Sziasztok!
Patti: nagyon sajnálom az unokatesódékat, de biztosan jó kezekben vannak! Várjuk a híreket!
Jó ünneplést nektek!
Titi, Andi: mesélhetnétek már....
Ági: Szonjának örülök, Nándinak drukkolok...
Továbbra is mindenkit Isten éltessen, és a betegek gyógyuljanak meg!!!!
Adok-veszek: lemaradtam Akata mesés kék kendőjéről és lilás csíkos mellényéről, így asszem a ráharapós-licitálós nem az én utam
Vívni is ezért nem tudtam rendesen: amihez gyors reflexek kellenek - a gyereknevelésen kívül, persze
-, az nem nekem való
Véda: fölteszed majd nekünk is Eliot horoszkópját? persze csak ha Evelyn is akarja.
Talit szerintem döntsd el te, olyan időpontot úgysem lehet találni, ami mindenkinek jó lenne. Aki nem tud hozzátok jönni, majd jön máshoz, sztem nem ez az utolsó talink
Dodó: jó, hogy Apa végül jobb belátásra tért!
Sajnos többre nem emlékszem...
Natinak rettenetes éjszakája volt, óránként-kétóránként kelt. Valószínűleg nekivágódik a rácsnak forgolódás közben (hiába a rácsvédő...). És ha már felébredt, nagyon nehéz visszaaltatni, szinte mindig cici lesz a vége. És most nappal sem alszik!
Én még mindig kilátástalanul korrektúrázom, már marhára elegem van. Közbülső lehetőségem pedig: gyerekekkel lenni, mosogatni, mosni, főzni... Hogy egyszer elmenjek ruhákat nézegetni, könyvesboltba, vagy csak kocogni egyet, egyelőre az elérhetetlen álmaim. De csak a végére jutok már... Vissza is ásom magam a papírhalmazba.
Apa most itthon van a gyerekekkel, de csak ott kell lennem fél füllel mellettük...
Bocs, hogy panaszkodom, csak rettenetesen fáradt vagyok.
Legyen szép napotok!
megyek is