Orsi: hamar megjartuk, kozben Anna ivott kis tapot, amn bealudt ugyhogy en meg nezelodtem hogy ne ebresszem fel az otltoztetessel, most ertunk haza.
Szoval Tita; kar hogy nem szoltal elobb nem haza jottem volna hanem vissza az Ikeaba ha tudom.
Andi: sajnalom. En is ilyen vagyok, ha valmit eltervezek mi hogy lesz es belesz.rnak a levesemben akkor tajtekozni tudok. Drukkolok ne az legyen a vege amit sejtesz!
Veda: az ilyen temajuk erdesektol elegge tartok, de szerencsere az en draga parom nem cecozik kimondani ezt azt, szoval ha en pirulok o tuti elmondja( meg azt is amit nem kene
)
Meztelenkedes: Aleko egyaltalan nem szokott- szerintem szegyenlos, engem Anna tobbszor latott, mert neha csak ugy tudok zuhizni ha odaultetem etetoszekbe az ajtoba.
Nem gondolkodtam meg rajta ez mennyi idos koraig lesz igy, de szerintem bizonyos keretek kozt ez inkabb jo mint rossz( legalabbis en /mi tul konzervativan lettunk ezen a teren "nevelve" es hat kello gatlaasokat hozott belem)
Hangszerek: szerintem mindegy mi, akar csak enek is, csak zene legyen!Igen nagy ereje van szerintem!
Hu mi volt meg, nem emlekszem.
Marcsi: ugye nem utaltal tobbet????????????????????????Kicit tobb van a kartyan mint amire emlekeztem