Helló!
Minden fotográfusnak gratulálok!
Sikerült mindhárom albumban lévő képeket megnézni. Biztos nagyon jól éreztétek Magatokat.
KJudit, Te mint zsolcai, nem tudod véletlenül, hogy mikortól fogják elterelni a körforgalomtól a forgalmat Felétek?
Marika és Magdi! Én is akarok járni az ilyen jó suliba. Újságolvasás és sütievés.
Ez aztán a jó tananyag. Nekem meg csak a TB jut...
Zsua, bal oldalon a Dokumentációban a Formázásban találsz segítséget a problémádra. Nem nehéz dolog, én is megtanultam.
Csak egy parancsot kell beírni. Szülőknek jobbulást kívánok!
Bonca (szép név
), szerintem telepítsd át a gépet a bébi szobájából! Ugyanis hamarosan Te is függő leszel és akkor nem fogod kibírni, hogy ne gyere ide írni!
Panka, utólag is gratulálok papádnak! Ez nagyon nagy dolog, szerintem, hogy sportol és ilyen szép eredményeket ér el.
Beni a judon és a versenyhorgászaton kívül némi kreatív hobbival is fog bírni, ugye?
Hisz valamiben a mamájára is kell ütnie.
Koda, remélem mielőbb megoldódnak problémáitok. És újra a régi leszel!
Ditta, fényképezőgép vásárlásban a többiek bizti tudnak segíteni, mi jól beleválasztottunk, mert már másodszor vittük vissza a boltba.
Kata, írtam Neked egy emilt, megkaptad?
Gyöngyöske, Hangád nagyon-nagyon ügyes, hogy már éjszakára sem kell a pelus! Nagylány már ez a tündér. A képen is látszik.
DKriszta, Te egyre szőkébb vagy!
Már jó értelemben. Kristóf is sokat nőtt, mióta utoljára láttam. (Jó régen.) Párod mostanában itthon van?
Neva, örülök, hogy egy picit ki tudtál kapcsolódni. Majd írok mélt. Laura egyébként nagyon csinos volt. Dehát amilyen precíz a kisasszony, nem is csoda.
Emese, sajnálom a kajálós dolgot.
Reméljük hamarosan meggondolja magát Ádi és eszik majd szépen. Pöttyök végleg feledésbe merültek már?
Anita, a kis Toka Matyi aranyos nagyon.
Bezzeg Te egyáltalán nem vagy tokás. (Bók) Még kell tartani a 600 kcal-t, vagy már ehetsz, amit akarsz?
KBetti, edzetek szorgosan, hogy a következő tali képein már Ti is ott legyetek!
Jó hosszú litániát írtam Nektek.
Puszi, Dodus