Sziasztok!
Visszaolvastam, de mire a végére értem elfelejtettem mi mindent írtatok.
Perpike: miért jelensz meg nálam Névtelen-nek? Jobbulást a manónak!
Melisch: köszönöm, hiányoltál
, aranyos vagy! Csütörtökön apa ült a gép előtt, nem volt kábelem, hogy összedugjam a laptopot. Tegnap meg költöztettük a szalont, egész nap pakoltunk, súroltunk. Mindezek után még tornázni is elmentem és este értem haza. Bence kint aludt csütörtök-péntek anyósoméknál. Tegnap este vacsi után csak bezuhantam az ágyba olyan fáradt voltam, de nagyon rosszul aludtam. Most meg itt ülök, pedig takarítanom kellene......
Ízisz: úgy örülök, hogy jelentkeztél, hétről-hétr könnyebb lesz majd, írdd ki magadból a fájdalmadat mi pedig segítünk
neked
Nita: minden rendben lesz, tessék szedni a gyógyszert, főleg, hogy a szülésznőd is azt mondta. Fejfájásod elmúlt?
Betty:sajnálom pirit, szemétség, hogy a szuri okozott ilyen tüneteket
. remélem hamarosan jössz a jó hírrel, hogy spontán baba lesz
A táblázat szuper ám! Nagyon tetszik! Ügyes vagy!
És az az idézet! Mindent elmond.
Sz.Niki:Gratula a kisfiúhoz! Várom ám a képet
Én annyira kislányt szeretnék másodiknak, hogy minden praktikát elolvastam, eltelt 2 hónap és most úgy vagyok vele, hogy talán nem is bánnám, hogyha kisfiú lenne
Adiadi:Tessék megnyugodni, minden oké lesz, csak nagyon korán mentél dokihoz. Mikor Bencével + lett a tesztem elmentem a dokihoz és közöltem vele, terhes vagyok. Megvizsgált és közölte velem, hogy nem tudja terhes vagyok-e, menjek uh-ra. A következő héten elmentem és hüvelyi uh-t csinált a másik doki, azt mondta lát valamit, mintha az lenne, de menjek vissza egy hét múlva. Szóval én is így jártam és mégis itt a Bence. NYUGALOM
Boganna: jó fej a dokid nagyon!