jó estét!
most mentek el a vendégek. ugyhogy képeket holnap hozok.
megyek elteszem én is magam. kipurcantam.
mivel bence aludt olyan fél6-6 óra körül, igy nagyon nehezen birtam vele. ő is csak most aludt el.
volt ordítás, sírás-rívás, nyűgés, nevetés, akaratoskodás.
egyszerűen lehetetlenség megcsinálni hogy 5 után aludjon. nem hagyhatom, mert abból mindig ez lesz.
pedig én ugy terveztem hogy ha jön a jó idő, és a későn sötétedés még lemegyünk sétizni. de hát ugyebár a koccsiban meg bealszik.
vszínű ugy kell majd csinálni hogy olyan 3-fél4 körül lemenni egy órácskára, és akkor itthon uzsi és játék estig. csakhát igy meg a kaja nem tudom hogy lesz...mert most 4-5 körül eszünk és még ez az időpont elég képlékeny. van hogy már fél4-kor.
ááá lesz még itt szenvedés!!!!
patr!
hu ez jó hir. mármint hogy lehet ennyivel elszámolták. akkor végülis nem olyan "picike" babóca. jobbak az esélyei. de azért továbbra is sok-sok +++++
kata!
végre odaért. igy azért kicsit nyugodtabb lehetsz. egyben megérkezett a Zoli
gyorsan eltelik az a pár nap és már robog is haza hozzátok.
tuti az lesz az első, hogy "ez a csöpp lány mekkorát nőtt"
Adélnak gyógysimi a buksijára.
orsi!
nagyon szép a vers. de bőgni nem mertem... pedig jól esett volna. elég érdekesen alakult az este nyusziapuval. morogtunk ezerrel... ráadásul a vendégek előtt
taliért irigy...
julcsi!
mi is szenvedtünk jó pár hónapig a pocófájással. és én ugy vettem észre hogy a végén már az infacol sem igazán hatott
ha nem adtam akkor sem volt rosszabb, ha kapta akkor se volt jobb...
persze az elején használt. kb 2-2,5 hónapig. mi utána még vagy 2-2,5 hónapig szenvedtünk... szóval elég sokáig
nah meg ugyebár mi buktunk is ezerrel.
remélem nálatok hamar lezajlik és javul a helyzet.
képeket majd kérünk!!!!