Bibi,
kösz!
Egyébként nem fogyózom "hivatalosan", eddig is csak figyeltem, hogy mit és mennyit eszem, bár azért megy az édesség is, de csak a puding, néha-néha egy kinder pingui vagy egy darab kalács. Szerintem a szopi sokat segit, amig csak szopizott Niki olvadtak le a kilók, mostmár nem, igaz, már nem is hiszem, hogy fog, kilóra 56 kg vagyok, az jó, de kinézetre a hasam nem akar lemenni. Ezeken a fotókon nem látszik, mert Niki takarja
, meg a felsőm is fekete, de meg vagyok elégedve a lábammal, a kezemmel, mindkettő csontos, viszont a derékbőségem még mindig 83 cm. Azért jönnek rám a kisebb nadrágok, mert nincs csipőm meg fenekem. De a hasi zsirpárnáimmal már nem tudok mit kezdeni, nem tudom, hogyan lehetne csak ott fogyasztani, tornával, vagy nemtudom?!
Fogmosást még mi sem kezdtük el, de ezek szerint venni fogok újjra húzható fogkefét, és fogkrém nélkül, ahogy Jaimee irta elkezdjük bevezetni!
Remélem Niki is hamarosan megtanul majd esni!
Nagyon jók a képek Bibiről, látom ő is mindent megrág, na meg már segit reszelni is!
Niki is nagyon pakol a konyhában, az alsó fiókot kihúzhatja, igy a többit nem bántja... eddig!
Gyabi,
csak ha halványodik! Azért kérdem, mert mikor Nikinek voltak pöttyei a nyakán, meg az arcán is egy kevés, akkor 3 féle krémet kaptunk, a doki se tudta, hogy mi a baja, találgatott, egyik kenőcs sem hatott, végül minden este fürdés előtt lemostam neki kamillateával, és láss csodát, elmúltak a kiütések. A kamillateás mosást azóta is csináljuk!
Mirci,
sajnálom, hogy ilyen rossz alvó Bálint, de biztos, hogy változni vagy! Gratulálok a kistesóhoz, minden tiszteletem, hogy ilyen hamar bevállaltad! Remélem többet tudsz majd jönni, és kiváncsi vagyok a képekre, szüléstörténetedre!