Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

köszönöm a bölcsis válaszokat!

Lola,
én is oda jártam 29 évvel ezelőtt :D Azóta most voltam ott először, de még a terem illata is a régi.

Erika,
ez jó hír! Kíváncsi vagyok a mi dadusunkra, hogy milyen lesz.

Orsi
Kép Kép
sno

Ja, mivel senki nem jelezte, hogy rendelne a leo-polditól, ezt úgy veszem, hogy NEM :) Úgyhogy én ma délelőtt leadom a rendelést.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!
emesedora: nem jöttem tegnap du. mert jött egy Aegon-os nő (bár nem tudom az én számom honnan tudja de mindegy) Vicc volt! Régebben párom mesélte h ő már egyszer megjárta a biztosítással mert befizetett 300ezret és vmi 80-at kapott vissza mikor kivehette. Mesélte h a nőt elküldte a k..... anyucijába. Erre tegnap jön egy nő párom mondja ez h kerül ide?? Én csak néztem kiről beszél a nő jön puszi-puszi. Mondom jó napot kívánok azt mondja dehogy jó napot! Szia! Hozzá teszem a mamám lehetne :shock: hát mondom szia :? Nekem is puszi-puszi de örül azt mondja h itt lehet :shock: vigyük le a babát (konyhába) hadd nézze meg. Levittük azért törcsibe be volt bugyolálva puszilgatja a törölközőt.... Mondom ez vagy bedobott indulás előtt valami okosat, vagy ütődött. (de csak ütődött állítólag) Aztán miután elment akkor mondja párom h ez az a nő akit egyszer elküldött a halál kukacába. Hát mondom gondoltam mert mikor írogatott a nő a Laci ott állt mögötte és mutogatta h ez bolond. Úgyh ezért nem jöttem tegnap!

Köszönöm a névnapi köszöntőket!

Remélem nyáron azért (vagy tavasszal) amikor jobb idő lesz össze futok veletek mert hétvégéken Tbányán vagyunk nagy átlagban.

Irita: jót nevettem azon, hogy mondta a doki szólj a férjednek :lol: De szupika! Nemsokára meg lesz a pindur pandur! :-)

v.erika: milyen volt a síelés?

terek.krisztina: NAGYon szép a kisfiad!!!!!!!!!!!!!!!! És milyen édesen álldogál!!! Zabálni való krapek! :-)

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Most csak gyorsan, nézzétek meg ezt a hírt, f@sza mit ne mondjak!

http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/k ... yen-215124

Nem sok derül ki konkét dolgokról, de az ovi-sulis dolgokat érinti! Megint a jónépen spórolnak!!!!!!!!!!!

lola77

Sziasztok,

Edina,
BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk mi is!!

Évi,
épp ma olvastam az itthonban. Rohadt egy dolog, hogy már megint a családokon/gyerekeken spórolnak... Embarassed lenne pár ötletem hogy hol lehetne pénzt megfogni a városnak, viszont az az ő zsebükre menne Sad Sad csak azt nem értem, hogy hogyan gondolják?? az ovikban 40 fős csoportok lesznek??? hova teszik a gyerekeket? ááá...
Most nézem, NOÉnak boldog 7. hónapot!!! Smile

Szilvi,
voltam bent tegnap melóban, köszönjük szépen az ajándékokat nagyon édesek! A Máténak ma odaadom a könyvet, biztosan nagyon fog neki örülni!!

A kajatémához:a Máténál én is "betartottam" az előírásokat. A családban kérdezték miért nem adok neki csirkecombot ebédkor "biztosan jól elrágcsálná" - 1. azért mert nem kutya, 2. azért mert nem és pont Smile Smile Smile szerintem nem véletlenül vannak ezek az ajánlások hogy mit mikor adjunk a gyerekeknek. Mivel nekem is szerencsém volt a Matyimmal, ezért nem tudom mit tettem volna ha válogat, vagy rosszul eszik. Valószínűleg megpróbáltam volna mindent csak el ne fogyjon a gyerek Smile Smile

Erika,
jobbulást a Vikinek, tényleg jók a képek a szánkózásról, látszik mennyire élvezték a gyerekek!!!

Cirmike,
ez tök jó hogy már nem allergiás a Réka. Ez csak kontroll volt, vagy te észrevettél valami változást az étkezésekor?

BNO/Orsi,
köszi!!!!!! jó néha hallani rólad Smile Smile Smile a kertvárosi böli - passzz,
Csajok a Lillának nem oda járt a Dávidja?

Rita,
mikor elolvastalak, egyből apát akartam javasolni, hogy piszkálja meg a dolgokat, hátha elindul a Mira Smile Smile azt mondják hogy jó ha egy jót sétálsz is - de tényleg jó sokat. Hihetetlen hogy már csak napok választanak el a pici babodtól, én márc. 1-re tippelek !!
Mira ágyneműje gyöngyörű lett.. teljesen elámultam. Hányáss? Jesszusom, az nagyon sz@r lehetett. Én pár héttel ezelőtt voltam így, el kell hogy mondjam, hogy terhesen hihetetlen rossz dolog rókázni... (már bocsi mindenkitől Smile)

Nálunk éppen azon gondolkodom, hogy össze kellene dobni már az ágyat neki Smile csak kívűlről vagyunk ám ilyen "gondatlanok", amúgy nagyon várjuk már mi is hogy megérkezzen a kisasszony!! Smile Már nincs sok! Érdekes nem tudom mikor kell érezni ilyen jóslófájásokat ( A Máténál nem voltak) de még nincs semmi Smile
ezért kitakarítok... Smile

sziasztok, jó hétvégét!
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Lola,

megnéztem, de igazából nem nagyon ástam bele mélyen magam...majd meglátjuk mi sül ki belőle. Én már nem csodálkozom...lesz ez még így sem :?
Igen, Áron reggel született:) Fél hat körül értünk be a kórházba és fél nyolckor már kint is volt :D

Szilvi

akkor tényleg nem vagyok lemaradva:) én sem sürgetek semmit nála, majd lesz valahogy :lol: bár kicsit nehézkes lesz, mert ha leteszem a földre, alig van el...aztán kezdi a hisztériát. EGyfolytában ülni akar!! Ha az ölembe veszem úgy eljátszik sokáig, de nem szoktam hagyni, nehogy ártson a kis gerincének. Dehát úgy élvezi...
A pihenőszék tetszik neki, de azért nem az igazi. Biztos hiányoznak neki a halacskák, azokat úgy szerette, ahogy forogtak a feje körül :roll: Meg nem is tud úgy beleülni, mint a hintába. Annak olyan babahordozó formája volt, nem tudott elferdülni a kis háta, de ennek nem, össze vissza dől benne... :? dehát ez van, kis dagikám :lol:
NAgyon ügyi Dórika, hogy pisil a bilibe! Bár nekem nincs még tapasztalatom, hogy ez mikortól kell...de nagyon ügyike :D És Bence is, hogy egyedül elalszik! Nekem volt néhány nap egymás után, hogy egyedül elaludt...de aztán kezdődött előről, hogy csak cicin... :roll:

Kriszti,
ez most komoly??A kisfiad feláll ennyi idősen?? Atyaég :lol: Tündéri!

Edina,
utólag is boldog névnapot :oops: kicsit el vagyok tévedve a dátumokkal, teljesen azt hittem ma lesz 26-a...és tegnap este jöttem rá, hogy Áronom hét hónapos :D

Irita,
nekem is tetszett a dokid beszólása. :P Kihez jársz?
Jujj olyan izgi, hamarosan szülni fogsz. Szerintem...ööö....hétfőn :D

Cirmike,
tényleg jó hír, hogy elmúlt a tejallergia! Mennyivel könnyebb lesz így, nem? Annyi finomság van, ami tejtermékből van :)

Info:
az újvárosi cba-ban a kecskeméti baba paradicsomlé 100 ft. Március közepén jár le, de addig még elhasználható. Én is vettem kettőt, ma már el is használtam egyet, krumplit pároltam és azzal turmixoltam össze. Áron imádta :D

Hát, mára ennyi, jó hétvégét mindenkinek!
JJa...most olvastam itt a társalgóban, hogy egy csaj kér mindenféle cuccot a gyerekeinek...de többen írtak, hogy ez átverés, mindenhol kunyerál stb...hihetetlen hogy mik vannak.... az ilyen szemetek miatt meg nem segítenek az olyanoknak akiknek tényleg nagy szüksége lenne rá....ááááá :evil:

KépKép
szilvia1981

azannyát,
a vigyorgó/szomorú fejeim helyett szöveg lett (smile/sad) bocsesz

Kép

Kép
zsanka

jja, és még valami. Találtam egy jó oldalt, azoknak akik szeretik a jóóóóóóóóóóóóóó magyaros, nemnorbiápdétfogyjunkleazonnal ételeket:

http://tor.grocceni.com/szalonna.html

:wink:

KépKép
szilvia1981

Lola,

Ez nagyon durva lenne!
Ezek után tényleg nemigen járhatnának egyedül suliba a kislurkók.

De jó, hogy Szőlősön lakunk.
Nálunk is akarnak vmi újítást, majd hétfőn esik szó róla aztán konkrétan egy hónap múlva... szerintem elmegyek meghallgatni.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most csak röviden, Benőkém éhes.

Zsanka: nagyon szívesen!

Szilvi: olyan jót nevettem ezen a linken. Rámentem, feljön egy csomó szalonna, kolbász stb. és az oldal jobb oldalán egy kb. 50 kilós bombacsaj képe van, fehérneműt reklámoz :) Ha ilyet eszem én is, így fogok kinézni???? :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Boldog 7. hónapot Áronnak és Noénak!

Istikének kijött a 17 foga.Megvan miért pocsékok az éjszakáink.Biztos emiatt nyügösebb dacosabb az átlag Pistibabához képest.

Ma sikerült hihetetlen akciosan vennem egy bőrcsimát.
Másik boldogságom ma hogy megszületett nagybátyjámék második kislánya.3570gramm és 51cm a kisunokahugim.
Szegény hajnali négytől délig vajudott,ki is tágult teljesen de a baba koponyája nem tudott beilleszkedni a medencenyilásba sehogysem.Igy császár lett.Az első is az volt.

Irita!
Szerintem március 2-án fog kibujni Míra baba. :lol:
Jopofa volt a Rokay,alkuképes az tuti!!

Cirmike!
Nagyon örülök a tejallergia mentességhez.Nehéz lehetett nagyon gondolom,hogy nehogy befaljon valami tejeset.

Cseriviola!
Nagyon aranyos Viki!
Ha lesz időd elküldöd nekem atermészetgyógyászod számát?

Kedden a babaklubban leolvadt az összes babakocsirol a ho,kisfiam meg rohangál mindid,én meg utána.Rajta van váltocipő,én viszont belegázoltam apocsolyába harisnyával.Sajna már fel is fáztam.Kaptam gyogyszert szerencsére csak enyhe felfázás semmi vesegyuszi.

Megyünk fürdeni.
betti
berna23

Kriszti!
Elképesztő ügyes a kisfiad.
Nem lehetett egyszerű kisbaba mellet költözködni,mindent a helyére tenni(főleg a sok aproságok).
Egyébként miért nem eteted meg a kisfiaddal az 1-es tápszert?
És ha elfogy utána adnád a kettest.
Ahogy Szilvi irta sok baba egyéves koráig egyest kap.
Szomorú hogy hat hónap után nem irják fel a tápszert,azért receptre olcsóbb.Régen bezzeg ingyen adták,annyit lehetett kérni amennyit nem szégyeltek.(hallottam hogy a malacoknak adták,akik nagyon jol fejlődtek,hiztak tőle) :D
berna23

Szép hétvégét mindnekinek!
Betti
berna23

Sziasztok!

Betti: gratula a kis unokahugihoz! Mi lett a neve?
Igen, nekünk mondta dokinő, hogy ezt az egyest nyugodtan eheti egy éves koráig. Csak tudja....

Áronnak és Noénak boldog 7. hófordulót!!

Mi megvagyunk, előbb voltak itt anyósomék, meg férjem kamasz fia. Holnap Emese szülinapi buliba a mekibe. Amúgy nyugis hétvégénk van.
Gyerekek hál istennek jól vannak, Bence nagyon ügyeskedik. Sokat eszik, hál istennek. Szerintem megint hízott :) Legalábbis a súlyán érzem.
Dórika mindennap bilizik 1-2 alkalommal, ma nem pisilt bele. Legszívesebben leszállna róla fél perc múlva. Szerintetek? Betti, Te hogy indultál neki?

Na megyek, jön sorba a fürdetés.

Jó éjszakát és szép hétvégét!

Rita: csak nem???? Jóslataink beváltak? Bár akkor jött volna sms....

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, most hogy már sokan licitáltak Rita Mírájára, tök kíváncsi vagyok. Gondolom hát még Rita! (Remélem túl nem hordod azért!) Majd ha nagyobb lesz a kiscsaj, elmondhatod Neki, hogy itt milyen sok néni tippelt a szülinapjára! Tök jó! :D

BEtti, Szilvianyu, Zsanka!
Köszi a köszöntést!

Edina!
Sz.tem Gabi ugyanezt az Aegonos nőt mesélte múltkor, legalábbis ahogy így leírtad!!! :x

Na nálunk a helyzet: tegnap délután olyan fejfájás jött rám, komolyan marha rosszul lettem. Hidegvizes mosás sem segített (arcomra), végül hánytam egy nagyot, félálomban vártam férjemet, érjen már haza. Két gyerek tök jó volt, Soma elszórakoztatta Noét, én meg alig éltem, levegőt alig kaptam... utána kialudtam magam, fürödtem, estére kutyabajom, Hál Isten. Ez durva, mert migrénre gyanakszom, mindenesetre elmegyek majd vérképet csináltatni mostanában nagyon sűrűn fáj a fejem...

Szilvianyu!
Sz.tem csak annyit csinálj Dórinál: megdícséred 1-2 mondattal ha sikerül belepisilni, ha nem, elteszed a bilit. Bőven ráér még, ha 1 hétig nem pisil bele, sz.tem tedd el, 2 hét múlva próbáld csak újra.
Én is vettem a Rossmannban azt a 249-es joghurtot, barackosat.
Ja adtam Noénak kecskeméti őszi-pulykahusit, nagyon ette. Egyik nap én turmixolok neki, sz.tem csirkemellet brokkolival, remélem azt is eszi majd...
Kaja: egyébként abban nagyon egyetértek Veled, hogy úgyis olyan hamar lesznek 1 évesek, amikor már "mindent" ehetnek, minek sürgetni... lesz még utána (reméljük) 80 évük amikor ehetnek nokedlit, szalonnát-kolbászt, csirkecombot, fűszereket... akármit!

Cirmike!
Tejallergia: tényleg tök jó hír. Most akkor már az oviban sem fog külön kosztot kapni?

Ovi-suliösszevonás: sz.tem nem helyileg vonják össze az intézményeket, csak a nevelők-tanárok járnak majd át egyikből-másikba, ami talán az oktatás színvonalából vesz el, meg kommunikáció hiányt okoz szülő-tanár(óvónő) közt. Na meg termel néhány munkanélkülit, akiket egyrészt sajnálok, másrészt a mi adónkból kell fizetni Nekik a segélyt végtére is, nem??? Á, sehogy sem jó ez.... bölcsődéből meg hiány van, akkor nyissanak plusz bölcsit, arra lenne igény, nem?

lola77

Ami még kimaradt:

Cseriviola!
Tök nagy élmény lehetett ez a lovasszánozás a gyerekeknek!

V.erika!
Jó síelést, kikapcsolódást!

Szilvia1981!
Teszel fel majd képet az új "hintátokról"-Áronnal persze?

lola77

Sziasztok,

Hát tényleg nagyon jó, hogy Réka már ehet tejeset.
Az oviban már rendes kosztot kap azóta, hogy engedélyezve volt neki napi 1 dl tej. Imádja! Mert ugye a diétásat a böliből kapta és az nem olyan ovis volt ráadásul diétás is. (de ott vállalták hogy főznek neki és átviszik)
Aztán a napi adag 1 hónapig 2dl-re volt emelve. Most pedig már korlátozás nélkül.
Úgy oldottuk meg, hogy ne egyen tejeset, hogy nem tartottunk itthon semmmi olyan kaját. Különben állandóan bebűnözött volna.
Tej nélküli margain, olyan felvágott, csak étcsoki, szójajoghurt... stb... Mindig olyat főztem magunknak is amiben nem volt.
Egyedül tej volt itthon a Rolinak kakaóhoz. Meg néha vettem sajtot, ebből mindig lopott is.
Most már vettem tejszeletet, joghurot, túró rudit, fúú de jó!

V.Erika,
Hova mentetek síelni?
De jó!!! :lol:

Lola,
De durva ez a migrén! Így leírva annak tűnik!
Szerencsére nekem ritkán fáj a fejem, bár így a kor előrehaladtával havonta 1-2 havonta előjön, de nem ennyire durván.

Most a lurkóim jól vannak, de nekem lett tűszős madula gyuszim. Megnézettem párommal lámpával, jó gennyes meg ugye az "ízét is érzem". Nagyon fáj!!!! Már nagyon régen volt, még a szülések előtt! Szegény Roli hogy bírta ki nemrég!
Persze hogy hétvégére jön elő (na jó már pénteken éreztem) mikor nem tudok lemenni orvoshoz, mert ugye ez nem múlik el magától. Jól tudom???

Végre tavaszodik!!! További szép hétvégét!
Mi ma anyumékhoz vagyunk hivatalosak ebédre, bár most az utazáshoz nincs kedvem.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert a család lefáraszt :D
Egyenlőre ugy tűnik még senkinek sem lett igaza,nagyon jólérzi magát ez a gyermek.Abban én is nagyon reménykedek hogy túlhordás nem lesz.

Most megyek,betegeknek jobbulást,bocs hogy nincs időm mindenkire reagálni

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Irita!Én márc 2-re tippeltem.akkora bizti kinn lezs a kisasszony!

Emeseanyu!Jo szülinapzást Emesének.
Örülök hogy jol eszik Bence.
Szerintem Dóra igen ügyes a bilizéssel.
Nekem is mindig felakart állni Istike fél pillanat után a biliről.Nem baj.Akkor eltettem.Néha tovább maradt rajta mig bekrémezte a lábát,de ezt hamar abbahagytuk mert fél flakon testápolo bánta egy bilizést.
Nagyon jol csinálod.esetleg hagyd szem előtt neki abilit és lehet ráülne ruhástol.

Lola!
Sajnálom a fejfájást.
Nekem is sűrűn előfordul,és nekem is mindig hányingerem van tőle,de szerencsére hányni még nem hánytam.

Cirmike!Jobbulást kivánunk.

Betti
berna23

Emeseanyu!
Azt elfelejtettem irni hogy nekem egyik naprol a másikra szolni kezdett a kicsim hogy kell neki pisilni.Addig mindig én ültettem rá a bilire.Igy mostmár nem kell néznem az orát,hogy jaj mikor is pisilt utoljára.A nagydologgal ugy vagyunk,hogy szépen szol,de ha lágyabb a széklete akkor nem mindig tudja tartani mig odaérünk.
berna23

Cirmike!
Igen, arra biztos antibogyót kapsz majd.... :( Nekem is sokszor volt, hát iszonyat, volt hogy annyira durván hogy a saját nyálamat nem tudtam lenyelni (bocs). Legtöbbször csak injekcióval múlt el, pedig a jó öreg szemicillint (fekete-piros bazi nagy ovális gyógyszer) is mindig kaptam előtte, ami erős, de mégsem vitte le a tüszőket.
15 éves koromban aztán kivették...

Rita!
Valaki 03.03-t is tippelt (asszem Cseriviola), szóval még várjál....

Betti!
Eddig még én sem hánytam sosem, de hányingerem sokszor volt... Ne féldd, eszembe is jutott, mi van ha terhes vagyok......???? Na de csak nem....
Testápoló? Jól elképzeltem és vigyorogtam mikor olvastam! :)

Előbb lennt voltunk, de marha szél van, azt hittem jobb idő van. Nehezen akar ez a tavasz ideérni!Nem baj én holnap pakolom elő a szekrényből a vékonyabb cuccokat akkor is!

lola77

Sziasztok!

Betti: köszi a biztatást bili ügyben! Nagyon nem szeretném most elrontani. A bilit elől fogom hagyni, mert eddig a wc-ben tároltam.

Most alszik Dórikám. Anyu és húgom vigyázott a picikre, mert elkísértem Emesét a mekis szülinapra. Nekem is kellett ennyi kikapcsolódás! Ráadásul pár szülő maradt és jó volt végre felnőttel is beszélgetni :) Nemrég értünk haza. Jól sikerült. Emese szerelme is ott volt. Bence fent van, itt garázdálkodik a szőnyegen. Nem semmi, miket vág le ez a gyerek!!

Cirmike: szerintem is antibió lesz belőle! De a tantum verde spray nagyon jó, próbáld meg! Nekem két nap alatt nagyon jól levitte a fájdalmat.

Lola: hú, nem semmi ez a fejfájás. Most pont az enyém is fáj, piszkosul. Biztos a melegebb idő miatt. Azért nem rossz ötlet egy vérvétel, meg esetleg egy koponya röntgen. Biztos semmi komoly, de jó, ha megnézeted. Inkább a hányinger, hányás miatt. Már nem fáj? Csak nem vagy terhes!!! Bár lehet, hogy megérkezik a várva várt kislány? :) Úgy jársz, mint én.... :)

Rita: na, nem semmi, hogy még egyben vagy..... De reméljük már jövő héten meglesz a kis Míra!

Na megyek, felkelt Dórika, hoztam neki meki krumplit, adok neki.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ma délelőtt bekötötték a digi-t. A tv teljesen jó, olyan a kép, mint upc-vel. A net is teljesen jó. Telefon vonalat is raktak, majd kell vennünk egy telefont.
Kb. háromnegyed órát szereltek.

Amúgy minden ok, Bencém ma evett először zöldborsót. Én főztem. Tettem bele krumplit, olíva olajat és csirkemellet. Ette, de annyira nem a kedvence. De ügyesen nyitotta a száját és megevett azért ebből is egy üvegnyit :)

Most a két pici a járókában játszik, olyan édesek! Emesét úgy hozza haza egy osztálytárs anyukája, mert a szerelők miatt nem érnék oda érte időben.

Na megyek, sziasztok, még gyorsan elmosogatok, mielőtt jön, mert aztán tanulás.
Reggel szegénykém fájdította a fülét. Nem nagyon, ezért mertem elengedni a suliba. De lelkére kötöttem, ha gáz van, szóljon a tanítónéninek, megyek érte. Nem szóltak. Még sosem fájt egyiknek sem a füle. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Megjöttünk ma Pestről,és nagyon jó híreket kaptunk!!! :lol:
Múlthetihez képest megint csökkent a tágulata,már csak jobb 5*2mm,bal 7*1mm!!!Azt mondta az uh-os nő,hogy ez teljesen normális méretnek felelnek meg,rá is írta a papiromra!!És hog ykisfiú,Ők 90%-ban kinövik,huu én úgy örülök,el sem tudom mondani!!! :lol: Dorkának ilyenkor már 10*6mm,és 10*16mm-esek voltak a tágulatok,azért lényeges különbség.Mondta még a nő hogy szinte minden 2. gyerkőcnél van vesetágulat ebben a terhességi hétben,és nagy többségben kinövik!!
Doki is elkezdett viccelődni,hogy neki volt egy kismamája akinél szintén mindkét gyerkőcénél volt tágulat,de semmi baj nem volt 1 éves korban egy kis bemetszés,és ennyi,ott röhögött,azt látta hogy én nem röhögök,hanem mondtam hog ysajna mi már ezen túlestünk és kicsit durvább volt a szitú,mert 1 hetesen már műtét volt,és másfél hósan mégegy műtét,na akkor már nem röhögött,mondtam hog yV-ös fokozatú volt a tágulata,és úgy volt hogy nem is marad meg,na akkor mondta hog yigen akkor már a vesemedence is károsodik meg más egyéb baj is lehet....Na a lényeg hogy eddig úgy néz ki kinövi a kis szaros.3 hét múlva kell újra menni,és ha ismét csökken vagy nem nő tovább akkor elfelejtjük egymást a dokival!!!

Lola!
megkérdeztem az ovit erről az összevonásokról,és mondták hogy csak a neveket vonják össze,az intézményeket nem,tehát ugyan oda fognak járni,mint most csak más néven lesznek.Hétvégén sokszor eszembe jutottál,most vettük azaz nem vettük az adót,áfát,nem magyarázta el a tanár,csak egyből olyan feladatokat oldottunk meg csak néztem....Ő ezt úgy gondolja hogy mindneki tudja,mikor hány % van,és mennyi összeg után kell bontani a dolgokat....na hozzáteszem én ehez tök hülye vagyok,...de szerencsére más is a csoportban...Pénzügy meg a számvitel nagyon különbözik egymástól?Számvitelben is lesz csomó adó,mi?Fene megette...

Cirmike!
mielöbbi gyógyulást neked,amúgy én is sokszor csak nézem Dodót hogy ilyen betegen hogy tud pl: játszani futkosni,és sokszor csak fekszem meg sajnáltatom magam :) ...

Zsani!
Hog yvagy,bírod még?Már nagyon a finisben vagy!!!Ja és kérjük még továbbra is a képeket a szobáról!!!

Livi!
Örülök hogy tetszik az új meló.Busszal mész Te is?Timiért ki megy oviba?Reggel tudod vinni?

Erika!
Ti jól vagytok?Hátad,lábad,gerinced hogy van?Viki nem beteg?

Angika!
Akkor megkéne beszélni egy talit,mondjuk nálunk?Ez a hét eléggé húzós minden napra van valami,de jövőhét eddig szabad.Diáékat is áthívjam akkor?Hogy vagy? :lol:

Rita!
Még egyben vagytok?Nagyon szép lett Míra ágyikója,bizti jó nagyokat fog benne aludni!!

Megyek,mert lassan megyek Dorkáért az oviba.
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Most csak gyors bekukkantottam, de nagyon jó híreket olvastam :)

Ági: nagyon gratulálok! Őszintén drukkoltam, hogy minden rendben legyen. Doki humorát én sem nagyon díjaztam volna. Marad a kiskukac Levente?

Számvitelben is vannak adók, hogy hogyan kell könyvelni, de ez inkább a könyvelési lépésekről, számlaszámokról szól. Én nem nagyon csíptem :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hello Lányok!

Ha már itt vagyok, akkor gyorsan leírom mi történt velünk pénteken az állomáson, csak hogy aki hasonlóan utazik figyeljen.

Szóval Sebivel szálltam fel éppen a piros vonatra, amikor a sztenderd quechua hátizsákomból kilopták a telefonomat.

A módszer valószínűleg az volt, hogy kifigyelték, hogy felveszem a gyereket a felszálláshoz, egy nő úgy tett, mintha mindenképp előttem akarna felszállni, amitől kisgyerekesként azonnal elborult az agyam, hogy nem gond, hogy nem engednek előre, de azért nem kéne elém vágni, és valószínűleg ez idő alatt vehette ki a másik a cuccot, mert végül a nőt sem láttam felszállni, és egy piros kapucnis fiatal srácot sem, aki figyelt minket a peronon.

A módszer csak feltételezés, ami viszont tény, hogy lopnak a peronon!

Orsi
Kép Kép
sno

sziasztok,

Orsi,
hát ez nagyon gáz....szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak a telefonodat lopták el....bár ne csodálkozzunk hogy egyre több lesz a lopás-rablás stb :?

Lola,
hogy van a fejed? Teszek fel képeket, lesz hintás is :D

Szilvi,
Áron már evett borsót, üvegeset, szerette....
Tegnap spenót-répa-csirke főzit csináltam, azt is ette a dagikám:)
Köszönjük a hét hós köszöntést :D

Betti,
Neked is :D Gyógyulgatsz a felfázásból?Tegnap kipróbáltuk az úszógumit:) Sajna a külső része valahol ereszt, de van hozzá tapaszunk, majd megjavítjuk. Egyébként nagyon jó szolgálatott tett, köszönjük :D

Ági,
ez nagyon jó hír, ezek a kis krapekok mindent kibírnak :D

Rita,
az én tippem is bukott, mert mára tettem a voksom, bár még éjfélig bármi lehet :lol:

Tegnap úszni voltunk oroszlányban:) Áron nagyon élvezte. Este úgy bealudt, mint akit agyoncsaptak :lol: Most tévézek egy kicsit, mert szétmegy a fejem. Semmi házimunka punktum.

Néhány kép:

úszka...
Kép

úton...
Kép

régies...
Kép

szomjasan az új hintámban :D
Kép

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szilvi: tök jók a képek! Én most hétvégére tervezek egy oroszlányi fürdőzést. Ha Emesének persze nem robban le jobban a füle.

Elment edzésre is, nem fáj neki annyira. De mondja, hogy sokan hiányoznak a suliból. Képzeljétek! A tanítónéni visz pár gyereket szépíró versenyre. 7 gyereket kiválasztott a 26-ból, ezekből visz 5-t. Ma a 7 gyerekkel gyakorolt, nézegette az írásukat. Az én Emese lányom is benne van a hétben!!!! Nagyon boldog voltam tőle (még bőgtem is, de ezt titok :))! Nem érdekel ha nem kerül be az ötbe, akik eljutnak versenyre (persze nagyon boldog lennék), nagyon örülök ennek is! Az elejétől nagyon megszenvedtünk az írással, hogy balkezes és rengeteget gyakoroltam vele. Év eleje óta két csíkos füzetet írtunk már tele, most kezdtük a harmadikat. Szóval... mi tényleg megdolgoztunk ezért. Olyan jólesett!!!

Ma megyek fogadóórára, ha hazaért Emese az apjával edzésről, kíváncsi vagyok, mit mond Róla a tanítónéni. Bár egy hete, mikor beszélgettem vele, nagyon dicsérte Emesét.

A picik most alszanak, kicsit netezek legalább. Aztán készülök a suliba.

Mentem is. Ma nagyon gyér volt a forgalom....

Ja, Orsi: sajnálom a telefonos sztorit. Velem egyszer a tescoban történt hasonló. Pont a névnapomon. Fizettem a pénztárnál, kiraktam oda a telefonom (én hülye) és mikor pakolásztam a zacsiba, eltűnt a telefon. Amiben az volt csak az érdekes, hogy csak én voltam ott, a pénztáros, meg mögöttem egy ember, mert ő utána már lezárták a sort. Szóval kettőjükből valaki, de tagadtak. Azt nem sikerült elérnem, hogy megnézze őket a biztonsági őr. (miért is nem???). Úgyhogy... drága vásárlás volt nekem is.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Szilvi: nekem is szétmegy a fejem. Tegnap óta... LOLA: MEGFERTŐZTÉL MINDENKIT!!!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági,
De jó hírek!
és egyre jobbak!!! :lol: :lol:

Orsi,
Sajnálom ami történt... :cry:
Szerintem is egyre durvább dolog fognak történni... és több lesz a lopás, betörés.

Szilvi,
Mi lett Mesi fülével?
Nekem tényleg antibio lett... de nem vagyok már olyan szarul, csak nyelni ne kéne.

Hétvégén zárva lesz az oroszlányi uszoda!
Ma láttam kiiírva, triatlonosoknak lesz veresnyük!

Egyébként Roli nagyon ügyes volt ma úszáson, már leússza a hosszt. Most már csak a tempót és kitartást kell növelni! Aztán jöhet a hát, gyors... ha lesz még hozzá kedve és nekünk meg pénzünk.

Rékám már megint hurutos és dugult az orra amitől a nyálát folyatja... :roll:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvi

Miközben írtam írtál te is!!! :lol: :lol:

Szóval oroszlányi dologra kérdezz rá, hogy van e a kismedence, jaquzzi. Vagy minden zárva?

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Orsi! Nem semmi ez a telefonlopás.
Vonaton,villamoson iszonyu gyakori.
Én például azért nem merek vonatra szállni,mert félek nehogy belémkössenek.(van sajna rossz élményem)
Főleg miota van gyerekem,azota olyan fosos lettem. :oops:

Szilvi1981! Sajnálom hogy ereszt az uszogumi.Bizos állásában vagy nemtudom.Nekünk nem eresztett.De az jo hogy ha megtudjátok csinálni.
Picit jobb a helyzet felfázás ügyileg,de még mindig nem tudok elmenni a boltig sem,mert annyira sokszor kell.Ráadásul ma torokfájásra ébredtem. :?

Emeseanyu! Nagy-nagy gratula az okos nagylányodhoz!!
Elfelejtettm irni hogy a kislány neve Gabriella ,anyukája után.

Ági! Hurrá!nagyon örülök a johirnek.
Dodo már ottalszik az oviban hogy később mész érte?Vagy csak a vizsgálat miatt maradt tovább az oviban??

Betti
berna23

Ági!
Még a hideg is kirázott, ahogy olvastam soraidat, annnnnyira örülök. De jó, sz.tem ezért ajándékozott meg a sors KISFIÚVAL titeket!
Nagy kő esett le a szívetekről, gondolom.
Pénzügyet én jobban utáltam,mint számvitelt. Pénzügy=magolás, számvitel=logika. Adó, háátt igen, ráérzés, én csak azért utálom, mert nincs két egyforma év, mindig változik ugye! De amúgy Ti most a 2008-as szja-t tanultátok meg Áfát,Társ.adót, Art-ot, vagy melyik évet?Számvitelben meg kell érteni, hogy ha mi tartozik,akkor mi követel, mi lesz az egyenleg, abban azért van logika, persze kell hozzá hogy jó tanár magyarázza. Magadtól nem jössz rá, nem lehet!

Betti!
Azta, akkor jól felfáztál, hallod-e!

Orsi!
Köszi, hogy megosztottad Velünk, micsoda gazemberek, komolyan....

Szilvianyu!
Ez tök jó érzés lehet Emesének is, biztos nagy löket lesz Neki, add át gratulációnkat Neki.

Szilvia1981!
Nagyon tetszik a képek közül a fekete-fehér, olyan édi pofát vág Áron. De a többi is jó, de a székéből nem sok látszik-nem kekeckedek ám...
Ja, akartam kérdezni, hogy Neked 10 db Aventos poharad van?Vagy darabonként vetted? Mert kéne Nekem 1-2 darab, de mindenhol csak tizesével van, nincs feleslegesed véletlenül? Megvenném...
VAGY VALAKI MÁSNAK???? (2-t vettem csak a mellszívóhoz,1-et eltörtem)

Na megyek hajat mosni...

lola77

Sziasztok!

Hát bizony nem egy egyszerű dolog ez a kétszakozás.....de már kezdem megszokni:)
Mivel múlt héten szabin voltam és az mbt cipőt keveset hordtam,ma azért fájt a lábam rendesen :cry:
Múltkor voltam a boltban kontrollon,kicsit javult a lábam szerencsére......

Betti
term.gyógyász kolléganőm tel.száma:
Kubasek Mihályné,Piroska 06302382648

Ági
nagyon örülünk mi is a jó híreknek!!!!!!!!!!!
Csak így tovább.........

Pár kép:
Viki díszíti anyukám tortáját
Kép
én csak a vagdosásban segítettem és elmagyaráztam a díszítés menetét,többit Viki csinálta,kis cukrászom,imádom!!!!!!! :lol:
Kép
angol turiban voltam,Vikinek ezt a kutyust hoztam és a ruhát ami rajta van
Kép Kép

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Ági!
Örülök, hogy nincs semmi baj a picurral!
Nem értem miért kellett a dokidnak ennyire megijesztenie?
Kismamáknak nem a legjobb ha idegeskedik!
Pihenj sokat és ne idegeskedj!

Irita!
Remélem már nemsokára kibujik Mira! Nagyon szép az ágyneműje!

Orsi!
Nem semmi ez a vonatos sztori!
Én is 9 évig jártam fel dolgozni, de szerencsére nem történtek ilyen dolgok! De mostanába arra gondoltam, hogy vonattal megyek fel a melohelyemre, mert akkora dugok vannak. De lehet busszal megyek!
Nagyvárad-tér 5 peerc sétára van a Népligettől!

Rólunk!
Dórival voltam vérvételen pénteken, nagyon ügyes volt ,nem sirt, nyugadtan tartotta a kezét! Szerencsére az eredménye is jó! Nem vérszegény, csak ennyire fehér bőrű!
Ovi is jó! Tegnap és ma is kint voltak sétálni! Nagyon élvezte!
Zsóci nagyon ügyes!
Vasárnap óta bugyusban van itthon. Tegnap 2x becseppent, de ügyesen megy a wc-re! Nem akartam ilyen hamar, de szolt, hogy kell pisilni és száraz volt a pelusa! És ha ilyen ügyes akkor elkezdtük!
Du alvásbol is száraz pelussal kelt fel! Tegnap reggel levettem a pelust, de. bugyika, ebéd után pisi , alvás, utána ismét pisi, mielőtt lementünk sétálni megint pisilt és séta közben a pelus száraz maradt! Így tegnap 1 pelust használtunk el, ami még éjszakára is rá tudtam adni,mert száraz volt!
És nem akar a bilibe pisilni, kakilni, csak a wc-be!

Rakok fel képeket, csak ezt elküldöm!

Kép
Kép
moncsi76

Itt vannak a képek:

Kicsi lányaim:
Kép
Kép

Néha a hajam is égnek áll, amikor a műanyag székekre feláll kutatni:
Kép

Zsócikám a wc-én:
Kép
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

sziasztok!

Lola,
nekem van több, szívesen adok kettőt. Természetesen ajándékba :D Hol talizzunk? Mi minden délelőtt sétálunk kb 10-től egy-másfél órát, és délután is kb 4-től. Mi az obi-nál lakunk, tehát a főtér felé sétálgatunk, max csóni. Ti?

Szilvi,
hát, még nincs olyan kép, ami jobban megmutatja a hintát, de csinálunk majd :D Nekem is tetszik a fekete-fehér. Kis dagikám olyan édes rajta :lol:

most csak ennyi, rohanok amíg Áron alszik :D sziasztok!

jjjaaa, most intéztük el, Áronom 2010 nyarától bölcsis lesz a módszertaniban. Jár oda valaki?

KépKép
szilvia1981

Moncsi!
Nagyon ügyes Zsócid a wc-vel, tényleg, csak így tovább. És mekkorák a "kicsi lányaid", főleg Dórid, ahol egész alakjuk látszik... hatalmas, gondolom növi ki a ruhákat rendesen, mi? Zsócid kis csibész hogy van rajta a gatyó....
Ha Zsócid betölti a 3-at akkor visszamész Pestre dolgozni?Vagy közelebbre?

Szilvia1981!
Én hiányoltam a pihenőszékes képet... :oops:
Na, de rendi vagy hogy adsz. Ingyen nem fogadom el, akkor veszek bébiételt Áronnak, az biztos elfogy!
Holnap a Fő térre el tudok menni, akkor mondjuk a DM előtt talizhatunk 10.45-kor? Itt a számom, hívj nyugodtan ha v.mi közbejön:70/363-77-85 (Évi). akkor összefutunk máskor, nem sűrgős! Kék-fekete babakocsival leszek, fehér mellényben, ok így? Te meg bordó babakocsival ugye? Jaj de aranyos vagy!

Zsanka Mátéja abba a bölibe járt, mi annó babaklubba oda. Már most feliratkoztatok? Mondjuk oda mindig jó korán kell azt tudom...

lola77

Sziasztok,

Szilvi,
Ja és tegnap még gratulálni is akartam Emeséhez. Milyen ügyes és ezt ti tényleg szorgalommal értétek el.
Lehet én nem leszek ilyen kitartó majd Rolival...

5 óra volt és észbe kaptam, hogy 5-kor kezdődik a suliban a tájékoztató előadás a változásokról...
Jó volt: itt Szőlősön kompetencia alapú oktatás lesz (úgy néz ki már jövőre)
Pályázni kellett rá, de az EU ezt szorgalmazza ill. majd kötelező lesz.
Lényege: a tudást úgy adni át, hogy majd más környezetben is alkalmazni tudják, képesek legyenek magukat képezni, fejleszteni.
Gyakorlatban ez a kis iskolásoknál úgy valósul meg, hogy az alsó osztályokban 2 tanítónéni van, 10-14-ig mind a kettő velük van (előtte utána 1-1, pl ének, rajz), kis csoportokban dolgoznak, az ügyesebbek nem unják az órát haladnak, aki lemarad azt nem hagyják, hogy üres lyuk maradjon, felzárkóztatják. Akinek mozgás kényszere van azt hadják felállni, stb.
A felső tagozatban persze már minden kötöttebb. 4.oszt. korban van az átállás. Aztán az a lényeg, hogy motiváltak legyenek a gyerekek, tudjon önnállósodni a tanulásban, utánanézni az interneten dolgoknak, tudjon kommunikálni. Más a számonkérés rendszere stb. Persze ehhez a tanárokat át kell képzeni.
Nekem tetszik. Rolinak is jó lesz, Rékát meg tuti ilyen helyre iratnám be (még ha nem is lenne ilyen Szőlősön)
Tbányán a sárberikben van ilyen ill. volt de az önkormányzat megszűntette mert sok volt a 2 tanító néni bérköltsége. Most fizetni kell érte. Tatán a Kőkutiban 5 éve működik és indul az idén a Vaszaryban is.
Szóval erre pályázott a helyi suli. 95% hogy megnyeri. Persze vannak szülők akik inkább hagyományos módszerre voksolnának, de mivel itt csak 1 osztály indul ezért ez nem megoldott.
Érv: mi is kibírtunk 45 percet, csendben, rendben... Igen de én pl. tök untam magam mert már megoldottam a matek példát mire a másik egyáltalán el tudta olvasni. Én kiröhögtem őt, ő pedig pedálnak csúfolt. Utáltuk egymást. Szóval ezeket a dolgokat képes megoldani.

Na eldugulok erről....
De hátha érdekel vkit... a jövő... ?

Móni,
Iszonyat ügyes Zsóci!
Irigy vagyok :oops:
Én majd nyáron leszedem Rékáról a pelust, hogy legyen vmi szeptemberre.
Jó hogy Dórinak is minden ok. Ránk is mindig azt hiszik, hogy beteg Réka mert fekete karikásak a szemei... de neki ilyen alapból (nekem is).

Rita,
Mi újság?
Még nem sms-ezett senkinek?

Erika,
szép a torta!!!! Úgy megenném!!!
Én is voltam az angol turiban tegnap délelőtt. Új árukészlet volt. Vettem pár tavaszi dolgot én is!

Mennem kell, bocsi hogy másra nem reagáltam....

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: igen, jelenleg hasonló a sárberki Minerva alapítvány. Alapvetően jó ötletnek találom, főként azoknak a gyerekeknek, akik speciálisabb foglalkozást igényelnek, de így alapítványi szinten nem értek vele egyet. Jó nekünk a sima, állami oktatás! Igen, elég kitartó vagyok. Mondta is a tanítónéni, hogy ne engedjem el a kezét és akkor minden rendben lesz. Nagyon büszke vagyok rá. Tényleg. :)

Moncsi: nagyon arik a lányok! Dórika nagyon nagynak tűnik a korához képest. Vagy csak a fotó? De Zsóci is. Nagyon ügyes a wc-vel, én nem vagyok ilyen optimista. Most mindennap ráültetem a bilire, kétszer már belepisilt. Néha ráül magától ruhástól is.
Az jó, hogy nincs baja Dórikának!

Szilvi: Zsanka Mátéja jelenleg is odajár. Hát... én nem sok jót hallottam. Jó ismerősöm kisfia is jár most oda.
Különben a sárberkibe is be kell időben jelentkezni. Hosszú a várólista. Én tavaly tavasszal beírattam Dórikát, hogy szeptembertől megy, de akkor még nem volt Bence. Akkor voltunk a 100.-ikak a várólistán.
Nekem a sárberkibe járt Emese. Nem volt vele semmi bajom. Szerintem családias. Persze gondozónénit kell választani.

Lola: köszi még egyszer előre is a segítséged!

Na mentem, itt a húgom.

Ja, velünk minden ok. Emesének még fáj a füle. Rendelőbe ezren voltak bent, nem vittem be őket. Vettem neki fülcseppet, estére teszek neki meleg sót, aztán meglátjuk. Csak akkor fáj neki, ha hozzányúl.

Sziasztok

Szilvia

UI: nekem nem írt Rita, Évinek sem, ma taliztam vele, mondta volna, úgyhogy még 2in1 :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Sajna még semmi!vagyis ahogy Szilvia irta 2in1:)
Tegnap voltam nst-n,egy darab joslót sem mutatott a gép,csütörtökön megyek vissza dokihoz hát kiváncsi vagyok.
Csak már nincs energiám itt ücsörögni,ezért nem jövök gyakrabban,de köszi az érdeklődéseket!

Elég nehézkesen mozgok,fájnak a lábaim,már nemcsak éjjel napközben is és sokat szúr az oldalam.szerintem már nem birja el a hasam súlyát.Ma megmértem 128cm a hasam :oops: Bazi nagy.Megpróbálom majd lefényképeztetni és felrakom.

Sms mindenképpen menni fog valakinek,azt semiképpen nem felejtem el.

ja és képzeljétek,ezt muszáj eldicsekednem: Atim amennyire le volt maradva beszéd és szobatisztaság terén,mindkettőt 3 évesen érte el,most nyomtatottan ir és folyékonyan olvas. :lol: Ja és ugyebár visszarakták szeptemberben középsőben,mondván hogy el van maradva.Tök büszke vagyok rá.Ja és ékezetes magánhangzók nélkül elmondja az abc-t,na dehogy ezt honnan tudja azt nem tudom.

Bocs hogy mindenkire nem reagálok,betegeskedőknek jobbulást

sziasztok

Ja még Moncsi akartam irni,hogy tényleg nagyon nagy Dórid,kb Atim ekkora.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

sziasztok!
Ma voltunk dokinál védőoltást kapott Ádi. :-(
Megkapta a 2 hós védőoltit meg a nem kötelezőt is kértük úgyh kapott a jobba is meg a balba is. Hadd ne mondjam h vele együtt az én szemem is könnyezett! :-(
Szegénykém egyfolytában nyöszörög, sírdogál, alszik.
Borogatom neki mindkettőt de azt sem szívleli gondolhatjátok. :-(
Lázat mértem neki de 38 volt kereken és abból még nem vontam le semmit úgyh lázcsillivel még várok. Remélem nem lesz rá szükség!
Mennyi idő kell amég nem fog fájni neki? De jól megfogalmaztam vazzzz. Szóval: Mennyi idő alatt múlik el neki?
Asszem hosszú éjszakának állunk elébe úgyh megyek én is alszok már most amennyit tudok h bírjam vele éjjel.

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Irita: jól olvasom? 3 évesen olvas Atika? Ne haragudjatok de én le vagyok maradva képességek terén egyszóval nem tudom mire képes X éves gyermek. De az én időmben első osztályban tanultak meg olvasni a gyerekek. Légyszi javíts már ki ha rosszul olvastam ha viszont jól akkor azta....ennyi!

Körkérdés: Létezik a közelben olyan ovoda ami nyelvet is tanít? Minél előbb szeretném elkezdeni taníttatni Ádit angolra.

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Bazi lassu ez a babanet, ezért gyorsan írok :) :)

Ágii,
nagyon-nagyon örültem, hogy ilyen jó híreket kaptatok a kiskukacosról!! Nem csodálom, hogy a dokinak lehervadt a mosoly az arcáról, mikor elmeséltétek, hogy miken mentetek keresztül a Dorkával. Azt nem értem, hogy a Varga ezt nem tudta, hogy ennyi idős korban még gyakori ez a tünet? Még jó hogy felmentetek BP-re...

Rita,
kitartás!!! már nincs sok hátra! Tényleg bazi nagy a hasad - az enyém 115 cm volt előző héten. Érdekes én jobban viselem a mostani korszakot (30. héttől) én a 20 és 30 hét között "szenvedtem" :) Tényleg nincs sok és a kezedben lesz a Mira-baba!!!
Ati nagyon ügyes, tényleg! Gyakoroltál vele olvasást, írást?

Szilvi,
nagy-nagy gratula az Emesének, nagyon ügyes!! Neked pedig külön elismerés hogy ilyen kitartóan foglalkozol vele a 2 pici mellett!

Évi,
nem gondoltam, hogy az ovinál intézményeket összevonják "helyileg", hanem gondolom közigazgatásilag. De ezzel akkor is rosszul járunk, mert ugye hol tud az önkormányzat spórolni? Béren, rezsin stb... :( tényleg megszavazták?

Edina,
Szegény Ádi!! Remélem minél előbb jobban lesz!! A Máté első oltását és keményen végigbőgtem :(....

Jut eszembe oltás: valaki beadatta a bárányhimlő ellenit? Milyen mellékhatások vannak?

Szilvi,
a Máté jár a módszertaniba immár 2. éve. Mi nagyon szeretjük, igaz ez is gondozónéni-függő. A mieink nagyon aranyosak (igaz volt összetűzés hogy ki viszi be betegen a gyerekeket stb.) de úgy látjuk, hogy ügyesen fejlesztik a gyerekeket, foglalkoznak velük. A Máté sokat tanult ott. Van gyümölcsnap, járnak bábszínházba, tanulnak évszakokról - elég sok a program (de gondolom ez más bölikben is így van). A vezető elég gyagya, de szigorúan fogja a gondozókat, és ez szerintem jó. Mivel a Máté évvesztes, és ennyire bejött a böli, ezért maradt ott még 1 évet.

Cirmike,
jól hangzik ez a suli, nekem tetszik. Az egyik barátunk kislánya jár a Minervába, állítólag jó a módszer...

Moncsi,
mekkorák már a lányok! Jók a képek róluk, a Zsóci előtt pedig le a kalappal, hogy ilyen ügyes lány. Visszamész a Heim-be dolgozni?

Orsi,
durva a peronos lopás, teljesen kiakadtam. Nekem az egyik ismerősöm tárcáját emelték így el a régi piacon... marhára kell vigyázni.

Mi a hétvégén voltunk fürödni Esztergomban, nagyon szuper volt (igaz én csak kóvályogtam fel-alá a hatalmas testemmel :) ) De a fiúk nagyon élvezték. Majdnem mi is Oroszlányba mentünk, de aztán győzött az élménypark, igaz nem voltunk elájulva tőle. Lassan nálunk is megépül, nem? :) Akkor legalább nem kell utazgatni..

Tündérkém...
Kép
Kép
Mi majdnem 4en :)
Kép

na megint jó hosszú lettem, bocsi.
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Csajok!
Itt a várva várt sms:

"Ma éjjel mikor a föld összeért az éggel, 02 óra 50 perckor 3900 gr-mal és 56 cm-vel világra jöttem!Mindenkinek sok puszit küldök: Míra Emília."

lola77

Sziasztok!

SZUPER HÍR!! Én is most olvastam az iwiwen! Végre, reméljük minden rendben ment Ritáéknál! Jó egészséget, boldogságot kívánok mindannyiuknak! Ügyes voltál Míra Emília, anyukád már nagyon várt! :)

Gratulálok!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Azért nem semmi, hogy tegnap este 19,30-kor még szomorkásan, hogy "még semmi", "meg nem mutatott semmit a gép". :) Tök ari!:) Akartam is írni, hogy az nem jelent semmit, hogy nem mutat semmit a gép. Nekem este 7-kor vasárnap nem mutatott semmit a gép, hajnali egykor meg elfolyt a magzatvíz Bencusommal! :)

Még egyszer: Gratulálok!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most olvastam én is az iwiwen :D

Nagy-nagy gratula Ritának és pici Mírának!

Anikó

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Na írtam gratulációt, jókívánságokat Ritának.

Azt írja jól vannak, a vége volt kemény, meg a lepényt a doki kézzel szedte ki, az rosszabb volt mint a szülés...
Puszilnak mindenkit!
Kis dagi a kislány, azt írja. Lehet küld képet Szilvinek mms-ben, mert sajna Én nem tudom átvarázsolni a telcsimről...

Tényleg szép méretei vannak a kiscsajnak!!! Jaj biztos nagy az izgalom a családban, tesók biztos mennek megnézni... de jó, úgy irigykedek!

Szilvia1981!
Nem írtál, hogy jó-e a mai nap, én mindenképp megyek a DM-be, ott leszek, ha tudsz jössz, ha nem, nem gond, majd máskor.

lola77

Rita!

GRATULÁLUNK A MIRA VILÁGRAJÖTTÉHEZ!
Tényleg jó nagy baba lett!!! :)
Jó egészséget és sok-sok tejcit!!

Kép

Lamperték

Kép

Kép
zsanka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: