Új privát üzeneted érkezett!

na, kétszer küldtem el...

linhbaba
 
 


Sziasztok!

Marek, na igen csak a szerencsém tartson is ki még jó ideig,mert aztán szívhatom a fogamat... :lol:

Anhel,engem igazából nem zavar a lába,inkább a súlya! :lol:
Egyébént én másképp nem is nagyon tudnám magamra kötni,mert a derekamon kötöm meg a kendőt és a csípőm fogja,h le ne csússzon!De neked ugye kengurud van?Azt gondolom lehet így variálgatni!És te hogy bírod a súlyát?Derekad hátad nem fáj még?
A jóidőt meg én is annyira,de annyira várom már....

Kata,valóban nagyon hasonlítasz apukádra!:D És nagyon aranyosak voltatok kisbabának!És így,h láttam a férjed tényleg hasonlít rá is!:D de nekem a mosolya akkor is tisztára a tiéd!:D

Ildi, sztem is nagyon sz@r idő van,így én sem vinném sehova!Viszont mi az,h nem veszik fel a telefont??? :evil: ez tök felháborító!Ezért jó a kisváros itt nem szokott ilyen lenni!
Szegény Lottika!Remélem mostmár hamarosan túl lesz rajta!
egyébként édi lehet nagyon,ahogy ráharap a zsákmányra!:D

Bettyna, gratula a fogacskákhoz!:D
Nagyon édesek a képek!Nagyon szép kisfiu...és milyen kis husi!!!:D
A hómalacotok pedig nagyon király!:D és jó nagy :shock:


Lányok, én meg kicsit izgulok az este miatt!Az van,h Rajmiék ma este játszanak a Pecsában és nagyon nagyon szeretné,ha megnézném!Így egy olyat találtunk ki,h feljönnek anyukámék is és én apával bemegyek,anya pedig kint marad a kocsiban Julcsival!
Este 8tól 9ig zenélnek,ez pedig már a fürdés utáni, pihizős, ágyban játszogatós része a napnak és nem tudom Julcsi hogy fogja fogani,h most nem ez lesz!Ráadásul ugye csak ciciből eszik és ha pont akkor gondolja ki,h éhes?!Na meg este már elég nyűgi szokott lenni a kocsiban!És attól félek,h majd amég haza nem érünk üvöltés lesz(az pedig leghamarabb este11) :?
Na meg anyukám mit csinál vele,ha egy órán keresztül üvölt? :?
De amúgy meg lehet,h ügyi lesz és nem lesz baj....
Most annyira nem tudom,h mi legyen! :?
Vendég
 


köszönjük a hófordulós jókivánságokat!
Én is kívánok hasonlóan szépeket mindenkinek!

Adri, a súlya, na az zavar már... ruha nélkül 6700 g, tudom, vannak nála délcegebb vitézek is körünkben :9 de azért kezdi túlnőni azt a súlyát, ami nekem kényelmes baby björnben.
Hiába variálgatom, egy idő után a súlya miatt lazul a hátsó állítása a hordozónak. Sajnos nem olyan szuper baby björn, amiket huszon-, harminc ezrekért vesztegetnek újonnan, csak egy könnyű, puha farmeranyagú cucc, kevesebb kapoccsal és állítási lehetőséggel.

Nem lenne jobb, ha anyukád otthon maradna Nálatok Julcsival?
Megeteted mielőtt elmész, aztán mikor hazaértek este, talán már alszik is. Vagy nem lehet így megoldani?
Kiindulva saját példámból, mivel nálunk is problémás a gyerekmegőrzés (konkrétan senkit nem tudok megkérni) plusz nálunk sem fogadja el a gyerek a cumisüveget, voltam hasonló helyzetben és nem tudtam 2 percig sem nyugton lenni, mert tudtam, h kint a kocsiban vár Dóri. Ha otthon volt, az más, akkor azért nyugodtabb voltam.
Mert ugye ha a kocsiban van anyukáddal és éhes, akkor ki tudsz hozzá szaladni megetetni? Nyilván macerás az is...:(
Szerintem a kevésbé rizikós ha nem zökken ki a szokásos esti szeánszból, fürdi, játszás, kaja és úgy hagyod ott, mint elvinni. Persze lehet, h mázlitok lesz és végigialussza az estét.

Kép
anhel
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is vagyok, csak egyszerűen nem tudom utolérni magam.

Annyit írtok, hogy nem győzöm olvasni.

Minden baba továbbra is gyönyörű!!!!!!

Betegeknek jobbulást!!!!

:cry: :cry:

Mi már gyógyulgatunk, már csak kicsit folyik az orra Áronnak, de jól van. Én nem is panaszkodom, a nappalok olyan jók, szépen ügyesen egyedül elalszik a kiságyában és van, hogy 3 órát is alszik, és ha ébren is van szépen eljátszik, az esték már nehezebbek, 3-4x ált. felkel, de már kezdem megszokni és nem is panaszkodom, majd csak elmaradoznak egyszer ezek az éjszakai kelések is.

Lihn
Nem semmi Marci méretei!!!! Egy óriás bébitek van!!! Aki egy tündérke!!!!

Nymalac
Jobbulást Lilikének!!!!

Adri
Nagyon cuki Julcsi baba!!!

Sz.Bettina
Szabi nagyon szép kisfiú, és milyen ügyes, gratulálok!

LKata
Norbi is egy tündér, és tényleg mindkettőtökre hasonlít.

Bkriszta
A te fiaid is gyönyörűek és jó, hogy előkerültél!!!!


Ma megint nagyon boldog vagyok, egy kaukázusi kutya családon segítettem, olyan jó érzés ez nekem!!!! És annyi rendes ember jelentkezett, jó tudni, hogy azért még sok állatbarát van!!!

És a másik, aminek örülök, hogy vettem magamnak egy szép ruhát (angol turiban), mert jövőhéten esküvőre megyünk a várba. Olcsó is volt a ruha, szép is és képzeljétek még rám is jött!!! Ez már csoda számba megy nálam., mert akkorának érzem magam, mint egy bálna.... és sajnos nem csak érzem...., mindegy, a lényeg, hogy legyen tejcsi a babának , aztán majd, ha már nem cicizik ráérek fogyózni, tornázni, addig legalább lehet arra fogni, hogy azért vagyok ilyen dagi. :roll:

Na megyek teregetni...

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Clau
Balázs is egy édi pofa!!!!

Borkaby
Nagyon édes Tomi baba!!!

Ildi
Lottika is egy tünemény!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Macianyu
Zengő baba is nagyon drága, ahogy rágcsálja a játékait!!!!

Remélem, senkit sem hagytam ki a dicséretből!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Na, elértem a dokit végre, azt mondta, hogy napi 5-6X tengeri sós spray és orrszívás (csinálom 5 napja), Cebion csepp napi 5 csepp (2 napja adom), Navisin orrcsepp 4X1 (párszor adtam neki, pont a durva mellékhatások miatt nem mertem, amiket a betegtájékoztatón írnak) és a Nurofent kell adni este 2 ml-t és ha nem javul, hétfőn reggel bemegyünk hozzá. Szóval ez van, most sikerült elaltatni orrszívás, cebion és sírás után :?

Adri - szerintem is jobb, ha otthon marad vele anyukád, én is biztos tiszta ideg lennék, hogy kint van a kocsiban. Azért a saját megszokott környezet számít, lehet hogy simán ellesz, elalszik vagy elbóbiskol anyukád kezében.
Jaaaaa, bár ti ugye Szolnokon laktok, mire felértek a Pecsához és mire hazaértek... na igen, az etetés, ha nem eszik üvegből Julcsika, akkor tényleg marad az, hogy a kocsiban várnak és te kiszaladsz etetni ha kell, bár akkor járatni kell a motort is, hogy meleg legyen... kemény dió, a legjobb lenne, ha lefejt tejet enne cumisüvegből otthon. Egyáltalán nem fogadja el az üveget?

Bizony, nehéz ám babával, én is csomószor mennék ide-oda, egy mezei vásárlásra magamnak pl., de nem könnyű. Néha nagyon hiányzik egy kis pörgés, egy kis "bulizás"(dumcsi, egy kis alkohol, egy kis éjszakázás, egy kis felnőttdolog) és néha be tudok ám fordulni itthon.

Nektek néha nincs ilyen bezártságérzetetek, 4 fal közé szorulás és hasonlók?
Kár, hogy nincs a környéken babás ismerős, jó lenne minden nap valakivel együtt sétáltatni Lottikát :roll: :cry:

Éva - de jó, hogy jobban vagytok!!!! Nem teszel fel képet magadról az új ruciban?
Amúgy én is mindig bálnának érzem magam, de a tej miatt nem diétázhatok és nem is akarom, hogy amiatt elmenjen a mennyiség, úgyhogy ez van.

Én most a Vaterán nyertem meg egy farmergatyót, remélem jó lesz, rákaptam a Vaterára, már sikerült 3 felsőt nyernem és nagyon jók is, most így élem ki a vásárlási szenvedélyemet :lol:

Na megyek, mert megint ébredés van...

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi

Sajnálom, hogy Lottika sem gyógyul!!! Mielőbbi gyors felépülést kívánok neki!!!!

Egyedül nem tudom felvenni a ruhámat, mert hátul kell felhúzni a zippzárt rajta, de addig magában felteszek róla egy képet:

Kép

a képen nem látszik annyira szépnek a színe és az anyaga, mint az életben, de 1000Ft-ot simán megért., és végre egy kicsit nőnek érezhetem majd magam az esküvőn!!!

Adri
Nálunk is ez a gond, Áron nem akar a cumisüvegből enni és mi jövőhéten esküvőre megyünk, én inkább itthon hagyom Anyunak, éhen halni csak nem fog és ha már nagyon éhes szerintem csak fog enni valamennyit, legalábbis remélem!!!

Na megyek, mert ébredés van nálunk is...

Kép

Kép
éva75
 
 


Anhel: én pont ezért döntöttem a háti hordozó mellett. Nekünk hiperszupernagyonállat BB-nk van (Synergie), amerikából kaptuk és ebben is nehéz vinni a fickókát. Én akkor adtam fel, mikor Marci elérte ruhában a kilenc kilót.

Adri: egyetértek a többiekkel, szerintem is otthon kéne inkább hagyni Julcsit a nagyival. Kinn ülni a kocsiban órákat cici miatt...

Éva:köszike :oops: Szerintem nagyon süti a ruha és ha csak 1000Ft-ot fizettél érte, akkor nagyon megérte!!!!

Ildi: pont így vagyok ezzel én is, ahogy te. Mindig itthon, vagy ha megyünk is valahova, odafigyelni, hogy ne legyen túl hosszú, hogy szoptatásra hazaérjünk... Szívesen innék egy koktélt, utána sétálnék este 11kor a Dunaparton, beülnék dumcsizni valahova a lányokkal...
De persze aztán Marci rámmosolyog és akkor úgy döntök, még kibírom bezárva egy darabig. :)
Merre laksz?

linhbaba
 
 


Adri

Én most veszek egy csőrös poharat Áronnak, hátha abból elfogadja a tejet, te már próbáltad azt esetleg?
Én nyugodtabb vagyok, ha itthon van a megszokott kis helyén, aztán majd csak kihúzzák valahogy.

Kép

Kép
éva75
 
 


Adri!Szerintem se vigyétek el Julcsit!Én úgy vagyok az alvás idővel,hogy az szent és sértehetettlen.Lefejed a tejcsit vagy kiolvasztod ha van fagyóba anyud oda adja fürcsi után és ha haza érsz lefejed ami kimaradt etettést időben termelődőtt!És ennyi kimozdulás Neked is jár és hidd el jól is fog esni!

Ildi!Nekem is van ilyen érzésem de olyankor apára hagyom Őket és elmegyek sétálni barátnőzni.Lehet Őnző dolog de ennyi nekünk anyáknak is jár!Sőt volt már olyan,hogy anyuéknál aludt mind a 2gyerek mi meg itthon és bevalóm(lehet kövezni)nagyon jól esett 1éjszakát végig aludni nem ugrani minden neszre,mert attól,hogy szülök vagyunk még férj és feleség is.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Éva, nagyon csini a ruhád!
Kicsit irigyellek is, h van jelenésed! :)

Ildi, annyira megértelek... én dettó ezt érzem. Olyan jó lenne néha felelőtlenkedni vagy hogyismonodjam... :)
Most azon iparkodom, hogy valahogyan beszervezzem az anyámat egy vasárnap dálutánra, amikor átjönnek apuval Dórira vigyázni, mi pedig a férjemmel ha csak egy másfél órára is, de elmehessünk valahova, kettesben lehessünk! csak ez sem egyszerű, mert az anyunak nincs autója és bkv-val kb. másfél órányira lakunk egymástól. Ráadásul ő szinte mindennap dolgozik. Más meg nincs, aki szóbajöhetne. :(

Kép
anhel
 
 


Anhel, Linh

Köszi a ruha nevében a dicséretet, na rajtam már nem lesz ilyen szép!

Hát én is nagyon várom már az esküvőt, a Mátyás templomban lesz, aztán meg egy szép étteremben állófogadás lesz kora estig, ez nekünk pont szuper, mert azért éjszakára nem merném még így otthon hagyni Áront cici nélkül.

A múltkor 7 órán keresztül nem evett Áron csak 50ml-t, amikor az Apehnál voltam Székesfehérváron és nem volt semmi baja, végig kacagott Anyunak és aztán szépen aludt, szerintem most se lesz semmi baja még ha nem is eszik eleget.

Kép

Kép
éva75
 
 


Most pl azon gondolkodom, hogy cipőt, mikor veszek és hogyan?
A próba nélkül vásárolt pulóver és póló esete az már gördülékenyen megy nekem. Legfeljebb itthon kiderül, hogy a szemre pont jó xxxxxl-es felső mellben mégis szűk... :oops: :shock:
Tegnap vettem egy mellényt. L-es méret. Karcsúsított. Frankón kitaláltam, hogy milyen jó lesz rám, mennyi mindennel tudom variálni. Olcsó sem volt. Aztán itthon felpróbáltam és rosszabb vagyok benne, mint Dolly Buster fénykorában. :?
Sebaj, most van egy polc a szekrényben a "majd ha már nem szoptatok" felsőknek.

Kép
anhel
 
 


Lányok, köszönöm szépen a tanácsokat!
Igazatok van, a legjobb lenne itthon hagyni,de ahogy magamat ismerem csak idegesebb lennék!Azért Szolnok mégiscsak 100km!:(
És lehet,h hülyén fogalmaztam, ne haragudjatok!Az autóban csak kb 40percet kellene várniuk és ha elaludna,akkor a hideg nem lenne baj,mert vinnék több plédet és amúgy hidegben alszik a legjobbakat! :roll:

Anhel,Julcsi is majdenem 7kilo!Nekem is a babakocsi a legkényelmesebb hordozó eszköz(ha olyan az idő)!:D

Éva,örülök,h már jobban van Áron!És nagyon szép ruhát vettél!Biztos nagyon csini leszel benne! :wink:

Ildi,nekem is szokott ilyen érzésem lenni(nagyon is), de aztán meg olyan lelkiismeretfurdalásom van,mert imádom,szeretem Julcsikát nagyon és egyetlen átbulizott éjszakáért sem cserélném el,de hát mégis...olyan jó lenne néha tombolni egy kicsit.... :roll:
És nekem sincs senki babás ismerős, úgyhogy én is mindig egyedül babakocsizok!:(
Ráadásul a baba boltokba is olyan rossz egyedül is meg olyannal is,akinek ugye nincs gyereke,mert az alig várja,h végezzek! :twisted:

Jó hogy a dokit sikerült elérned(ennyi hívogatás után :twisted: )!
És remélem nem kell vele találkoznotok!

Linh,hihetetlen milyen hatalmas baba ez a Marci! :shock:
Édes kis gombóc!Annyira aranyos!:D
Vendég
 


Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel!!! Tudjátok, volt már olyan, hogy elmentünk pl. nagybevásárolni a CORA-ba és anyósra maradt Lottika és amint kitettem a lábam a lakásból, már fordultam volna vissza azonnal. Szóval érzem, hogy néha kéne egy kis szabadság, csak kérdés az, hogy ha lenne, élnék-e vele!? :roll:
Van két húgom. Hétvégén találkoztunk, cigiztek, dumáltak a ruhákról, egyikük bulizni volt, itta a koktélokat, másik vásárolni volt... kicsit irigy voltam, de mégis, sosem cserélnék velük és csak kívánom nekik, hogy olyan gyönyörű kislányuk (vagy kisfiúk) legyen, mint nekem van Lottika!!!

Adri - igan, a 100 km az 100 km, én sem hagynám otthon Lottit, ha ennyire messzire mennék!!!

Éva - csini a ruha, nagyon szeretem a lila színt!!! Majd tegyél fel képet róla úgy is, hogy rajtad van :wink:

Linh - Zuglóban lakunk a Kacsóh Pongrác úton.

Egyedül sétálni sem rossz, csak ezerszer jobb lenne valakivel együtt!!! :?
Ezért is várom a tavaszt, jó időt, talizhatunk akár a Városligetben is, 74-es troli ott tesz le, oda simán el tudok menni BKV-val...

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ja, a másik dolog pedig, hogy én anno jó csaj voltam, de tényleg, legalábbis most tök úgy érzem! :? Anno mindig panaszkodtam, hogy nagy a s.ggem, vastag a combom, gagyi vagyok stb., most pedig visszamennék oda, amikor így "szapultam" magam, cseppet sem tetszem most magamnak, nagy a s.ggem, vastag a combom és gagyi vagyok :lol: De tényleg, valahogy semmi se jó, a sz@r is ízetlen :roll: Hiába mondja párom, hogy jól nézek ki, meg hogy 5 hónapja szültem... 63 kiló az 63 kiló... na jó, most már befogom, bocsi, de rámjött a panaszáradat, csak elég siralmas, hogy egy régi farmerem se jó rám és az összes felsőm S-es méretű és mivel a hasam nagy és a cicim is méretes (régi 70A-ról most kb. 80C), így elég otrombán nézek ki bennük és ezért indultam rá a Vaterára...
Na jó, megyek, eszek valamit (egész nap) :shock: :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szerintem télen a 4 fal közé zártság okozta rossz érzet teljesen természetes, hogy ezt váltja ki sokunkból. Kiváncsi vagyok, nyáron milyen lesz.
Mindig várom a következő évszakot, abban a hitben, hogy az még sokkal sokkal jobb lesz. :) Azért rendszerint ez így is van.
Ilyen szempontból nem rossz, hogy télen ilyen kicsik a gyerekeink, bezzeg majd nyáron már fickándoznak ezerrel.

Ja meg ez a bulik, ruhák, cigi téma: néha nekem is eszembejut, hogy hiányzik, de azt hiszem, talán már egy kicsit kinőttük ezt az életvitelt. Este amikor lefekszem aludni nem arra gondolok, hogy a fenébe, ma sem egy füstös belvárosi pubban táncolok, hanem örülök, hogy a szomszéd szobában ott szuszizik a kislányom és nyugodtan alszom el (még akkor is, ha tudom, hogy másfél-két óra múlva kaját követel :D).

Nálatok a védőnő nem meséli, hogy a környéken kinek van még pici babája? Az enyém mindig mndogatja, hogy éppen hol született baba és ha gondolom, összehoz minket anyukákat.
Nekem hálaégnek nagyon nagy mázlim van, az összes barátnőm kisgyerekes, a többségüknek ráadásul tavaly született pici babája van, mint nekem, így sokat tudunk találkozni és közös programokat csinálni.

Kép
anhel
 
 


:D Ildi, ez aranyos!
Régen azt hiszem, én is jó csaj voltam. Pedig hűdenagyon utáltam a hurkát a hátam és a derekam között, ami 30 után nőtt rám, no meg a vaskos combomat és a parizerszerű karomat, az enyhe kezdődő tokát, ami a fejemre nőtt, mint valami alattomos újabb testrész.
Minap megláttam egy akkoriban készült fényképemet és sírni tudtam volna a felismeréstől, lehet, ilyen már sosem leszek! (pedig de jó lenne csak annyira pufinak lenni :D)
Nem baj, majd jó lesz később az a régi farmer.

Kép
anhel
 
 


Cumit nem elfogadó babák: ne feledjétek, hogy az éhség nagy úr, tehát előbb-utóbb el fogják fogadni cumiból a tejcsit, ha nincs cici. :) Gondolom, eddig ti, anyukák próbálkoztatok és csak pár percig. Akkor meg persze, hogy nem akarja elfogadni a baba. Nem ostoba, látja, hogy van cici, akkor meg minek cumiból enni. :D

Éva, nagyon megérte az 1000 Ft-ot a ruha!

Nymalac, Lilike :cry:

Ildi, Anhel, ne is mondjátok! Már több, mint egy éve semmilyen alkoholt nem ittam, pedig apósom szenzációs mézes pálinkát csinál. Már fenem rá a fogam. Amint elválasztottam Gergőt, bevágok vagy hármat. :D:D:D Na, jó, csak egyet. ;-)

Kép
szöszke
 
 


Linhbaba, annyira édes Marci, igazi ügybuzgó fiúcska. Biztosan tetszene a nagymamádnak! Nem csodálom, hogy nem akarsz repülni. Én már rettegek ha gépre kell ülnöm. Kamaszkoromban sokat turnéztam, akkor meg sem kottyant...de most?? Rosszul vagyok, ha rágondolok.

Kép
szöszke
 
 


Kata 84, irigyellek, hogy volt egy szabad éjszakátok. :) Nekünk a nagyapák az ország két végében vannak (Szombathely, Nyíregyháza). Mi meg Pesten.

Kép
szöszke
 
 


jaaj,csajok! A szívemből szóltok. én emiatt nem merek képet sem feltenni magamról szerintem. nem jó rám egy ruhám sem,mint egy jóllakott óvodás,olyan vagyok bennük. És én dafke még rucit sem veszek magamnak,mondván nehogy véletlenül így maradjak,így remélem legalább motiválni fog,hogy felvehetem a régi "göncöket" :D
a nyártól azért félek kicsit,pedig az a kedvenc évszakom (eddig),mert nem tudom,hogyan fog állni a szoknya :roll:
ráadásul én mindenhova híztam,a lábamra is,hasamra is,karomra is,a mellemet inkább nem is említem...
Szerencsére bezártságérzetem nincs, sok barátnőm kismama,akik nem azok,azokkal is gyakran találkozunk,szoktunk vendégeket is hívni. Igaz,ezek a találkozások fürdésidőig tartanak max., vagy a séta erejéig,de nekem pont elég. És tegyük hozzá,az is tökjó,hogy ti itt vagytok! :D
És nálam is az van,amit meséltetek,mikor a Horváto.-i képeket nézegettem,tele volt fürdőrucis képpel,el sem hittem,hogy én régen kövérnek tartottam magam. Hova tettem a szemem,nem tudom? :lol: :lol:
azért a havi mínusz 1 kg eddig tartja magát,úgyhogy talán karácsonyra jó leszek :) (ha sikerül addig szoptatni)
érdekes,hogy a bulik nem nagyon hiányoznak,a sziget sem fűt idén,pedig mindig ott voltunk eddig,dolgoztam is kint évekig.. ez most vagy a megelégedettség vagy a fáradtság miatt van,de azt hiszem,inkább az előbbi :D

Éva!
Nagyon tetszik a ruhád!!!

Marek!
Örülök,hogy van tejcsi!!!
Én eddig azt hittem,ha este szopik a kisded vagy fejés vn,akkor nappal is több tejcsi termelődik... akkor lehet,hogy nálunk is ezért van az éjszakai nagy evészet? :roll:

NyMalac!
Jobban vagytok?!

Inez!
én se merném otthon hagyni Tomit,pedig tényleg az tűnik a legésszerűbbnek. csak ha meg sír és én 100 km-re lennék,én is sírnék,az tuti :roll:
Melyik zenekar a párod?

Sensie!
Kezdetek belejönni a londoni életbe Lillussal?

Kép

Kép
borkaby
 
 


Szöszke!
egy pohárral vagy egy üveggel? :lol: :lol:

Kép

Kép
borkaby
 
 


Anhel, na te se vagy semmi, a fogalmazás :lol: :lol: :lol:
Amúgy elnézve a képeidet, most is jó csaj vagy :oops: Az iwiwen Dórival közös képed (alapértelmezett) is nagyon jó!!!

Szöszke, én is innék egy jó páleszt :wink:

Utoljára tavalyelőtt nyáron ittam úgy igazán, Balatonfüreden, de ha már nem fogok szoptatni, én is bevágok vagy másfelet :lol:
Ennyi kihagyás után úgyis tuti kiüt :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Aki kér Lilliputis cipőt az mekkorát rendel??????

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Inez, megnéztem a kiscipős linket. Szerintem ezek nem igazi járásra tervezett kiscipők, úgyhogy nyugodtan vehetsz neki. :) Gergő is kapott már egy Nike cipőt (nem tőlünk), és még nagy is rá, meg puha is a talpa, úgyhogy majd talán később jó lesz.

Kép
szöszke
 
 


Szöszke, hát bizony ez nekem is eszembe jutott cumisüveg ügyben, úgyhogy bíztattam apát, ő próbálja meg cumiból etetni a lányt, merthát ha látja, hogy én vagyok, aki a rideg cuclit erőlteti, nem érti..hiszen ott a tejszagú cici is.
Sajnos a trükk nem jött be. Ezzel együtt azt gondolom, ha minden kötél szakad, meg fogja enni a kaját üvegből is. A megszokás nagy úr, de az éhség még nagyobb...:)

Kép
anhel
 
 


Borkaby, haha :D ha bírnám, egy üveggel is meginnék, mert annyira finom..és becsapós. Mert a méz íze elnyomja az amúgy számomra undinak érzett pálesz ízét, és így nem tudja az ember, hol a határ. :)

Kép
szöszke
 
 


Anhel, az a baj, hogy ebben a korbán már azt is megérzik, ha a közelben vagyunk, pl. lakáson belül. Főleg, ha a hangunkat is hallják. Próbálkozhatnak szegény apukák, ha a kicsik érzik az illatunkat, akkor ugyanaz a helyzet, mintha mi próbálnánk adni. Hidd el, ha nincs anyaszag, viszont éhség van, jó lesz az a fránya cumi is. :D

Kép
szöszke
 
 


Nymalac, a légszennyezettségi térkép nagyon jó ötlet volt, :) azóta minden nap rámegyek. Tegnap iszonyatosan szennyezett volt a levegő, pirosban úszott Budapest, mára viszont szépen kizöldült a hőtérkép.

Kép
szöszke
 
 


Aranyos vagy Ildi, de az egy amolyan előnyös kép. A valóság sajnos illúzióromboló. :D

Mindenesetre ha abbahagyjuk majd a szopiztatást, szerintem itt menthetetlenül talajrészeg lesz mindenki minimum 3 napig. :D :D
Onnan tudom, hogy én felelőtlen anya vagyok és belekóstoltam már egy kis borba (apa poharába) :oops: Ezt kb. fél deci bornak kell érteni. Hát ne tudjátok meg, hogy benyomtam...szabályosan részegnek éreztem magam, másnap meg fájt a fejem. :shock: Igazán vicces volt. Ezekután a mézes pálinkába - amit én is imádok - bele sem merek gondolni...

Borkaby, az azért nem is rossz, havi 1 kg! Bár rólam jönne le havi 1 kg! Sajnos a kórházból hazajövő + 7 kilómból 2 csak a napokban mozdult meg nagy nehezen.

Kép
anhel
 
 


Marek, bétojok a tejmennyiségedtől. :D:D Mármint amikor sok van. ;-)

Kép
szöszke
 
 


Anhel, én már beletörődtem, hogy szoptatás alatt itt nem lesz fogyás. :( Csinálhatok én bármit, még a Norbi Update-tel sem akar lejjebb menni, amivel annak idején 20 kilót fogytam egy év alatt. Szóval az történik, hogy 3-4 nap alatt lemegy vele 1-2 kiló, ami visszajön 2 nap alatt. Ez a szervezetünk műve. "Isten ments, hogy fogyás következzen be...még megsínylené a kis trónörökös." Így viszont az anyuka sínyli meg. :( Nekem sincs olyan ruhám, amit elégedetten, és nyugodt szívvel hordhatnék. Jobban mondva egy nadrágba belepasszíroztam magam, és azt hordom. Meg az egyik terhes gatyómat. :oops:

Kép
szöszke
 
 


Jajj, lanyok, annyit irtok, h alig lehet kovetni :o :lol: Ez persze jo, csak nem tudok reagalni mindenre, mert elfelejtem mire atfutom :roll: Anno Sensi emlitett valami techniokat, hogy is van az?

Szoszke!
Szerintem jo dolog a bojt :wink: Annak is jol johet, aki nem vallasos, hisz minden heten egyszer a szervezetnek is szuksege van a "pihenesre", illetve jol probara tehetjuk sajat akaratunkat... Mondom en, aki 7 evig nem ettem hust... igaz most vedelem az edesseget :oops:

Bettyna!
nekem is ilyen hordozom van, kb ugyanaz a tapasztalat, mint neked :? Hordoztam egy par alkalommal az elso hetekben, amikor az ido is jo volt meg es nem kellett ugy feloltoztetni,. de mar akkor az volt az erzesem, h alig fer... Kesobb mar nem is probalkoztam. Ha betolti a 6 honapot es ultethetem, meg megprobalom a masik poziciot is :roll: Te probaltad?

Eva!
Jo szorakozast az eskuvon a csini ruhaban, rad fer egy kis kikapcsolodas! :wink:

Lanyok!
Itt mindenki ennyire antialkoholista? Nem azt mondom, h vessuk bele magunkat az ejszakai eletbe, de egy deci bort szerintem be lehet szopogatni :wink:

Gyonyoruek a babak egytol egyig :D
En egy kicsit aggodok: Fiam olyan minimalisat jatszik, sokat alszik napkozben, nem tul aktiv :? keveset mosolyog :roll: a kepeken ugy latom, h a tobbiek olyan eletvidam kis huncutok! Az is lehet am, h a sulya miatt van... Nyugtassatok meg egy kicsit :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


akkor csaphatnánk egy terhesgatyó-partit szerintem a városligetben,ha jó idő lesz ;) és azok lesznek a túravezetők,akikre már nagy a terhesnacijuk :wink: :D

MTücsök!
Én még nem merek rendelni,ki tudja mekkora lesz nyárra Tomi lába...

Kép

Kép
borkaby
 
 


Szoszke!
Most, h mondod, igazad lehet! :idea: Emlekszem egyszer a ferjem beletuszkolt Mikibe 6oml-t, amikor nem voltam otthon, ezt azota sem sikerul megismetelni, de mindig en probaltam :roll: na, majd raszedem a kis mimozat! :P

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Bangham!
Idegenekre Tomi alig-alig, csak elvétve mosolyog,csak minket tüntet ki lenyűgöző mosolyával :) és szeritnem az aktivitásba a súly is közbe szól. + nem tudom,h milyen idő van nálatok,de Tomi hangulatára a hirtelen időjárás is hatással van,pl. hóesésben szinte egész nap kómás volt,tegnap-tegnapelőtt, meg alig aludt 1-2 órát,egész nap pörgött.
Biztos van Mikinek is aktívabb,mosolygósabb napja

Kép

Kép
borkaby
 
 


terhesgatyopartiba en is benne lennek 8)
Ismeritek a viccet?Szabadon:
osszefugges a terhesruhak es a gyerekek szama kozott:
Az elso gyereknel, ahogy megtudjuk, h gyereket varunk, maris beszerezzuk a terhesruhat. masodiknal amig lehet, probaljuk a rendes cuccainkat viselni. harmadiknal a terhesruhak a rendes cuccaink... :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Borkaby!
Koszi :)
Amit irtam az az altalanos erzesem, persze van jobb es rosszabb nap is :roll: Valoszinu, h semmi gond, csak ugy szeretnem, ha tobb lenne a visszajelzes, h jol erzi magat :roll:
Amugy az idojaras most kedvez a depinek. Ugy alltalanossagban pedig a varosunk az orszag leghidegebb pontja :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Adri
Légyszilégyszi írd le, hogy milyen zenekarban játszik a férjed! Lehet, hogy már írtad, de a szoptatós anyák feledékenyek....
Kíváncsi vagyok, hogy sikerült az estétek! Bori biztos kikészülne tőle, mert este már nem az a kis tündibündi királylány mint nappal. Ha eljön a fürdés ideje, akkor nincs helye semmiféle más dolognak, akkor fürödni kell, de mán. Írd le légyszi, hogy mi lett!

marek
 
 


Bangham, nincs sötét nálatok? Az is hatással van a gyerekek kedvére. Pl. mi egy körfolyosós ház 3. emeletén lakunk, és reggelente nálunk később kel a nap. Ha nincs elég világos, akkor villanyt is kapcsolunk az ébrenléti időszakokban Gergő miatt. A szem egészséges fejlődéséhez is kell a fény.

Kép
szöszke
 
 


Ildi
Erről a befordulásról már sokszor írtam. Nekem is hiányzik egy kis felnőtt társaság néha, vagy hogy kimozduljak a négy fal közül. Pont ezért van az, hogy állandóan sétálunk. Tök mindegy milyen az idő, mi csak megyünk, hogy embereket lássak. Mondjuk jobb lenne nagyobb városban lakni, mert akkor megtehetném azokat a dolgokat amiket Nyugtonmalac megcsinál. Pesten nagyon ki tudnám élni magam. Biztos járnánk Borival kiállításokra, meg az állatkertbe, meg ilyesmi. Persze tudom, hogy nem egyszerű a közlekedés, ahhoz jó helyen kell lakni, vagy találékonynak kell lennni, de lehet, hogy egy idő után már nagyon találékony lennék...

marek
 
 


Beindult a panaszkórus! Bezzeg amikor én panaszkodtam, akkor milyen leliismeret furdalásom volt, hogy csak nekem hiányzik a társaság.... :roll: Persze azóta eltelt egy kis idő, meg ez a tél is uncsi már, szóval érthető, hogy ilyen érzéseink vannak.
Ja, és az nyugtasson meg mindenkit, hogy én sose voltam jó csaj... :lol: Szerencsére nem is akartam az lenni, úgyhogy ez sose fájt. :lol:

marek
 
 


Nekem szerencsém van Borival, mert neki nincs baja a cumisüveggel. Bár az tény, hogy a kórházban abból tanult meg enni, csoda, hogy ekkora szopikirálynő lett..... :lol: :lol: :lol:

Mézes pálesz.... ajjóóó! Vagy egy pohár száraz vörösbor a jobbik fajtából! Álmodik a nyomor. Már egy pohár tej vagy egy szelet sajt is eksztázisba tudna hozni.... :lol: :lol: :lol:

Egyébként jól elvagyok itt egyedül... :lol: De mint tudjuk, ez az anyukák sorsa... :roll:

marek
 
 


Marek, nekem szimplán a pia hiányzik. :D:D:D ;-)

Kép
szöszke
 
 


Terhesgatya parti.... :cry: Akkor mégis sürgősen teherbe kell esnem, különben kimaradok a buliból. :roll:
Ne aggódjatok. Amikor ti elkezdtek fogyni én akkor fogom visszaszedni a kilókat. Alig várom.... :cry:

marek
 
 


:) Nekem leginkább egy Mai Tai hiányzik! :D

Majd csinálunk egy depiklubot! :)

linhbaba
 
 


Szoszke!

Vilagos van nalunk, csak neha tenyleg elfelejtem elhuzni a sotetitot :roll: Majd odafigyelek! Ma este kulonben kaptam egy hosszu mosolysort! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék, kislányom Pálma október végén született.

Keresek a környékemen hasonló korú babákat, társaságra vágyunk! :) (XIII. ker)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?