Sziasztok!
Jó rég voltam.
Influenzáztunk, aztán Juli orrmandula-kivizsgáláson, most már végre egyenesben.
Jáde
hát Sári a legtöbb dolgot eredeti formájában eszi, de nála mondjuk kimaradt a pürés korszak, mert most már mondhatom, hogy nagyjából kb. 1-1,5 hónapja nevezhető hozzátáplálásnak, amit csinál evés címszó alatt. Addig csak szopit kért. Kedvence továbbra is a husileves csigatésztával, meg mindenfajta kenyér, meg a lila és a zöldhagyma.
Az almát mondjuk reszelni kell neki, mert még nincs őrlő foga és nem boldogul. A joghurtot is szereti, pár hete adok neki natúr joghurtot kis mézzel és egyéb gyümölcsökkel.
Szilvió
szép szál fiad van!
Hát, a hízás ebben a korban már elég vegyes. Sári pl. két hónap alatt kemény 70g-ot hízott, viszont nőtt 5 centit.
Vírus okozta kiütések vannak. Ez nem a háromnapos láz, hanem vmi egyéb, ami nem feltétlenül jár lázzal.
Szisz
Ezek a 3 napos lázak nem mindig tudják a tankönyvet.
Julcsinál nálunk is 2 napig tartott és nem is volt túl magas. Sári megszenvedte: 5 napig nem ment le 38 alá, csak utána lett pöttyös.
Kia
ezek szerint már egész jól átrendezkedtetek... Levi meg gondolom élvezi, hogy a nagyik könnyen elérhetők. Meg esetleg neked is van némi segítséged. Az is jól jön ám.
Edit
Mi van veletek? Ritkán jössz, akkor is pár sorral. Még pakolászol? Alakul már a gyerekszoba és a többi bútor.
Ami miatt még keveset jövök én is, az természetesen Sára őnagysága. Észbontó a lány. Nappal össz. 1 óra netidőm van, mert amikor ő ébren van, egyáltalán nem lehet mellette semmit nyomkodni. Az iwiw oldalamat is tönkretette, nyomott vmi bill.kombinációt, úgyhogy most az egész oldal cirka másfél centi. Még kutatom a lehetőségeket, hogy lehet visszacsinálni.
Amúgy meg egy hétördög, mindenhová felmászik, kanapé, ablakpárkány, még a kaktuszok sem rettentik el. Ha két percig nem tudok a sarkában lenni, borrrrrzasztó dolgokat tud mívelni. Ma amíg férjemmel a házunk cserepét tárgyaltuk telefonon, kb. másfél percig, addig ő kiszedte a tök nehezen nyitható fiókból az összes egyetemi indexünket és leszaggatta róla a fényképeket. Nem mintha még kéne, de akkor is...
Mindenhonnan leesik, mert persze azért napi 24 órában nem ülök mellette, felmegy ő úgyis oda, ahová akar, de mivel ugrál a kanapén, minden nap leesik párszor.
A hintalovon már hálIStennek nem próbál állva hintázni, arról leállítottam.
De amúgy mostam már a ruháinkkal tollat, fogkrémet, celluxot, fésűt, egyesek jóvoltából, tegnap fél kiló zabpelyhet söprögettem össze, míg ő ujjongott, hogy milyen jól csúszik...
Szóval ilyen kalandosan telnek a napok. Közben persze pocsékul alszik továbbra is és nagyon-nagyon anyás.
Még jó, hogy Julival ilyen jól kiegészítik egymást, ő meg a szemlélődő intellektualitás mintapéldánya.
Na, megyek, mert ébredés van.
KM