Sziasztok csajok!!!
Hátha most végre utol érem magam! Bár anyi dolgom lenne hogy borzasztó, de már szégyellem magam hogy nem írok nektek!!!
Aliz: Nagyon izgi már a helyzet. Minden nap alig várom hogy bekapcsoljam a gépet, első dolgom hogy megnézzem van-e fejlemény. Remélem nem lesz már járvány és be tudunk menni látogatóba, olyan jó lenne látni egy ilyen pici babát, rég volt már hogy Patrícia ilyen pici volt.
Férjedet tuti beengedik, hisz csak tudják hogy nem beteg és ez egy olyan élmény amit nem lehet csak úgy kihagyni! Hogy van Balázska????? Gyógyulgat? biztos valami átfutó nátha ez.
Andi: Hála az égnhek hogy Dorka jobban van! Bíztató amit a doki mondott, kiváncsi vagyok mit mond holnap. Hátha mehettek már bölcsibe! Várja már Dorka! Ez a körömlakkos stori!!!
Igazi Dorkás!!!!!
anyira nőböl van!!!
Panka: Emike aztán tudja tömni a bendőjét, pedig emlékszem mesélted hogy nem evett túl sokat eddig. De olyan magas!!!!! Kinéz 3 évesnek is. Nagyon nagylány. De milyen édesen dobta le magát. Utánozta Patríciát, és még otthon is. nagyon édes!
Örvendtem hogy láttunk benneteket még a nagy költözés elött. sajnálom hogy nincs kihez gyertek vendégségben, így kitudja mikor fogunk találkozni! Esetleg ha valamelyikünk Pestre megy.
Nem próbáltad Emikénél a Barbies bugyikát? Hátha nektek is beválik! Vagy emikét még anyira nem érdekli hogy milyen ruci van rajta?!
Hol van ez a fogdoki?,
Kriszti: Köszönjük mégegyszer hogy fogadtál bennünket! nagyon jól éreztük magunkat. És kösz az alvó helyet meg a gyümit.
Láttam, Nelly is nagyon szereti a pociját és lehet az van most nála, hogy fincsibb a kajcsi mint a tej és azért nem akar anyit szopizni. Lehet eljött az ideje az elválasztásnak. De ne csüggedj, 9 hónap szopi szerintem nagyon jó! örvendenék ha addig mi is kihúznánk, bár mostanában elég sűrün előfordul hgy délután egyszerüen nem kell neki a szopi, tegnap se kellett se nálatok, és mikor hazaértünk próblkoztam vele de nem kért, biztos tele tömte magát a 2 gyümivel.
Édes ez az Olivér! olyan kis szövegláda!!! Kitől tanulja ezeket a dolgoka? Olyanokat mondogat hogy csuda! Édes hogy emlegette Patrícit. Tőlem is megkérdezte hogy "Ugye jössz még Patríciaval a szobamba jatszani".
Most mondta sanyi hogy én hamarabb be adtam a kérelmet a Tgyesre, és szeptemberben 2-őt kaptam, szülési szabira is kaptam. Úgyhogy lehet nem lett semmi elszámolva csak mi vagyunk a hülyék. Mindenesetre megvárom a márciust , lássam mit kapok és ha valami nincsen rendbe akkor be megyünk L.-hoz. Köszönöm szépen a segitséget.
Nellyke, egy igazi kis tündér, nagyon szép leányzó, és jó nagy baba! Köszönjük a rucikat, ma is tettem fel féléves képeket, meglátod mi van rajta!
A zongorát meg kifejezetten imádta az este. Megtanulta hol kell nyomkodni.
Lilla: Már te is lassan a finishben vagy, valahogy kibírod ezt a pár hetet. Hihetetlenek ezek a dokik, nem is érdekli őket hogy mindjárt szülsz! Jó hogy a Kenézybe felvettek.
Olgi: Zozi tudja hogy meg lesz műtve? Olyan komplikált ez a pöszis dolog, nehezebb egy fiuval szerintem. vagy nem?!
Edina: Nagyon megijedtem a párod miatt. Én most láttam először mikor itt volt a tápiért, de olyan stramm férfi és sugárzik az egészségtől. legalábbis én igy láttam, ki gondolta volna hogy ilyen fiatalon, ilyen egészségügyi problémák lépnek fel. Szerencsére nem olyan komoly a baj mint amilyennek látszott. Fel a fejjel, hátha nem lesz ezután se semmi komolyabb. Csak jobban oda kell rá figyelni.
Sanyin látom sokszor hogy anyira túlstresszelt és ideges minden miatt. Én is nagyon féltem mert ez csak rossz útra vezet sajnos. Mindig próbálom mondogatni neki hoyg vegye lassubra a tempót, de nem hat, bele van rögződve. Most megint költözni akar, mert az éjjel 2kor is egyfolytába dübögtek, mintha bútort tologattak volna.
Zsebi: Nagyon szépek lettek a szobák, nekem különösen a Bogijé tetszik. Ő választotta a színt? Kacatok!!!!
Mi még csak fél évesek vagyunk de már most anyi mindene van hogy tele a lakás vele, hát még nálatok 3 gyerekkel.!! Várjuk majd a többi képet is! A kertetek is csodaszép, kiváncsi vagyok tavasszal milyen.
Zsuzsi!!! Fejlemény???!!!!Hogy van Pannika? És a lakásotok hogy áll? Hihetelenek ezek a szomszédok, és az a szegény szenilis vénember. Sajnos nem ő tehet róla, ő már öreg és h---e. De a családja!!!
Felháboritó! Ti nem terveztek költözni???
Ma reggel mikor felébresztett bennünket Törpilla, úgy meghatódtunk hogy már fél éves lett!!! olyan hamar eltelt az idő, olyan nagylány már!!!
Tettem fel képeket ma reggelről. Ha felállitom és van mibe kapaszkodnia akkor áll, nagyon élvezi.
akartunk neki fél tortát rendelni de ma már nincsen mikor, nagy a rohanás, holnap reggel indulnak 6kor a kiállitásra. majd ha sanyi haza jön akkor hétfőn ünnepelünk az ő szülinapjával együtt. neki holnap van.
Mostmár tényleg megyek etessem meg, és utánna nagytakaritás következik. Holnapután jön anyós!!!!! ragyognia kell mindennek!
puszi, még benézek!