Sziasztok Csajok!
Na, ma jövök egy picit, holnap lemegyek három napra Szegedre apával...pihenni, beszélgetni, sétálni...ránk fér elhihetitek.
Jól vagyok tünete az nem sok, annyi, ha fejfájásom van, sokkal erősebb, mint szokott, és végig hányom. Tegnap Panadolt oldottam fel vízben, az hála a jó égnek benn maradt, így nem az volt , mint múlt héten, hogy a sürgősségin algopirin injekciót kaptam, amit elvileg nem lehett volna, remélem a babának nem lett semmi baja, mert az ügyeletes nem tudta mit csináljon, mondtam nőgyogyi mondta a Panadolt, csak nem marad bennem semmi, erre algot adott, meg még írt fel ampullát, de arra az volt rá írva, hogy elős 3 hóban nem szabad, pedig uazt kaptam szuriban.
Ja, Anyósék megtudták, az egész csalás ellenem van, szerintük számító önző nő vagyok, aki a kislányukat megalázza az egyetemen, közölték, hogy semmivel nem fognak támogatni, Attilának folyton hazudnak, ellenem hangolják, ma végre kiállt mellettem.kop-kop-kop, erre a a Húga hívott hogy nem érdekli a gyerek, csak hagyjuk élni, mert hisz ő ne árt senkinek. Végülis nem, csak rámuszította az egész családot. Szóval néhány bunkó paraszt nagyszülővel kevesebb...
NA, ennyit rólam ma takarítanom kellene, de tök lusti vok, pedig már elkezdtem.
Már úgy hiányoztatok, az újakat, majd próbálom megismerni!
A régieket meg visszaolvasni.
Melisch: nagyon tetszik ez a vagány hozzá állás.