Ja, üdv Evianyának!
Hol van Nyuszifül??? És hogy vagytok Boganna-, és Dunakavics-kismamik? És a többi kispocakos??
Izisz puszi Neked, és minden-minden jót!!!!!
Babanetezős-görcsölős téma... Mindig sokat gondolok Rátok, hogy kivel mi lehet, tesztek, ultrahangok... És tök jó olvasni a sikerélményekről, a jóhírekről... Engem feltölt, és reményt ad egy sikersztory! És babanet nélkül is agyalok éppen eleget rajta..
Pedig nekem már van kettő. Mégis vágyódom. De nagyon.
Ma van a 7.cn-om. Csak 3 napig tartott, de még ma is barnázgatok.. utálom...
És előre bocs az offért....
Bankos, otp-s, államos, bürokráciás, hiteles, sorbanállós, aktakukacos témához: tele van a tököm az egésszel, úgy ahogy van. Ott húzzák le az embert, ahol csak akarják, és ahol csak tudják.. Hogy meddig tart még ez az áldatlan állapot, .....hogy semmit nem ér a pénzünk, ...hogy azok az emberek, akik tisztességgel-becsülettel ledolgozták az életüket, ma máról-holnapra kell, hogy kuporgassanak a megélhetésért, .....hogy ellehetetlenítik a kisemberek életét a hitelek, a gázszámla, az adók emelésével... hogy az ország ahol élünk, és ahol a gyerekeink és az unokáink felnőnek majd, a csőd és az összeomlás szélén áll...Tudjuk. Megszorítások. Recesszió. De meddig...? És milyen áron...?
Ne haragudjatok a kirohanásomért, de teljesen belelovalltam magam... Ha nem kötne ide bennünket a családunk, és (az egyenlőre még jó) megélhetésünket jelentő üzletünk, már csak a porfelhő látszana utánunk... Köd előttem, köd utánam... Már itt sem lennénk..