Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

BettiKép
Üdvözlet köztünk! Az elhagyatottságot én is sokszor érzem,néha úgy érzem, csak a pelenkák, szopi, háztartás stb., ennyiből áll az életem. Azért is irigylem a többi lányt, mert miskolciak, így gyakrabban összefuthatnak egymással. Nekem is 2 gyerkőc van, de a nagyobb már ovis.

ZsuzsaKép
Gratulálok a pocilakó fiúkához!

ZsuaKép
Nagyon sajnálom a mell-dolgot! Olyan fura, mert én mindig azt gondoltam, hogy ez a gyulladás csak az első időkben gyakori, amikor nem jól ürül a mell. De ezek szerint nem! Már kezdek félni! Bár már 4. hónapja szoptatok, még eddig nem volt gond. És ez hogy kezdődött nálad?

MagdiKép
Lilinek gyógyulást!

AnitaKép
Orrmandula-műtét remélem nem lesz vészes!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Holnap hol talizunk?Hová megyünk sétálni?
Írjatok valami konkrétat légyszi,mi már nagyon készülünk!

Ditta!
Egyszer szervezünk egy kirándulást hozzátok is!Még nem jártam arrafelé!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Én is nézegetem egész délután hátha ír valaki valamit.Kép

1/2 10 -10 között a Barlangfürdő előtt valahol?
Nem tudjátok hol lehet arrafelé a közelben parkolni?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Nekünk jó,akkor ott találkozzunk!
Reggel még benézek,hátha reagálnak a többiek is!
Szépek a szalvétáid,tudnék vállogatni!Kép
Parkolni az úttest szélén lehet a buszmegállónál,ott ingyenes végig,mi ott szoktunk.

Anita
kacajka

Kata, Anita és a Többiek!

Mi is megyünk sétálni!
Akkor reggel 3/4 10 körül érnék oda a Barlangfürdőhöz! Az jó? Még reggel megnézem a válaszokat.

Zsua
zsua1

Anita!
Holnapig ha válogatsz el is viszem.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zsuzsa!
Kép
Jobban vagy már?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Lányok!

Most jutott eszembe, hogy holnap nem biztos hogy tudok menni mert reggel már lehet lesz eredmény apukám felől. Most épp azt valószínűsítik hogy rosszindulatú daganat van a tüdején. Ha nem leszek akkor ne haragudjatok. Pedig már olyan jó lenne egy kicsit kikapcsolódni. Ja a másik anyukámnak meg gerincsérve van úgyhogy műteni kell. Remélem több baj már nem ér. Jó éjt mindenkinek!

Zsua

Kata!
Én már jobban vagyo köszi!
zsua1

Sziasztok!

Anita!
A holnapi tali nekem jó lenne, de látom,hogy itt szerveződik egy másik tali. Mi legyen?
Autóba ülni nem merek, tehát csak busszal tudunk menni. Lehet, hogy rádcsörgök.
Szép napot mindenkinek!
Éva és Laura
neva

Anita!

Én tényleg hülye vagyok, ma már szerda!
Szóval a mai nap jó lenne! Ne haragudj!
Ma megyünk le a városba Laurával. Mégis csak felhívlak.
Éva
neva

Sziasztok!
Sajnos a mai talira nem tudok elmenni,egyéb családi program jött közbe. Kép
Remélem, hogy a következőn találkozunk.
Akik mennek, azoknak kellemes sétát kívánok!
MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Kata!
Ha még nem késő!
Az 1,6,14,22-es szalvik nagyon tetszenek!
Én is elviszem amim van csere!

Neva!
Ma megyünk ki sétálni Tapolcára,nincs kedvetek kijönni?De ha délután talizunk,nekem az is jó!
Hívjuk egymást!Jó?

Emese!
De kár!A legközelebb sem lesz olyan sokára,most már lesz alkalom szervezkedni,ha az idő engedi!

Anita
kacajka

Sziasztok!
Sétához szép időt kívánok! Mi megint kihagyjuk, anyukám jön hozzánk. Ez az egy napom van, hogy a hivatalos ügyeket inzézzem. Sajnos, most összejött bőven. Majd legközelebb.
Képzeljétek reggel a postaládámban volt egy levél az egyik helyi óvodától, amiben bemutatkoznak. Nem is tudtam, hogy ilyen is van, hogy az óvoda keresi a gyerekeket. Bár már mondták, hogy mostanában kevesebb gyerek van. De szerintem elszámolták magukat, mert Milán még szeptembertől csak bölcsis lesz, nem óvodás.

Az oltáson szerencsésen túl vagyunk, eddig még - lekopogom - semmi nyoma.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Nekünk jó a 1/2 10 -10 a Barlangfürdőnél. Ott leszünk.

NevaKép
Ha tudtok gyertek el sétálni ti is, olyan jó lenne.KépKép

Puszi, Panka

panka

Neva!

A számod sajnos eltünt a gépből!Hívj légyszi!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Mi is megyünk Tapolcára Hangával. Ott leszünk 1/2 10- 10 között a Barlangfürdőnél.
Jön valaki busszal?
Puszi

Gyöngyöske
gyöngyöske

Helló!

Úgy látom mindenki elment Tapolcára sétálni. Nagyon szép időt kaptatok hozzá!Kép
Hogy sikerült a minitali? Vagy nem is olyan mini.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Mindenki Tapolcán?
Jó volt a séta? Gyönyörű időért szurkoltam nektekKép Beszámolót kérünk azoknak, akik itthon maradtak.

Zsua!
Apuka, anyukaKép Gyógyuljanak meg hamar és kívánom, hogy ne rosszindulatú legyen, hanem olyan jó, mint én szoktamKép
MellgyusziKép De nézd a jobbik oldalát, pár évvel ezelőtt akinek az volt befejezte a szoptatást. Hová fejlődtünk, most már segítenek rajtaKép

Judit!
Sikerült mindent elintézni?

Magdi!
Ha legközelebb sem hozol semmi finomságot, nem szólok hozzádKép Írod a jobbnál jobb recepteket, de semmi kóstolnivaló, ejnye-bejnyeKép

Ditta!
Remélem azért ti is a levegőn vagytokKép Én nemsokára megyek ki Dorkával pár percre, mert már nagyon vágyik ki, de az orra még folyik. Majd meglátjuk, remélem nem lesz rosszabb.

Bababörzére megy valaki?

Puszika, Marika
Marika

Marika!
A pesti Kismamás-börzére gondolsz? Ha igen, akkor én szándékozom menni. Már voltam egy páron, nekem bejött.

KJudit!
Melyik bölcsibe akarad adni Milánt? Mert én most éppen bölcsi keresésben vagyok.

Egyébként szuper jó volt sétálni. Kristóf rögtön megtalálta a játszótéren lévő egyetlen öt láb mély pocsolyát, és villámgyorsan bele is startolt. Nem hiába, édesanya nem gyors vonat!! KépKép
De hogy-hogyan fogom Kristófot kézen fogva való sétálásra bírni?!?!?! Az eddigi kísérleteim kudarcba fulladtak. Vegeredmény: egy kézenfogva lógó üvöltő kisember. Ha nem bosszanta még jót is nevetnék rajta.KépKép

MIvel én nagyon régen találkoztam a többiekkel, csak kapkodtam a fejem, hogy mekkorák a gyerkőcök.

Krisztina!
Örülök, hogy megismerkedtünk. Jobb így, legalább van kihez párosítani az írást!

További jó napos időtöltést!
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin. Már hiányzott. Nem a fizikai séta hiányzott, hanem az, hogy kicsit kimozdultam emberek közé, nem csak magammal voltam elfoglalva. Laura a szokásos felszabadultsággal játszott. Egészségesen elfáradt még mindig alszik.Kép

Dkriszta!Kép
Még egyszer köszönjük, hogy feljöttél értünk.

Másik Kriszta!Kép
Szerintem gyakrabban találkozhatnánk, hiszen a gyerekeket muszáj minden nap levinni sétálni és valóban közel vagyunk egymáshoz. Laura nagyon igényli a gyerek társaságot de nálunk ez nem adott. Sőt nem is lesz.Kép

Szép napot!
Éva
neva

Marika!
Nem igérem most péntekre, de a következőre viszek ebből a csokisból.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Örülök, hogy jól sikerült a séta.
Képzeljétek, írtam a szerkesztőnek, hogy nem tudom megjeleníteni a profilomban az email címem, és már meg is csinálta. Most már nem a web-nél, hanem a helyén van.

Marika!
Csak azt nem intéztem el, amit kellett volna, viszont vettem az OBI-ban kert kerítést. Már látom magam előtt, hogy a férjem, hogy fog örülni ha hazajön a tanfolyamról péntek éjjel, hogy hétvégén kertet kell keríteni.
Milánnak nemsokára szülinapja lesz és néztem neki a Tescoval majdnem szemben kerti játékot. Majdnem hanyat estem az áraktól. Ha tudtok olyan ügyes asztalost, aki foglalkozik ilyesmivel, kérlek írjátok meg. Biztos olcsóbb lenne.

DKriszta!
Kristóf=Milán
Ő sem fogja meg a kezem és ebből vannak aztán a cirkuszok a Corában, parkolóban stb. Egyedül akar menni, vagy inkább szaladgálni. Már alig várom, hogy kéz a kézben sétáljunk.
Én a selyemréti bölcsire gondoltam. Úgy tudom helyileg is oda tartozunk, meg a városba menet az esik útba. Voltunk ott már párszor játszóházban és még csak jót tapasztaltam.

Judit

ui: Remélem, most elmegy az üzenet. Ha nem már csak este próbálkozok.
kjudit

Sziasztok!

Sajnos én sem tudtam elmenni a sétára. A mi családunk is problémával küzd. Sajnos látom Zsua családja is. Igaz, a miénk nem ilyen jellegű. Kata kérdezte már, hogy tud e segíteni, d mondtam neki is, hogy sajnos senki sem tud. Ezért nem is mentem ma veletek, hogy ne keljen a megnyúlt ábrázatom nézni.

DkrisztinaKép
Kristóf egy ördögi anygyalka lehetKép

DodusKép
Kitartás a fogyit illetően neked is és a párodnak isKép

JuditKép
Örülök, hogy az oltások szerencsésn túl vagytok.Kép

AnitaKép
A kétforintos történet: KépKépKép

EmeseKép
Akkor holnap!

KKrisztinaKép
Azt szeretném megkérdezni, hogy lenne -e rá lehetőség, hogy én is beszáljak a rendelésbe az Apró Fortélyoktól. Természetesen csak akkor, ha te is rendelsz és nem gond. Gondoltam a száll. kötséget megfeleznénk így.Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Örülök, hogy jól sikerült a tapolcai séta. Mi csak a belvárost sétáltuk végig, bevásárlással egybekötve, de az is nagyon jó volt, pláne, hogy 2 hete nem mozdultunk ki a bárányhimlő miatt.
Ádival az alvás melett mostmár komoly evés problémáink is vannak. Eddig csak nem aludt, de mostmár enni sem akar normálisan. Csak a tápszer és a banán megy be. Főzelék, párolt zöldség, gyümölcsök stb. csak 1-2 falat.
Nincs tippetek, hogy mi lehet a baja, mert én már teljesen tanácstalan vagyok, de lassan begolyózom. Kép
MSE

mse173

Sziasztok!

A mai séta képekben!
A fiúk albumába raktam be.
Nagyon jó volt találkozni veletek,gyakrabban kell mostmár összehozni ilyen talikat!
Ádi előszöR azt mondta,hogy Laura tetszett neki a legjobban,aztán pedig Dodót emlegette!KépKi érti ezt?KépNagyonjól érezte magát,és nagyon elfáradt.Farkaséhséggel ebédelt,aztán eldőlt mint a zsák!Máté viszont olyan fáradt volt,hogy nem bírt elaludni,csak üvöltött,de aztán csak bealudt!
Este még jövök!

Anita
kacajka

AnitaKép

Nem lett jó a linkelésKép

Koda

Kép

Kép
koda

kacajka

Sziasztok!

Anita! Melyik név alatt futnak a képek?

Szivesen megnézném.

Zsuzsa
nzsuzsa

AnitaKép
Néztem a képeket, nagyon jók lettek, és továbbra is esz az irigység, hogy nem lehettem köztetek!
De ugye komolyan gondoltad, hogy meglátogattok egyszer???
A mailt megkaptam, majd válaszolok!

KodaKép
Remélem azért nincs nagy probléma!

Figyeljetek!
A hugomnak szeretnénk venni a ballagására digitális gépet, és tudom, hogy közületek már többeknek van, javasolhatnátok, hogy milyet vegyünk, illetve mire figyeljünk vásárláskor. Nem vagyok benne járatos.

Köszi!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

DittaKép
A férjem elég jól ért a dig. gépekhez! Első kérdés, hogy milyen árfekbésben gondolkoztok.KépIlletve mire fogja valószínűleg használni? csak hobby vagy munkához?

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Sajnos csak most tudok újra jelentkezni, megígérem, ezentúl gyakrabban megpróbálok, a baj csak az, hogy a baba szobájában van agép, és este ha elalszik, nem akarok itt zörögni. Többen kérdeztétek, hogy merre lakunk, illetve lesznek-e képek. A Zsolcai kapuban, a volt laktanya udvarban. Kb egy éve költöztünk ide, de én nagyon szeretem. Képek vannak, de én egyedül nem tudom feltenni, majd szólok a férjemnek, ő a számítógépes zseni a családban. Bence a kisfiam tegnap töltötte a négy hónapot, és most éppen itt nyafizik mellettem, egyébként elég nyugodt gyerek, éjszakánként viszonylag jól alszik, bár átlag öt óránként akkor is felébred enni. Nektek erről mi a véleményetek? Sokan mondják, akiknek nagyobb gyerekük van, hogy éjszaka nem szabad eteni, de én nem bírnám ki, hogy üvöltsön. Egyébként még mindig szopik, van tejem bőven, eddig nem is adtam neki mást, de most már szeretném elkezdeni legalább kóstoltatni, de mindenki mást mond ezzel kapcsolatban, várjak hat hónapos koráig, addig semmit, van aki csodalkozik, hogy még nem kapott semmit, ti hogy csináltátok?

Ditta!
A Vasgyári kórházban szültem, nov. 30-án.

Anita!
Igen én beszéltem veled telefonon, csak nehezen jött össze a jelentkezés. A fenti kérdés az etetésről elsősorban neked szól, mondtad, hogy ha valami problémám van, kérdezzem nyugodtan.

Panka!
Szívesen bekerülnék a táblázatba, írd meg légy szíves, milyen címre küldjem az adatokat.

A bébiúszással kapcsolatban Bogdán Szabolcsot kell keresni a 20-326-7833-as számon, állítólag nagyon jó, és szombat reggelenként van barlangfürdőben.

Kép
Kép
Kép
bonca

Sziasztok!

Éva!
Ha van tejcsi bőven,nincs értelme a hozzátáplálásnak!A babának a tej a legjobb!Én is 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást!Még akkor sem volt igazán hajlandó megkóstolni!Nem kell ezt elkapkodni!Mi is oda jártunk úszni,jó volt!
De sajna most 2 gyerekkel nem tudok menni egyedül!Kép

Zsuzsa!
Máté és Ádám 2,ide vannak berakva a képek!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Mai sétán én is készítettem pár fotót, itt vannak, a 27-es képtől.

AnitaKép
Kár, hogy olyan fotó nincs, hogy "Ádiról a gatya leesik".Kép
Egyébként jók nagyon a képek.

ÉvaKép
2 megállóra lakunk egymástól, a mi utcánk a S.N.K. útról nyílik.Kép
Nekem Beni még mindig szopik éjszaka is, pedig már elmúlt 1 éves. A hozzátápit mi 6 hónaposan kezdtük, mert elég sok allergiás van a családban, meg én is az vagyok, tejem meg volt, így nem siettünk vele. Érdekes volt, hogy mikor Beni 6 hónapos volt az anyukám korosztálya (50 év és környéke) az kérdezte, hogy miket eszik már és olyan dolgokat soroltak fel, hogy csak lestem, de a több mint 80 éves szomszéd nénike meg azt kérdezte, hogy ugye még csak szopik?Kép
A mailcímem a profilomban megtalálod. Várom az adatokat.
A Barlangfürdős babausziról nem sok jót hallottam, szerintem az jobb amire mi járunk, de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy melyikre viszi a csemetéjét. Meg nekünk a reggeli időpont sem jött be, túl korán van.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Anita!
Hol vannak a képek? Nekem semmi nem jön be.Kép
Én is felrakom mindjárt valahova.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem, alig tudtam végigolvasni. Köszönöm mindenkinek a szíves fogadtatást.

Kata007, Panka
Köszi az infókat az úszásról. Most már tudom, hogy 3 hónaptól, úgyhogy majd szeretnénk járni mi is.
Örülök, hogy jó időtök volt a mai sétához, sajnos nem tudtunk volna menni akkor sem, ha hamarabb észbekapok. Még nem sikerült begyakorolni a nagyobbik terelgetését a babakocsi mellett, úgyhogy csak a környéken "eddzünk".

KJudit
Matyi (ő a nagyobb) még itthon van velem, de már szeretne oviba menni. Most éppen nem tudjuk eldönteni melyikbe. Tornázni később én is mennék.

Bocs, ha valakinek nem válaszoltam. Képeket teszek be, ha rájöttem, hogy kell.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok lányok!

Nagyon szuperek a képek! Remélem következőleg már mi is megyünk veletek. Jövőhéten esetleg nem terveztek ilyen sétát? Ha igen akkor szóljatok.

Judit!
A torna lesz kedden? Milyen cuccot kell vinni?
A barátnőm jöhet?

Marika!
Köszönöm a jó szavakat nagyon jól esett, hogy gondoltál rám. Sajnos még semmi érdemleges eredmény nincs csak a bizonytalanság. Ez a legrosszabb.

Koda!
Remélem a te gondjaid megoldóttak csak fel a fejjel.

Éva!
Én Dominak elég hamar elkezdtem a hozzátáplálást.
2 hónaposan pár kanál őszibarackot evett naponta, igaz ez azért kellett mert nagyon székrekedéses volt és így természetes módon tudtam megoldani a dolgot. Utána minden jött szinte magától ha kívánta akkor pár kanál gyümölcsöt kapott. Ő most 9 hónapos és még mindig szopik. Nappal 4-5x éjszaka ugyanúgy. De mellette már mindent eszik, már amit korához képest lehet.

Lányok!
Lenne egy nagy kérdésem! Hogy csináljátok azt hogy amit írtok szöveget a közé be tudtok illeszteni képeket mármint úgy gondolom hogy csak rá kell kattintani a megadott szóra és megnyílik az adott mappa? Kérlek benneteket segítsetek!

Kata!
Mikor lesz kis időd rám?
zsua1

Lányok!

Ha megint megkérnék valakit akkor kicsinyítene le nekem képeket? Mert amikor rossz volt a gép akkor azok is törlődtek. De ha elmondanátok hogy hogyan kell az még jobb lenne mert akkor nem zavarnék senkit ezzel. A profilomba is tettem képet de nagy ha valaki meg tudná csinálni megköszönném.

Kata!
Küldöm a képeket hétvégén mert csak akkor hozzák vissza a fényképezőmet amin rajta vannak a felvételek. Tudod melyiket mondom ugye?
Na most már nem fárasztalak benneteket tovább. Jó éjt mindenkinek!

Zsua
zsua1

Zsua!
Tudom. Küldheted amit kicsinyíteni kell azt is.

Lányok!
Mai séta képei

K.

KépKép

KépKép
kata007

Éva!
Tapolcán mi is voltunk úszni, de mivel a gyerekt a huzatos előcsarnokban kellett a kávézóasztalokon öltöztetni, Ádi jól meg is fázott és 3 hétig beteg volt.

Mini talisok!
A képek nagyon jók, látszik, hogy a hangulat is az volt. Legközelebb nem hagyjuk ki! Kép

MSE

mse173

Zsua!

Mail ment a képbetöltésével kapcsolatban.
Kép

MSE

mse173

Sziasztok!

Panka! HELP!
Rakott káposzta ügyben.Kép
Ne kérdezd miért, de én kelkáposztát vettem. Valahogy az volt bennem, hogy az kell hozzá.Kép Hús is kiolvasztva. Csináltál már kelkáposztából is? Szerinted jó lesz ha azt felvágom és megfőzöm???

K.

KépKép

KépKép
kata007

Helló!

Minden fotográfusnak gratulálok!Kép Sikerült mindhárom albumban lévő képeket megnézni. Biztos nagyon jól éreztétek Magatokat.

KJudit, Te mint zsolcai, nem tudod véletlenül, hogy mikortól fogják elterelni a körforgalomtól a forgalmat Felétek?

Marika és Magdi! Én is akarok járni az ilyen jó suliba. Újságolvasás és sütievés.Kép Ez aztán a jó tananyag. Nekem meg csak a TB jut...Kép

Zsua, bal oldalon a Dokumentációban a Formázásban találsz segítséget a problémádra. Nem nehéz dolog, én is megtanultam.Kép Csak egy parancsot kell beírni. Szülőknek jobbulást kívánok!

Bonca (szép névKép), szerintem telepítsd át a gépet a bébi szobájából! Ugyanis hamarosan Te is függő leszel és akkor nem fogod kibírni, hogy ne gyere ide írni!Kép

Panka, utólag is gratulálok papádnak! Ez nagyon nagy dolog, szerintem, hogy sportol és ilyen szép eredményeket ér el.Kép Beni a judon és a versenyhorgászaton kívül némi kreatív hobbival is fog bírni, ugye?KépKép Hisz valamiben a mamájára is kell ütnie.

Koda, remélem mielőbb megoldódnak problémáitok. És újra a régi leszel!

Ditta, fényképezőgép vásárlásban a többiek bizti tudnak segíteni, mi jól beleválasztottunk, mert már másodszor vittük vissza a boltba.Kép

Kata, írtam Neked egy emilt, megkaptad?

Gyöngyöske, Hangád nagyon-nagyon ügyes, hogy már éjszakára sem kell a pelus! Nagylány már ez a tündér. A képen is látszik.

DKriszta, Te egyre szőkébb vagy!Kép Már jó értelemben. Kristóf is sokat nőtt, mióta utoljára láttam. (Jó régen.) Párod mostanában itthon van?

Neva, örülök, hogy egy picit ki tudtál kapcsolódni. Majd írok mélt. Laura egyébként nagyon csinos volt. Dehát amilyen precíz a kisasszony, nem is csoda.Kép

Emese, sajnálom a kajálós dolgot.Kép Reméljük hamarosan meggondolja magát Ádi és eszik majd szépen. Pöttyök végleg feledésbe merültek már?

Anita, a kis Toka Matyi aranyos nagyon.Kép Bezzeg Te egyáltalán nem vagy tokás. (Bók) Még kell tartani a 600 kcal-t, vagy már ehetsz, amit akarsz?

KBetti, edzetek szorgosan, hogy a következő tali képein már Ti is ott legyetek!Kép

Jó hosszú litániát írtam Nektek.Kép
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

KataKép
Persze, kelkáposzta is jó lesz, vágd fel metéltre és sós, köménymagos vízben főzd meg egy kicsit.Kép

Majd még jövök, Panka

panka

Panka!
Köszi, köszi mindkettőt.Kép
Megyek rakott káposztát csinálni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Tegnap jó éreztük magunkat mi is Veletek Tapolcán, csak Hanga már álmos volt, így inkább csak álldogált. Ő is majd' 3 órát aludt utánna.

Dodus!
Éjszakára és ha elmegyünk itthonról adok még rá pelust, mert nem tudok mindenhova bilit vinni. A kishölgy csak az olyan formájú bilire hajlandó ülni amilyen neki van. Ez egy kicsit megnehezíti a dolgokat. Tegnap is hiába szólt a Szinvaparkban, hogy neki kell, a WC nem felel meg neki (csak felette tartom). Viszont tegnap du voltunk DKrisztáéknál, és a Kristóf bilijét felavatta, mert az olyan, mint az itthoni, csak más színű. Igaz a pelusba belecsorgatott már előtte, az is igaz, hogy előtte több órával indultunk el itthonról.

DKriszta!
Délután a lányaim nagyon jól érezték magukat a gyerkőciddel. Gyöngy már ma reggel is kérdezte tőlem: "anya, Kingáék mikor jönnek hozzánk?" Nagyon szép a házatok.

Napsütéses szép napot mindenkinek!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus!

Kiütések múló félben, problémát már nem okoznak.

MSE

mse173

Kata!

Én a rakott káposztát savanyú káposztából is szoktam készítani.
Két kanál olajban pirítsd sárgára az apróra vágott hagymát, tedd bele a megtört fokhagymát, a darált húst, sózd, borsozd, szórd meg egy kávéskanálnyi pirospaprikával, és visszafogott tűzön állandóan keverve pirítsd 10-12 percig. A rizst párold félig puhára, s csurgasd le. Egy zsiradékkal kikent tűzálló tál aljába teríts el a párolt káposzta felét,rá a rizs, majd a pirított hús, végül pedig a maradék káposzta. A tetejét locsold meg a tejföllel, hintsd meg olvasztott vajjal, s középmeleg sütőben párold készre. (Ez kb. egy órát kíván.)
lilien_csenge

Kata!
Mail ment! Valahol azt olvastam, hogy akkor nem főnek ki a fontos dolgok a zöldségekből ha a forrásban lévő vízbe dobod be és kb. 5 percig főzöd!
Mi imédjuk a rakott cuccokat! Így szoktam csinálni és nagyon finom!

Napsütéses szép napokat!
k

Üdv az újaknak!!!

Babaúszás!
Sajna nincs időm elolvasni minden hozzásszólásotokat /ketyeg a perc itt nagyon a Szinvéban Kép/, de a Kata tud mindenre válaszolni! Sajna nekem nem akar összejönni az otthoni netezés!
kriszta13

Sziasztok!

Dodus!
Ha a fogyisra gondolsz, megkaptam csak nem volt időm válaszolni. Látod tegnap is mikor voltam itt.Kép
Ígérem írok amint lesz időm.

Panka!
Isteni finom lett!KépKép

Kép

Dodó úgy jóllakott belőle mint a d.sznó.Kép Megivott utána egy fél pohár teát, lefeküdt a fürdőszoba elé a földre, hogy "jójjaktam"Kép

Magdi!
Tudom, hogy savanyú kápsztából is lehet, Panka is írta. Nem olvasol elég figyelmesen.KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?