Sziasztok!
Lola,
megnéztem, de igazából nem nagyon ástam bele mélyen magam...majd meglátjuk mi sül ki belőle. Én már nem csodálkozom...lesz ez még így sem
Igen, Áron reggel született:) Fél hat körül értünk be a kórházba és fél nyolckor már kint is volt
Szilvi
akkor tényleg nem vagyok lemaradva:) én sem sürgetek semmit nála, majd lesz valahogy
bár kicsit nehézkes lesz, mert ha leteszem a földre, alig van el...aztán kezdi a hisztériát. EGyfolytában ülni akar!! Ha az ölembe veszem úgy eljátszik sokáig, de nem szoktam hagyni, nehogy ártson a kis gerincének. Dehát úgy élvezi...
A pihenőszék tetszik neki, de azért nem az igazi. Biztos hiányoznak neki a halacskák, azokat úgy szerette, ahogy forogtak a feje körül
Meg nem is tud úgy beleülni, mint a hintába. Annak olyan babahordozó formája volt, nem tudott elferdülni a kis háta, de ennek nem, össze vissza dől benne...
dehát ez van, kis dagikám
NAgyon ügyi Dórika, hogy pisil a bilibe! Bár nekem nincs még tapasztalatom, hogy ez mikortól kell...de nagyon ügyike
És Bence is, hogy egyedül elalszik! Nekem volt néhány nap egymás után, hogy egyedül elaludt...de aztán kezdődött előről, hogy csak cicin...
Kriszti,
ez most komoly??A kisfiad feláll ennyi idősen?? Atyaég
Tündéri!
Edina,
utólag is boldog névnapot
kicsit el vagyok tévedve a dátumokkal, teljesen azt hittem ma lesz 26-a...és tegnap este jöttem rá, hogy Áronom hét hónapos
Irita,
nekem is tetszett a dokid beszólása.
Kihez jársz?
Jujj olyan izgi, hamarosan szülni fogsz. Szerintem...ööö....hétfőn
Cirmike,
tényleg jó hír, hogy elmúlt a tejallergia! Mennyivel könnyebb lesz így, nem? Annyi finomság van, ami tejtermékből van
Info:
az újvárosi cba-ban a kecskeméti baba paradicsomlé 100 ft. Március közepén jár le, de addig még elhasználható. Én is vettem kettőt, ma már el is használtam egyet, krumplit pároltam és azzal turmixoltam össze. Áron imádta
Hát, mára ennyi, jó hétvégét mindenkinek!
JJa...most olvastam itt a társalgóban, hogy egy csaj kér mindenféle cuccot a gyerekeinek...de többen írtak, hogy ez átverés, mindenhol kunyerál stb...hihetetlen hogy mik vannak.... az ilyen szemetek miatt meg nem segítenek az olyanoknak akiknek tényleg nagy szüksége lenne rá....ááááá