Új privát üzeneted érkezett!

Csige!Olyan szép!Jól teszed,hogy írsz a főnöködnek e-meil,Nem tudom milyen a főnököd,de remélem nem lesz tapló.Mosmár pihizz sokat!

Pruci:ne foglalkozz az anyósodékkal,mert lehet,hogy azért nem jön össze a babó,mert stresszeled magad!

Nyanya: hol vagy :?:

Nitacska:Te nem hozol képeket? :roll:
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


gabóó uhra gondolsz?de hozok....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


CSige
Nagyon szép kép :) Ígérjétek meg nekeem, hogy ebben vagy a következő hó napban nekem is lesz most már egy ilyen.... :roll:

Nita
igen-igen. Tessék képet hozni :)

Kép

Kép
princzike
 
 

 
 

Csige,
gratulálok :D :D :D ! Jól teszed, hogy otthon maradsz, akkor leszel te is nyugodt.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Köszönöm lányok aranyosak vagytok. Nagyon bízom benne, hogy a következő hónapban mindenki ilyen kis képpel jön majd.
Már megírtam a főnökömnek az emailt, amiben őszintén megírtam hogy mi a helyzet. Remélem megértő lesz és így legalább írásos nyoma van a bejelentésemnek. Most a baba a legfontosabb.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Csige hadd gratuláljak neked :lol: Gyönyörű képet tettél fel :lol: Jól tetted, hogy kiírattad magad, most ez a legfontosabb :lol:

Gabóó tegnap sajna nem tudtam jönni, mert apa nem engedett a géphez :( Most meg eléggé pocsék a hangulatom. Tegnap még apával is vitáztunk egyet :cry: Az anyagiakon ugye, mi máson. Nem vesztünk össze, csak el vagyok keseredve és mindent olyan kilátástalannak látok. Álmomban meg a sötétben tapogatózva tudtam csak menni, nem láttam semmit és leemeltek egy csomó pénzt a számlámról és tiszta verítékben épbredtem :oops: :( Egyébként ma van megismerkedésünk 8. évfordulója és este megyünk vacsizni (torkos csüt. révén még jól is járunk), de most még ez sem villanyoz fel :cry:
Ne haragudjatok, hogy így kifakadtam :oops:

Megyek leviszem Barnit sétálni :D

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nitacska: igen UH-ra gondolok! :D

Princzike:igérni nem tudok,de nagyon szurkolok,hogy nektek is összejöjjön :D meg persze mindenkinek és nekem is :roll: :D :wink:

Nyanya jó sétálást!
Nekünk a felső szomszéd sose viszi le a gyereket sétálni.Nem hogy most,de nyáron se hozta le egyszer se.6 lakásos társas házban lakunk így van egy kis szép közös udvarunk is.De még oda se hozza le.De ha hallanátok hogy beszél szegény gyerekkel.Az apja is meg ő is egész nap csak anyáznak meg üvöltenek szegény gyerekkel.2 éves.Sokszor úgy összeszorul miatta a szívem.Nem is vagyun jóban!Ráadásul az I. belgyógyászaton nővérke,nekem meg majd oda kell mennem hó végén.De nem engedem meg neki,hogy ő vegye le a vérem mert akkor megkínoz :cry:
Nagyon bunkedli egy nő!
Na mind1!Szép napot mindenkinek :P !
Vendég
 


sziasztok a baba szép nagy 19 mm-es mozgott is......de sajna van még mindíg melette egy jó nagy vérömleny.tehát a vetélés még mindíg a fejem felett lebeg..... :(
nemsoká jön a kép is

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska babócája. :wink: :D
Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Nitacska!nagyon szép! :D
sajnálom a vérömlenyt,de remélem nem lesz semmi baj!drukkolok értetek! :wink:
Vendég
 


gabóó köszi........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyanya
Jó sétálást :)

Nita
Ez egy nagyon jól sikeredett kép :) Remélem, hogy nem lesz semmi baj és eltűnik onnan az a vérömleny. Azért pihizz sokat.

Csige
Tök jó, hogy már el is küldted a levelet. Válasz nem jött még?
Remélem tényleg megértő lesz a főnököd.. :wink:

Kép

Kép
princzike
 
 


Nita! Gyönyörű a kép! Minden rendben lesz, a vetélést meg töröld ki a buksidbl!!!! Ez a baba gyönyörű és egészséges lesz!!!! (és szeritnem kislány) :lol: :lol: :lol:
A lényeg h pihenj sokat!

Csige! Főnök mit szólt?

Gabóó! Szomszédod nem semmi. És az ilyennek pikkpakkra összejön a gyerek. :evil:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci
És te hogy vagy? Megnyudogott egy kicsit a lelked?

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike! Igen, most már jobban vagyok (2 napja nem láttam őket). Ráadásul ha minden igaz most van pém is, megyünk vacsizni, aztán majd este meglátjuk mi lesz. :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


csajok annyira aranyosak vagytok........mi lenne velem nélkületek.............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita itt is gratula a babóhoz.
Állítólag fogta a főnököm egy kicsit a fejét, de két két embert, ugyanis az egyik kolleganőmnek tegnap idegösszeroppanása lett, így egyszerre két embert veszített el. Hát igazából sajnálom hogy így alakult.

KépKép
csige-bige
 
 


biztos rossz most a főnöködnek de neked a baba az első most!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige
Akkor egész jól állt hozzá. Azért sajnálom a kolléganőt. EGy idegösszeroppanás nem lehet túl jó.
A lényeg, hogy veled meg a babával minden rendben legyen. Nem is mész már be dolgozni a héten?

Pruci
Mindent bele :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Na....
voltak jó és rossz hírek is doki néninél.
A jó hír, hogy meg volt velem elégedve. Jók lettek az eredmények. Szerinte egész jó már a 120 perces inzulin a maga 32,36-os értékével, de ő inkább a 25 körülivel lenne kibékülve.... hát valahol én is erre számítottam.
A rossz hír, hogy 1-2 hete beszéltem vele telefonon és mondtam neki, elég fájdalmas gyomorgörcseim vannak. Most rákérdezett, hogy hol... hát ez volt a hiba.
Most írt fel másik gyógyszert, és azt mondta, hogy lehet ettől elmúlik. Ha nem, akkor el kell mennem egy másik dokihoz és ledugnak egy bazi nagy csövet a számon és kissé körülnéznek odabent :shock: Na ettől egy kicsit kiakadtam.
Az ok, amiért a gyomorszájamnál fájhat:
- reflux (bár én ebben nem hiszek, mert akkor előtte miért nem volt soha, de állítólag kiválthatta a gyógyszer.. :? )
- helikobakter (doki néni szerint ez a baci velünk és és a lakosság kb 70-nak van. Na ez a baci a jó savas közeget kedveli és akkor képes elszaporodni. Ez már nem volt annyira vicces, mert ezek szerint akkor nem kicsit elsavasított a gyógyszer)

Na de majd kiderül, ha szedem már a másikat és, hogy elmúlnak vagy nem múlnak el a tünetek.... Remélem elmúlnak :roll:

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike látom a ciklus végén vagy....érzel vmit?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


hát... szinte semmit. Kivéve, hogy ma hazafelé jövet a dokitól olyan volt, mintha szurkálódott volna a jobb oldalam (na azon volt PÉ-m)
Hátha.... van esély. Bár semmi mellfeszülés vagy érzékenység.
VAgy lennie kéne?

Kép

Kép
princzike
 
 


Nita
Most nézem csak. MÁténak nagyon boldog szülinapot :)

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike köszönjük!!!!!!
lehet tünet nélkül is baba a pocakodba......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike!
Nekem úgy fájt a mellem, hogy napok óta rá sem merek feküdni. A tesztem mégis negatív. Nincs biztos jel arra, hogy babás vagy. Hátha sikerült.

A savasodásra vegyél bázikus port. Ez lúgosít. Azt mondják csodaszer. Nekem a gyógyszertárban adták. Holnapra megírom a pontos összetevőit. Egyébként nem egy drága dolog. 1 nagy zacskó kb. 500 Ft. Ez egy-másfél havi adag.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát lányok én már néha nem tudom, hogy mit higgyek. Annyira szeretném, ha pozi lenne az eredmény... :roll:
Csak a legtöbbször azt hallani, hogy mindenkinek volt előtte mellfeszülése vagy érzékeny volt. Passzolok. Lehet, hogy van olyan, mint én és semmit nem érez :)

Bikfy
Köszi az ötlete :) Lehet holnap elmegyek és megérdeklődöm :)

Te hogy állsz? Mikor kell tesztelned? Kcisit elvesztettem a fonalat, hogy hol tartasz....

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike!

Én 2 napja teszteltem, csont negát. Pedig úgy fájt a cicim, hogy nem mertem hasra feküdni és melltartót sem tudok hordani. Azóta avivázok, hogy megjöjjön a mensim. Talán a 30. napon vagyok most.

Mindjárt felhívom a kórházat, hogy van-é esetleg véreredményem? Aztán szombat reggel azzal vár a dokim. De ha még mindig nem lesz véreredmény, hát én falra mászok......... :x

KépKépKép
bikfy
 
 


Nitám!

A babád nagyon csini, de mit jelent az, hogy vérömlenyed van? :shock: Te jó ég! Ezt tudtad eddig is? Miért is legyen sima az élet? Nem igaz? Jujj, nagyon szorítok! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Azt hiszem, megjött a mensim. Annak azért örülök, hogy most megint rendes időre jött és nem a 45. napra. Ez is eredmény. Nem igaz? Lassan, de biztosan haladok előre. Remélem, az út végén ott vár egy bébi. És azt is remélem, már nem olyan hosszú ez az út. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy tudtam már az elején is hogy ott van de akkor még csak egy kis csík volt.....most meg........ :cry: :cry: :cry: :cry:
......amit kaptam gyógyszert a vérömlenyre elolvastam a tájékoztatóját és rá van írva hogy terhesség és szoptatás alatt ellenjavalt a szedése ........még nem vizsgálták a biztonságát,...........
félek bevenni...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike: hát ez a csöves dolog nem hangzik valami jól, de nem kell egyből a legrosszabból kiindulni. A gyógyszer majd megteszi a hatását.
A héten már nem megyek be melózni. Szerda, csüt szabin voltam, mától pedig táppénz. Tegnap voltam a házidokinál, ki is írt, majd két hét mulva kapok egy igazolást a nőgyógyászomtól, amivel meg kell hosszabítani a táppénzt.
Tegnap írt a főnököm emailt és gratulált és minden jót kívánt benne. Ez azért jól esett.

KépKép
csige-bige
 
 


tényleg szép a főnöködtől.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy
Ez tök jó :) Remélem így is marad most már a ciklusod :) Gyere majd, hogy meg lett-e a véreredményed! Én drukkolok, hogy végre készen legyen. Annyi ideig tudnak rajta ülni :(

Csige
De rendes a főnököd :) Szuper. Akkor nincs is más neked hátra, csak annyi, hogy a babára koncentrálj :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Csige: nagyon irigylellek a főnököd miatt,nagyon rendes.

Princzike:a barátnőm mesélte,hogy volt egy régi melótársa aki kiment szerencsét próbálni külföldre 3 hónapra.Mikor hazajött elment méhnyak rák vizsgálatra,meg csak egy spontán minden rendben van e vizsgálatra,amikor egyszercsak a doki gratulált a babához.Mint kiderült már 2 hónapos terhes volt,de nem vette észre,mert ugyan úgy megjött neki és nem érzett semmit.De végülis örültek neki csak nem számítottak rá.Szóval van aki nem érzi meg! :wink:

Nitacska: nem tudom mit tegyél a gyógyszerrel.Esetleg kikérheted még egy orvos véleményét.Ezzel nem veszíttenél.Elég rossz amit leírtál róla :!:
Bikfy:az a fránya piri :evil:

Amúgy velem semmi változás.Nem nagyon csípem most a teázást.2 bögre helyett csak 1 iszok,de azt is undorral. :roll: Nekem a palástfű nagyon izlett.Abból még ittam volna többet is.
Voltam ma bent a spárba ,van ott egy igen kedves ismerősöm.Mondtam neki,hogy jó lenne ha bvinne,hagytam is ott neki egy önéletrajzot,aztán majd meglátjuk. :roll:
Vendég
 


gabóó megoldódott a probléma-..........felhívtam a szűlésznőm és mondta nyugodtan szedhetem mert ez ilyen vitamin tartalmú.ami segít felszívódni a haematómának.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Viri hírek :arrow: még kórházban van, legalább 2 hétig marad is, sajnos a méhnyak már eltűnt, de a méhszáj még zárt. A 34. héten már talán kiengedik.

Luli :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nitacska: örülök neki.Akkor most egy kicsit megnyugodhatsz!És elmúlik a vérömleny is.Pihizz te is sokat!
Vendég
 


gabóó én is bízom ebbe a gyógyszerbe
virág sok drukk!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, hogy ma meg elfelejtettem bemenni a véreredményért. Holnap bemegyek azért a kórházba a dokihoz, és megmondom neki, hogy keresse elő. Szorítsatok. Hogy nekem ma milyen durva görcseim voltak, azt hittem elájulik. Most már jobb. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy most van a pé-d?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy: mennek a drukkok!! :wink:
Vendég
 


Nem pé-m van, hanem menstruálok. De klassz, mert 30 napra megjött. Az Aviva hatására ismét. A doki el sem fogja hinni. Már az előző hónapban is csak pislogott. Remélem, sikerül most is meglepnem. Ő azt mondta, olyan cisztás vagyok, hogy már az is csoda, ha 2-3 havonta 1x megjön. Nekem ehhez képest sikerült visszatornáznom 29-30 napra a ciklusaimat. Immáron másodszorra. Higgyétek el, engem ez az Aviva fog rendbe hozni. Na meg a diéta. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Csige! Tök jó fej a főnököd!!! :lol:

Nita! A gyógyszert akkor szedd nyugodtan, h rendbehozza a dolgokat!!!

Virágnak drukkok mennek!!!!

Gabóó! Remélem a spar összejön! Ott nem olyan durvák a dolgok.

Láttátok a fókuszban azt a nőt aki kövekkel valahogy megszűnteti a meddőséget? Most derült ki számomra h a volt szomszédunk is hozzá járt (ő is nyilatkozott róla). Ők 7 évig próbálkoztak, nem jött össze, voltak mindenféle hormonkezelésen, már lombikra akarták küldeni őket, akkor azt mondták h elég volt, nem lesz gyerekük, majd örökbefogadnak. Aztán ezek szerint ennél a nőnél voltak és spontán sikerült nekik. Lehet h el kéne menni ehhez a nőcihez...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Pruci én is láttam a nőt!!!!! Úgy tetszett ahogy azt mondta, hogy megtalálja a babához vezető utat. Addig nem nyugodtam, amíg meg nem találtam az elérhetőségét a neten :lol: Én most úgy döntöttem, hogy megvárom a hétfői eredményeimet és ha minden oké lehet el fogok menni hozzá. Bár a kedves férjem nagyon lehangoló volt, mert ő nem hisz az ilyesmikben és eléggé kiakasztott a hozzáállásával :(

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nita drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Bikfy örülök, hogy örülsz és hogy sikerült lerövidítened a ciklusodat. Remélem jók lesznek az eredményeid. Már én is izgulok a hétfő miatt :roll: Reggel 8-ra megyek.

Virág nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon :D

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Gabóó
Remélem sikerül a meló :)
De jó lenne, ha nekem is ilyen mázlim lenne, mint az ismerősnek akiről írtál!

Pruci
EGy próbát lehet, hogy megér :)

Viri
Drukkolunk!

Bikfy
Remélem megkapod az eredményt szombat reggel :)

Én meg ma kirúgtam a hámból. Elmentem gyöngyfűző tanfolyamra. Nagyon élveztem. Mondjuk én szeretek ilyenekkel molyolni :). Utána meg még be tudtam csatlakozni a barátokhoz némi dumapartira, így nem rég értem haza.
Na megyek is lefeküdni, mert már nagyon fáradt vagyok.

Jó éjt :)

Kép

Kép
princzike
 
 


köszönöm a drukkokat én is nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyanya! Ne is törődj a férjeddel! A pasik már csak ilyen hitetlenek. :lol: :lol: :lol: Az én férjem is hülyeségnek tartja :lol:
Hogy találtad meg a neten? Csak annyit tudok róla h Izabella, meg kövek :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nyanya
Szerintem ne is hallgass rá. Annyi sok alternatív gyógymód van :) Nekem már többen a talpmasszázst is mondták már :)
Minden féle képpen megér egy próbát! :) Nincs mit veszíteni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Szerintetek van holnap értelme nyomni egy tesztet?

Kép

Kép
princzike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?