Új privát üzeneted érkezett!

És ez nem ér, hogy tita és andi sem jöttek még ma. Mindegyikük azt mondta tegnap, hogy majd ma mesélnek a képről!!!!!

d.dodó

Mártika!

http://www.biocom-usa.com/index.php?bio ... t&p_id=104
Ez ua. a termék, csak kapszula kiszerelésben. Azért linkelem be ezt -is-, mert itt van magyarul a leírás, a cseppeknél angolul, de az is itt van: http://www.biocom-usa.com/index.php?bio ... t&p_id=660
Vendég

Majd meghalok a röhögéstől. Lizynek be nem áll a szája..... :) plá-plá-plá, dá-dá-dá.... :lol:

d.dodó

Márti!

Ha már egyszer kétszer megfordult, az is azt jelenti, hogy tud forogni!
Felülés nálunk úgy megy, h. négykézlábállás és abból popót fel és kiülés oldalra :wink:

Én majd csak olyan bútorra csapok le, ami másnak nem kell :wink:

Neked nincs messze Véda, ti szomszédos kerületben laktok.
Max. 1 átszállás.

Nekem innen Zuglóból 3 átszállás, de megkísérlem talán. Mi amúgy sokat megyünk. Tegnap troliztunk, ma buszozunk. :P
Bár egyre nehezebben megy a kendőzés. Éjjel is feszt fájt a derekam :roll:

na, megyünk, tápszert venni
Vendég

Mártim!
Licitálhatunk is rá, mint a teszveszen! :wink:
(Nekem pl. az ülőgarnitúrátok meglehetősen tetszik! Az bőr?)

Orsi! Márti!Gyertek csak! Én is szerencsétlenkedtem, mikor Weráékhoz mentünk Csabival, de az a nap, mindent megért! Annyira jó volt!!! :D

Dodó!
Puszilom dumás Lizyt!

Megyek, később még leszek!
Vendég

véda Dóri: Köszönöm a linket!
(Igen, az ülőgarnitúránk bőr.) A licitálás nem is rossz ötlet! :lol:

Orsi: Én is kb 1 órát voltam tegnap Leával sétálni kenguruban, és eléggé érezte a hátam. Mondjuk Emma még nehezbb, mint Lea, nem csodálom, ha te sem bírod már annyira.
fmarti

Márti!
Akkor majd írj irányárat, ahonnan indulhat a licit! Engem nagyon izgat az az ülőgarnitúra, főleg, most, hogy tudom, hogy bőr... És a kedvenc színem ez, ha ülőalkalmatosságról van szó! :D De teszveszen nem mernék ilyet venni, de tőled, az más :D
Vendég

Fenyőbútorotok is lesz eladó?
(Az a msáik gyengém :lol: )
Vendég

véda: Az az igazság, hogy hosszas keresgélés előzte meg, mielőtt rátaláltunk erre az ülőgarnitúrára. :) Meg a hozzá illő ebédlőasztalra. Majd leírom azért, amit tudni kell róla, mert sajnos nem hibátlan (költözéskor lett rajta 1-2 plezúr :evil: ), de nem is a legolcsóbbak közül való. :oops: De az is tény, hogy nálunk nem volt háziállat és dohányzás sem, ez is valami. :D

Lehet, hogy nem lesz indulóár, hanem mindenki leírja, hogy melyik bútor tetszene neki és mennyita adna érte, és akinek a legtöbbet éri meg, (és számunkra is elfogadható az ajánlata) az elviheti. Én le fogom írni, melyiket mennyiért vettük, hogy legyen viszonyítási alap (persze tisztában vagyunk vele, hogy használt bútorokért max fele árat, ha kapunk, csak mégis legyen egy támpont).
fmarti

véda: Fenyőbútor Lea kiságya meg a pelenkázós-komódja. :lol: De Gondolom, kiságya itt már mindenkinek van. Azért majd azokról is teszek fel képeket, mert pl a komódról a pelenkázólap leszerelhető, és külön is használható csak szimpla komódként.
fmarti

Én megyek, megyünk a bevásárló központba a telefonomért, és nézelődni, vásárolgatni (remélem). Majd este még benézek!

d.dodó

Jó nézelődést dodo!
fmarti

Sziasztok!

Patti: nagyon sajnálom az unokatesódékat, de biztosan jó kezekben vannak! Várjuk a híreket!
Jó ünneplést nektek!

Titi, Andi: mesélhetnétek már....

Ági: Szonjának örülök, Nándinak drukkolok...

Továbbra is mindenkit Isten éltessen, és a betegek gyógyuljanak meg!!!!

Adok-veszek: lemaradtam Akata mesés kék kendőjéről és lilás csíkos mellényéről, így asszem a ráharapós-licitálós nem az én utam :)
Vívni is ezért nem tudtam rendesen: amihez gyors reflexek kellenek - a gyereknevelésen kívül, persze :wink: -, az nem nekem való :)

Véda: fölteszed majd nekünk is Eliot horoszkópját? persze csak ha Evelyn is akarja.
Talit szerintem döntsd el te, olyan időpontot úgysem lehet találni, ami mindenkinek jó lenne. Aki nem tud hozzátok jönni, majd jön máshoz, sztem nem ez az utolsó talink :wink:

Dodó: jó, hogy Apa végül jobb belátásra tért!

Sajnos többre nem emlékszem... :oops:

Natinak rettenetes éjszakája volt, óránként-kétóránként kelt. Valószínűleg nekivágódik a rácsnak forgolódás közben (hiába a rácsvédő...). És ha már felébredt, nagyon nehéz visszaaltatni, szinte mindig cici lesz a vége. És most nappal sem alszik!
Én még mindig kilátástalanul korrektúrázom, már marhára elegem van. Közbülső lehetőségem pedig: gyerekekkel lenni, mosogatni, mosni, főzni... Hogy egyszer elmenjek ruhákat nézegetni, könyvesboltba, vagy csak kocogni egyet, egyelőre az elérhetetlen álmaim. De csak a végére jutok már... Vissza is ásom magam a papírhalmazba.
Apa most itthon van a gyerekekkel, de csak ott kell lennem fél füllel mellettük...
Bocs, hogy panaszkodom, csak rettenetesen fáradt vagyok.

Legyen szép napotok!
megyek is

Kép
Kép
bondi

Wera ezért nem jön:

[quote="Wera"]
írta:
WeraAzt hiszem most egy időre lelépek, Lányok, mert nagyon sok időmet elveszi a visszaolvasás és ha még reagálni is akarok...
Apa folyton csesztet h pihenés helyett csak a gép előtt ülök és igaza van! Hiányozni fogtok!! De mivel abszolut függő vagyok, nem tűnök el végleg! :wink:

Na gyorsan magyarázatot adok: Ez csak egy vicc volt. A kép nem igazi! :lol:
Csak Tita megkért, hogy a jelmezes képet tegyem már fel, mert nem tudta a telójáról áttölteni. Így én mms-ben megkaptam, feltöltöttem, de kitaláltunk egy ilyen képet én meg megcsináltam. De nem gondoltam, hogy ilyen jó lett! Sztem teljesen látni rajta, hogy az 2 kép! Na mindegy!
A lényeg, hogy nem taliztunk! :lol: :lol:

Kicsit takarítanom kell, majd később jövök!

Márti! Ház ügyben annyi van, hogy tegnap mikor hazajött apa, akkor mondta, hogy nincs 3 hét és minden marad a régiben, csak csináltassunk egy kalkulációt, mit kell rajta csinálni és mennyi lesz... És az kb. 3 hét. De nekem akkor is sántít itt valami.....Mindegy, azért a pü.-t várom! :D

sz.andi

Szóval a kép:

Kép

A kis Oli-dalmata! Ezt a jelmezt csinálta Tita!

Sztem tök jó lett! :D

sz.andi

Andi, én sejtettem a turpisságot, de ügyes vagy, mert alig látszott a képen, hogy szerkesztett!

Nemrég hívott nagynéném, unokatesómmal beszélt telefonon, még az intenzíven van, 5-kor lehet bemenni hozzá 10 percre. De jól van, már felkelt wc-re.
A babáról nem tudunk semmit, még nem látta, mert másik emeleten van. Talán holnap már többet tudunk.

Kép
Kép
patr

Márti, eladó mindenféle engem is érdekel!
Ide teszed majd fel, az adok-veszekbe?
Én már oda írtam, hogy van 2x6 db székünk, csak foglalja a helyet a pincében, nem kéri valaki?

Kép
Kép
patr

Andi: ugyes vagy! szupi a kep! jo trefa volt:)

Bondi draga kitartas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Wera megértelek, olyan rossz mikor valaki elmegy innen! És ugye jön a nyár, a jóidő, babák nőnek, és egyre több figyelmet kell majd szentelni nekik, szóval szerintem kicsit megfogunk fogyatkozni! Vagy legalább is ritkább lesz mikor írunk! De persze én se tudnálak itthagyni titeket, mert amint egy kis időm van rögtön olvasom miket írtatok! :)

Andi csúcs volt a kép, én visszanéztem, hát lehet hogy rossz a szemem, de egyáltalán nem veszem észre hogy szerkesztett! :D

Kép
linda24

Sziasztok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri!
Ha nem akkor szerelik az ablakokat, amikor a tali lesz, akkor MEGYÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, csak ha szívesen láttok minket... :oops: :oops: :oops:

Patr!
Miattatok jöttem ,de látom, nincsenek hírek....sebaj, én továbbra is drukkolok!

most rohanok, mert du. vendégségbe megyünk, és készülődnöm kellene....

Hétfőn tuti jövök! (remélem, még addig is.. :wink: )
Vendég

Bondi!
Kitartást!!!

Hát...milyen napom volt...

elindultunk kenguruval dm-be, 2 buszt eresztettem el, mert volt rajta ellenőr :oops: , a harmadik meg olyan sokára jött, hogy nem vártuk meg....

hazajövök...gondoltam főzök....az első adag odaégett, mert Emmához rohantam, aztán mikor át akartam önteni a tetejét, a másik lábos leesett a földre, kiborult az egész rizsshús a kőre :twisted: :twisted: :twisted:

Úgyhogy kaja nuku, egy csomó takarítanivaló, Apa haragszik, én is magamra...

Emma 7 óta ébren és aludt fél órát, nem akar aludni...
enni sem.....

hát, ez nem az én napom :(
Vendég

Sziasztok!

Pati: Mi újság? Hogy vannak unókatesódék?

Nekünk nagyon jó éjszakánk volt, igaz felsírt párzor Levi, de csak 4-kor kellett neki cumit és teát adni 2x, aztán hagytam nyüglődni és elaludt magától. 6-kor megint cumi és 6-negyed 9-ig 2-3x felsírt, de aludt tovább...
Ennél "rosszabb" éjszakánk sose legyen!

Timi: Bence csak tegnap nem aludt vagy mostanában nem alszik? Ilyenkor mit csinál?

Na megyek visszaolvasok!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Helló!

Vendégeink voltak, Adél megin édibaba volt. Búcsúzóul nagy frekvenciával integetett...:)

Orsi! Vannak iylen napok! Délután már jobb lesz! Emma nemfogadott el semmit? Gyümölcslevet nem issza meg? az is kalória és folyadék! Kitartás!

Csillám, sajnálom! Remélem ez csak átmeneti Natinál! És emellett még dolgozni is! Tényéeg elismerésem! ( Sajnálom, szívesen odaadtam volna mindekettő ruhadarabot Neked! Egyéb kendő még érdekel? Mert van még olyn, mait nem hordok! :wink:)

Patri, engem költözés környékén érdekelnének székek! Ebédlőasztalhoiz való? Most ilyen gyatra műanyagon ülünk és ráadásul a számítógépnél is, mert az irodai eltört.
Írj, ha tudsz valamit a kisleányról!

Bandi! Drukkolok, hogy minden ok legyen a házikóval!

Márti, Neked is akartam valamit, de nem emlékszem...

Kép
andkata

Andi: köszi!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Orsi: sajnalom vannak ilyennapok.En ilyuenkor szoktam nagyon de nagyon bogni:(
Vendég

Titam, örülök a jobbb éjszakának! Remélem Te is pihentél!

Kép
andkata

Andi!
na látod! ne add fel! nekem valami azt súgja, hogy rendben lesz minden.

Véda!
Hozzátok a Móriczról megy valami? Mert úgy talán egyszerűbb, mint Csepelen keresztül.

Kata!
Nagyon cuki lehetett Adél.
Kis vizet ivott, most alszik.
megtömöm, ha felébred :?

Tami!
Én is majdnem bőgtem, de ztán inkább röhögtünk Apával. Kicsit morgott, de kedves volt, megvigyasztalt.

Mikor lesz a szabad 3 órád?

Lányok!
Én már érzem a tavasz illatát! Olyan szupi!!!
Holnap megyünk a Városligetbe, meghintáztatjuk Bömbikét!
Vendég

Véda, ti hol is laktok?

Lányok, a piciről semmit nem tudok. Szombat van, szerintem még a fű sem nő!

Kép
Kép
patr

Anyós, meg a Szabocls elvitték az összes gyereket sétálni. Rám meg vár egy halom mosogatni való.

Kép
Kép
patr

hali!

köszönjük a köszöntéseket :) aranyosak vagytok

patr!
++++ uncsitesódéknak.

tita!
mostanában nem nagyon akar aludni. ha alszik akkor is ugy hogy a nagyágyba, és általában mellettem alszik el vagy kicsit fogni kell :twisted: :twisted: és ha a kiságyba átrakom, igaz hogy nem ébred rá, de ha kialudta magát és felkel, általában sírva teszi :(

ezt az olajfacseppet vagy micsodát már a kicsik is kaphatják? ha igen, lehet utánajárok jobban és elkezdjük mi is.

wera!
azért hiányzonál, de megértelek... rettenetesen sok figyelem kell a törpékhez. itt is állandóan jövés-menés van, nehéz másra is koncentrálni a gyereken és a háztartáson kívül.

kike!
jobbulást nektek. remélem már nem tart sokáig. jól elhuzod ezt a hasmars dolgot....
fogad???

márti, kata és persze mások is. bnőm küldött képeket :) majd teszem az adok-veszekbe :)

én végülis kínait főztem. a receptet teszem majd a receptesünkbe. szerintem nagyon fini. de lehet már tettem :shock: ha nem akkor irom majd :D

itt ragyogó napsütés van. nyusziapu hazajött, mondta hogy mehetnénk kirándulni... hát bekajáltunk és nem mentünk sehová :D
de lehet összekapjuk magunkat és elmegyünk. főleg hogy bence nem aludt csak 15-20 percet. ezzel nem fogja kibirni még 8-ig. itthon meg már tuti nem aludna....

Kép

Kép
timi1982

Tami!
higy kell blogra mar feltett kepet torolni?
Vendég

Helló!

Remélem mindenki jól van,sajnos én kevésbé!

Van egy kis Nőgyógyos gondom és holnap délután megyek vele dokihoz.Nagyon félek nehogy azt mondja h.méhszájseb.
Már elegem van hogy állandóan van valami egészségügyi problémám.

Dominak a farsangi bál nagyon jól sikerült,jól érezte magát!Képet majd hozok jöv héten.

A fogyókúrát még tartom,és szépen haladok lefelé!

-7kg fogytam eddig,és még legalább ennyit szeretnék.Remélem sikerül.Bár ha ennyit fogok idegeskedni magam miatt akkor mint ma is biztos elérem a célom.

Jó lenne ha már holnap lenne és túl lennék a vizsgálaton!
:(

KépKép
henka76

Orsi: mar volt, turiban voltam:)

Anita: a bejegyzes aljan van egy kis ceruza( legalabbis a blogspoton) es a cerkanal megnyitja ujra azoldalt ahol irtal es ott siman kivagod, vagy torlod.
Vendég

Pat!
XXII. ker!
Mégis jöttök? :D

Orsi!
A felénk jövő busz (33, 33A, 33E) végállomása a Móriczon van! :D :D :D
A mai nap már csakis jó történik veled! :wink:

Marcsikám!
Téged ne látnálak szivesen?!
Vendég

Timi!
Lehet!
Én hetek óta adom Lilunak, és Csabi babának is, valamint kismamaként és szoptatós mamiként én is szedtem olajfa kapszulát :wink:
Ha van Ökonetes ismerősöd tőle tudod beszerezni, ha nincs, Anyum szívesen rendel neked is tagi áron :wink:
Vendég

Dóri, a hétfő tuti nem jó, mert én csak úgy tudnék menni, hogy Szabolcs munkába menet elvisz, és hazafelé összeszed. És hétfőnként Székesfehérvárra megy, tehát akkor ez nem megoldható. Írd már le azért priviben, hogy a Camponától kb. merre laktok. Mert a Camponáig hitelesítve vagyok vezetésileg, hátha eltalálok hozzátok egyedül is. :?

Kép
Kép
patr

És a Camponafelé nem tudsz esetelg minket is elvinni Patri?

Húúú most nagyon szemtelen voltam?

Segítenék a tájékozódásban! :wink:

Kép
andkata

Kép brrrrr
Kép Megeszlek!!

Kata! Te kértél, ugye? Csak tegnap sem sikerült csinálni képet. Most itten van :lol:

sz.andi

Véda!

Még nem ígérem száz százalékosra, de így talán odajutunk egy átszállással, igaz lesz vagy egy óra az út, na de ha átadják a helyet és elalszik a kisasszony, akkor nem durva.
Vendég

Mütyi nagyon aranyos!!!
Vendég

Orsi: majd megyunk egyutt a Moricztol:)
Vendég

Bencének én is boldog hófordulót kívánok!

Mütyike cukifalat!

Henka remélem semmi komolyabb nem lesz, azért ne izgulj! Tök ügyes vagy hogy már ennyit fogytál! Csak így tovább, és ha eléred a célod, akkor majd kérünk ám képet! :)

Tali miatt már most irigy vagyok! :D

Kép
linda24

Mütyi! ( Szíveregetős szmájli)

Kép
andkata

Viki!
Mütyi Kép

Pat!
A Camponától kb. 5 percre lakunk! És végtelenül egyszerű eljutni onnan hozzánk! A Nagytétényi úton jössz tovább egyenesen végig, majd egy jobbos utca a mi utcánk, ami a Nagytétényiről nyílik :wink: Tényleg nagyon egyszerű! Tuti idetalálsz, főleg, ha Katus navigál is :wink: :D

Orsi!
Bizti átadja valaki a helyet!
Vendég

hali!

visszatértem :)

elmentünk sétálni. nagyon szép idő volt. sötétedet ezért jöttünk haza, de nem volt hideg egyáltalán.
itthon meg készítettünk képeket.

majd hozok :) nagyon édesek és bolondosak lettek. most jönnek hozzánk vendégségbe, már fel is csörögtek kaputelon ;) ugyhogy lehet holnap hozok.

véda!
ment pü!

Kép

Kép
timi1982

Szeritnetek lehet hogy evés közben azért sír a leányom, mert fáj a torka? Vagy a foga?
Tanácstalan vagyok, mert látszólag jól van és nem is minden kajálásnál csinálja. De közben eszik. Mondjuk most annyira sivított hogy abba kellett hagynom a banánt ( nem volt darabos) és egy kis táppal próbálkoztam. Nem nagy sikerrel...

Timi, örülök, hogy szép délutátnotok volt!
Zoli különben egy hét múlva jön vissza. Sokára van...:(

Kép
andkata

Beszéltem uncsitesómmal, ő jól van, már amennyire egy császár után lehet. Most vitték le a babához, eddig még ő sem látta.
Remélem később még kapok híreket.

VKatának hála annyit tudok, hogy "egyensúlyban van", ami most jót jelent.
Köszi Kata!

Kép
Kép
patr

Kata, nálunk ugyanez volt ma, azzal a különbséggel, hogy még szopizni sem akar nagyon! De remélem nem a torka fáj!

Kép
Kép
patr

Akatus!
Sztem nézz bele a szájába, te bizti felismered, ha piros :wink: (Én sosem tudom megítélni, hogy piros-e vagy rózsaszín :roll: )

Vagy egy újabb fogacska készül? :roll:

Pat!
Örülök, hogy egyensúlyban van a csöppség :D
Vendég

Timi!
Pü-re válaszoltam! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?