jaaj,csajok! A szívemből szóltok. én emiatt nem merek képet sem feltenni magamról szerintem. nem jó rám egy ruhám sem,mint egy jóllakott óvodás,olyan vagyok bennük. És én dafke még rucit sem veszek magamnak,mondván nehogy véletlenül így maradjak,így remélem legalább motiválni fog,hogy felvehetem a régi "göncöket"
a nyártól azért félek kicsit,pedig az a kedvenc évszakom (eddig),mert nem tudom,hogyan fog állni a szoknya
ráadásul én mindenhova híztam,a lábamra is,hasamra is,karomra is,a mellemet inkább nem is említem...
Szerencsére bezártságérzetem nincs, sok barátnőm kismama,akik nem azok,azokkal is gyakran találkozunk,szoktunk vendégeket is hívni. Igaz,ezek a találkozások fürdésidőig tartanak max., vagy a séta erejéig,de nekem pont elég. És tegyük hozzá,az is tökjó,hogy ti itt vagytok!
És nálam is az van,amit meséltetek,mikor a Horváto.-i képeket nézegettem,tele volt fürdőrucis képpel,el sem hittem,hogy én régen kövérnek tartottam magam. Hova tettem a szemem,nem tudom?
azért a havi mínusz 1 kg eddig tartja magát,úgyhogy talán karácsonyra jó leszek
(ha sikerül addig szoptatni)
érdekes,hogy a bulik nem nagyon hiányoznak,a sziget sem fűt idén,pedig mindig ott voltunk eddig,dolgoztam is kint évekig.. ez most vagy a megelégedettség vagy a fáradtság miatt van,de azt hiszem,inkább az előbbi
Éva!
Nagyon tetszik a ruhád!!!
Marek!
Örülök,hogy van tejcsi!!!
Én eddig azt hittem,ha este szopik a kisded vagy fejés vn,akkor nappal is több tejcsi termelődik... akkor lehet,hogy nálunk is ezért van az éjszakai nagy evészet?
NyMalac!
Jobban vagytok?!
Inez!
én se merném otthon hagyni Tomit,pedig tényleg az tűnik a legésszerűbbnek. csak ha meg sír és én 100 km-re lennék,én is sírnék,az tuti
Melyik zenekar a párod?
Sensie!
Kezdetek belejönni a londoni életbe Lillussal?