Sziasztok!
Mi már jobban vagyunk. Levi már két napja újra átalussza az éjszakát, most már szakad fel neki így köhögcsikél,de már javulunk.
Mi ma megyünk UH-ra este 8-ra, már nagyon várjuk. Remélem minden ok lesz.
Ízisz én megértelek, de látom már jobban vagy, írd ki magadból, és majd mi segítünk.
Melish, ezt a cici fájást mondtad már a dokinak? Szerintem sem jó, kérdez rá.
Nyuszifül, gyere mihamarabb. Hogy vagy? Nálam már van néha hányinger is ami egy kicsit megvisel.
Betty sajna a piri miatt, lehet hogy nektek tényleg más megoldás kellene, én drukkolok, nektek!
Nita úgy utálom ezt hogy felírnak valamit aztán a tájékoztatón meg olyanok vannak. Nekem is volt Levivel hematómám, szinte mindenkinél van csak valakinek később szívódik fel. Mindenesetre oda kell rá figyelni.
Kistörpe, neke Levivel volt kétszer kisebb vérzésem, a doki azt mondta hogy valószínűleg a hematóma nálam így távozhatott, egyből kiírt és ágynyugalomra kötelezett, majd 3 hétig feküdtem, és in szedtem ezt a rutascorbint. És onnantól teljesen problémamentes volt a terhességem, én is azt mondom menj inkább hamarabb a dokihoz, mindegy ki néz meg de nézzenek meg!!!
Perpi én is azt mondom ne add fel, vagy menjetek a következő lehetőségre át.
Angie, én most este enne sem tudok így sajna mi most kihagytuk ezt a torkos csütörtököt.
Kicsi szerintem is nagyon fontos az hogy beérünk a dologra, mondjuk én fiatalon szültem , és most vállaljuk a kistesót, de ahogy apa szokta mondani én már bölcsibe babát szerettem volna.
))) Biztos nektek is fontos hogy meglegyen a biztos háttér, nekünk is az volt.
Majd lehet este jövök az UH után, de ha nem akkor holnap reggel mindenképp megírom mi volt.
Szép napot Mindenkinek!
Anna