Sziasztok!
Újra itt vagyok! Úgy néz ki, hogy talán helyrejöttünk családilag! Mióta kórházból hazajöttünk én voltam iszonyú rosszul. Tünetek ugyanazok mint Ádámnál, kb. mozogni alig bírtam, tüdőm sípolt, lázas voltam... Apa volt itthon velünk mert mozogni alig bírtam.
Próbálok visszaolvasni és visszakapcsolódni!
Blúmi, annyira édes Bálint! Az a bicepszes kép
ÉS igazatok van, valóban nagyon hasonlítanak ÁDámmal! Azért azon jót mosolyogtam hogy párod rácsodálkozott Ádám képére hogy mikor csináltál olyat!
Ökölben tartás. Párom mai napig rengetegszer úgy tartja a lábát ha ül!!! És Dorkán is leég sokszor megfigyelem.
De ha Téged zavar, doki nénivel beszélj róla, abból baj nem lehet!
Többi baba is tüneményes!
Honey, nagyon tetszik a köntösös kép! Igazi nagycsajos!!!
Márti, jujj, az erő legyen Veled! Hogy vagytok, hogy vannak a gyerekek?! Iszonyú lehet, 4 beteg gyerkőc otthon! Én akkor kiakadtam mikor a két csöppöm beteg volt! Minden elismerésem a Tiéd!!!
Évibébi, üdv itt! Gyönyörűek a gyerkőceid! Azok a szemek mindkettőjüknél!!! Vigyázhattok majd rájuk azt hiszem!
Monee, Honey, Gwini, Ádám is vakarászik evés közben!
És alvás közben is
És persze fel is ébred rá
Noni, köszönjük szépen az új videót! Annyira jó látni hogy hogy fejlődnek a csöppjeink! Mindig elsírom magamat rajtuk!
Holka, sajnos ötletem sincsen... Veletek alszik egy szobában vagy külön? Ha külön akkor esetleg szeparációs szorongás?! (bár kicsit még korán van hozzá de Ő mindent annyira korán csinál!)
Szeder, A.M. így utólag boldog felediket!
Hihetetlen hogy mennyire telik az idő! Most izgultunk a szülés miatt és lassan-lassan mindenki fél éves lesz!
Humanka?!
Eszike, nem semmi Noémi! Hát mi ehhez képest igencsak el vgagyunk maradva...
Rólunk. Több mnit egy hétig nem adhattam anyatejccsit Ádámnak, mert iszonyú bivaly antibiót kaptam. Fejek ezerrel és holnap már talán fog is kapni tejcsit. De sajnos elég rendesen megcsappant a mennyisége.
És képzeljétek el, amíg szedtem a gyógyszert, rendesen ZÖLD színe volt a tejnek! Párommal már itt nevettünk hogy ufó vagyok...
Ádám mozgásfejlődése a betegsége óta igencsak visszaesett... Előtte mát hasról hátra forgott, most már megint semmit sem akar, sőt már kitámasztani sem nagyon
Eléggé legyengült szegény és azóta nem akaródzik neki. Tornáztatom ezerrel, pakolom hasra is de nagyjából kezdhetünk előről mindent. És tegnap este már itt paráztattuk egymást Apával, hogy annyi idősen ennél többet kellene és most nagyon félünk hogy mégis örökölt tőlem valamit.
Ráadásul az ekcémája is olyan szinten jött ki hogy már a hajas fejbőre is nagyon csúnya. Most már a HA ejpépről is leálltunk hogy hátha... Sinlac nem kell neki, hiába ízesítem gyümölccsel... Tejet nem kapott, tápi nem elég laktató neki... Másfél óránként eszik szegénykém. ÉS lekezdtünk főzelékezni is, vegyes sikerrel.
Oviban megvolt a farsang. Hiába erőlködtem, Dorka mégis hercegnő akart lenni
Minyu, Thomas ötlet elraktározva Ádámnak!
Egy kép a kis hercegnőmről:
Kedden reggel Apa vitte Dorkát az oviba, visszafelé a havas, jeges úton megcsúszott és az árokban landolt! mivel pont beszéltünk telefonon - fülessel természetesen - én végigmoziztam az egészet! Hát, senkinek nem kívánom!!! Szerencsére se neki, se a kocsinak semmi baja nem lett, de iszonyú volt!
Na jó, eldugulok mert nagyon sokat írtam! Végezetül még néhány kép az 5 hónapos manómról!
maszatka
5 hónapos Manó
Tesó tanít ugrálni!