Új privát üzeneted érkezett!

Kép Hajazós Istike
berna23

Gabi!
Ötletesek voltak nagyon a nagyszülők.De szegény Dani.
Egyébként én aposom is mindenre iylen hintát akar(na) felszerelni.
Most épp azt találta ki hogy vesz egy helikoptert a gyereknek,ráerősiti a kosarat és megnézzük meddig száll fel a fiam.
Sejtheted mi volt a reakcióm. :twisted:
Lehet hogy nem tudott kitisztulni a fütyije?
Szegény,biztosan fájhat neki.
Nekem mikor nagyon hisztis a kicsi,el sem tudom képzelni más anyuci hogy bir kettő vagy akár három gyerekkel.
berna23

Sziasztok!

Úgy érzékelem, nem sok anyuka van most toppon. Remélem ebbe főkén a téli depi játszik be! Gyere már tavasz... :)

Képzeljétek, feltettem párolni Bencének a csirkemellet. Becsuktam Dóri miatt a konyha ajtót és bementünk játszani, elfelejtettem. Hát... arra mentem ki, hogy füstöl a konyha. Nagyobb baj nem lett, az ott száradó ruhákat újra kell mosni, a csirkemell és a lábas kukába került. De azért nagyon megijedtem. Két picivel egy tűz.... brrrr :(
Azért nem adtam fel, új adag mellet főztem, mirelit bébi répával, krumplival, olíva olajjal, kis liga vajjal... hát isteni lett. Ette is Bence nagyon, pedig annyira nem volt éhes.

Cool tv-n megy Kiszel Tünde. Röhej ez a nő! Az a mai sms kérdés ott, hogy ki illik Kiszle Tündéhez? Valaki beírta: Csubakka.... :)) Egy kis felvidítás csajok!

Gabi: szánkós nagyszülőkhöz no comment. Én is mérges lettem volna, biztos. Nyugodtan szólj csak, a gyerek az első!!
Dani evés, hiszti: mi lenne, ha nem foglalkoznál pár napig azzal, hogy mit eszik? Tudom, nehéz lehet, de próbáld meg. Arra figyelj, hogy inni igyon, aztán csak kér, ha éhes... Dórinál is vannak flúgok. A leveseket imádja, szendvicseket, meg főleg az egytálételeket (pl. tarhonyás hús), de pl. krumplit hússal nem eszi meg. Nem érdekel. Akkor eszik előtte levest és kész. Komolyan már letetettem arról, hogy ilyeneken idegeskedjem.

Bencének nagyon jót tett a piros fütyire a baktobran kenőcs, de receptre iratható. Kis pici és 1200 forint volt.

Én sem vásárolok magamnak, egy nadrágom van össz-vissz. Mindig azzal áltatom magam, minek vegyek most, majd ha lefogytam. Meg hát még egy ideig takar a téli kabát, de tavasszal nem lesz mentség :).

Betti: jók a szánkós és nem szánkós képek. Csini vagy. Istike meg nagyon jóképű!

Na megyek, a hangokból ítélve Dórikám szétszedte a kisszobát. :)
Majd teszek fel képet később, vagy holnap, ma ráült Bence hátára, lovagolni. Még jó, hogy Bence nem reklamált....!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A kitisztulás is baj lehetett, de valami inkább irritálhatta, mert körülötte mindenhol: a zacsi, a kuki töve és a hajlatokban is piros pöttyös volt mindenhol. REggelre már jobb lett.
Hál istennek nem gyakori, hogy egyszerre sírnának, ált. felváltva van kisebb-nagyobb probléma. Úgy érzem a napjaimat, mintha 20 órát dolgoznék.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gyorsan egy pár kép, aztán megyek ebédet adni apának:

Kép Csirkecomb evés, de nem ám a husit, CSONTOT!
Kép Gergő Lucyvel! Daninak is van egy ugyanilyen képe!
Kép Ez lenne az!!! Kép A kis manó! Kép Apával séta! Kép Gergő mosoly Kép Dani csokizik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabrielldaniell 2009.02.24 14:15-kor.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvi!
Nem semmi a csirkecickós eset.Gondolom hogy megijedhettél.
De szerencsére nem lett komoly baj.
Nálunk alapból ugy van hogyha eszik levest Isti akkor nem is tud már másodikat enni csak alvás után.
Bence igazi vasgyúró,gondolom meg se kottyant neki a kis lovasa.

Amugy csukom is az ajtokat a gyerek miatt,de sajna már jóideje eléri akilincset igy mindenhova bejut.
A legszörnyűbb mikor a spejzbe megy be(iszonyat hideg van benn és tele cuccal)és lefekszik az ajtó mögé hogy ne tudjak bemenni,és kihozni őt.Eltolni se tudom mert akkor odacsipem az ujjait.
Szóval marad a könyörgés. :?

ma valóban sokat irkálunk.
Jo lenne mindennap ilyen sok hozzászólást látni :D
berna23

Emesedora!

Én jártam így tavaly! Nem tudom emlékeztek-e rá!
Dani volt akkor még csak meg és Gergő már a pocakomba, valahol már az utolsó harmadban voltam. Hát nagyon megijedtem és iszonyú önvádam volt, mert mi lett volna ha.........
De szerencse, hogy nálatok is elég volt egy szellőztetés és hát a lábas nálam is a kukában landolt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok!

Betti,
hiszti...én dettó. Soha nem voltam egy nyugodt természet...de mióta megvan Áronom (sőt, a terhesség alatt is...) tiszta hisztérika vagyok...Úgyhogy, nyugi, lesz ez még így sem:)
Nekünk lesznek majd fotóink a farsangról, mert a barátaink csináltak, csak még nem kaptuk meg őket... de majd felteszem.

Szilvi,
Olyan ügyi Bencéd!!!!!!!!!Hihetetlen, négykézláb...Áron még csak vissza sem fordul hasról :roll: Soha nem fog mászni :?
És köszi megint a biztatást kaja ügyben, én is megpróbálom a joghurtot, elvégre pénteken hét hós lesz dömdödöm:).

Gabrielldaniell,
szánkózás...hát én tuti nem engedtem volna!! Grrr...
Tegnap mi is lementünk szánkózni......csak mi a babahordozót erősítettük rá a szánkóra...Természetesen elkezdett esni a havas-eső-trutyi...de nem adtuk fel...rátettük a nejlont, és mentünk tovább. Áron aludt, mi meg sz..rrá áztunk :lol:

Lola,
na látod? Jó lett a sütő, ez már valami :D Fogas képet még nem is csináltunk Áronról, mert csak úgy látszik, ha belenyúlok a szájába...és hát nem jó a fényképezőnk...csíkos képeket csinál a szemét..új kéne...dehát... :roll:

Ági,
én is örülök a jó hírnek:) Csak így tovább kis Levente :D

néhány kép...csíkos minőségben...
Hihihi
Kép
farsangi főpróba:)
Kép
internetezek...
Kép

KépKép
szilvia1981

Betti!
Bocsi, Edinára gondoltam, de lüke vagyok!Ne haragudj!

Szilvia1981!
Marha jó hosszú haja van elől Áronodnak, de látom oldalt meg ki van kopva. Nekünk is-hátul, mármint Noénak.
Ne aggódj, fog mászni, addig örülj, míg nem! Nagyon kis harapnivaló a fiad pofija.
Pénteken Noé lesz 7 hós, Ti pár nappal előbb születtetek, nem?

Szilvianyu!
Én ilyenkor ha felteszek v.mit főni és belekezdünk v.mibe Somával, komolyan keresztbe rakom az ujjam és úgy tartom. Mint a dedósok. Vigyázz a lurkókra, gondolom a szívbaj kerülgetett... a szagról vetted észre?
Te én kaptam a gyógyszertárban ilyen homeós kis szórólapot, azon az van,hogy fogzásra Chamomilla 9ch-s kell, ezt is mondták és én ezt vettem NOénak már előre, bár még nem kell neki. Most akkor melyik a jó? Na majd utánakérdezek doki-védőnőnél is.
-5 kg-val ügyes vagy! Dóri pedig a pisivel, szerintem akkor mostmár mindennap ültesdd rá, aztán megszokja.
Vidítást köszönjük, tényleg mosolyogtam K.T-n.

Gabi!
Kitartás, elhiszem hisz jó kevés idő van a két gyerek közt, meg gondolom tudtad is, hogy mit vállalsz, persze ha már ott vagy hisztis helyzetekben, sokkal-sokkal nehezebb. Azt mondják a kiskorkülönbséges szülők, hogy az első év a legrosszabb, utána viszont jóval könnyebb! Ez éltessen. Még 9 hónap, számolj visszafelé, jövő ilyenkor már tök jó lesz.
Én is azt mondom, hogy vedd lazábban Danid kajáját, egyik ovistársunk kistesója 2 éves koráig szinte csak anyatejen+joghurton élt, semmi főtt kaját nem evett, néha a levesből a tésztát. Aztán 2 évesen hirtelen megette a pörköltet nokedlit a mamánál. Szóval azt se otthon. Sokszor kell nekik a környezetváltozás. Anyósodék nem szokták átvinni? Írtad hogy a közelben laknak. Vagy hívdd át őket vigyázzanak Gergőre, Te meg elmennél csavizni a hóba-szánkó nélkül!!! Danival, biztos élvezné.
Nyári gumival tényleg ne menj, hívdd a barátnődet át inkább!
A két fiú eléggé különbözik külsőre is, nemcsak evésben. lehet ha Gergőd nagyobb lesz, 1 éves és már mindent eszik, Danidnak is több kedve lesz majd!

Na ha tavasz lesz, megoldódnak a gondok v.mennyire, lehet menni játszózni, talizni szabadban... úúúgy várom.

lola77

Fúúú lányok micsoda termés az írásból...!!! :lol: :lol: :lol:
Mire végigolvasom már nincs időm írni, de most talán maradok...

Ági,
Nagyon örülök a hírnek!!!
Minden rendben lesz!

Lola,
Látom már jobb a kedved, hidd el minden családnak nehéz most, szinte mindenkinek van hitele, jóval több a kiadás és a munka helyzet is gáz.
András is sokat van itthon (mert nincs munka úgy, van amit meg nem fizetnek ki, mert azokank a családoknak se jöttek be a számítások), a csekkek sorakoznak, közben fizetjük az úszást, angolt, eszünk. Engem gyorshajtásért büntettek meg még szeptemberben mikor a meki zárva volt és oda beálltak. 30.000 nemrég jött a csekk. Pedig belefékeztem. De a kamera lefényképezte és most kiküldték. Miért nem októberben? Akkor jobban lett volna keret kifizetni... Most várjanak ők...
Aztán piszkáltuk egymást a múlt hét előtt, pedig minden ok, csak szar ez a helyzet. Aztán a múlt héten rájöttünk ez hülyeség és élveztük az együtt töltött kényszerpihenőt!!!

Rita,
De izgi, mindjárt baba!!!!

Lívi,
Hát jól tetted, hogy otthon maradtál. Reméljük tolerjálják!
Jobbulást!!!
Pedig megyek az okmányirodába... Lejár a roki igazolvány...

Szilvi,
De ügyes Bence, hogy már négykézláb van! Mindjárt mászik!!!

Gabi,
Ismét nagyon jó a macskás kép!!!

Betti,
Nálunk is van hiszti ezerrel.
Mind a kettő lurkóm az. Roli már kinőtte, csak néha jön rá, de már csak nagyfiúsan.
Most Réka veti le magát a földre. Ilyenkor berakjuk a szobájába, ha befejezi kijön. Máshol a figyelemelterelés megy, mert külnben ott is földre veti magát, vagdalkozik és arra figyel nehogy megsérüljön. :D

Mennem kell! Megcsúsztunk a pizsiosztással.

Szánkózzatok amíg tudtok, jön a melegedés csak sajnos nagyon csapadékosan. Sok eső lesz! Az nálam pfújjj!!!! Inkább hó!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Gabi: igen, emlékszem a tavalyi Te "főzésedre". Igen, a szellőztetés muszáj volt, de még így is érezni a konyhában.
Jók a képek, ismét! :)

Szilvi: ne butáskodj! Nem minden gyerek egyforma. Én sem azért teszem ezeket a képeket, hogy "na látod, az enyém már ezt tudja". Inkább azért, mert tényleg büszke vagyok rá. A lányaim később csinálták ezeket a dolgokat és teljesen jól, átlagosan fejlődtek ők is. Emese pl. a forgásokat teljesen időben csinálta, mászni csak 10 hónaposan, 13 hónaposan indult el. Dórikám viszont az egyik irányba a forgást csak 8-9 hónaposan csinálta (úgyhogy ne aggódj!), kb. 10 hónaposan kezdett ő is mászni, és teljesen egyedül 14,5 hósan indult el. Semmit nem sürgettem, hagytam rájuk. Bence csinált mindhárom közül a leghamarabb mindent, erre talán rásegít, hogy nagyon sokat van a földön, takarón. Mivel nem tudok minden percben mellette lenni, futnom kell Dórika után is, biztonságosabb a földön. Sokkal nagyobb a mozgástere. A lányok kevesebbet voltak, emlékszem. Sőt, mivel Emese mellett mással nem kellett foglalkoznom, ő nagyon sokat volt kézben. Bence akkor, mikor etetem, nyugtatni kell, altatni, rendbe tenni, vagy ha dögönyözni akarom kicsit, szeretgetni. Amúgy elvan egyedül is, hál istennek. Nekem muszáj is a másik kettő miatt.

Annyi vasalnivalóm van most is, de mivel ilyen pocsékul alszunk napok óta, nincs rá erőm. Majd talán holnap, meglátjuk. Annyira bírom Dórikámat... mikor altatom, fél percenként hátrafordul, megcirógat, megfog, hogy ott vagyok e még. Édes szívem...
Azóta is mindennap egyszer ráültetem a bilire. De nem akaródzik ráülni. Látom rajta, hogy kezdi kapisgálni, mire való, mert sűrűn belenéz a bilibe és megfogja a nuniját. Mit csináljak, hogy jobban kedve legyen ráülni? Ma is kb. fél perc után felpattant, hiába próbáltuk Emesével többször terelni a figyelmét. Az se jó, ha szórakoztatjuk, mert ehhez szokik hozzá. Annyira idegesít ez a szobatisztaság téma, mert nem akarom elrontani!!

Na megyek, még be kell pakolnom apának melós kaját, be kell pakolnom a suli táskába és Bencét elaltatni.

Úgyhogy... jó éjszakát csajok.

Gangi, Ancsa, Petra, Edi... merre vagytok???? Vkhajni-ról már nem is beszélve... biztos néha babanetezik. Hajni... gyere! Olyan rég hallottunk Rólatok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kikúszott az előszobába

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika épp itt készül ráülni a hátára

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kivette a cipőmet és nekiállt felvenni

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Sikerült!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mikor már lecsúszott a hátáról

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Anya, had szedjem szét!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kb. egy perces rumli Dórikánál

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nyálas kisfiam

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emesém tanul

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most ennyi, majd később jövök...

Sziasztok, Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nagyon jók a képek. Emese (meg Te) nem kaptatok szívbajt, hogy Dóri ügyködik a tolltartóban???
Dóri csak felügyködte kacsalábasan a cipődet, látszik hogy milyen büszke rá, édes!
Bencének nagyon kópés a mosolya ahol Dóri rá akar ülni.

ÉN is rakok fel, jó?

Tegnaptól fürdetőkarikában fürdenek együtt a fiúk (Noét kábé 5-6 perc múlva kiveszem, akkor még Soma tud nagyfiúsan játszani...)

Kép

... és a holnapi farsangra készülve, persze már ma belebújt:
Uniformisban:
Kép

Indul szolgálatba:
Kép

MZ/X, MZ/X jelentem:
Kép

Megvan a szökevény gazfickó, megbilincseljük:
Kép

Na most én is csak ennyi, mert nemsokára megyünk le sétálni.

lola77

Sziasztok Lányok!

Ismét érdeklődnék nálatok, hogy jár-e valakinek a csemetéje a kertvárosi bölcsibe? Ha tud valaki nekem mesélni róla, küldjön legyenszíves egy privit! Előre is nagyon köszönöm!

Zsanka,
mint személyes ismerősnek, nagy gratula a kistesóhoz, és jó pocisodást! :D

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Orsi: sajnos nem tudok infóval szolgálni, Emesém a sárberkibe járt. Rokonaim, ismerőseim között sincs, aki odajárt.

Lola: nagyon jók a Te képeid is! Az utolsón, ahol Soma elkapja Noé "gazfickót", akkorát nevettem. Szegény Noé tényleg úgy fekszik ott kiterülve, mint akit lenyomtak :) Indul szolgálatba - meg olyan hátulról, mint egy igazi, felnőtt rendőr. A fürcsis is jó. Tetszik Noé-nak? Nekünk igazán nem kell, mert az ok baby-s jó lesz akkor is, ha tud ülni.
Amúgy? Vettem még humana-s baba joghurtot rossmannban ,mert már csak a héten akciós. Van banános ízben is, almás-őszi, meg valami erdei gyümis, de azt nem mertem venni. Ma is vettem kettőt, szerintem ha lesz, még holnap is veszek. Végül is áprilisig biztos elfogy....

Holnap mentek akkor a suliba? Nyugodtan menjetek oda a tanítónénikhez, akár mindegyikhez és pár szót váltsatok vele. Somának is mutasd meg őket!

Velünk minden ok. Dórinak megint rossz éjjele volt. Nem jött ki újabb foga, de egy még nagyon be van neki duzzadva. Vagy az, vagy egyszerűen csak a hiányom. Anyu szerint most jön ki rajta a tesóféltékenység. Lehet benne valami, mert egyfolytában a nyomomban van, csak én altathatom, sokszor akar az ölembe ülni. Ha altatom, állandóan ellenőrzi, hogy ott vagyok e még. Éjjel, mikor felsír, ha meghallja a hangom, vagy átölelem, már alszik is. Aranyos, de sajnálom is szegényt.... Édes picim.

Emeséék sok dolit írtak a héten. Két magyar, és még írnak matekból is. Jegyeket még nem tudok. Készültünk rájuk, gyakoroltunk. Ma elég hamar végeztünk a tanulással. Ma sok mindent csináltam is. Vasalni kéne még neki esni. Asszem neki is állok! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még Bettinek akartam írni, hogy a kép, ahol együtt vannak, meg ahol Istike a kocsiban ül... jesszus! A szemetek!! Iszonyat egyforma!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Tegnap óta nagyon lassu a net.Órákat vártam mire bejött a babanet.Sajnos a képek sem jönnek be. :( Csak egy.
Pedig látom jó sokat raktatok fel.

Irigykedve nézem hogy milyen jó akik tömblakásban laknak,mert egyzsál body-ban lehet lehet lenni.
Nálunk hiába fütünk nagyon hideg a padló.Dupla zokni harisnya meg termonaci.

Emeseanyu!
Büszke is lehetsz a szépségeidre.
Tudjuk hogy nem nagyzolásból raksz képeket hanem mert ügyike Bencusod.
Szerintem mindneki hajlamos összehasonlitani a gyerekét a másikéval.
Az én kisfiam iszonyat hamar csinált mindent(születésétől kezdve tartotta a fejét,három hetesen kinyomta magát,5 hónaposan már vigan mászott és ült,hat hónapos korában felállt 10 hónaposan elindult).Az ügyeskedéseiről én is mindig küldtem képeket rokonomnak akinek egyidős a kislánya a kisfiammal,és meg is kaptam hogy nem kell felvágnom azért a fiammal mert az ő gyereke még nem csinál ilyeneket.
Nem lett belőle harag de azóta én nem is mondok neki semmit.Se azt hogy nincs pelusunk semmit.

Alig tudok visszaolvasni mert félig jönnek be az irományok is.Majd jövök ha jó lesz ujra anet.

Betti
berna23

Sziasztok!

Édesek a gyerkőcök,nagyon szépek.
Betti!
Tényleg nekem is feltűnt,hogy egy-egy képen mennyire egyformák vagytok Istikével.egyébként már én is akartam irni,hogy én is a Rókay-nál fogok szülni.Illetve nála is születtek a manókáim.

Szilviaanyu!
ráülős sztori jó,nekem is volt egy ilyen,Hanna Ati hátára állt rá kb.10-11 hónapos lehetett bemászott mellé az állókába és már csak azt vettem észre hogy az Ati hátán ugrál miközben énekel.Még jó hogy a szentem kis masszív gyerek volt,mint Bencus.
Az én lányomra mondták kicsinek mindig,hogy olyan kis eleven hogy még a szeme sem áll jól.szerintem ez Dórikádra is igaz lehet. :lol: Látszik rajta a "rosszaság".

Lola!
Megnéztem a képeiteket iwiwen,Noé mindenhol olyan tágranyilt szemmel néz,látszik az öröm a szemében szerintem mikor meglátja ,hogy jössz és fényképezel.Na és ahogy Somára néz,kiváncsi vagyok nálunk Míra számára melyikük lesz a befutó.
Bár szerintem Ati mert ő most is szokott vele "beszélgetni".

GabriellDaniel!
Szépek a fiúk és milyen hatalmas már Gergő is.cicás kép jó,nekünk pancsis van egyforma, csak a kukiból látszik hogy melyikük Ati egyébként teljesen abban a pózban még a fejük is egyfelé fordul.

Lola!
Atika kukiját hű hát ezt egy kicsit bonyolult leirni,ugy volt hogy elvittük győrbe xcsak megnézetni.Megnézte a doki és közölte hogy jó akkor itt kéne maradni pár órát és meg is csinálják,rutindolog.
Bekenték valami olyan krémmel ami felpuhitja a bőrt,utána nekem kellett lefogni és még leirni is szörnyű egy fém spatula szerű valamivel benyult a bőr alá,amennyire tudta felszedte és utána feltépte :cry:
Hát azt a kinlódást ami volt utána pár napig nem kivánom senkinek,mikor szegény csak ugy tudott pisilni kb 3 napon keresztül hogy meleg vizet engedtem a kádba,beleült és nagy üvöltés mellett pisilt.
meg ugye hogy naponta többször kellett neki lekezelni utána és mivel egyedül voltam vele itthon,csórikámra ráülni volt olyan hogy harisnyát huztam a kezeire és hátrakötöttem mint egy kényszerzubbonyt. :oops:
Na mindegy,hálisten tul vagyunk rajta,ezért sem szerettem volna még egy kispöcsöst,mert nem birtam volna mégegyszer ezt végignézni.

Én ma megyek orvoshoz,kiváncsi leszek mit mond.Remélem rásegit egy kicsit valahogy,már nagyon rosszul birom.Hétfőn nst.Tegnap nagyon szarul voltam éjjel,éjféltől kb 3-4-ig megállás nélkül savat hánytam(már bocsi).De olyan szinten hogy reggelre felmarta a nyelőcsövemet.Persze egy db tablettát nem találtam(pont előtte nap fogyott el)pedig felturtam az egész lakást,kabátzsebeimet,táskáimat hátha van valahol elfekvőbe.
Kész van Míra ágyneműje a baldachint barátnőm varrta,a többit én himeztem+varrtam.
Dobok fel én is egy pár képet aztán eldugulok.
Jó éjt!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép Ati a farsangi madárijesztő Kép szintén Kép Ati lefényképezte a hasamat Kép Kép Míra uj ágyneműje Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Rita: nagyon szép lett a kis Míra kuckója. Passzol a tapétához a kiságy. Ízléses nagyon! :) A hasad tényleg nagyon nagy és eléggé lent van. Kössünk fogadásokat, mikor jön a baba! Szerintem most hétvégén meg lesz! Ezt érzem!

Kisfiad farsangi jelmeze nagyon jópofa. Nyert vele?:)

Kukac: hát.... én is nagyon félek ettől a témától, de hát lányoknál is vannak necces helyzetek. Remélem Bencénél hamar megoldódik ez a téma, mert ettől függetlenül IMÁDOM, hogy kukija van :)
Durva lehetett, amin átment Atikád. Mekkora is volt ekkor?

Na megyek, anyu mindjárt átjön. Foglalkozik a picikkel, amíg vasalok. Nagyon el vagyok vele csúszva. Tegnap délután kivasaltam a felét, de ma megint hozzájött ami tegnap leszáradt. Úgyhogy tele van a kosár + még kb. fél méter hozzá. Egyszer csak végzek... ma jó, mert főznöm nem kellett, a pakolással, takarítgatással már végeztem, és ma csak kettőre megyek Emeséért.

Na sziasztok lányok

Szilvia

Ja, Lola, chamomila: biztos jó a ch9-es is, csak tavaly Dórinál nekem 15-t ajánlottak a patikában, ezért ezt vettem. A 9-es erősebb, nem?
Ügyesek legyetek ma a suliban.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Reggel ota várok,mert azért is szerettem volna megnézni mindnekinek a képeit.

Irita!
Mikor láttam hogy éjjel irtál,már azthittem beindult valami.
Gyönyörűséges lett Míra ágyneműje.
Nem semmi amit a kisfiaddal átéltetek.Rettegek éni s ettől a fütyifeltépéstől.
A multkor kérdezted hogy anyum a Philipsen volt-e.Igen ott volt.
Szépen felujitották a szőnyi kórházat,már nem kell kilométereket menni a wc-ig.Pont mikor kijöttünk akkor kezdték szétbombázni.

Emeseanyu!Jó vasalást!
Nagyon édesek voltak a picik együtt a képeken.
Pakolnod azt neked is kell rendesen.Van Élet nálatok!És ez nagyon jó!!

Lola!
Soma nagyon komoly a rendőrszerkóban.Noé baba hatalmas.
A bilincslős kép tetszett a legjobban.

Edina!Boldog Névnapt kivánok!
Ádi baba nagyon lefoglalhat.nagyon ritkán jössz.

Livia!
Jobbulást Timikének.

Nálunk halálán van anet napok ota.Lehet ma beszolok a szolgáltatonak.Fontos telszámot várok email-ben és nem tudom megnézni.
Van akinél problémás a net a napokban?

Olvad ezerrel a hó!!Gyere tavasz!

Betti és Pistibaba
berna23

Sziasztok!
Berna: köszi szépen :D Nekem előbb jutott eszembe mikor hívott bátyám, hogy ma van... :shock: :D
Annyira azért nem foglal le, csak olyan lusta vagyok mostanában. Meg igazából pár napja itthon kengurut kell használnom mert ez a lópicigáspár nem akar máshogy lenni. Ha apuka itthon van akkor tudok jönni de amúgy most is itt ül az ölemben.
Délután bekapcsolódom ha lelépett a védőnő.

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

sziasztok ismét!
Most látom mert kerestem valamit h amég nem jelentkeztem addig írtatok nekem én meg b****tam válaszolni. Hoooops! Sorry, de nem láttam azt írtam is, hogy le vagyok maradva és nem tudom vissza olvasni mert elég sok lett volna :-(
Nah mindegy !
v.erika: kössszike a kép kommentet :-) Gyönyörű de kezd hisztis lenni .... :oops: :-)

Mossssnemtom ha másik oldalra kattintok akkor ez az írás eltűnik vajon? Inkább elküldöm aztán válaszolok újabb levélben :-)

Kép
Kép
newcdina

emesedora:nah amire vissza jöttem erre az oldalra, addigra elfelejtettem mit írtál :P kész vagyok :shock: Jah megvan: babakocsi :-) utána megcsináltuk közös erővel ám! :-)

Amúgy anyukák! : Szoktatok összejárni? Úgyértem van "közös" játszóteretek v vmi ahol a gyerekek játszhatnak ti meg trécseltek?

Kép
Kép
newcdina

szilvia1981: amikor készült a kép akkor 4720g volt (ez kb két hete lehetett)

Előbb akartam még egy körkérdést feltenni de fogggalmam sincs h mit. Nagyon feledékeny lettem az utóbbi időben.
Ez olyan kb mint mikor mentünk az SZTK-ba intézkedni útközben megkérdeztem párom h mit akarunk intézni mert elfelejtettem. :?
Mi lesz velem 50 évesen??? Azt sem fogom tudni én ki vagyok! :shock:

Eszembe jutott a kérdés: Ti tesztek el olyan dolgokat amiket majd ha nagyocska lesz a gyerek akkor meg tud nézni mint emlék? Én igen de elég friss hobbi mert tegnap kezdtem :-) Nah jó ilyen kórházi karszalag el van téve, babanaplót vezetek, a kedvenc ruhácskáját is elteszem aztán olyan pénzt ami ki megy a forgalomból mint mondjuk a mostani papír 200-as, meg ilyen hülyeségek! De szerintem biztos örülni fog neki mert pl nekem jól esne ha most anyám elővenne olyan dolgokat amik 24 évvel ezelőtti dolgok és mondjuk az enyém volt stb

nah ennyi most tényleg!

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Rég voltam!
Rólunk: átköltöztünk, szeretünk itt, nagyon jó, csendes környék. Csak a sétáltatást nehezen oldom meg. :?

Képek szuperek! Nagyon édik a kis babszemek és persze a nagyobbak is.

Hiszti téma. Hát eben mi is illetékesek vagyunk. Jó, betudjuk a fogának. De végül mindig találunk megoldást, érdekes, akkor nem fáj a foga? :evil:

Ma voltunk a dokinál tanácsadáson. "kis" gyöngyszemem 8380gramm és 79cm!

Képzeljétek, rákérdeztem, hogy mikortól kell váltani kettes tápra, mondták, hogy hat hónaptól már az kell. :shock: Másfél hete még felírta nekem a Start Aktívot! :evil: És a kettes tápot pedig vegyem meg a DM-ben vagy a Rossmannban. :shock: (nagy áll-leesős smile)És nem írt nekem receptet. :evil: :evil: :evil:
Hát menyjenek a pi.....!

Esetleg van itt valaki, aki Nestlé Beba HA Start Aktív-ot ad a picurkájának? Mert van két bontatlan dobozom, eladom, ha kell. 2000Ft/doboz (receptre ennyi)

Na és végül hoztam én is egy képet:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Edina!
Persze!!!Én is. Babanapló, mindenféle szir-szar eltéve. 3D-s kezecskét is csináltunk:) Még a leesett köldökcsonkot is eltettük:)

Szilvi,
most voltam a rossmannban, van még joghurt, és van milupa gyümölcspép, négy darabos 199 ft-ért!! Ez nagyon jó ár, mert egyébként 600 körül van. Bár március közepén lejár....
Bence akkor is ügyes! Én hiába rakom le Áront a földre, néhány perc után hisztizik. Nem lehet egyedül hagyni, semmit nem tudok megcsinálni :roll:

Lola,
olyan jók a képek! Noé négykézlábra áll már? És nem-nem, nem születtünk hamarabb, pontosan egy napon születtünk. Mi is pénteken leszünk hét hónaposak :D

Eladtam az aquáriumos hintánkat :roll: Majd meg szakad a szívem...de ma már meg is jött amit a c-sale-en rendeltem pihenőszék. Ez 18 kg-ig jó... :oops: remélem nem kell néhány hónap múlva ezt is eladni...NEm tudom mit fog szólni hozzá Áron, mert most alszik, most raktam össze...nemsokára kiderül :D

Most csak ennyi, teszek-veszek amíg Áronom nyomja a szunyát, bár inkább én is aludnék. Mikor aludhatok újra csak egyszer mondjuk délig?? :?

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Edina!
Először is boldog névnapot, kellemes napot!
"Szoktunk" talikat szervezni, persze nem mindenki tud (ér rá) eljönni... meg jóidőben taliztunk már Csóni tónál, Máltai játszón. Meg egy páran azért személyesen is ismerjük a másikat máshonnan, de innen is lettek ismerettségek.
Na meg véletlenül is szoktunk összefutni játszókon akik egy környéken laknak...
Igen, eltűnik a hsz-ed, ha visszább mész az oldalon.

Rita!
Gyönyörűűűűűűűűűűű, annyira szép, nagyon irigy vagyok! Lennék a kicsi Míra helyébe, hogy ilyen szépséges kis vacka lesz. És ezt Te hímezted tényleg??? Nagyon ügyes vagy, komolyan.
A hasad tényleg jól lennt van már.
Amúgy én is azt hittem, hogy beindult valami, bár Nekem küldöd az sms-t is...
Szerintem holnap megszülsz, vagy elindul valami legalábbis....

Most én sem tudom mit akartam még...

lola77

Szilvia1981!
Ja tényleg, csak Áron hajnalban, Noé pedig késő este született ugye?
Nem áll négykézlábra még Noé, kis lustaság ám, de én nem bánom! Már csinált férjem a kisszoba ajtóra védőajtót, ha majd mászik azt be tudom zárni, hogy ne jöjjön ki Nekem a fürdőbe-konyhába, ha vegyszerezek- sütök, de még nem kell használnunk azt sem!

Kriszta!
Nem semmi hogy áll már a kisfiad. Jó hamar fog menni, biztos. Mióta áll így?
Hova is költöztetek?

lola77

Na, tudom mi maradt ki:

Rita, Atid jelmeze nagyon ötletes és tök jól állt Neki, klassz nagyon!
Igen Noé mindent akkora szemekkel néz, mi is elhűlünk rajta mindig. Neki ugye minden új és mindent kikerekedett szemekkel bámul. Na meg igen, ha fényképezem, dumálok Neki, akkor azért néz nagyokat!
Nem semmi Ati kukis sztorija, szegénykém, annyi ilyet olvastam mostanában neten is!!!

Érdekes hogy úgy érzed Atival lesz közelebbi kapcsolata, pedig ugye Hannával egynemű.... de azért Hanna meg igazi gondoskodó nővérke lesz sz.tem!

Orsi!
Nem ismerem én sem a kertvárosi bölcsit, pedig én annó oda jártam, de hát azóta eltelt 30 évecske...

lola77

Lola! A Gálra. Lassan két hete bárhol feláll. Az elején mindig elvágódott, most már többnyire fenékre huppan.

Ja, azt még nem írtam, hogy van már egy fogacskánk is 3 hete, és már látni az ínyén keresztül a másikat is, de még nem törte áll.

Láttam volt még téma, hogy a sok felelőtlen anyuka nem tartja be az előírásokat, hogy mikor mit kell/kéne enni. Meg hogy valaki fel sem forralja a vízet a táphoz.

Nos el kell mondjam, hogy nekem nagyon válogatós kölköm van. Levi alig eszik babakaját. Kettő van, ami ízlik neki, de azokat is két adagban eszi meg. Az egyik a zöldborsó-pulyka a másik a zöldséges spagetti pulykával. A többiből jó ka 5 kanállal beletukmálok. Tápszerből is 100 jó esetben 150ml-t eszik. Tejpépből egyátalán egy korty sem megy le. Viszont előszeretettel eszik akármit amit mi is. Szóval én rendszeresen adok neki húslevest, gulyást, a nekünk főzött főzelékekből, hagymás krumplit, meg szokta kapni a a péksütik, bagettek csücskét, evett már halat is. Na és persze ezeket sem eszi meg ha pépesítem, úgyhogy kis adagokban, de darabosan kapja.
Természetesen tejet, mézet, aprómagvas gyümölcsöket, húskészítményeket nem kap, de amúgy minden mást igen. Én örülök, ha valamit megeszik. Természetesen figyelek rá, ha netán kipöttyösödne valamitől, de eddig nem volt ilyen. Szóval én nem ítélem el, ha valaki a régi rendszer szerint eteti a gyerekét, mert nem tudhatjuk, hogy mi van a háttérben.

Ezzel most nem vitát akarok indítani. Mi így csináljuk, mindenkinek szíve-joga, hogy mit ad a gyerekének. Természetesen ésszerű kereteken belül. Nem kap zsírosat, erőset, és a többit, na és persze felforraljuk a vízet a táphoz.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na most megyek mert lassan jön haza apácska, valami kaját virítanom kell neki. :lol:

Gondtalan babázást mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok,

Rita,
Tényleg gyönyörű szép lett az ágyikó!!! Nagyon tetszik! Annyira csajos!
Barátnőmet hétfőn fektetik be a kórházba, még lenne 3 hete, de nyitva a méhszáj és még faros a baba...
Bizti együtt lesztek bent. Minden jót, már várjuk mit üzensz! :lol:

Orsi,
Én sem ismerem sajnos a kertvárosi bölit! :(

Edinának én is boldog névnapot kívánok!

Mi jól vagyunk, bár a héten megint köhécselnek (hurutosan)
Ma voltam Pesten és úgy néz ki, hogy Réka kinőtte a tejallergiát! Hurrá! Mától ehet mindent! (tejeset is) De azért még figyelnem kell és 3 hónap múlva kontroll.

Réka ráncigál a gép elől....

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most csak gyorsan (mindjárt viszem edzésre Emesét).

EDINA: sok boldog névnapot kívánok én is!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Rita: Nagyon helyes a pocód! Drukkolok, hogy mihamarabb megérkezzen a babuci! Nekünk is ugyanilyen ágyneműnk van, csak persze a szépséges hímzés nélül. Nagyon ügyi vagy! :lol:

Sno: a barátnőm nagylánya a kervárosi bölibe járt anno 6-7 éve, és olyan nagyon szerették, hogy most a kisfiát is oda vitte. Állítólag nagyon aranyos volt a gondozónénijük!

Edina: Boldog névnapot! Az első gyerkőcnél még lelkiismeretesen írogattam a babanaplót eltettem ilyen-olyan ereklyét, de most a másodiknál... Bakker, még azt sem írtam fel, mikor jött ki az első foga. :oops: Biztos kapok majd tőle, ha nagy lesz, hogy az ő dolgait miért nem jegyezgettem fel, de egyszerűen nincs rá időm (tudom gyenge kifogás... :lol: )

Holnap síelünk egyet, csak jövünk-megyünk gyerekek NÉLKÜL! Hú, most nagyon jókor jön, mert Tamarámtól kihullott ma a hajam, olyan hisztérika volt... :shock: :lol:

Jó éjt!
V. erika
v.erika

Sziasztok!

Most csak gyorsan......

Lrita
tüneményes Míra fekhelye..nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!
Szerintem márc.3-án fog a kislány megszületni,hamár tippelgetünk itt Emesedorával :lol:

EDinának nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!!!!!!!
Bernadettnek meg utólag ugyanezt!!!!!!!! :oops: :oops:

Édesek a gyerekek képei!!!!!!!!!!

Íme két album,most csináltam gyorsan:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=35269

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=35270

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!SAjnos Vikinek is hőemelekedése van,köhög,náthás.....

Sziasztok:Erika

cseriviola

bocs,hogy nem reagáltam mindenhova,de majd a napokban valamikor......

cseriviola

Sziasztok!

Köszi az ágynemű dicséreteket.A hímzést azt még 2 ünnep között kezdtem el,és csak most lettem kész vele :shock:
Pedig nem nehezek a minták és nem állnak túl sok szinből,de hát igazából csak akkor tudtam csinálni mikor feküdtem pár napot.

Ati jelmeze az még a tavalyi,mikor Dorotinak öltözött Hannám és ő volt mellette a madárijesztő.Idén valahogy nem volt kedvem ilyenekkel vacakolni.Hannának is egy osztálytársa anyukája varrta meg a jelmezt,hastáncosok voltak.Róla egyenlőre nincs képem,mert elfelejtettem vinni a gépet,a másik anyuka maeg majd küldi.
Oviba nem lehet nyerni,de tavaly nyertek vele.

Lola megvolt a farsang Somának?

Ati kukacát 3 éves kora előtt egy pár hónappal csinálták meg,utána még nagyon sokáig ugy lehettet neki felhuzni(vagy 1 évig)hogy le kellett fogni a kellemetlen élmények miatt.most már egy jó ideje magának csinálja :lol:

Megjártam ma a dokibácsit :lol:
méhszájam bő 1 ujjnyira nyitva,megkértem segitsen már rá egy kicsit(erre vigyorogva mondta,szoljak az uramnak,mondom már a hétvégén megtörtént,de nem volt hatása :oops: )aztán elég rendesen megvizsgált,ugyhogy remélem a hétvégén tényleg lesz valami.
Ha mégsem akkor hétfő-csütörtök nst,csütörtökön ugy menjek hogy cuccostól mert ha nagyon akarom akkor pénteken meginditja.aztán mondtam hogy na annyira meg nem akarok szülni,hogy össze-vissza infúziózzanak meg inditgassanak azt kinlódjak ott egy napot.Aztmondta neki mindegy csak hát én vetettem fel.

Irok mindenképpen.
Ha ugy alakul hogy nem kinlódok nagyon akkor ide ha elindulok,de sms az fog menni mindenképp,Lolának és Szilvinek is.
Most megpróbálok aludni,kicsit bezabáltam chilis babból,mondván hogy szülés után ugysem ehetek egy jó ideig ilyesmiot!

Betegeknek jobbulást,Erika nektek jó kikapcsolódást,a többieknek meg minden jót!
Jó éjt,sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Edina: látom, tegnap délután már nem jöttél. Még sem hagyott kiskukac? :) Én is alig várom a jó időt, és akkor találkozhatunk csoportosan. Én nagyon sokat játszóterezem a gyerekekkel. Főként a jubileum parkba járunk, de néha a bánhidaira is. De nekünk a jubi van közelebb.
Pont múltkor nagyjából számolgattam, hogy tavaly is hány baba született itt! 7-8 minimum.

Szilvi: szegény hinta! :) Hogy tetszett a pihenős Áronnak? Köszi a milupás infót, majd ma megnézem. Joghurtot én is vettem, kb. 6 doboz van itthon. De ha van még, lehet, veszek még 2 dobozzal. Tavaly Dórikám nagyon szerette.
Négykézláb: megnéztem a kedvedért a babanapkókat, Emese 9 hónaposan állt négykézlábra, Dórikám 9,5 hónaposan. Mondjuk utána már nem sokkal nekiálltak mászni.
Mont nemrég olvastam erről egy jó írást, hogy semmit nem szabad erőltetni a gyerekekkel. Nem szabad kitámasztani párnákkal, hogy üljön. Akkor szabad ülnie, ha magától fel tud ülni, meg ilyesmi. Én egyik gyereknek sem tanítottam forogni, állni, ülni, felállni. Mindent hagytam a maga ütemében. Szerintem úgy a legtermészetesebb! Úgyhogy ne aggódj! :)

Kriszti: persze, mindenkinek joga van azzal etetni-itatni a gyermekét, amivel akarja. Én biztos nem adnék még ekkora picinek rendes habart-rántásos főzeléket, fűszeres (pirospaprika, bors) ételeket. Még pedig azért, mert tavaly mikor annyira beteges volt Dóri (sok légúti baj, amit Emesétől elkapott), voltunk egy nagyon jó allergológusnál és mondta, hogy lehet, hogy megeszi a kaját, amit úgy gondolunk, hogy ehet és nem lesz semmi baja, de a sok felnőttkori allergia is ebből ered. Nézd meg, a mi korunkbeliek illetve idősebbek között hány allergia van. Én úgy gondolom, egy ekkora gyerek, akinek megszokott étrendje-ízei vannak (tápszer, bébipapi, főzik, tejpép) addig nem fogja nem enni ezeket, amíg nem kóstol új, persze finomabb, felnőttesebb ételt. Mitől tudná, hogy az a jobb? Ha megkóstolja....

Jó, hál istennek szerencsés vagyok, mert jól esznek a gyerekeim, Bencével sincs gond. Persze van olyan főzi, ami kevésbé jön be neki, akkor próbálkozom mással. A tápszerek között is van több íz, most mi banánosat eszünk, abból egy evésre Bence lehúz 240 ml-t most már, nagyon szereti (tényleg tök fini).
Ezt ráadásul, hiába 1-es táp, eheti 1 éves korig, megkérdeztem. És 894 forint, receptre íratható, mert bukósoknak is ajánlják.
6 hós kor után különben nem írnak tápszer receptet, jobban mondva receptre is ugyanannyi a kettes táp. Csak azoknak írnak, akiknek bukásra hajlamos a babájuk (olyan tápot). De volt ismerősöm, akinek nem volt az, mégis ilyet íratott, mert így olcsóbb volt és ehette ezt is.

Ezzel én sem vitát akarok szítani, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Csak tapasztalat. Én az első gyerkőcöt (Emesét) 25 évesen szültem, alig vártam, hogy mindent ehessen, nála tényleg sok mindent az ajánlott kor előtt kóstoltattam. Dórinál már jobban figyeltem, Bencénél meg még jobban. Úgy vagyok vele, hogy mindent a maga idejében, nem kell kapkodni. Lehet, hogy tapasztaltabb lettem, fogalmam sincs. Hál istennek megeszik mindent, meg ezeket is lehet variálni. Aztán 1 évesen már nekem is azt fogja enni, amit mi. Addig van még 5,5 hónap, nem sok.
Ja, és olyan betegségek alapja is lehet ha túl korán vezetünk be bizonyos élelmiszereket (konkrétan most gabonákra gondolok), mint a rota vírus. Fogékonyabbá tesz rá. Ezt most mondta nemrég a dokinőnk. Tehát ilyenkor csak krumpli, rizs lehet.

Erika: majd megnézem a képeket, kíváncsi vagyok. Vikinek jobbulást!

Ereklyék: hát igen... a két lánynak van babanaplója, Bencének még nincs

:oops: De veszek a napokban. Már régóta legalább tervben meg van :) Dóriról és Bencéről sincs papír alapú fotónk, Emeséről még van, jó sok! :) Úgyhogy nemsoká összeszedek jó párat és ha megint lesz valami jó akció a médiában, akkor hívatok elő. Karszalag nekünk is meg van, Emesénél még naplót is vezettem, naponta. Hát... erre ma már sajnos kevés időm van. Próbálom a fotókkal az emlékeket megőrizni, ruhák megvannak.

Juhééé, vasárnap nem lesz eső és 11 fok lesz. Napsütés. Jön a tavasz!!

Dórikám mostanában imád rágcsálni. De rászoktattam a gabonapehelyre, inkább azt rágcsáljon, mint ropit, ilyesmit. Az előbb is bevágott egy kompótos tálnyi teljes kiőrlésű gabonát.
Tegnap is belepisilt a bilibe. Nem akar hosszan ráülni, tegnap is kb. 2 percet ült, de belepisilt. Látom rajta, tudja, hogy mit akarok tőle. Ráült és kb. tíz másodperc múlva pisi volt. Ez jó szerintetek lányok?

Lola: mi volt tegnap a suliban? Edzésen minden ok volt. Jövő hétre nincs változás.

Rita: akkor receptre előírunk napi 1 szeretkezést (ha még van erőd hozzá)! :) Hátha.... én még mindig azt mondom, hogy hétvégére baba lesz ebből.
Azt én sem akarnám a helyedben, hogy megindítsa. Csak természetesebb, ha magától jön. Nekem a két lányt minden fájás nélkül kivették, Bencénél viszont olyan jó érzés volt, hogy beindult előtte a szülés, így tudtam, hogy ő akar már jönni!

Ja, Bence nagyon ari mostanában. Egyáltalán nem kell altatni. Beteszem hasra a kiságyba, cumi a szájba, bekapcsolom az FP zongoráját halkra és elalszik. Vagy hason, vagy oldalára fordul. Édes picim! Most is így aludt el!

Cirmike: hipp, hipp, hurrá! Mármint Réka tejallergiája!! Szuper! Nagyon nehéz lehetett ez a diétás időszak! Azért óvatosan! Jobbulást nekik!

Na megyek, Dórit átpelusozom, előtte ráültetem a bilire. Ma főznöm is kell. Tippem az nincs... :( Viszont a vasalás jól haladt, szinte alig van a kosárban.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Erika: megnéztem a fotókat! Aranyosak! Látszik, hogy élvezte Viki a lovaglást és a lovasszánt! Úgy vetették rá magukat a pogácsára, meg a teára, mint a kiéhezett oroszlánok! :) A farsangos is jó. Azt nem tudtam, hogy két jelmezt vitt Viki. Az otthoni, durci tök ari :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?