Na....
voltak jó és rossz hírek is doki néninél.
A jó hír, hogy meg volt velem elégedve. Jók lettek az eredmények. Szerinte egész jó már a 120 perces inzulin a maga 32,36-os értékével, de ő inkább a 25 körülivel lenne kibékülve.... hát valahol én is erre számítottam.
A rossz hír, hogy 1-2 hete beszéltem vele telefonon és mondtam neki, elég fájdalmas gyomorgörcseim vannak. Most rákérdezett, hogy hol... hát ez volt a hiba.
Most írt fel másik gyógyszert, és azt mondta, hogy lehet ettől elmúlik. Ha nem, akkor el kell mennem egy másik dokihoz és ledugnak egy bazi nagy csövet a számon és kissé körülnéznek odabent
Na ettől egy kicsit kiakadtam.
Az ok, amiért a gyomorszájamnál fájhat:
- reflux (bár én ebben nem hiszek, mert akkor előtte miért nem volt soha, de állítólag kiválthatta a gyógyszer..
)
- helikobakter (doki néni szerint ez a baci velünk és és a lakosság kb 70-nak van. Na ez a baci a jó savas közeget kedveli és akkor képes elszaporodni. Ez már nem volt annyira vicces, mert ezek szerint akkor nem kicsit elsavasított a gyógyszer)
Na de majd kiderül, ha szedem már a másikat és, hogy elmúlnak vagy nem múlnak el a tünetek.... Remélem elmúlnak