NyMalac!
Én olvastam és nagyon hasznos a sok infó, amit leírtál róla! Már egy ideje gondolkoztunk rajta,de nem láttuk át igazán,hogy hogyan is működik, nagyon nagyon köszi az érthető összefoglalást !
Csak bementél a bankba,hogy ilyet akarsz vagy hogyan csináltad?
Még mindig nem tudom tartós szerelem-e a mei tai vagy múló kaland... mikor adod fel a rendelést,mennyi időm van még gondolkodni? A cipőcskék is tetszenek
Marek,Sensie!
Nagyon jó anyuk vagytok! Egy fő szabály van: anyaként csak olyat csinálj,amitől nincs bűntudatod (vagy ha van is,minimális). A gyermekeink még nem tudják mi a jó vagy mi a rossz,mi állítjuk fel neki az értékeket. Ő nem tudja,hogy az,hogy kimész a szobából jó vagy rossz dolog-e,csak sír,mert nem tud elaludni vagy mert anyát akar stb. stb. Ha ott hagyod és sír,megtanulja,hogy nem érdemes sírni,ha az alvás miatt sír,anya nem megy, aludni kell. Ha hagyod egy ideig sírni,majd mégis bemész,kihozod,majd visszateszed stb.,akkor érzi,hogy anya bizonytalan,anya sem tudja mi a jó, nagyobb korában még a bűntudatot is érezni fogja (lehet,hogy már most is) és hipp-hopp megtanulja,hogy ez egy jó manipulálási lehetőség,és el is kezdődnek játszmák.
Hozzám Szöszke altatási ötlete áll legközelebb,de millió féleképpen lehetséges,csak legyetek biztosak benne,hogy jó amit csináltok. Ha nem vagytok benne biztosak,akkor viszont más módszert kell kitalálni.
és ha minden kötél szakad, és nem sikerül leszoktatni a babakocsizásról,akkor gondolj arra Marek és Sensie, hogy nincs az a serdülő vagy óvodás,amelyik babakocsiban aludna
, (sőt valószínű 2-3 hónap és nem is fog kelleni a délelőtti alvás) Bori és Lillus sem fog. Ha mégis,akkor meg egyéniségek lesznek a társaik között és egyedi készítésű babakocsik lesznek majd a hálószobájukban
Remélem nem bántottalak meg,hogy viccelődtem ezzel,de bízz magadban!!!
Hű,
Inez!
Leírtad ezt a sok finomságot... jól meg is éheztem,pedig már nem akartam ma éjjel enni
pedig fogok
é az is lehet,hogy holnap veszek egy fincsi hambit. Terhességem elején éltem-haltam a hamburgerekért,találtam is egy megbízható árust,pár héten keresztül naponta jártam oda hamburgerezni.
Macianyu!
Zengőke jól veszi a hozzátápis akadályokat!
nagyon édes a kislányod!!
Ildi!
Nagyon nagy már Lottika
Gratulálok az 5. hónaphoz és örülök,hogy jobban vagytok!
Kincs!
Hogy nevet Marci
LKata!
alma-cékla
sose gondoltam volna,hogy ilyen finom
,de meg fogjuk mi is kóstolni,az tuti
Erről jut eszembe,több anyuka ismerősöm is azt javasolta,hogy Tomi 1 éves koráig csak
Hipp v Kecskeméti babakaját adjak neki,mert az a legbiztonságosabb és legkíméletesebb hozzátáplálás?
Van aki így fogja csinálni? Szerintem sokkal jobb otthon elkészíteni...
Tomi meg amilyen jól aludt az elmúlt hetekben nappal,ma annyira nem aludt egész nap. 5.20-kor kelt és délután 4-kor aludt el. Azóta csak fürdésidőben kelt fel enni,meg fürdeni.
És már vége a 3 órás sétáinknak is úgy néz ki,illetve 2 részletben kell megtenni,mert 40 percnél nem alszik többet a babakocsiban,és utána nézelődni akar és beszélgetni
,viszont hamar megunja,kb. fél óra után már kikéredzkedne a kocsiból.
Ezt 2 napja csinálja,de remélem megtartja ezt a szokását,mert imádom
- ahogy sétálunk mindent kommentál,sikongat,nagyon édes
(Enyhén,2-es fokozatban felhajtom a babakocsi ülését,így éppen nem csak a fák tetejét látja).
na,megyek,követem családomat az ágyikóba (de lehet,hogy még eszek előtte
)
jó éjt!