Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Marek!
Megpróbáltam a gyümit, de úgy kiköpte, h nem győztem takarítani. Egyenlőre elnapolva a HT. kérdés.
A tápszerárak tényleg durvák!!!

Itt is szuper idő van, második napja nonstop mosok. végre normálisan megszárad, nem kell napokig kerülgetni a szárítót.

nyaralás: mi idén nem megyünk "gazdasági válság..........."
OMIS tényleg szuper hely a babás családoknak, csak eléggé messze van. Tőlünk 850km. Ábelt dícséret illeti, mert jól bírta az autózást anno.
Terveinkben szerepel Rab sziget és Isztrián Medulin,,,,talán , egyszer.....

fürdetődézsa: Nagyon jó találmány, szemezek vele, de én inkább megvszem a teszveszen, vaterán. Úgy sem tudjuk sokáig használni, na meg ki lehet fertőtleníteni.

Tücsök!
Nem mértem Konsti lábát....

Timi!
Aranyosak vagytok!!!!!! :D

Kép nyelvnyújtás
Kép nyálmatyi
Kép komoly pasi

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Timirosicka,

Pálmi kisebb súlyú (2,49 kg) de hosszabb (53 cm) volt.

Bár szerintem elmérték a hosszát, mert itthon először az 50-es rugi volt jó rá... :) Rá pár hétre kellett az 52-es, és volt vagy 2-3 hónapos mire az 56-osokba belenőtt :)

Kép

Kép
sz.veronika

lenne egy kérdésem:

mi fával tüzelünk /szobába van kandallónk/ és minidig meleg van nálunk 22-30 fokig. fiam mostanában nagyon sokat szopizik van olyan nap, hogy 10-12x :shock: . nem lehet, hogy ö nem is éhes, hanem szomjas :?: :?: :?: . /súlyával nincs gond 2,5kg val hoztam haza kórházból, most 7 kg és csak szopizik.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Azt hiszem esélytelen 1 hetet végig olvasnom és reagálni rá! :oops:

Kupon
- nem a DM-eset keresem! Hanem postán kaptam! :roll: Azt hittem mindenki kap ilyet! :roll: Valami tájékoztató füzettel, meg egyéb reklám ajánlatokkal együtt!

Nymalac, Ildi!
Gyors gyógyulást mind babának és anyának és tesónak! :( Én úgy izgulok, hogy mi el ne kapjunk valamit, ha már eddig kihúztuk! :roll:

Timi!
Én nem tudom, csak azt, hogy nálunk is nagyon meleg van (panel) és száraz is a levegő, én szoktam neki babavizet kínálni, ha szomjas iszik is belőle (csőrös pohár), de nem mindig kér!
Erről jut eszembe! Tegnap pohárból "ivott"! :lol:

Eddig jutottam, ébredés van! :arrow: :lol:

Kép
bettike
Eger

Timi,
az is elképzelhető, hogy egyszerre keveseket eszik, ezért eszik sokszor. Pálmi is ezt csinálja...

De lehet tényleg a meleg is, esetleg próbálj kínálni neki vizet, bár úgy tudom, hogy anyatejes babáknál ezt nem kell, csak tápszeres babáknál, és náluk is csak ha nagyon meleg van nyáron...

Kép

Kép
sz.veronika

Timi, szerintem szomjúságnál lényegesen kevesebbet szopizik a baba, mint egyébként pl. csak 1 percig, utána érdektelenné válik. :) A másik dolog, hogy túl melegben nem esik jól enni. Ezzel a felnőttek is így vannak nyáron, gondolj bele! Én a kórházban jártam így: nagyon felfűtötték a kórtermet, ráadásul a gyerek meg be is volt rendesen bugyolálva, és Gergő csak nyammogott, minden szopit abbahagyott fél percen belül. Aztán egy nővér mondta, hogy túl meleg van neki. Badira vetkőztettem, és onnantól szépen, mohón evett. :)

Kép
szöszke

Néhány kép. Majd még jövök.

Kép
Így sétáltunk ma. Nemtom észrevettétek e, hogy a Mei tai hármóniában van a kabátommal. Én kérem minden részletre figyelek....
Egyébként Bori nagyon élvezte a sétát. Hazafele annyira elaludt, hogy nem vette észre, amikor levetkőztettem, úgyhogy aludtunk egy jót mindahányan. És nem éreztem, hogy már több mint hét kiló.

Kép

Kép

Kép

Kép

marek

Szöszke - A gyógytornászok (Peva biatorbágyi készségfejlesztőjében) az amikor a keze hasalásnál nem maga mellett van, hanem egy kicsit feljebb, magastartásban és azon kívülre teszi le a fejét, az ellentétes lábát felhúzza és azzal löki át magát.

Timi - Egyetértek Szöszkével. Ha nem akarod, hogy ennyiszer egyen, akkor kínáld meg először vízzel, ha nem kell neki, akkor nem szomjas.

Zsuzsu - Cuki pofi Konsti nagyon!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Marek - Nagyon szépek vagytok így zöldben! Még Borira kellett volna egy zöld sapi. :wink: Helyes a kisaszony!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Veronika...nagyon szép a kislányod, és ezt nem csak illemből mondom, tényleg gyönyörű! :D
Én is császáros voltam sajnos. NyMalacnak van egy táblázatja rólunk és a babákról, egy saját weblap
ahol képek, adatok is vannak és sok-sok okosság, nézted már? :wink:

mtücsök...én is kiváncsi lennék rátok, de sajnos mi nem megyünk! :( Én lábatlani vagyok, és innen olyan nehézkes.
Pestet sem ismerem jól! :?

Zsuzsu, Marek...nagyon jók a fotók!Édik a gyerkőcök! :lol:

Timi....egy méretűek, súlyúak a srácaink! :wink:

Minden baba nagyon szép!

Kép
Kép
lovaszkata

Egy kérdés:Csináltam a nagyszájú kisfiamról egy rövidvideot a fényképezővel.
Hogy tudnám azt ide feltenni?????
Olyan jó lett, úgy megmutatnám!

Kép
Kép
lovaszkata

Marek...ezt a közelit hogy fotóztátok????Gyönyörű :shock: :D

Kép
Kép
lovaszkata

Marek, nagyon jól nézel ki!!!! És a zöldes Mei tai csudipofi. :D Meg a benne lévő édes teher is zabálnivaló. ;-) Bokád, térded, hátad nem készült ki a cipekedésben?

Lkata, én regisztráltam a videán és oda töltöttem fel a fürdős kisvideót.

Kép
szöszke

Sziasztok!

Mindenki babája gyönyörű!!!!
Ennek örömére én is teszek fel Áronról:

Kép

Képzeljétek, kipróbáltam a csőrös poharat és ebből elfogadta a tejet!!! Nyugodtan tudunk menni hétvégén az esküvőre!!!!

Kép

És az esküvőről jut eszembe, teszek fel két képet az új ruhámban, ér nevetni a kötözött sonkán :)

Kép

Kép

Éva

Kép

Kép
éva75

Szöszke...köszi, már töltöm is! :D

Éva...nagyon csinos vagy! :D Én lánykoromban nem voltam ilyen! :oops:
Áron ügyi nagyon, és helyes!

Kép
Kép
lovaszkata

Éva nagyon csini vagy! Szép hosszú lábaid vannak. :) A szép dekoltázsodat is lehetne még jobban hangsúlyozni egy v alakú nyaklánccal. ;-)

Kép
szöszke

Szöszke...nem tudom feltölteni, mert 66 MB és csak 50MB tölthető fel! :cry:
Pedig olyan édi, kiabál és dumál de tök hangosan, közben meg hangosan kacag. :D

Jaj már akartam kérdezni, hogy Tercsimamáról tudtok valamit?
Szegény, nem tudom elkezdődött e neki a kezelése? :(

Bicebóca(Dalma)is rég járt erre! :( Ugye?

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!
Elnézést a bepofátlankodásért.
Vettem a napokban egy babakocsit , de még aznap találtam egy ugyanilyen zöldet és mivel nekem kisfiam van ezért eladó sorba kerül ez a szép sárga színű amit mi nem is használtunk! Jön a nyár, lehet majd sokat sétálni és ez nagyon könnyű kis babakocsi.
Kitűnő állapotban lévő Neonato Piuma babakocsi , alig 1 hónapot használt ahogy a képek is mutatják nem agyonhasznált , nem lestrapált. Érdeklődni priviben lehet! Megnézni Budapesten a 8dik kerületben.

Újonnan 40.000ft volt 18.000ért eladó.
Egyetlen hibája a lábzsák felirata lepergett picit.
Mosható minden része
Vízszintesre és függőlegesre is állítható a támla akár újszülött kortól használható
Kapaszkodója kifordítható
Praktikus alsó pakolókosár
A tolókar több helyzetbe állítható, ahogy az anyukának kényelmes
Első kereke bolygósítható
Lapra, picire csukható olyan mint a peg perego Aria.
Nagyon könnyű , alumínium váz 5-6 kg.

Kép Kép
Kép Kép
Kép

további szép napokat nektek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szöszke
A hátam jól bírta a cipelést, egyedül a lábamon éreztem, hogy 8 kilóval többet cipelek.

MTücsök
Gondolom már nem aktuális, de én azért rendeltem nagyobb cipőt, mert mire igazán hasznát vesszük (kúszás, mászás) addigra nagyobb lesz Bori lába. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy két hétig tudták az s-est használni. Felpróbáltunk egy m-est, elég nagy, de már agyon van használva, tehát az új az nem lesz ekkora. De ha te most akarod inkább használni, akkor az s-es lesz a jó. Egyébként valószínűleg nekem is s-es vesz Nyugtonmalac, mert a rózsaszín zsiráfosból nincs m-es.... :cry:

Éva
Nagyon csini vagy!

LKata
A szép képeket mindig a férjem csinálja, a rosszabb minőségűek pedig az én ügyességemet dicsérik. :lol: Ezt a közelit makróval csinálta, de nekem még sose sikerült ilyenre, kell vele játszani egy darabig, mire egyszer összejön. (mármint a nem profiknak)

Az előző oldalt nem olvastam, úgyhogy arra most nem reagálnék... :lol:

marek

Szöszke
Néztem a linket amit küldtél, de azt írta ki, hogy "Jaj ez a link nem működik" :lol: :lol: :lol: Majd megnézem újra, bár az MT-t simán magamra kötöm egyedül és úgy tűnik, hogy sikeres is a dolog, mert még egyszer sem szórtam el belőle Borit. Bár én még mindig szeretném a kendő kötését megtanulni. Hátha Tücsök mégiscsak el tudna jönni a talira... :wink:

marek

Kata,
köszi megnéztem a táblázatot, nagyon jó!
Két október 21-i baba is van, mint Pálmi :)
Azt érdekes lenne tudni, hogy miért van ennyi császár...

Kép

Kép
sz.veronika

Marek!

Én is M-est kértem mert én őszre és télre kértem. Szerintem addigra jó lesz most 10 cm a talpa nem hiszem, hogy L-es kéne az már 14 cm.

Kép

Kép
mtücsök

Marek, nahát, 5 hónapja született a kislányod. Gyorsan telnek a hónapok. Kettőt pislogunk és már az unokánkat dajkáljuk. :?

Sz.Veronika, az orvosok szeretnek elővigyázatosságból császározgatni. Szerintem az esetek 70 %-ában nem is biztos, hogy indokolt, bármilyen kisebb kihívásra hajlamosak a műtéti befejezés mellett dönteni. Félnek a perektől. Némelyik nő pedig a szüléstől fél, és megdumálja a dokiját...már amelyik hagyja magát.

Lkata, próbálkozz még, vagy csináljatok egy rövidebbet kisfilmet. :?

Kép
szöszke

Lassan, de biztosan lemaradok úgy érzem! :oops: Mostanra is 8 oldal lemaradásom van! :twisted:

Amit láttam és meg is maradt bennem!

vödör - nagyon jól néz ki, de mi már nagy kádazunk és "úszik"! Annyira vicces, ahogy el akarja kapni a vizet! :lol:

Nymalac, Ildi???
Hogy vagytok?

Ildi és Marek! Boldog 5 hófordulót ha megkésve is! :lol:

HT - úgy látom ezzel szerencsém van! (kopp-kopp) Mindegy, hogy mit és ki adja neki, de falja a kajákat! Igaz nálam sem volt gond 8 hónaposan már szalonnát ettem! Bár azóta sem! :roll:

Alvás - szerintem hősök vagytok! Én már rég elrontottam! :oops: Azaz egyáltalán nem kísérletezek a kisággyal! A nagy ágyban alszik este 8-tól reggel 8-9-ig 2 álometetéssel! :roll: 1-2 este kiságyba raktam, de 2 óránként anya ellenőrzés volt! Csak annyi kellett, hogy megsimizzem! :roll: És mivel 1 szobás lakásban lakunk, így is úgy is ott van 1 m-re tőlünk így nekem kényelmesebb! :oops:

Kép
bettike
Eger

Lkata - sajnos csak rövidebb filmet tudsz feltölteni! :cry:

Éva - Áron nagyon vagány a hintaszékben és ügyesen iszik a pohárból!

Zsu - Konsti nagggyon komoly! :lol: :lol: :lol:

Marek - annyira jól sikerült a közeli! :lol:

Nymalac - köszi az egészségpénztáras infót, megnéztem, amit feltettél a hasznosra! Nekem nagyon jól jött volna akkor, amikor Mátéval bent feküdtünk, mert a baba-mama szoba árát el lehetett volna számolni! :twisted: Jó, hogy ismét eszembe juttattad! Most éppen gondol-gondol van! :lol:

Kép
bettike
Eger

Adri - kíváncsian vártam, hogy mi lesz a koncertezés vége, és örömmel olvastam, hogy minden jól sikerült! :lol: Ugye milyen tündériek, amikor tudják, hogy most nagyon jó lenne, ha jók lennének, és úgy is tesznek? :lol:

Fogak - nekünk még naggyon nincs, de annyira még nem bánom! :roll:

HT - ja én vegyesen 1-szer üveges, 1-szer főzés, így mindenhez hozzá szokik! :roll:

Kép
bettike
Eger

Veronika
Nálad miért volt császár?

Bettike
Ne akarj visszaolvasni, mert annyi időd sose lesz... :lol: Inkább dobj képeket a topik legöregebb babájáról! Máté már elmúlt fél éves... :shock:

Éva
Láttam a háttérben a kutyusod! Nem féltékeny Áronra? Olga még nem találkozott közelről Borival, de jó lenne tudni, hogy mit fog vele csinálni majd ha egyszer a közelébe kerül... :roll:

marek

oltás - de gáz, hogy várni kell rá! :twisted: Érdekes egy ország a miénk, meg kell hagyni! :roll:

Azt hiszem, hogy most jön az első álom etetés, aztán alvás!

Jó éjt minden babának és mamának! :wink:

Kép
bettike
Eger

Most nézem, hogy az alsó vonalzót néztem. :lol: :lol: :lol: Akkor Máté még nem fél éves. :roll:

marek

Marek! Még van 1 hetünk! :wink: :lol:
Nem készült friss kép! :oops:

De egy korábbi :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Öt hónapja nem kerültem ágyba tíz előtt. Most kísérletet teszek, meglátjuk, sikerül e. :lol:
Jóccakát!

marek

Bettike
Megelőztelek! Köszi a képet! Látom Máté győzött! Akkor nemcsak a legöregebb, de a legerősebb is...

marek

Sziasztok!

Marek, Ildi - Boldog hófordulót!

Bettike - Máté nagyon is cuki pofa, ahogy bírkózik a medvével! :wink:

Nekem 5 hónapja ilyenkor kezdett el folyni a magzatvizem. :wink:

Peva - Lehet, hogy a sok beteg, meg fősuli, meg egyebek miatt kéne még egy hetet tolni a talit? :roll: Hátha többen lennénk. Többiek?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Helló!

Csak gyors annyi, hogy NORBIKA MEGFORDULT
HÁTRÓL HASRA! :lol: :lol: :lol:

rohanok tornára, pussz!

Kép
Kép
lovaszkata

L.Kata - Gratrula!!!!! Nagyon ügyes Norbika!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Újabb hófordulósok! :lol:

Bettyna és Lkata! Boldog hófordulót! :lol: És éljen Norbika megfordulása! :lol:

Na Marek? Sikerült ágyba kerülni 10 előtt? :lol:

Nekem sikerült az álometetés, majd 3-kor egy kis simi volt és 5 körül evés, majd alvás 7-ig, gyors evés 5 perc, majd pápá apának és most visszaaludt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Most csak gyorsan pár sort, mert nemrég ébredtünk (később jövök még), csak szeretném elújságolni, hogy KIBÚJT AZ ELSŐ FOGUNK!!! Alsó, már átszakította az ínyt és szépen látszik a teteje, kis recés :lol: Lehet, hogy ezért volt a megfázás??? :roll:
Na majd jövök később!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Nem tudom, lesz-e időm visszaolvasni...de látom Bettyna üzijét.
Holnap reggelre kérek jelzést a talira (holnap venné meg Apa a húst a gulyáshoz frissen), látom betegeskedtek még, + suli. Mi legyen? Jövő szerda több embernek jó? (március 11.)
Vagy most már tartsuk meg lesz ami lesz? Nekem mindegy....visszaolvasom kivel mi van.
Jó lenne ha pár sorban jeleznétek

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok!

Ildi
Gratulálok a fogacskához!!!! Nagyon ügyik vagytok, szerintem attól is lehetett beteg.

Marek
Három kutyusunk van, ők is bent élnek velünk a házban, de szerencsére egyáltalán nem féltékenyek a babára, örülnek neki, nagyon óvatosan közelítenek hozzá, valahogy érzik, hogy őt még óvni kell, de lehet, hogy nekik ez már nem újdonság, mert nekem már itt van a többi gyerek is, ők a gyerekekkel együtt nőttek fel.
A Zsebi kutyusom már 10éves, ő előbb megvolt, mint a gyerekek, de amikor Lora megszületett egyáltalán nem volt gond vele, szépen a kiságy alatt feküdt és ott őrizte, amikor aludt, ha sírt ugatással jelezte nekem, hogy menjek a babához, nagyon okosak tudnak lenni.
Nagyon édesek a képek Boriról és jól áll neked a hordozó!!!

Lkata, Szöszke, Marek
Köszönöm a dicsérő szavakat, jól esnek nagyon, mert én nagyon nem vagyok megelégedve magammal.

Minden hónapdulósnak utólag és előre is nagyon boldog hófordulót kívánok!!!

Lkata
Gratula az átforduláshoz!!!!

Adri
Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásotok!!!

Nymalac
Remélem, már jobban vagytok!!!!Jobbulást nektek!!!

Képzeljétek, tegnap este a fürdésnél Áron kiugrott a kezemből és eltűnt a víz alatt (nagy kádban fürdik már), én úgy megijedtem, gyorsan kikaptam a víz alól, ő is nagyon megijedt, de aztán egyszer csak elkezdett olyan hangosan kacagni, mint még soha azelőtt, szegénykém azt hitte ez valami játék volt. Tudom, hogy nem lett baja, hiszen Lorát mélyebb vízben kellett elengedni, mikor babaúszásra jártunk, de akkor is nagyon megijedtem.

Na megyek, mert ébredés van.

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Én is nagy hírrel jöttem, mint LKata!!! Marci ma reggel hasról hátra fordult :D
A baracklé népszerűsége viszont továbbra se nőtt a családban, (ahogy a K vitaminé sem), úgyhogy ma almalével próbálkozunk.

Marek: nagyon jól néztek ki a Mei Tai-os képen (is) :) Boldog hófordulót! :)

Éva: szerintem is csini vagy a ruhában!!! Hódítani fogsz az esküvőn! :)

LKata: gratula a forduláshoz!!!

Ildi: szerintem nem lakunk messze egymástól, csak pont köztünk van az M3-as meg a vasút... De én szívesem áttolom Marcit a túloldalra, hogy sétáljunk :) (csak anyósom meg ne tudja, mert ők az Uzsoki utcában laknak :shock: ) Boldog hófordulót és gratula a fogacskához! :)

Szerintem is jó ötlet a tali elhalasztása, ha így többen tudnak jönni.

linhbaba

Akkor legyen jövő hét?
Az Szöszkének is jó, és Nyugtonmalac is hátha meggyógyul addigra!
Marek? (Ti, akik már másodszor kéne, hogy átszervezzétek a férjeddel együtt a programot?)

A héten jönne: Sz.Bettyna, Linh, Marek, Éva
MTücsök és Nyugtonmalac, ha meggyógyulnak
És Szöszkének is jövő hét a jó.

Talán legyen most és majd áprilisban egy új, mert mindig közbejöhet valakinek valami, essünk túl rajta már! :lol: Én is vágyom a társaságotokra! :lol:

Ide vár Titeket Dorka:
Kép

peva

jó határozott vagyok!
szóval ezen a héten lesz tali - tekintettel arra, hogy mindig közbejöhet valami....

peva

Tali: Neke jó a most szerda és a jövő szerda is. Persze egy kisbaba és egy elfoglalt férj mellett bármikor közbejöhet valami.

marek

Tali, ok, akkor majd én megyek legközelebb. A páros heteken van a suli nekem sajna. De szerdán kívül bármelyik nap jó. ;) A múltkor is szerdán volt, nem? :x

Kép
szöszke

Szöszke

És nem tudsz egyszer lógni a suliból, vagy te rendes diák vagy? Én elég sokat lógtam a suliból, igaz én levelezőre jártam. Te estire jársz?

Linh
Gratulálok a forduláshoz!!! Látod, hiába nagy a súlya Marcinak mégis ügyes kis pasi!!!!
Köszi :oops:

Peva
Nem lehet, nemet mondani Dorka meghívásának!
Én Sóskút felől jövök, onnan le tudnád írni, hogy merre menjek.

Kép

Kép
éva75

Peva

Most látom tegnap volt öt hónapos Dorka, gratulálunk nektek is!!!!

Kép

Kép
éva75

Marek, nagyon jól néztek ki, a zöld MT is tetszik!
Továbbra is sóvárogva nézegetem és hezitálok. Tudom, így meg lekésem a Nymalac-féle nagy rendelést... :?

Gratula a hófordulós babáknak és pláne a hasról/hátról forduló gyerkőcöknek!
És nagy-nagy gratula Lotti első fogacskájához! :) Ezt akkor Ti is viszonylag könnyen vettétek, leszámítva az utóbbi napok taknyosságát. Szerintem nem nagyon lehetett köze hozzá, de a gyerekorvos majd megmondja.
Mozgás: Dóri még csak félfordulatokat tett.. viszont fogban vezetünk. ;) :D :D

Éva, nagyon jól nézel ki, és jól a lila ruci! Bár én hordhatnék ilyen "hosszúságú" szoknyát...csini!!

Kutyával kapcsolatban akartam írni, hogy nálunk is lakásban él az eb, egy középtermetű belga-németjuhász keverék, szép fekete bundával. 14 éves, de elég aktív és kíváncsi állat. Dóriról először tudomást sem vett, de nagyjából 2-3 hete már kommunikálnak. Főleg azóta, hogy Dóri kommunikatívabb és napközben sokat dumál a plüssállatkáinak, a kezének vagy nekem. Most már a kutyának is, aki olyankor mellételepedik és szagolgatja.
Egyik este annyira közel kerültek egymáshoz, hogy Dóri váratlanul két kézzel rámarkolt Zénó szakállára és nagy erővel cibálni kezdte. Az öreg csak nyafogott, Dórinak nagyon tetszett, mi pedig szétröhögtük magunkat.

Képzeljétek, vasárnap voltam végre lovagolni! Kicsit féltem, mi lesz, egyátalán menni fog-e egy év szünet után, de nagyon jó volt. Bírtam az iramot és sokat vágtáztunk is.
Nem mondom, a seggemen egy szál bőr nem maradt, pedig be voltam öltözve, de ennyit simán megért. :D
És Dóri is nagyon tündér volt, mivel a férjem vitt a lovardába, velünk volt Dóri is a hordozójában. Bevittük az istállóba, imádta. Nagy tágranyít szemekkel nézte, ahogyan szerzámoztuk a lovat, élvezte a jólevegőt, majd végigaludta az edzést, és itthon ébredt fel a következő szopira. Olyan jó lenne, így minden vasárnap!
Szombaton pdig volt megint babaúszás, ahol szintén meg voltam elégedve a kisasszonnyal. Már élvezi a merülést, hason, háton vidáman úszik velem és tetszik neki a pancsolás, a zajok, plusz labdázni is lehet meg sok a gyerek. :)

Kép
anhel

Peva,
hű milyen jó kis helye van Dorkának, az a nagy kígyó is nagyon tuti! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Na, jöttem újra, közben volt kaja, orrszívás, orrcsepp, vitamin, játék, altatás... most alszik, úgyhogy megpróbálok gyorsan írni.

Peva - jaj, egyem meg kis Dorka baba, ahogy ott fekszik a habitapin és várja a barátokat, nagyon édes!!!!!!!!!!! Sajna mi megint kihagyjuk a talit, amíg nem gyógyul meg teljesen Lottika, jobb nem vinni közösségbe, persze lehet, hogy a fog miatt is náthás, de még mindig hallani, ahogy a torkában szaladgál a takony (bocsi, másképp nem tudom megfogalmazni :lol: ) és ez eléggé zavaró, szerintem elviszem holnap a dokihoz azért, biztos ami biztos alapon, nézze meg!!!

Bettike - de édes Máté!!! :lol: Ilyen kupont és füzetet én nem kaptam sehonnan :roll:

Éva - nagyon csinos vagy!!! Jól áll a ruci, büszkén mehetsz az esküvőre!!! Áron tünemény, ahogy ott üldögél, mint egy nagyöreg :lol: Ügyesen iszik!!! :lol:
Lehet, hogy Áron műugró lesz :wink:

Zsuzsu - Konsti nagyon édes, nekem a komoly pasi képen tetszik a legjobban! :lol:
Gratula Ábel szobatisztaságához, tuti beindul a beszéd is!

Timi - hát meglehet, hogy szomjas, ha olyan meleg van a szobában! Próbálj meg adni neki egy kis vizet, ha soknak érzed a szopit, bár ha csak pár percet szopizik, akkor tuti szomjoltásra kellett neki a cici.
A tévénézős kép nagyon cuki (meg a többi is)! Sanyika nagyon jó húsban van!!!

Marek - de csinik vagytok így zöldbe borulva :lol: Klassz ez a hordozó! A képek gyönyörűek, nekem az ucsó tetszik a legjobban, szuper, hogy párod ilyen jó fotókat készít! Bori csodaszép!!!
Folsav - a sima mezei folsav tablettát kell adni, nincs külön babáknak, vízben feloldva egy negyed tablettát, simán 4 felé lehet vágni egy késsel, vízben hamar oldódik. Simán lenyeli Lotti, nem fanyalog, pedig tuti keserű, ráadásul utána kapja a vasat is szegénykém. Miért kell folsavat adnotok Borinak?

LKata - tedd fel valamelyik videós oldalra és a linket másold be nekünk és akkor meg tudjuk nézni. Úgy, mint én a videa.hu oldalon, feltettem és linkeltem :lol:
Tercsimamáról semmit se tudok, Dalma (Bicebóca) pedig nem igazán ér rá jönni, anno írtam neki iwiwre, megvannak, jól vannak, csak el van havazva+a számítógéppel is volt valami... És Ancsa??? Emmalena???????
Gratula a forduláshoz!!!

Júj, most szúrtam ki a kutyát Éva képén, hogy Marek írta :lol: De cuki!!! Nálunk a kutya anyuéknál van és már olyan öreg, hogy észre se veszi, hogy ott van Lotti, bejön a szobába,szagol egyet-kettőt és kimegy :wink:

Lihnbaba - nektek is gratula a forduláshoz!!!!!!!!
Te hol laksz?
Hát igen, Uzsoki az Zugló, bár tőlünk gyalogosan elég messze van (ott szültem, kocsival volt 5 perc, persze porzott utánunk az út, úgy ment párom :wink: ).
Jó lenne egy városligeti séta pl., de ha át tudsz sétálni... nincs messze?

Habitapi - képzeljétek, láttam a CORA-ban, akartam is venni, és az volt ráírva, hogy 3 év alatti gyerekeknek nem ajánlják :shock: Miért??? Én nagyon szeretnék pár darabot lerakni a szőnyegre...

Nyugtonmalac - hogy vagy/tok???????????????? Bori ugye nem kapta meg? :?

Bettyna - nektek is gratula a megforduláshoz!!! Úgy látszik, mindenkinek kb. mostanság forog a babája :lol:

Na most ennyi, mennem kell, mert mindjárt ébred, ja, tegnap voltunk hármasban sétálni (apájával), olyan jó volt, több, mint 1 órán át sétáltunk a környéken, nagyon élveztem!!!

Kép

Kép
nusildi

Éva, két tárgyat tudtam felvenni, összesen 7-7 alkalom van, a tandíjam egy félévre kedvezményesen 90.000,- Ft (200.000,- Ft helyett), szóval a lógászat kizárva. :) Ez nappali doktori képzés, hogy úgy mondjam, nem etikus lógni. Így is csak két hetente van, ha egyszer lógok, akkor legközelebb 1 hónap múlva mehetek. :(

Kép
szöszke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?