Új privát üzeneted érkezett!

Betsy!
Köszönjük a köszöntést!
Bence is ügyes nagyfiú már, ha ilyen jól alszik. Csak maradjon is meg ez a jó szokása. :wink:

Sirkici!
Valószínűleg nemsokára megint jönnek a fogak, mert mindent rág, lehet, hogy egyszerre jön több is. Klárik sem siet el semmit, mindent megfontoltan. Nem próbálkozik, hanem egyszer csak bemutatja mit tud. :wink: Nem siettetem az állást és a járást, mert nagyon lazák az izületei, és nem akarom a kis pehely súlyával megterhelni. (10,5kg 2 hete)

Jaimee!
Kitartás. Most már nálunk is befigyel a 2x kelés, és az éjszakai kaszinózás. (cumival rácsot ütni, nyálat fújni, sikongatni, gagyarászni) És ez minden felébredésnél kb. 20 perc. És sajnos a délelőtti alvás lerövidült 45 percre. A déluáni pedig változó. Vagy 45 perc, vagy 90. Réka mennyit alszik napközben?

Lányok!
Kinek mennyit alszik a csemetéje napközben?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris: Utólag is boldog hófordulót nektek!

Állást, járást nem is kell siettetni, nem is szabad. Szerintem legközelebb ülni fog. Kúszni sem kúszik a huncut? Hogy játszik, fekve vagy hason? Úgy rémlik 8-10 hónapos korban szoktak felülni, úgyhogy nincs elkésve.

Nálunk egy szundi van, az kb. 1-1,5 óra hosszú. Így van már nagyon régen. Akkor is így volt, mikor még 2x kellett volna aludnia, de már nem emlékszem, mikor váltott.
jaimee1
 
 


Csajok,
nálatok hogy néznek ki az éjszakai felébredések? Mert Niki ha felébred hiába kap cicit, nagyon nehezen alszik vissza.

Jaimee,
meglátod Rékának is hamarosan kipattognak majd a fogacskájai!

Chris,
Niki még mindig változó, hogy mennyit alszik, sajnos, még mindig nem alakult ki egy napirend, igy mindig más időben eszik is, és már nem is hiszem, hogy lesz nála rendszer, de össz-vissz átlag 2-3 órát alszik napközben, és kétszer alszik.
Szép "kis" súlya van Klárikának!
:D

Nóri,
hogy vagy?

Niki,
melyik nap mész uh-ra? Te hogy érzed magad?
sirkici
 
 

 
 

Tejital? Az meg megint mi???? Csiribébi tejpépet meg tejberízs pépet kap, meg követő tápot, szerintem ez utóbbival tud csak jóllakni, ezt úgy képzeljétek el, hogy megeszik egy egész üveg főzeléket pl. hússal, amire fél órán beül bevág még 250 ml tápot :shock: :lol:

Szobájáról majd rakok képet, döglődik még a gép...

Éjszaka újabban Bíbi is felsír, de nem ébred, elég megsimogatni picit meg duruzsolni neki, bár voltak napok, mikor éjjel etettem is, na , akkor nap nap után felkelt, de végül nem adok inkább, így jobb híján alszik. :wink:

Alvás meg, vagy napi 2szer 10 perc, vagy újabban 1-2-3 óra is, na, ilyenkor meg vagyok lepve, de úgy néz ki, rendszert csinál a csajszi belőle.

Boldog hófordulót Nikinek! Öregszenek ezek a csajok...
Vendég
 


Nikinek boldog hófordulót!!!!

Sirki: Hát remélem...vagy jöhetnek lassan, csak ne okozzanak fájdalmat.... :?

Nálunk sem betonbiztos a napirend, kicsit rá kell segíteni, hogy Réka betartsa. És hát fogzás, ezaz felborítja simán. Ha átmenetileg is.

Betsy: Újabb rágófog? :wink: :wink:

Bíbi: Réka rosszul van a táptól, még semmilyet nem fogadott el.

Nóri: Cupp!
jaimee1
 
 


SIRKICI: Nagyon boldog 9. hófordulót Nikinek! Képek????? Kíváncsi vagyok a piros-fehér összeállításra! Az éjszakai felébredést nálunk hosszú forgolódás, legkényelmesebb pozíció megtalálása követi.
CHRISTELL: Napközben Bence kétszer alszik, délelőtt fél-1,5 órát, délután 1-2,5 órát, de az átlag délelőtt 1 óra, délután 1,5 óra. Képet olyan rég mutattál már Klárikáról, mikor láthatjuk őt újra?
JAIMEE: Közben már "belelapoztam" a naplódba, és megkaptam választ. Nem volt kérdéses, hogy minden oké lesz! Igen, rágó foga jött ismét Bencének, de úgy nézem, a "kimaradt" fogak is hamarosan kibújnak..
BIBI: Várom majd a képet.
NÓRI, NIKI: Nagyon eltüntetek..
JUDY: Jövő héten szülinap! Szopikat sikerült csökkenteni?
Vendég
 


Jaimee!
Köszönjük a köszöntést. Klárika már stabilan ül, csak egyedül nem tud felülni. Ha kapaszkdhat belém, akkor felhúzza magát. Kúszni sem kúszik. Ülésből hasra fordul, esetleg tolat. De pár perc múlva megunja, és nyafizik, hogy ültessem fel.

Sirkici!
Nikinek boldog hófordulót!
Nálunk változó az éjszakai ébredés. Van amikor nyafizva ébred, cic, és már alszik is. Van amikor azt gondolja ő kialudta magát, és cumival üti az ágyrácsot, fújja a nyálát, és gagyog. Cicire teszem, de ott sem alszik el. Ágyba vissza, újre előadja a magánszámot, és elalszik. :wink:

Bibi!
Jó étvágya van Csiribébinek. :wink: Nem lehet, hogy a foga miatt sír fel?

Betsy!
Íme a friss képek:
Hol az okos fejed? :wink:
Kép
Íme az új harisnyám:
Kép

Holnap megyünk Klárikának fülbevalót lövetni. Majd arról is készítünk képeket, és azokat is mutatom. Már előre félek a holnaptól. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris: :lol: :lol: Nagyon aranyos Klárika!!!!! Teszel még képet??????? Hát nem csodálom, hogy nem áll fel, nagyon jó erőben van. :wink: Majd' kicsattan.

Kégliről nem teszel képet?

Sztem a belövés nem fáj egyáltalán, sokkal kevesebb macerával jár, mint a fúrás....de majd megmondod te, nektek milyen volt. Drukk!
jaimee1
 
 


Nemnemnemnem, a fúrás jobb! :P :twisted:
Vendég
 


Bíbi: Miért is? :roll:

Réka 20 percet üvöltött a fúrással, annál rosszabb nem lehet.
jaimee1
 
 


Ezt már egyszer pedig letárgyaltuk...Én bent voltam, azért sírt, mert lefogták, így igaz, ahogy mondták Neked is, a szúrásnál meg se nyikkant...Meg saját példám, lőtték is, fájt, piros volt, picit begyulladt, mikor fúrtam, semmi ilyen, mint ahogy Bíbinél sem. De mindenki másra esküszik, én erre!
Vendég
 


Bíbi: Mint tudjuk, nálad működnek kissé fordítva a dolgok. :wink: Még mindenkitől azt hallottam, hogy egyszerűbb lövetni a fülbevalót. Mi azért fúrattuk, mert jobban bíztam a védőnőben, mint egy kozmetikusban.

Szíp hétvégét!
jaimee1
 
 


Tegyük hozzá, hogy szerencsére fordítva. :lol: Meg akkor Bíbinél is, szerencsére :lol:

Fényképező ma szervizben van, de tegnap azért készített némi értékelhetőt is:

Ja, és Klárika azzal a harisnyával, csúúúúúúúúcs!

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hófordulós köszöntéseket köszönjük! :lol:

Éjszakai felébredéssel kapcsolatban egyenlőre legalábbis úgy néz ki, hogy mi állunk a legrosszabbul, pedig fél éves koráig minta alvó volt, estétől reggel tizig, most meg minden éjszaka felkel valamikor, és másfél-két órát fent van, mászik, rugdos bennünket, húzza a hajamat, stb. Úgy viselkedik, mint aki kialudta magát!

Chris,
nekem valamiért nem jelennek meg a képek, pedig úgy érdekelnek, de biztos nálam van a gond, remélem meg fognak majd jelenni... :cry:

Bibi,
favilla még mindig nagyon tetszik, Bibi szobája is csúcs! Nagyon szépen áll már Bibi! Segitség nélkül feláll, és álldogál is már? Niki sokáig még nem tud álldogálni!

Fülbevalóval kapcsolatosan mi is lövettük, és én jobban paráztam, majd elbőgtem magam, Niki meg meg sem érezte, be sem gyulladt (bár 6 hétig benne volt a gyógyfülbevaló), nekünk bevált, de az én fülem szúrva lett, vérzett, nem sikerült, orditás, stb., anyu azt mondta, hogy szúratni sose többé nem szúratná! Szerintem kinek mi jön be, vagy mit választ! :D

Betsy,
képek vannak, lettek családik is, csak még apa nem hozta őket haza, de amint itthon lesznek, felteszem! :D
sirkici
 
 


CHRISTELL: Semmit nem változott Klárika! Nagyon jó a harsinyás kép (is). Látni a háttérbe a házikótok részletét, tényleg tegyél majd arról is képet! Fülbelövést hogy viselte a kishölgy? Fülbevalós képek?
BIBI: Köszi a képeket! Én is csak azt tudom írni, hogy csúúúúúcs! Nagyon jól néz ki Bibi szobácskája. Jól látom, elefánt gyűjtemény van a polcon? ;)
JAIMEE: Aranyos a nagymamis sztory!
SIRKICI: Remélem, már otthon vannak a képek! Olyan kíváncsi vagyok már..
GYABI: Hogy vagytok? Már több mint 2 hete nem írtál! Beni baba?
HENI:Sebeid gyógyulgatnak?
Vendég
 



Sziasztok!!!
Chris: nagyon ari Klarika ezzel a harisnyával :lol: :lol: Nagyon cuki kis pofikája van :wink:
Bíbi: Tetszik nagyon a házikótok!!! Kis Csiribébike meg nagyon ügyesen álldogál. Gyönyörű kislány 8)

Tegnap előegyeztettünk Zolikát műtétre ( köldök sérve van, egyben a pöszit is felhúzzák, mert picit letapadt). Parázok rendesen, de gondoltunk minél hamarabb, annál kevesebbre emlékszik majd :roll:


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


OLIK: Remélem, Zolcsika jól fogja viselni a műtétet. Mikor lesz pontosan? Mennyi időt kell bent maradni?
BIBI: Boldog 9.hófordulót Bíborka kisasszonynak! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.22 20:10-kor.
Vendég
 



Betsy: 11.én lesz a vérvétel, meg elővizsgálatok, aztán haza mehetünk. 12.én műtét, ami 30-40 perc szokott lenni. Aznap maradunk, másnap délután mehetünk, ha minden jól alakul.

Szerencsére Tündike most jól alszik ( pedig 3 rágó foga is jön egyszerre :shock: ), így nem aggódom érte, éjjel ellesznek Apával. Előtte váltunk egymást és szoptatni jövők haza, hogy ne maradjon ki.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik, sajnálom a műtétet, de nemsokára túl lesztek rajta!

Köszi a hófordulósokat! :lol:

Igen, elefántokat gyűjtöttem nem is oly rég, illetve kaptam őket, milyen jó a szemed Betsy! :lol:

Sirkici, az az igazság, Csiribébi már egész régóta áll, nem sokkal múlt fél éves, mikor először egyedül, azóta meg szinte naphosszat álldogál, lehajol, felvesz valamit, lerakja, megint lehajol érte, bútorok mellett sasszézik, de kapaszkodás nélkül még nem nagyon tud állni, ezt leginkább a nagyágyban gyakorolgatja, hatalmas seggre csücsülés meg nagy nevetés a vége, olyan 10 másodperc a rekordja, de nem adja fel. :lol: Majd ha meggyógyul a gép, csinálok róla videót.

Pusssz Mindenkinek
Vendég
 


sziasztok lányok.
bíborlány üdv itt is :)
gyönyörű a ház !!!!

Vercsi

WEBÁRUHÁZAM:
www.babaproject.hu
vercsi4
 
 


Betsy: jelen vagyok, olvasok minden nap...itt is..Popinaplót is, Csiribíbi-t is...csak írni nem marad idő. Allergiás lett Bandita valamire, csak nem tudjuk mire... :shock: (lehet rám!!! ). Minden ugyan az, kaja is-fürdetés is, mosópor, öblítő, tápszer stb, de olyan a gyermekem, mint egy túró-rudi...főleg az arca és a nyaka.
Egyik orvos Fenistil cseppet írt-másik közölte 1 éves kor alatt nem lehet, írt fürdetőt., szteroidos kenőcsöt..kész káosz, kiütés pedig nem múlik. Röviden-tömören...
Ja és Banditánál elmúlt az ücsörgés varázsa, csak menni és menni hajlandó...

Olik: hajrá a műtéttel, mi is sérvezünk, csak ez vízsérv és elvileg felszívódik...

Bíbi: nagyon bejön a Bíbi-lak!!!!

Jaimee: szurkoltam a dokihoz, úgy látom bejött...

Chris: Klárika nagyon szép kislány ám...

Nálunk katonás a napirend, mindennek pontos ideje van, de ez csak az én mániám, Benit nem zavarja, ha később eszik vagy éppen nem akkor alszik...


Pár kép: :roll:

Kép Kép Kép :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Egy kis vidámság: ( van még ott több is )


http://www.youtube.com/watch?v=FYP_604hIJM

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Betsy: köszi kérdésedet, a sebeim szépen gyógyulnak, csak azt kell kivárnom, hogy ismét fehér színű legyen az égés helye...Az viszont nem most lesz sajna..:( Ti hogy vagytok??

Jaimee mami: miért mentetek szemészetre? A mi gyerekorvosunk nem küldött kontrollra... Én már nem tudok kiigazodni..Örülök, hogy minden rendben volt..Mesélj, mi újság Réka cicával?

Gyabi: Beni baba gyönyör!!! Nagyon édesek a képek!!

Olik: kitartást a műtéthez! Alexiknek is volt köldöksérve, de szerencsére elmúlt...Kinőtte...viszont a fütyikéje még le van tapadva:(

Pussz mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok Lányok!

Íme a házikónk:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Legújabb képek:

Kép

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


A fülbelövést egész jól viselte Klárika. Szerintem nem fájt nagyon neki. Már előtte elkezdett sírni, mert megrémült a bácsitól, aki csinálta neki. Azt merte neki mondani, hogy "Milyen aranyos kislány vagy!" No és ettől eltörött a mécses. Amikor kiértünk az üzletből, már kutya baja yem volt.
Szerintem is jobb a belövés, mint a fúrás. Az enyémet fúrták, de görbe is és nem középen van. Szóval az olyan "ahogy sikerül".

Olik!
Drukk Zolcsinak!

Gyabi!
Mekkora már Bandita! Nagyon aranyos. :wink: Drukkolok, hogy minél előbb múljon el a kiütés.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


1 éve..
[quote] írta:2008. febr.25-én 21.19-kor császármetszéssel megérkeztem végre. Súlyom 3850gr és 58cm-es nagylány vagyok. Anya és apa nagyon boldogok. Puszi. Király Barbara


JUDY: Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Barbinak!!!


Kép

Bocsi, hogy másnak nem írtam, majd még jövök..
Vendég
 


Barbikának nagyon boldog szülinapot!!!

Kép
jaimee1
 
 


Boldog szülinapot Barbinak!

( Hú, ez a piros háttér nagyon bejön! :lol: )

Gyabi, azóta kiderült már, mi okozhatja ezt a fránya allergiát? Sajnálom...

Verus, köszi Neked is!

Kicsit eltűnök megint, de olvasni azért néha jövök! Szép napokat!
Vendég
 


Chris: Gyönyörű a konyhád, szép táglas fészketed van!!! Nagyon jól áll Klárinak a fülbevaló! :P

Gyabi: Banditád továbbra is nagyon édes!!!! :P :P Én úgy tudtam, lehet 1 éven alul is Fenistilt cseppeket adni a babáknak...Legalábbis egy másik fórumban olvastam, hogy pöttyökre kaptak már gyerekek.

Betsy: Dobhatnál fotókat!

Bíbi: Te is!

Heni: Te meg pláne! További jobbulást a sebeidnek! ++++++
Szemészeten azért voltunk, mert egy időben kancsalított Réka. Nem volt kéjutazás a cseppentés 3 napon át, de végülis megérte. Tudjuk, hogy minden oké a szemecskéivel.

Olik: Műtéthez drukk nektek! +++++++
jaimee1
 
 


OLIK: Az jó, ha nem kell sokat kórházban lenni, és a műtét sem tart sokáig. Tündi hányszor szopizik még napközben? Nagyon ügyes, hogy észre sem veszi, hogy jönnek a fogai.
GYABI: Megnéztem az összes videót! Nagyon édes!!! A képeken már igazi kiskrapek! A másodikon tiszta Te! Nem viszed el egy harmadik orvoshoz is Benit, hátha az tudja, mitől allergiás? Allergia tesztre nem küldtek el?
CHRISTELL: Nagyon szép, otthonos lett a házikótok. Látom, azon nem fogtok összeveszni, hogy ki számítógépezzen.. A nappaliban a falon lévő képet megmutatod nagyobban? Fürdőről fotó? Klárika nagyon kis aranyos a képeken! A fülbevalót menyi idő után lehet kicserélni?
HENI: Nagyon Boldog 16. hófordulót Alexinek! Majd raksz fel róla friss képeket? Tudom, hogy a gyógyulás hosszú folyamat. A doki mit mondott, kb. mikorra lesz olyan a bőröd, mint régen? Mi jól vagyunk most már. Peti elkapott az oviban egy hányás-hasmenéses vírust, de szerencsére csak egyszer hányt, és a hasmenés is csak napi egyszer volt neki. Pár nap alatt az is elmúlt. Mi szerencsére nem kaptuk el tőle..
BIBI: A piros szív tetszik, vagy kompletten? Ha szeretnél esetleg ilyen hátteret a blogodba, megpróbálom valahogy kiszedni, mert sajna programban van, és a háttér nincs külön meg..
JAIMEE: Te is felrakhatnád Réka legújabb fotóját, hadd csodálja meg mindenki!
MIRCI: Remélem, néha olvasol minket! Szeretnék gratulálni! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 14:16-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, vagy irni, mert lebetegedtem, pihenni nem sok időm van, mert apa is dolgozik, meg anyu is, úgyhogy csak azért jöttem, hogy

BARBIKÁNAK NAGYON BOLDOG EGY ÉVES SZÜLINAPOT KIVÁNJAK!

Remélem mihamarabb tudok jönni, és akkor hozom a képeket is Nikiről!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, vagy irni, mert lebetegedtem, pihenni nem sok időm van, mert apa is dolgozik, meg anyu is, úgyhogy csak azért jöttem, hogy

BARBIKÁNAK NAGYON BOLDOG EGY ÉVES SZÜLINAPOT KIVÁNJAK!

Remélem mihamarabb tudok jönni, és akkor hozom a képeket is Nikiről!
sirkici
 
 


Mirci: :shock: :shock: :shock: Én is gratulálok!

Sirki: Jobbulást!!!!!!!! ++++++++++++++++++
jaimee1
 
 


sziasztok,

Kszönjük szépen a szülinapi üdvözleteket. :lol: :lol: :lol:

Betsy,
Szupi ez a mini tabló, le is mentem magamnak. Köszi. Jó sokat változott Barbika!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


No, ettől a 9 hónapos és 3 napostól egyszerűen nem tudok netezni, ezért adtam fel délelőtt :roll: , ez meg egy kivétel, hogy itt vagyok.

Betsy: az egész tetszik, ahogy van! Blogomba nem kérem, az marad úgy, ahogy van, megszenvedtem vele teljesen egyedül az analfabéta fejemmel, így utólag meg tök büszke vagyok rá, de ha lehetne kérni, Bíbor 1 éves szülinapjára is ugyanezt :wink: , akkor feltenném majd mindenképp a blogba.

Annyira helyesek a srácok! Ezek a rágófogak :lol:
Apropo, a minap elgondolkodtam, már el kéne kezdeni a fogmosást...ki mikortól és hogyan vezette be, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy Bíbinél nagy sikert aratna, nem tűri, ha az arcát akarom megtörölni, vagy az orrát...

Sirki: Jobbulást!

Mirci ? Épp a minap gondoltam rá, hogy piszokság azért így cserben hagyni minket...

Jaimee: köszi. Meggyógyították végre a fotoaparátot, így dolgozom az ügyön...
Vendég
 


Betsy: Nagyon jók a képek megint! :P :P

Bíbi: Én olyan ujjra húzhatóval kezdtem. Most is ott tartunk, sztem azzal a legkönnyebb. Tessék lássék módra belekotortam a szájába (fogkrém még nem kell, bébi sem), aztán szokja a dolgot. A kádban szoktam, amikor el van merülve Krokodillal. :lol: Aztán mostanában már van, hogy tátja a száját, hagyja, van, hogy kereken elutasít. :roll: Olyankor megtörölgetem a kis gyöngyszememket textil petyóval később öltözködés közben.

Elvileg akkor kell(ene) kezdeni, amikor az első fog kibújik, de én akkor estem neki a sikálásnak, amikor a 4. is kibújt.

Egyébként a Brendonban láttam minap valami törlőkendőt....De csak láttam, nem ismerem a cuccost.

Judy: Beszámoló??? KÉpek?

Sirki: Jobban vagy már?
jaimee1
 
 


Olik,
Előre is drukk Zolcsikának a műtéthez! Biztos jól fogja viselni, ügyes fiú!

Bibi,
Szavam sincs, Bibi tényleg csodacsiribébi! Tényleg mindent nagyon hamar csinál! Vagy Niki csinál mindent későn...? Niki is mostmár nagyon sokáig tud állni kapaszkodva, de mindig ott kell lenni, mert a landolás még nagyon nem megy, általában totty, aztán meg hátravágódik, és beüti a fejét, sirás, stb., úgyhogy miután ezt kétszer eljátszotta szigoritások lettek, nem állhat fel felügyelet nélkül! Várom a videót! Tudom, hogy már nagyon késő, de utólag is boldog hófordulót Bibinek!

Gyabi,
Nagyon aranyos Beni baba! Mászik már? Allergiát sajnálom! Hogy néz ki, foltok vannak, vagy apró pöttyök?

Chris,
Örülök, hogy Klárika jól viselte a fülbelövést! A képek nálam még mindig nem jelennek meg, sajnos! Töltődik, de nem jön be teljesen, a tetejét látom, már abból is látszik, hogy nagyon szép a házikótok, szép szinek vannak!

Betsy,
Szépen jönnek Bencus fogai, most lett egy pár nektek is hirtelen! Mi is még mindig a fogakkal szenvedünk, gondolom attól vannak tünetei Nikinek, szombaton lázas volt, de vasárnapra elmúlt, szerencsére, két napja hasmenése van, a keze állandóan a szájába van, de a fogat nem látjuk, még a dagadást sem... Gyerkőcök pedig nagyon aranyosakm, Peti igazi nagyfiú már, na meg Bence is, olyan jó fotóitok vannak mindig! Mindjárt rakom én is fel a képeket végre!

Mircivel mi van? Talán jön a kistesó????????????

Jamiee,
Kösz, már valamivel jobb, a fejem nem fáj, de a torkom még mindig, de azt még elviselem!

Bibi,
Kösz neked is! Tényleg én is a fogmosást akartam éppen kérdezni, hogy ki hogy csinálja? Fluort adja valaki? Nekem azt mondta a fogorvos, hogy két éves koráig nem kell fogkrémmel mosni, hanem sörte nélküli fogkefével átcsutakolni, hogy szokja a fogmosást, meg két éves koráig kapjon napi egy fluortablettát, aztán tiz éves koráig kettőt naponta... Ennyi, semmi mást nem mondott, de én nem vagyok ezzel igy megelégedve, hátha valakinek rendesebb fogdokija van, vagy tapasztalata. Mert ugye most még nem kap Niki édességet, de egy éves kora után, amikor már majd eszik mindent, nem fogom birni megakadályozni, hogy anyós ne adjon neki, meg ugyebár majd kapni is fog, ha jön valaki hozzá... Az arc és orr törlést Niki sem tűri, ebéd után, mikor tiszta morci, kész hadakozás, hogy tiszta legyen!

Jaimee,
Akkor mégsem olyan rossz ez az én fogdokim, te is pont ugyanazt irtad le, amit ő mondott, kivéve a fluort!
sirkici
 
 


Akkor végre ime a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Sirki, de nagyon tündéri!!! Az a copf, meg jó a cipő! :lol: Meg a szoknya!DE te marha vékony vagy, már szinte csontkollekció! Csak az irigység beszél belőlem, mondd, hogy csinálod? Hivatalosan én is fogyózom, de nemnemnemnem megy, csak a kedvem szar, hogy nem eszem :twisted:

Köszi a tippeket fogmosás ügyben, sejtettem, hogy le vagyunk maradva :oops:

Nikinél meg lassan elmúlik a fejreeső korszak, jajj, Bíbinél komolyan elgondolkodtam, hasznos dolog egy kutacsvédő, de aztán ripszropsz megtanult jól esni, majd nem esni, meg szerintem pont jókor csinálja ezt Niki, nem is értem, Bíbi hova rohant eddig...

Pár életkép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Nagyon jók a képek csajok!!!!!!!!!!!! Igazi királylányok!!!!!!!!!!

Betsy: csak nekem tűnik úgy, hogy Bencus sokat nyúlott???

Sirki: apró pöttyök, az arcán valamivel nagyobbak, mintha himlő lenne... :roll: , de halványodik, szerintem a Fenistiltől.

Jaimee: kendőt én is láttam, azt hittem szájfertőtlenítő vagy mi a szösz...

Bíbi:irigykedjünk együtt Sirkire, rám is csak rakódbak a súlyok, nagyobb darab vagyok, mint szülés után...

Mircivel akkor most mivan???????????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok Lányok!

Igen nagyon elvesztem, de már készültem, hogy jövök hozzátok. Az az igazság, hogy meg akarom írni a születéstörténetét Bálintnak (még azóta sem kezdtem hozzá) meg egy hosszabb beszámolót rólunk, és addig nem akartam jönni, de úgy látszik lebuktam :oops: .

Szóval amint látjátok jön a kistesó :) Nem terveztük ilyen hamar, nem is gondoltuk, hogy csak így pikk-pakk összejön, kiindulva abból, hogy Bálint mennyit váratott magára. Amikor megláttuk a két csíkos tesztet csak néztünk nagyokat :shock: , de ha már így alakult örülünk neki! Lesz egy pár nehéz évünk, de a gyerekeknek nagyon jó lesz együtt felnőni. Már csak azért drukkolunk, hogy kislány legyen!

Rólunk: Bálinttal az első hónapok nagyon nehezek voltak, sokat fájt sajnos a hasa, amit semmilyen módszerrel sem tudtunk enyhíteni. Emellett nagyon rossz alvó is (a pocija miatt is), úgyhogy épphogy ahhoz volt energiám, hogy ellássam Őt, és valahogy túléljem a fáradtságomat. Hál istennek három és fél hónapos korára elmúlt a pocifájása. Sajnos a nyugtalan alvás még nem szűnt meg nála. Végigjártunk már mindent, gasztroenterológia, alváslabor, neurológus, nem találtak semmit......szerencsére teljesen egészséges a lurkó, úgyhogy egyenlőre rejtély mitől alszik ilyen rosszul. Már azt is mondta a doki, hogy próbáljuk meg átrakni az ágyát máshova.....hát nem tudom....ezen kívül már mindent megpróbáltunk. Amúgy Bálint iszonyú jó fej, egész nap nevetgél, jókedvű, minden nagyon érdekli, igazi kis izgő-mozgó baba. Már forog minden irányba, és a legújabb, hogy ő akarja fogni a cumisüveget kajálás közben (a pici teás üveget már egyedül fogja és úgy iszik). Jaimee tudja, hogy sajnos csak két hónapos koráig tudtam szoptatni, azóta tápszeren vagyunk, de most már eszik gyümölcsöt, és imádja őket. Fogacska még nincs, de folyamatosan rágicsál nyáladzik, úgyhogy szerintem nemsokára várható lesz az első.

A jövőben megpróbálok rendszeresen jönni, hiszen már könnyebb az élet a pici fiammal. Tartozok még friss fotókkal, és születéstörténettel. Hamarosan hozom őket ígérem :oops: .....

Amúgy nem felejtettelek el titeket, és sokat gondoltam, gondolok rátok!!! Bocsánat ha most még nem reagáltam senkire, de csak futólag olvastam vissza!

puszi mindenkinek

ui: Nóri kisasszonnyal mi újság? (azt tudom, hogy babát vár). Arikon még jár erre felé?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Bibi,
kösz! :lol: Egyébként nem fogyózom "hivatalosan", eddig is csak figyeltem, hogy mit és mennyit eszem, bár azért megy az édesség is, de csak a puding, néha-néha egy kinder pingui vagy egy darab kalács. Szerintem a szopi sokat segit, amig csak szopizott Niki olvadtak le a kilók, mostmár nem, igaz, már nem is hiszem, hogy fog, kilóra 56 kg vagyok, az jó, de kinézetre a hasam nem akar lemenni. Ezeken a fotókon nem látszik, mert Niki takarja :wink: , meg a felsőm is fekete, de meg vagyok elégedve a lábammal, a kezemmel, mindkettő csontos, viszont a derékbőségem még mindig 83 cm. Azért jönnek rám a kisebb nadrágok, mert nincs csipőm meg fenekem. De a hasi zsirpárnáimmal már nem tudok mit kezdeni, nem tudom, hogyan lehetne csak ott fogyasztani, tornával, vagy nemtudom?!
Fogmosást még mi sem kezdtük el, de ezek szerint venni fogok újjra húzható fogkefét, és fogkrém nélkül, ahogy Jaimee irta elkezdjük bevezetni!
Remélem Niki is hamarosan megtanul majd esni!
Nagyon jók a képek Bibiről, látom ő is mindent megrág, na meg már segit reszelni is! :lol: Niki is nagyon pakol a konyhában, az alsó fiókot kihúzhatja, igy a többit nem bántja... eddig! :D

Gyabi,
csak ha halványodik! Azért kérdem, mert mikor Nikinek voltak pöttyei a nyakán, meg az arcán is egy kevés, akkor 3 féle krémet kaptunk, a doki se tudta, hogy mi a baja, találgatott, egyik kenőcs sem hatott, végül minden este fürdés előtt lemostam neki kamillateával, és láss csodát, elmúltak a kiütések. A kamillateás mosást azóta is csináljuk!

Mirci,
sajnálom, hogy ilyen rossz alvó Bálint, de biztos, hogy változni vagy! Gratulálok a kistesóhoz, minden tiszteletem, hogy ilyen hamar bevállaltad! Remélem többet tudsz majd jönni, és kiváncsi vagyok a képekre, szüléstörténetedre!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Mirci: nagyon gratula a kistesóhoz!! Nem semmi :lol:

Barbikának boldog 1. születésnapot kívánok!

Fogmosással kapcsolatban: mi akkor kezdtük, mikor kibújt az első fogacsk.Onnantól 1 éves koráig a nenedentet használtam, bébi fogkefével, azóta a Colgate 0-6-ig fogkrémet (ebben van valamennyi flourid). Az én fogdokim ezt javasolta, én nagyon megbízom benne...Idáig be is jött....

Puszó

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Mirci: gratula a kistesóhoz, csatlakozom Sirkihez, minden tiszteletem a Tiétek!
Sirki: doki is azt mondta tegnap, hogy szépen halványodik, sőt irattam fel Sinlacot...eddig nem nagyon nyerő.

Tényleg....azt ki adja .... és hogyan?????

CSAAAAAAAAAAAJOK! Megvettük a sportkocsit!!! Már most imádom...íme: ( melékesen elmondanám,hogy azt mondtam nekem soha nem lesz 3 kerekű kocsim, de ez...hiperkönnyű, egy álom ahogy kanyarodik, kaptunk hozzá esővédőt ami rácipzározható, termotáskát, ami széthajtva pelenkázólap + egy fehér vízhatlan pelenkázólapot, lábzákot, vízszintesig dönthető...fél kezemben elbírom...sb.
Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sirki: nem is a fekete felsőre értettem, hanem inkább a farmerra, a vékony combokra :lol: Hasra meg felülés, reggel- este 100, és egy hónap alatt lemegy ( mondom én, a török basa- de én lusta vagyok 8) , viszont volt, amikor így simán lement...)
Ja, kérdezted régebben, Bíbit most mértük, 8200 g és 77 cm. Niki?

Mirci, jó, hogy jöttél! De rég olvastunk már szüléstörténetet! Nagyon kiváncsi vagyok a képekre is, hajrá, hajrá, kismami! Gratulálok!

Én nem mondom, hogy tiszteletem meg stb., inkább irigyellek :lol: , oké, nem így terveztétek Ti sem, de csajok, ha nálunk így alakult volna, mi is bevállaltuk volna, nem?

Gyabi, szuper a járgány, épp a minap hallottam, ezeket a 3 kerekűeket pont futáshoz fejlesztették ki, igény volt, hogy a babával együtt tudjanak sportolni az anyukák, úgyhogy hajrá!

És éljen, március van!
Egy tegnapi gyöngyszem:

Kép
Vendég
 


Ne irigykedj, "Bíbi", te leszel a következő kismami. :wink:
Olvastam a blogot, szuperügyi Bíbibébi. :P :P :P

Betsy: Megvolt nálatok a farsang? Beöltözött Peti?

Gyabi: Szuper a járgány!!! Banditád továbbra is zabálnivaló. :P

Heni: Fotók lemaradtak!! :wink: Hogy vagytok mostanság?

Sirki: Nagyon jók a fotók, szépek vagytok!

Mirci: Gyeregyere rendszeresen, ezt az oldalt is két hete írjuk. Boldogságos pocakosodást és drukk a kiscsajszihoz!!!!

Sirki: Én azt olvastam, hogy fluór adása nem javallt babáknak, mert foltos, szürke lehet tőle a fogacska. De majd megkérdezem a dottornyénit. Lehet, ez is olyasmi, ami kapcsán ahány orvos, annyi vélemény. :roll:

Rólunk: Réka ügyesen eszik, iszik egyedül és éppen a "nem"korszakát éli. Arra is nem a válasz, amire amúgy igen lenne. Amúgy nem hisztis, nyugodt, kiegyensúlyozott csajszi. Majdnem írtam, hogy baba, dehát már nem... :P :P Kedvenc elfoglaltsága, hogy olvassa a könyvecskéit. :lol: Már többnyire babakocsi nélkül sétálunk. Nagyon várom a tavaszt, hogy minél többet kimozdulhassunk.

Dobok én is képeket:

Kép

Kép
jaimee1
 
 


SIRKICI: Meggyógyultál már teljesen? Nikinek hasmenés megszünt? Doki mit adott neki rá? Vírus volt? A képek ismét jók lettek, egyre nagyobb Niki bébi. 1 hónap alatt nagyon sokat változott, és milyen szépen látszanak a fogacskái!Te meg nagyon csinos vagy! Tényleg vékony vagy nagyon, és a hajad is nagyon jó. Fodrásznál voltál?
JUDY: Apácskának is boldog szülinapot utólag is! Szülinap(ok) hogy teltek? Képek? Miket kapott Barbi?
BIBI: Rendelést felvettem ;) Bibi tényleg megrág mindent. Érdekes, nálunk ez mindkét gyerkőcnél kimaradt. A tegnapi kép a kedvencem. Úgy látszik a pancsizás mindenkinél a kedvenc! A konyháról is mutatsz képet? Teljesen kész állapotban még nem láttuk!
GYABI: Pfúúúú, nagyon szupi ez a babakocsi. Nekem se tetszettek soha a háromkerekűek, de ez.. Már teszteltétek is? Drága volt nagyon? A Sinlacot nem ismerem, de rákerestem, és sok helyen le van írva, hogy kell akalmazni.
HENI: Friss fotókra én is kíváncsi lennék!
JAIMEE: Réka fotói eszményi jók! A második fotón olyan,mintha épp gondolkodna! Gratula az egyedül evéshez! Még január végén volt a farsang az oviban, írtam is róla, képet is raktam fel (bár azt azóta már levettem..) Szellemnek öltözött be Peti.
MIRCI: Gratula mégegyszer a kistesóhoz. Nővérem és én köztem is csak 1 év (1 hónap 1 nap) a korkülönbség, de sose éreztem hátrányát. Az első év lehet picit nehezebb lesz, de az meg gyorsan eltelik. Nevek vannak már a tarsolyban? Várjuk a szüléstörténetet, fotókat, pocakfotót ;) Mit értesz az alatt, hogy rossz alvó Bálint? Sokszor felébred? Vagy korán ébred? Vagy nehezen alszik vissza? Hogy alszik el? Külön szobában van?

Többiek? Tessék jelentkezni!!!
Vendég
 


Betsy: ahhoz képest, hogy tízenx ezer forintokért néztem a neten, ahhoz képes drága volt, ha meg azt nézem , hogy nekünk a séta minden nap több mint 2 óra, akkor nem...29 eFt volt, így cakkom-pakk. Ma teszteltük...háááááát ég és föld az én imádot nagy járgányomhoz képest is, mert én ugye azt is imádtam, de ebből már Bandita nézelődik, majd ugyan úgy alszik, mint a másikban. Csak nekem nem mindegy, hogy 18 vagy 8 kg-os kocsit "vezetek"!

Jaimee: Réka kész hölgy, nincs mese...baba-bébi stb szavak tessék elfelejteni...udvarló már esetleg???? :lol: :lol: :lol:

Bíbi: Csiribíbi már megint alkotott ahogy olvasom...fürdős kép isteni, de nálam a reszelő a favorit. Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok írni pár szót ha Gergő hagyja.

Mirci gratulálok!

Bíbi

Favilla nagyon tuti , kicsilányod gyönyörű.

Olik

Műtétre emlékszem, mikor is lesz? Gyors felépülést kívánok!

Judy

Elkésve, de én is boldogságost kívánok Barbikának.

Sirki

Irigy-irigy vagyok a vékonyságodra. Szépek vagytok a képeken!

Chris

A ti házatok is nagyon tetszik!
Klárika egy tündér.

Jaimee

Réka egy gyönyörűség, nagyon jók a képek!

Betsy

Utólag is köszi a hófordulós
köszöntést. Te is nagyon jó képeket csinálsz!

Nyüszi van be kell fejeznem.

KépKépKép
bambika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?