Sziasztok! Janka az éjjel hányt, most meg csak alszik. Nem tetszik ez nekem.
Tali részünkről csúsztatva. Evi, szóljál, ha végeztél a melóval.. word=szövegszerkesztő, de a Textpad nevezetű programon még egyszerűbb megírni, aztán átmásolod és kész.
A napocska valóban süt, de azért elég hideg van. Mikor lesz már igazi tavasz?
Zsófi, kisruhákról csak annyit, hogy a fiamra pl születésekor már nem ment rá az 56-os, és a 62-est is kb 3 hét alatt kinőtte, úgyhogy nem tanácsolnám, hogy a kis méretből sokat vegyél, mert lehet, hogy ilyen duci babád lesz. A minőség: Prince Oliver anyira sokkal drágább, hogy csak akkor érdemes venni, ha min. 1 hónapig hordja majd
Szóval 74-estől felfelé. Nekünk a Kengurus meg a Tescós ruhákkal sem volt soha gond, persze nem 90 fokon mostam. Nagy kísértés a sok gyönyörű pici ruha (főleg a lányos mamáknál), de abszolút nem érdemes bespájzolni belőlük, ráadásul úgyis kap az ember kölcsön stb.
Apropó, ruha: Evi, Janka hordja a Niki cuccait, pont jók rá és nagyon aranyosak. Majd én meg adok Gergőnek fiúruhákat. (Akor van már gond, amikor játszótereznek, motoroznak, mert azok a ruhák elhasználódnak, családban sem nagyon adhatók tovább.
)
K.