Na, jöttem újra, közben volt kaja, orrszívás, orrcsepp, vitamin, játék, altatás... most alszik, úgyhogy megpróbálok gyorsan írni.
Peva - jaj, egyem meg kis Dorka baba, ahogy ott fekszik a habitapin és várja a barátokat, nagyon édes!!!!!!!!!!! Sajna mi megint kihagyjuk a talit, amíg nem gyógyul meg teljesen Lottika, jobb nem vinni közösségbe, persze lehet, hogy a fog miatt is náthás, de még mindig hallani, ahogy a torkában szaladgál a takony (bocsi, másképp nem tudom megfogalmazni
) és ez eléggé zavaró, szerintem elviszem holnap a dokihoz azért, biztos ami biztos alapon, nézze meg!!!
Bettike - de édes Máté!!!
Ilyen kupont és füzetet én nem kaptam sehonnan
Éva - nagyon csinos vagy!!! Jól áll a ruci, büszkén mehetsz az esküvőre!!! Áron tünemény, ahogy ott üldögél, mint egy nagyöreg
Ügyesen iszik!!!
Lehet, hogy Áron műugró lesz
Zsuzsu - Konsti nagyon édes, nekem a komoly pasi képen tetszik a legjobban!
Gratula Ábel szobatisztaságához, tuti beindul a beszéd is!
Timi - hát meglehet, hogy szomjas, ha olyan meleg van a szobában! Próbálj meg adni neki egy kis vizet, ha soknak érzed a szopit, bár ha csak pár percet szopizik, akkor tuti szomjoltásra kellett neki a cici.
A tévénézős kép nagyon cuki (meg a többi is)! Sanyika nagyon jó húsban van!!!
Marek - de csinik vagytok így zöldbe borulva
Klassz ez a hordozó! A képek gyönyörűek, nekem az ucsó tetszik a legjobban, szuper, hogy párod ilyen jó fotókat készít! Bori csodaszép!!!
Folsav - a sima mezei folsav tablettát kell adni, nincs külön babáknak, vízben feloldva egy negyed tablettát, simán 4 felé lehet vágni egy késsel, vízben hamar oldódik. Simán lenyeli Lotti, nem fanyalog, pedig tuti keserű, ráadásul utána kapja a vasat is szegénykém. Miért kell folsavat adnotok Borinak?
LKata - tedd fel valamelyik videós oldalra és a linket másold be nekünk és akkor meg tudjuk nézni. Úgy, mint én a videa.hu oldalon, feltettem és linkeltem
Tercsimamáról semmit se tudok, Dalma (Bicebóca) pedig nem igazán ér rá jönni, anno írtam neki iwiwre, megvannak, jól vannak, csak el van havazva+a számítógéppel is volt valami... És Ancsa??? Emmalena???????
Gratula a forduláshoz!!!
Júj, most szúrtam ki a kutyát Éva képén, hogy Marek írta
De cuki!!! Nálunk a kutya anyuéknál van és már olyan öreg, hogy észre se veszi, hogy ott van Lotti, bejön a szobába,szagol egyet-kettőt és kimegy
Lihnbaba - nektek is gratula a forduláshoz!!!!!!!!
Te hol laksz?
Hát igen, Uzsoki az Zugló, bár tőlünk gyalogosan elég messze van (ott szültem, kocsival volt 5 perc, persze porzott utánunk az út, úgy ment párom
).
Jó lenne egy városligeti séta pl., de ha át tudsz sétálni... nincs messze?
Habitapi - képzeljétek, láttam a CORA-ban, akartam is venni, és az volt ráírva, hogy 3 év alatti gyerekeknek nem ajánlják
Miért??? Én nagyon szeretnék pár darabot lerakni a szőnyegre...
Nyugtonmalac - hogy vagy/tok???????????????? Bori ugye nem kapta meg?
Bettyna - nektek is gratula a megforduláshoz!!! Úgy látszik, mindenkinek kb. mostanság forog a babája
Na most ennyi, mennem kell, mert mindjárt ébred, ja, tegnap voltunk hármasban sétálni (apájával), olyan jó volt, több, mint 1 órán át sétáltunk a környéken, nagyon élveztem!!!