mennek majd a dolgok ;)

Monee: Ákosod már 6 hónapos lesz???? Ledöbbentem rendesen ;)

Fandi?

Rami, Csakegy és a többiek, merre vagytok? Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje :)

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!!!

Apple :D :D :D :D :D :D
GYÖNYÖRŰŰŰŰ!
TISZTA APUKÁJA!! Szép pofis hajasbaba:)
Apuka büszke ugye?? :)

Család, jól tűröd?

Csajok vki tegyen már egy táblicskut!!!!
2éve alig volt babás a topikon..azóta már szaporodtunk :))úgy szeretném látni!

Csakegy Rambóka Kandi OKr ?????többiek??????? nekem is hiányoznak!
Vendég
 


Apple! Gyönyörű!!! És szerintem rád (is) hasonlít nagyon !

Kép
mamint
 
 


Sziasztok!

Apple!
Annyira szépséges baba! Szerintem is Rád hasonlít! :lol: :lol: :lol:

Monee, hogy ízlett Ákosnak az üveges alma-sütőtök? Ádám tegnap egy üveggel nyomott be belőle. :D
Tegnap annyit voltatok eszemben! Láttam hogy Nálatok 15 fok körül volt napközben! Irigy-irigy...

Rólunk. Dorka köhög ezerrel, szombaton lázas is volt, folyik az orra. Vírus. Éjjel már Ádámnak is kétóránként kellett szívni a nóziját. :? Remélem, ilyen szinten megáll a dolog! PArázom a múltkori eset óta!!!

Tejcsi ennyi volt. Még mindig zöld pedig egy hete nem szedem az antibigyót :shock: Naponta kb. 60-80 ml-t tudok összesen lefejni ami elenyésző mennyiség ahhoz képest amit Ádám megeszik egy nap. Mivel harmadik hete nem kap cicit már nem is fordul rá ha felveszem amikor éhes. Tegnap este megsirattam a dolgot, de még így is kapta 5 hónapig az anyatejcsit is. (Dorka csak 10 hétig)

És mától ennek örömére elkezdem a metet, diétát, mozgást! Annak a 10-esnek nyárig le kéne valahogy ugrania rólam...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


egy kép! Sütőtököt evett a drágám:) ÉS itt már látszik a szemén hogy beteg lesz :(

Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Apple :)
Gyönyörű kisbabátok van !!! Gratulálok még egyszer és sok boldogságot kívánok !

Anyoo, remélem még sem lesz Ádám beteg :wink: Olyan fotogén :)
mniki
 
 


Sziasztok!

Apple!

Gyönyörű a kisfiad. Mekkora haja van! :)
Fruzsihoz is órát lehetett volna állítani az elején....
Párod végre babázhat majd.

Anyóó!

Mi zöld? A tejed? :shock:
Mi történt?
Jobbulást a két törpének (vagy az egyik már Hófehérke? :roll: ).


Ma totálisan tavasz volt mifelénk. Gyönyörűen sütött a nap.
Fruzsi végigüvöltötte a játszóterezést, valószínűleg túlöltöztettem, de már nem mertem levetkőztetni, nehogy megfázzon, ha beleizzadt a zsákjába, Grrr!
Most meg elromlott az idő megint.
Jó lenne, ha megmaradna a jóidő legalább a héten.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Anyoom!

Sajnálom a tejcsit! Hogy a fenébe nem ürült ki ennyi idő alatt az antibogyesz :?:
Igen, Ákos is eddig legjobban a sütőtök- almát ette a legjobban. A mázolás is kb. ugyanilyen mértéket öltött. :D Egyébként én is megkóstoltam a cuccost és tényleg finom volt, jó édes (Univer kaja), pedig én annyira nem vagyok oda a sütőtökért.

Rami!

Nálunk is jó idő volt. :lol:
Ebben a tavaszosdiban ez a legnagyobb gáz szerintem, hogy az ember lánya nem tudja hogy öltöztessen. A se sokat, se keveset nagyon nehéz eltalálni... :roll:

Ma összeturkáztam egy fél zsákra való anyagot, úgyhogy beindul a mei tai varrás. Szorítsatok nekem, hogy sokan vegyék a portékát. Lesz haszon őszire. Egyről a háromra jutunk. :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőt!!!A kismadár megint járt nálam és csiripelte a hírt :wink: :lol:
Puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Rambóka, a tejem volt zöld!!! Ádám összeszedett egy jó kis vírust Dorkától, Ádámmal kórházban is voltunk, tőle pedig összeszedtem én is ami még felül is ferőződött. Kaptam bivaly erős antibigyót + hörgőtágítót amik szépen zöldre feztették a tejemet! Mi is csak lestünk.
Antibigyót múlt hétfőn vettem be az utsót és vasárnap még zöld volt... És egyre kevesebb...
Lemértem, tegnap Ádám egy liter tápszert evett meg + üveges babakaját. Ehhez képest a napi 60-80 ml elenyészően kevés...

Monee, ez is Univer volt. Nekem nem jön be, nem szeretem a sütőtököt, de Ádám imádja!
Doki néni szerint lassan mehet a cékla is! Eddig csak sárga volt a gyerek, most már piros is lesz! :lol: :lol: :lol:

Voltunk ma orvosnál a gyerekekkel. Dorkának a változatosság kedvéért hörghurutja van, ő is kapja a hörgőtágítót! Ádámnak meg felírta elővigyázatosságból. Ventolin + a bébi inhalátor hozzá 6ezer forint volt :? :roll: :evil:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Tegnap nálunk is gyönyörű tavaszias idő volt!

Anyoo!
Jobbulást!
Ádám gyönyörüséges!

Rambóka!
Megfigyeltem azt nálunk, hogy Larát is annyira kell felöltöztetni mint ahogyan apa szokott (hozzám képest egy réteggel több ruhadarab). :lol:

Monee!
Ákosnak utólag boldog névnapot!! Sütőtök: az jöhetett minden mennyiségben, ette mint sáska a veteményest. :lol:
Spenótból annyit eszik mint én, nem elég neki a táljából adnom: tányérból eszi. :)
Ahogyan elképzeltem akkor most tömeggyártásba fogsz kezdeni???? Hajrá!!! :)

... A babu elaludt egyedül az ágyában.
Hiszti csak egy kicsi volt, talán 5 perc és akkor felfedezte a macit és az egeret aztán játszott velük, magyarázott nekik és kidölt. :D

Kép
lara26
 
 


... Apple, Zsizsik!
Babáitok csodaszépek!!!

Mostanában mindig arról álmodok, h babát várok :roll:

Kép
lara26
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?