Új privát üzeneted érkezett!

Na most beszéltem vele, kész van a CTje, ami jó lett szerencsére, nem találtak a tüdejében semmit, amugy most kiderült, h az EKG eredményéből gondoltak arra h tüdőembólia gyanús...na nem értek én hozzá, biztosan tulságosan aggodtam is, és igy máshogy csapódott le nálam, mondjuk még majd vissza kel járnia ellenőrzésekre, de a lényeg h ma már kiengedik!

Kép
dinaedo
 
 


Edina!
Akkor ez most jó, illetve jobb, mint amire első nekifutásra gondoltál. De akkor most mi is a helyzet? Mit találtak? Mert a tüdeje rendben a párodnak.Ez kiderült, szerencsére. De akkor mi okozta az egész fájdalmat nála? Gondolom ha hazaér a párocskád többet fogsz tudni. Majd írd meg mi a konkrét diagnózis. A tüdőembólia gyanú valóban nagyon csúnyán hangzott volna. :roll: :roll: Picit nyugodj meg, ha tudsz. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Edina!


Sajnálom a férjedet, meg tudom, mit érezhettél. Mi ugyanilyen helyzetben voltunk tavaly augusztusban, az én férjem is bekerült a sürgősségire. Bár őt haza akarták küldeni, mert nem talált nála a doki semmit. Csak éppen tüdőgyulladása volt. :evil:
Na mindegy, jobb az ilyet elfelejteni.
Majd gyere, ha tudsz, én is kiváncsi vagyok, mit mondtak neki.

Aliz!

Te meg mindjárt szülsz! :shock:
De irigyellek.....


Sajnos ma én is megjártam a reumát. Odáig fajult ez a hát meg vállfájásom, hogy már se ülni, se feküdni nem tudok.
Elmentem az Otiba a reumatológiára, ahol irtak fel nekem masszázst meg vmi elektromos kezelést. Lementem ott a fizioterápiára, hogy akkor mikor kezdhetem a kezeléseket, és kifejtették, hogy március 20-án van leghamarabb időpont. :?
Mondom a csajnak, hogy én addig megszülök, meg addig valszeg magától is elmúlna a fájdalom. Azt mondta, hogy nem tud mit csinálni, ennyit kell várni.
Igy kimentem a Kenézybe, ott már jövö hét szerdán mehetek.
Csak nem tudom, addig hogy fogom kibirni....
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Edina!
jajj, ez nagyon rossz!!!El is hiszem hogy kétségbe vagy esve!Remélem hamar meggyógyul, és nem komoly ez a dolog!!!

Andi!
Hát nem tudom mi kavart be neki, szerintem simán megunta, már nem újdonság számára a wc-zés, és kényelmesebb neki a pelusba :roll: :cry: De úgy vagyok vele, hogy nem ereőlétetem, amúgy is csak nyáron akartam kezdenia dolgot, majd akkor visszatérünk rá, vagy majd ha ő akarja/kéri :wink:

Kriszti!
Nagyon szép helyen laktok, és a lakás is nagyon szép!!Csorgotta nyálam, bárcsak nekünk is lenne már... :roll:
Akkor elmegy érte majd Tomi, felhívlak előtte :wink:

Zita, Anita!
Nagyon örülök, hogy veletek is tudtam még találkozni!:)
Képzeljétek, Emili még itthon is mutatta, hogy hogy dőlt fel Patrícia :lol: Kérdeztem tőle, hogy mit csináltak a babák?Erre elborult, persze úgy hogy ne üsse meg magát :lol:
Milyen nagyok már ők is, de azért így egymás mellet olyan nagy a különbség!! :o Mármint Emili meg a babák közt 8)

Megjártam a fogdokit is, leszedett egy kevéske fogkövet, meg kicserélt egy amalgám tömést.De annyira profi ez a doki, csak ajánlani tudom, arany keze van!!!! 8) Komolyan, nem éreztem semmit, annyira jól eltalált a zsibbasztás!tartott is estig :lol: És olyan profin csinálja a fogat is, nem is érezem, hogy be lenne tömve, pont olyan a felszíne mint eredetileg!Szurit sem éreztem.És még olcsó is.És most sem fáj, nem érzek semmit,a szuri helye sem fáj.Na jó, nem ömlengek itt tovább :oops: :wink:

Lilla!
Na még jó hogy akkor a Kenézyben elvállaltak!Az hogy orvos vagy, nem jelent semmit???:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Panka, ok, majd gyertek kipakoltam belőle.
Édes volt Emike Olivér ágyán, volt nagy sírás? Úgy sajnáltam szegényt... :cry:
Arany pofa volt, ahogy bekotort, nem egy elveszett csaj az biztos, szerencsére !
Felteszem neked a képét, olyan gyönyörű az a gyerek!

Zita, láttam a képeket , én is töltöm hamarosan!
Jaj, nagyon drága volt a két kis csöppség!! Nellyt eddig picinek láttam, de már nem az .
Olivér még emlegette, hogy "Patricia így , Patrícia úgy....". Nagyon tesztett neki a mindkét baba, meg Patrickó neve is.
vagány nőci és nagyon ügyes!!!
Megkérdezte L. a GYED-edet, de tuti valami kavar van, mert jan. 08.-ig van TGYS elszámolva (az volt a hatalmas összeg) utána feldolgozás alatt a GYED (febr. 11.-én igényelve).
De akárhogy számolom aug-25.-től jan.08.-ig az csak 138 nap, tehát lóg a levegőben 30 nap...
Sajnos be kellene tipegni L.-hez a papírokkal, keressétek nyugodtan (Nagy László informatika osztály)lemegy veletek az ügyintézőhöz, hogy nem kelljen várni.

Anita, meddig aludt a kis drága Anna? L.-nek nagyon tetszett. :lol: :lol:
Kis falatka, életben még édesebb!
Fura volt ilyen kis minimanókat fogni.

Andi, Évi!
Gondoltunk rátok, kár, hogy nem tudtatok jönni, de nem baj, majd tavasszal csinálunk megint talit! :wink:

Lilla, homeós bogyót nem próbáltál? Van egy szer, utánanézek neked, direkt reumás jellegű fájdalmakra, de hogy terhesség alatt szedhető azt nem tudom.


Puszi mindenkinek!



Sziasztok!

Edina! Jaj, nagyon sajnálom a férjedet, remélem, minél hamarabb kiengedik és nem lesz semmi baja. A férjemnek is mondtam, hogy mi van vele, ő is teljesen kiakadt, merthogy amikor találkoztak, ő is milyen egészséges srácnak nézett ki. Hát igen, az ilyen hirtelen jön. Na, de reméljük, hamar túl lesztek rajta, és nem lesz semmi baj!!!

Lilla! Sajnálom a hátadat, válladat! A Klinikán nincs fizikoterápia, hogy mint klinikai dolgozó esetleg előnyt élveztél volna?

Lassan alakulunk, tegnap a gyerekek játékait, kacatjait válogattuk. Bogi egyedül, a Gergőét hárman :) . Már egy zsák szemetet kidobtunk, de még nincs kész! Más gyerekek is ilyen kacatgyűjtők?
Teszek most ide három képet, igazán még csak a fal színe miatt, berendezve majd később.
Kép Szabi szoba Kép Gergő szoba Kép Bogi szoba

zsebi_baba
 
 


Sziasztok csajok!!!

Hátha most végre utol érem magam! Bár anyi dolgom lenne hogy borzasztó, de már szégyellem magam hogy nem írok nektek!!!

Aliz: Nagyon izgi már a helyzet. Minden nap alig várom hogy bekapcsoljam a gépet, első dolgom hogy megnézzem van-e fejlemény. Remélem nem lesz már járvány és be tudunk menni látogatóba, olyan jó lenne látni egy ilyen pici babát, rég volt már hogy Patrícia ilyen pici volt. :lol: :lol: Férjedet tuti beengedik, hisz csak tudják hogy nem beteg és ez egy olyan élmény amit nem lehet csak úgy kihagyni! Hogy van Balázska????? Gyógyulgat? biztos valami átfutó nátha ez.

Andi: Hála az égnhek hogy Dorka jobban van! Bíztató amit a doki mondott, kiváncsi vagyok mit mond holnap. Hátha mehettek már bölcsibe! Várja már Dorka! Ez a körömlakkos stori!!! :lol: :lol: Igazi Dorkás!!!!!
anyira nőböl van!!!

Panka: Emike aztán tudja tömni a bendőjét, pedig emlékszem mesélted hogy nem evett túl sokat eddig. De olyan magas!!!!! Kinéz 3 évesnek is. Nagyon nagylány. De milyen édesen dobta le magát. Utánozta Patríciát, és még otthon is. nagyon édes!
Örvendtem hogy láttunk benneteket még a nagy költözés elött. sajnálom hogy nincs kihez gyertek vendégségben, így kitudja mikor fogunk találkozni! Esetleg ha valamelyikünk Pestre megy.
Nem próbáltad Emikénél a Barbies bugyikát? Hátha nektek is beválik! Vagy emikét még anyira nem érdekli hogy milyen ruci van rajta?! :roll: Hol van ez a fogdoki?,

Kriszti: Köszönjük mégegyszer hogy fogadtál bennünket! nagyon jól éreztük magunkat. És kösz az alvó helyet meg a gyümit.
Láttam, Nelly is nagyon szereti a pociját és lehet az van most nála, hogy fincsibb a kajcsi mint a tej és azért nem akar anyit szopizni. Lehet eljött az ideje az elválasztásnak. De ne csüggedj, 9 hónap szopi szerintem nagyon jó! örvendenék ha addig mi is kihúznánk, bár mostanában elég sűrün előfordul hgy délután egyszerüen nem kell neki a szopi, tegnap se kellett se nálatok, és mikor hazaértünk próblkoztam vele de nem kért, biztos tele tömte magát a 2 gyümivel.
Édes ez az Olivér! olyan kis szövegláda!!! Kitől tanulja ezeket a dolgoka? Olyanokat mondogat hogy csuda! Édes hogy emlegette Patrícit. Tőlem is megkérdezte hogy "Ugye jössz még Patríciaval a szobamba jatszani".
Most mondta sanyi hogy én hamarabb be adtam a kérelmet a Tgyesre, és szeptemberben 2-őt kaptam, szülési szabira is kaptam. Úgyhogy lehet nem lett semmi elszámolva csak mi vagyunk a hülyék. Mindenesetre megvárom a márciust , lássam mit kapok és ha valami nincsen rendbe akkor be megyünk L.-hoz. Köszönöm szépen a segitséget.
Nellyke, egy igazi kis tündér, nagyon szép leányzó, és jó nagy baba! Köszönjük a rucikat, ma is tettem fel féléves képeket, meglátod mi van rajta! :lol: :lol: :lol:
A zongorát meg kifejezetten imádta az este. Megtanulta hol kell nyomkodni.

Lilla: Már te is lassan a finishben vagy, valahogy kibírod ezt a pár hetet. Hihetetlenek ezek a dokik, nem is érdekli őket hogy mindjárt szülsz! Jó hogy a Kenézybe felvettek.

Olgi: Zozi tudja hogy meg lesz műtve? Olyan komplikált ez a pöszis dolog, nehezebb egy fiuval szerintem. vagy nem?!

Edina: Nagyon megijedtem a párod miatt. Én most láttam először mikor itt volt a tápiért, de olyan stramm férfi és sugárzik az egészségtől. legalábbis én igy láttam, ki gondolta volna hogy ilyen fiatalon, ilyen egészségügyi problémák lépnek fel. Szerencsére nem olyan komoly a baj mint amilyennek látszott. Fel a fejjel, hátha nem lesz ezután se semmi komolyabb. Csak jobban oda kell rá figyelni.
Sanyin látom sokszor hogy anyira túlstresszelt és ideges minden miatt. Én is nagyon féltem mert ez csak rossz útra vezet sajnos. Mindig próbálom mondogatni neki hoyg vegye lassubra a tempót, de nem hat, bele van rögződve. Most megint költözni akar, mert az éjjel 2kor is egyfolytába dübögtek, mintha bútort tologattak volna. :evil: :evil:

Zsebi: Nagyon szépek lettek a szobák, nekem különösen a Bogijé tetszik. Ő választotta a színt? Kacatok!!!! :shock: :D Mi még csak fél évesek vagyunk de már most anyi mindene van hogy tele a lakás vele, hát még nálatok 3 gyerekkel.!! Várjuk majd a többi képet is! A kertetek is csodaszép, kiváncsi vagyok tavasszal milyen.

Zsuzsi!!! Fejlemény???!!!!Hogy van Pannika? És a lakásotok hogy áll? Hihetelenek ezek a szomszédok, és az a szegény szenilis vénember. Sajnos nem ő tehet róla, ő már öreg és h---e. De a családja!!! :evil: :evil: :evil: Felháboritó! Ti nem terveztek költözni???

Ma reggel mikor felébresztett bennünket Törpilla, úgy meghatódtunk hogy már fél éves lett!!! olyan hamar eltelt az idő, olyan nagylány már!!!
Tettem fel képeket ma reggelről. Ha felállitom és van mibe kapaszkodnia akkor áll, nagyon élvezi.
akartunk neki fél tortát rendelni de ma már nincsen mikor, nagy a rohanás, holnap reggel indulnak 6kor a kiállitásra. majd ha sanyi haza jön akkor hétfőn ünnepelünk az ő szülinapjával együtt. neki holnap van.
Mostmár tényleg megyek etessem meg, és utánna nagytakaritás következik. Holnapután jön anyós!!!!! ragyognia kell mindennek! :evil: :evil:

puszi, még benézek!
Vendég
 


Sziasztok csajok!!!

Hátha most végre utol érem magam! Bár anyi dolgom lenne hogy borzasztó, de már szégyellem magam hogy nem írok nektek!!!

Aliz: Nagyon izgi már a helyzet. Minden nap alig várom hogy bekapcsoljam a gépet, első dolgom hogy megnézzem van-e fejlemény. Remélem nem lesz már járvány és be tudunk menni látogatóba, olyan jó lenne látni egy ilyen pici babát, rég volt már hogy Patrícia ilyen pici volt. :lol: :lol: Férjedet tuti beengedik, hisz csak tudják hogy nem beteg és ez egy olyan élmény amit nem lehet csak úgy kihagyni! Hogy van Balázska????? Gyógyulgat? biztos valami átfutó nátha ez.

Andi: Hála az égnhek hogy Dorka jobban van! Bíztató amit a doki mondott, kiváncsi vagyok mit mond holnap. Hátha mehettek már bölcsibe! Várja már Dorka! Ez a körömlakkos stori!!! :lol: :lol: Igazi Dorkás!!!!!
anyira nőböl van!!!

Panka: Emike aztán tudja tömni a bendőjét, pedig emlékszem mesélted hogy nem evett túl sokat eddig. De olyan magas!!!!! Kinéz 3 évesnek is. Nagyon nagylány. De milyen édesen dobta le magát. Utánozta Patríciát, és még otthon is. nagyon édes!
Örvendtem hogy láttunk benneteket még a nagy költözés elött. sajnálom hogy nincs kihez gyertek vendégségben, így kitudja mikor fogunk találkozni! Esetleg ha valamelyikünk Pestre megy.
Nem próbáltad Emikénél a Barbies bugyikát? Hátha nektek is beválik! Vagy emikét még anyira nem érdekli hogy milyen ruci van rajta?! :roll: Hol van ez a fogdoki?,

Kriszti: Köszönjük mégegyszer hogy fogadtál bennünket! nagyon jól éreztük magunkat. És kösz az alvó helyet meg a gyümit.
Láttam, Nelly is nagyon szereti a pociját és lehet az van most nála, hogy fincsibb a kajcsi mint a tej és azért nem akar anyit szopizni. Lehet eljött az ideje az elválasztásnak. De ne csüggedj, 9 hónap szopi szerintem nagyon jó! örvendenék ha addig mi is kihúznánk, bár mostanában elég sűrün előfordul hgy délután egyszerüen nem kell neki a szopi, tegnap se kellett se nálatok, és mikor hazaértünk próblkoztam vele de nem kért, biztos tele tömte magát a 2 gyümivel.
Édes ez az Olivér! olyan kis szövegláda!!! Kitől tanulja ezeket a dolgoka? Olyanokat mondogat hogy csuda! Édes hogy emlegette Patrícit. Tőlem is megkérdezte hogy "Ugye jössz még Patríciaval a szobamba jatszani".
Most mondta sanyi hogy én hamarabb be adtam a kérelmet a Tgyesre, és szeptemberben 2-őt kaptam, szülési szabira is kaptam. Úgyhogy lehet nem lett semmi elszámolva csak mi vagyunk a hülyék. Mindenesetre megvárom a márciust , lássam mit kapok és ha valami nincsen rendbe akkor be megyünk L.-hoz. Köszönöm szépen a segitséget.
Nellyke, egy igazi kis tündér, nagyon szép leányzó, és jó nagy baba! Köszönjük a rucikat, ma is tettem fel féléves képeket, meglátod mi van rajta! :lol: :lol: :lol:
A zongorát meg kifejezetten imádta az este. Megtanulta hol kell nyomkodni.

Lilla: Már te is lassan a finishben vagy, valahogy kibírod ezt a pár hetet. Hihetetlenek ezek a dokik, nem is érdekli őket hogy mindjárt szülsz! Jó hogy a Kenézybe felvettek.

Olgi: Zozi tudja hogy meg lesz műtve? Olyan komplikált ez a pöszis dolog, nehezebb egy fiuval szerintem. vagy nem?!

Edina: Nagyon megijedtem a párod miatt. Én most láttam először mikor itt volt a tápiért, de olyan stramm férfi és sugárzik az egészségtől. legalábbis én igy láttam, ki gondolta volna hogy ilyen fiatalon, ilyen egészségügyi problémák lépnek fel. Szerencsére nem olyan komoly a baj mint amilyennek látszott. Fel a fejjel, hátha nem lesz ezután se semmi komolyabb. Csak jobban oda kell rá figyelni.
Sanyin látom sokszor hogy anyira túlstresszelt és ideges minden miatt. Én is nagyon féltem mert ez csak rossz útra vezet sajnos. Mindig próbálom mondogatni neki hoyg vegye lassubra a tempót, de nem hat, bele van rögződve. Most megint költözni akar, mert az éjjel 2kor is egyfolytába dübögtek, mintha bútort tologattak volna. :evil: :evil:

Zsebi: Nagyon szépek lettek a szobák, nekem különösen a Bogijé tetszik. Ő választotta a színt? Kacatok!!!! :shock: :D Mi még csak fél évesek vagyunk de már most anyi mindene van hogy tele a lakás vele, hát még nálatok 3 gyerekkel.!! Várjuk majd a többi képet is! A kertetek is csodaszép, kiváncsi vagyok tavasszal milyen.

Zsuzsi!!! Fejlemény???!!!!Hogy van Pannika? És a lakásotok hogy áll? Hihetelenek ezek a szomszédok, és az a szegény szenilis vénember. Sajnos nem ő tehet róla, ő már öreg és h---e. De a családja!!! :evil: :evil: :evil: Felháboritó! Ti nem terveztek költözni???

Ma reggel mikor felébresztett bennünket Törpilla, úgy meghatódtunk hogy már fél éves lett!!! olyan hamar eltelt az idő, olyan nagylány már!!!
Tettem fel képeket ma reggelről. Ha felállitom és van mibe kapaszkodnia akkor áll, nagyon élvezi.
akartunk neki fél tortát rendelni de ma már nincsen mikor, nagy a rohanás, holnap reggel indulnak 6kor a kiállitásra. majd ha sanyi haza jön akkor hétfőn ünnepelünk az ő szülinapjával együtt. neki holnap van.
Mostmár tényleg megyek etessem meg, és utánna nagytakaritás következik. Holnapután jön anyós!!!!! ragyognia kell mindennek! :evil: :evil:

puszi, még benézek!
Vendég
 


ááááááááá, bocsi kicsit sok lettem és kétszer küldte el!
Vendég
 


Drága kis Patricia!

Isten éltessen a félszülinapodon!!!

"....helyed a karomban, nekisimulva vállamnak, elterülve a térdemen-vagy álomba zuhanva bármilyen Neked tetsző helyzetben, ernyedten lógó pici kezecskéiddel. De még így is érzem erőtlen ölelésedet, érzem, ahogyan apró tested megcsavarodik-készülődvén a szabadulásra. nemsokára eljön az idö, amikor majd ott hempergőzöl a padlón, azután négykézláb csúszol-mászol, és végül felegyenesedsz. Azután elszaladsz a világ legtávolabbi sarkába. De én mindig emlékezni fogok erre az érzésre. És mindig várni fogok. Ha szükség lenne rám... '

Nagyon szép vagy a fejpántban! :wink:

Húúúú Edina! Még csak most olvastam vissza, nagyon kemény. :shock:
Ezt csinálják ezek a fickók, hajtják a pénzt, aztán tessék mi a vége! Ok, megértem, hogy a legjobbat akarják, de a gyereknek az szüleire van a legnagyobb szüksége a többi másodlagos.!!
Mielőbbi jobbulást neki!!!

Megyek fényképeket nézni a félszülinaposról!

Puszi



Kriszti!!!

Köszi ezt a verset!!! Nagyon meghatódtam. Anyira telik az idő. s yxx
. Itt ül az ölembe és nyomkodja a billentyüzetet!!!!
Mi jót csináltok ma???
Vendég
 


Hello Lánykák!

Zita!
Isten éltesse a kis félszülinaposodat! És a férjednek így előre is boldog születésnapot kívánok!!!
Én is megnéztem a képeket, hát tündér együtt a 3 grácia tegnap Krisztiéknél, csodaszép mindhárom kislányka. A ma reggeli képeken is az Patrici. Tényleg nagyon telik az idő, hisz nemrég születtek ezek a kis Mazsolák és már ülnek, lassan állnak, és egy szempillantás alatt szaladni is fognak. Aztán jöhetnek a kistesók .

Anita!
Megnéztem a kis Anna baba képeit is, tündéri kishölgy. Csuris képek zabálnivalók, persze a többi is édes.

Kriszti!
Köszi a meghívást, de majd legközelebb. Még Dorka mindig nem az igazi, igaz javul az állapota, de mégsem makkegészséges még, íy meg nem viszem sehova. De látom a kis csemeték jól elvoltak.
Majd hozd Te is a képeket ha mér megígérted.

Zsebi!
Jajj, de szépek lesznek a szobák a gyerekeknek. Babás, fiús és lányos birodalom, így kell ezt, életkornak megfelelően. Gondolom alig várja már Gergő és Bogi hogy birtokba vegye a saját kis szobáját.
Kacat: hát... szerintem az mindenhol van, én gyerekeim is nehezen válnak meg egy-egy tárgytól, vagy akár egy papírfecnitől is. Úgyhogy néha begőzölök és selejtezünk mi is. Muszáj, mert már lassan kiszorulunk a lakásból. :lol:

Edina!
Párod hogy van? Pihenget? Vagy már dolgozik? :shock: Azt azért remélhetőleg még nem. Mit mondtak neki a klinikán?
Gyere ha tudsz mesélj.

Lilla!
Sajnálom, hogy már ennyire nehéz minden pozíció a derekadnak, válladnak, hátadnak. Magyar eü.: várj heteket egy-egy vizsgálatra, vagy meggyógyulsz addig, vagy .... azt már nem is írom. :roll: :roll:
Még jó, hogy a Kenézyben azért barátibb időpontot kaptál. Ortopédia klinikán van masszázs, sajna a tel.számát nem tudom, de a portán (ortopédia klinika portáján) biztos meg tudják adni. Lehet az is kicsit segítene rajtad, nem?

Pár eladó ruci képet tettem fel, és az andidocsa-s picasára pár képet a gyerekekről.

Kép
Kép
bendor
 
 


Andikám, lestipistopiztam a ruhákat, tedd már légyszi a többihez.

Patrickó nagyon csini már korán reggel!!! :wink:

Holnap jövök, pusszantó



Hello Andi!

Köszike a köszöntést. Továbtottam Sanyinak. Kár hogy nem tudtatok jönni tegnap, nagyon aranyosak voltak a gyerekek. patrícia nagyon barátkozós, mindenkit meg akar fogni, "tépni". Persze remélem nem rosszindulatból, de a hosszú hajakat nagyon szereti.

Megnéztem a képeket, nagyon jók, mint mindig. Dorkán látszik hogy nem érzi jól magát. Van egy kép ahol nagyon bágyadt. Még mindig ilyen lehetetlen poziciókba alszik el? Nagyon szépek a tulipánjaid, jöhetne már kint is a tavasz. Anyunál is kibújtak már a tulipánok de el is lepte őket a hó!

Mit főztök csajok? Valami jó kis ötletetek nincsen???
Vendég
 


Zita!
Persze még csak markolászással, tépéssel tudnak a picik fogni, legyen az haj vagy bármi más, Nem tudnak különbséget tenni, hogy azt most szabad vagy sem, fáj-e vagy sem. Aki ezt nem fogja fel az tudjon rá. :lol: :lol: :lol:

Igen, Dorka egyik képen nagyon maga alatt van, bágyadt, az a múlt héten készült, akkor lázas is volt. Szeme egyből elárulja ha beteg. Már sokkal jobban van, igazi ördögfióka ismét. :P Az elalvós kép is a betegsége első estéjén készült. Ha nagyon fáradt akkor produkál ilyen elalvásokat. Itt tv-nézés közben aludt el. :lol: :lol:

Én töltött káposztát csináltam, igaz csak a fagyasztóból kellett előkapnom és megfőznöm. :P Anyum töltötte. :wink:

Mindhárman mentek az utazási kiállításra? Viszitek gondolom Patricit is. Ott lesz Veletek a pavilonban?

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi! Úgy volt régebb hogy mi is megyünk a kiállitásra, de átgondoltuk és mégsem. Nem lenne mit csináljunk, pénz kidobás lenne az egész. Mivel én nem vezetek, így vagy a hotelbe lennénk egész nap vagy a pavilonba. De a pavilonba anyi ember, ki tudja köztük menyi a beteg, a standunk elég szűkös, babakocsitól nem lenne hely, hol szoptatok, pelenkázóba mindig anyian vannak! Szóval nem volt jó ötlet hogy mi is csatlakozzunk. Pedig nagyon szerettem volna menni, évek óta együtt megyünk, most nagyon rossz lesz mindenkinek, dehát az első a gyerek, hogy neki jó legyen.

Örvendek hogy Dorka újra kis ördögfióka.
Jó hogy csak megfőzted a káposztát, én ki kéne találjak valami finomat. Takaritással még sehol nem tartok, pedig anyi mindent beterveztem mára! :twisted: :twisted: Ilyenkor haragszom magamra.Olyan szépen süt kint a nap!
Vendég
 


Zita!
Ja értem, hát az biztos, hogy első a gyerek. Csak azt hittem Neked is mindenképp menned kell, ebből gondoltam, hogy Patrici is utazik.
Biztos kitalálsz valami finom ebédet amit meg is csinálsz, nem féltelek én. Ügyes vagy Te.
Halogatós napjaim nekem is vannak. Most éppen vasalnom kellene. :roll: :roll: :roll:

Alízkám!
Balázska ugye nem betegedett le? Tart még a fránya köhögés és taknyosság nála? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bendor
 
 


Képzeljétek, most csengetett be a közösképviselő aki kiadta a felsőknek a lakást. Azok állitólag panaszkodtak neki hogy mi jogtalanul fel fel kopogunk mikor ők semmit nem csinálnak esetleg éjjel kimennek a wc-re. Es őket már idegesiti hogy mi zavarjuk őket ezzel. De most mondjatok meg, szerintetek normalis hogyha éjjel 2kor kimegy a wc-re fél órán keresztül dübög. Mi a lósz...t csinálnak, el nem tudom képzelni. Azt mondta ez a nő hogy próbáljuk elviselni egymást mert ez ilyen egy társasban, hagyni kell élni a másikat.
Sanyi nagyon bemérgelte magát, így tuti biztos hogy költözünk. :shock: :evil: :( :cry: :roll:
Most kezdek el nézni bérházba kiadó lakást. Itt a környéken, Csapó u. sajnos szeptemberig le van kötve a pénzünk.

Zsuzsi! ha tudsz valami kiadó lakást arra felétek légyszi szoljál

El se hiszitek menyire idegesit ez az egész, semmi kedvem cuccolni megint, nem beszélve arról hogy milyen nehéz lesz Patrícinek.

Na megyek mosogatni!
Vendég
 


Zita!
Nahát.... ez tényleg nagyon gáz,tök hülye az a szomszéd valóban. És most tényleg költöztök miattuk??????
Sanyi ennyire begurult? Vagy azért ezt csak első felindultsága mondatta vele?
Hát nem irigyellek Benneteket ha mégis mentek, itt a tél közepén kisbabával cuccolni. Na meg előtte keresni egy jó lakást. Persze mindezt egy idióta miatt. Áhhhhhhhhh..... szörnyű. :evil:

Kép
Kép
bendor
 
 


Ne is mond!
Sajnos ez már el van határozva! És valahol meg is értem Sanyit, csak nagyon nehéz lesz most cuccolni, meg egyébként is kinek hiányzik egy költözés!
Most is itthon vannak és olyan hangosak hogy szinte mindent hallok amit beszélnek. Szerintem már direkt csinálják. De ilyenkor nem is érdekelne, csak 11 után lennének csendesebbek!
Vendég
 


Panka is mondta tegnap hogy így is úgyis elköltöztek volna tavasszal onnan mert elviselhetetlen az a szomszéd. Sajnos ha egyszer nincs mit kezdjél a másikkal akkor kénytelen vagy engedni és vagy elviselni vagy elmenekülni!
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Nemrégen jöttünk haza mert délelőtt tg-n voltam.
Majd anyósomhoz mentem mert Balázsra ő vigyázott ,ebéd után meg elmentünk vásárolni.
Még mindig köhög Balázs meg állandóan taknyol,de továbbra sincs láza szerencsére.
Tegnap óta meg már apa is náthás. :cry:
így aztán kúrálom őket.
Köszi szépen a jókívánságokat ,remélem helyre jönnek hamarosan.
Az éjszakám az nagyon sz@r volt annyira fájt a derekam sehogy sem volt jó,bárhogy feküdtem ,mire meg elaludtam addigra Balázskám ébredt fel mert annyira köhögött szegénykém,így most kicsit zombi vagyok. :?

Edina:
jaj nagyon sajnálom a párodat.De végül is kiderült hogy mi a baja?
Jobbulást kívánok neki.

Zsebi:
Nagyon szépek lettek a szobák, igazi fiús és csajos színűek. :wink:
A kacat az nálunk is gyűlik rendesen. :roll:

Zita:
Boldog fél szülinapot kívánok Patríciának !!!
és Sanyinak is Boldog születésnapot!!!

Köszi, én is reméelm hogy csak egy kisebb megfázással megússzuk.
Nagyon aranyos a képeken,igazi kislány.
Sajnálom hogy megint költöznötök kell ebben aszar időben és csak azért mert a bunkó szomszéd nem tud viselkedni és még ő van felháborodva!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ez már mindennnek a teteje.
Na, azért is! szeretek én itt lakni,mert nálunk is ez volt .Vagy a mellettünk vagy a felettünk lévő szomszéd kezdett el fúrni-faragni amikor a gyerek pont aludni akart.Vagy este 8-9-kor kezdte el. :roll: :roll:
De sajnos ilyen parasztok mindenhol vannak.

Látom jól sikerült a tegnapi mini tali,édesek a gyerekek nagyon együtt.
Jó lett volna még találkozni veletek főleg Pankáékkal mert ő velük nehezebb lesz ezek után.
De mostanában nem valószínű hogy tudunk talizni sajnos. :cry: :cry: :cry: Mert nemsoká szülök utánna meg picikék leszünk még,de nyáron mindenképp tartok egy talit. :wink:

Andi:
Na ez már jó jel ha Dorka kis ördödfióka.
Akkor valóban a gyógyulás útjára lépett.
Örülök neki.
Aranyosak a képeken a gyerkőcök,főleg az tetszik amelyiken ráültek a fejedre. :lol: :lol: :lol: Gondolom neked már nem tetszett annyira.

Lilla:
Na nem semmi,jó hogy nem nyárra nem adtak időpontot. :evil:
De az jó hogy a Kenézyben legalább hamarabb tudsz menni.
Ne aggódj én utánnam ,te is szülsz nemsoká.Kitartás!!!!

Na lépek mert kimosott a gép.

Kép

Kép
aliza
 
 


Hello Aliz!!!!
Szegény Balázs! Küldöm a sok gyógypuszit, minnél hamarabb gyógyuljanak mindketten!! Pici Viki érkezésére fittek kell hogy legyenek a legények! Mostmár tényleg nincs sok hátra!!! Mondom én aki olyan türelmetlen voltam már a végén hogy csuda.
Azért remélem nyárig csak talizunk még!!! Nem félsz vezetni ilyen nagy pocakkal, most a vége felé?

Most ettünk. Szopizott 175 gr. és utánna még láttam hogy enne de már nem volt tejcsi mert szivott egyet es kopte ki! Adtam neki szilva desszertet es megevett egy fél üveggel. Most kapott először és nagyon izlett neki.
Vendég
 


Elfelejtettem

Kriszti:
A feltett rucikból kérnék 2 napozót meg a micimackós kis ruhát.
Oda írtam a képekhez hogy melyik ,de biztos tudod.
Majd valamikor elugrok érte, ha meggyógyultaka fiúk mert nem akarok valami bacit vinni nektek.Isten őrizz hogy betegek legyetek!, vagy majd szülés után . :wink: A címedet majd megbeszéljük oké?


ja és Andi:
mMa jött Kik újság ez itt van nálunk a My boxban a Mikepércsi úton,elvileg textil diszkont de van ott minden.
Szóval:
Van akcióban Micimackós porcelán tányér ,pohár müzlis tálka stb., nem tudom hogy érdekel-e még mert írtad a múltkor hogy vettél már Hercegnőset csak gondoltam leírom.

Pá,pá.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Hát az nem az én hetem lesz, már látom. Reggel úgy keltem, hogy fájt a fejem, meg a torkom, és azóta se sokkal jobb. Csak belázasodni nem szeretnék. :roll:
Ma voltam először Nst-n, ahol azt mondták, hogy jó sz@r lett úgyhogy lépcsőznöm kellett. Utána se lett jó, úgyhogy odahivták a dokimat. Hát gondolhatjátok, milyen ideges lettem. A dokim meg kért egy áramlási uh-t, arra meg 2 órát kellett várni. Elvileg minden rendben, csak a lepényem már II. fokban érett, úgyhogy lehet, előbb szülök, de azt nem is bánnám. Már lassan az összes betegség kijön rajtam. :(

Zita!


Együtt érzek veletek. A mi mostani albinkban ugyanez van. A hülye mellettünk lévő szomszéd vagy hajnalig pofázik vagy üvölteti a tv-jét. :evil:
És sajnos mindig minden áthallatszódik.
Vendég
 


Szia Zita:
Köszi a gyógypuszikat,átadtam. :wink:
Remélem én is hogy a hercegnő érkezésére már makk egészségesek lesznek.
Már én is kezdek kicsit türelmetlen lenni,már nem bánnám ha túl lennék a szülésen és már akarjaimban tartanám Vikit.
De csak eljön az idő hamarosan.
Nem félek,Balázzsal is vezettem szinte az utolsó pillanatig,az öv nem szorít ,meg azért óvatosabban veztek mint mikor nem voltam terhes,bár elötte sem száguldoztam,de most még lassaban vezetek,de azért nem hátráltattom a forgalmat. :lol: :lol: :lol:
Jó étvágya van a lánykádnak,szépen is fejlődik .
Szilva!Finom is az! Ennék már egy kis szilvásgombócot egy ideje,majd anyósomat megkérem már hogy csináljon.Ő isteni finomat tud. :D

Kép

Kép
aliza
 
 


Lilla:
Már voltál Nst-n?:shock:
Nem a 36. héttől kell járni???
Te szegény,elhiszem hogy megijedtél,d eszerencsére semmi baj.Na a végén még együtt szülünk. :wink:

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Gyorsan irok, mert Kami mindjárt éhes.
Szóval a korházbol hazaengedték, h nincs embóliája, tiszta a tüdeje, a CT és a Röntgen is ezt mutatta, de az EKG nem volt jo, és nem tudták mi miatt., mellhártyagyulladást mondtak neki, h azért fájt a háta egy ponton.
Mult éjszaka hajnali 3kor felkelt, teljesen le volt izzadva és légszomjat érzett, felhivta most délután a belgyógyász-kardiologus dokinőt, aki azt mondta, h ezek szivritmus zavarra utaló tünetek, ezért ki kell vizsgálni tüzetesebben, igy pénteken megint megy vissza a Klinikára.
Főként a túlterheltség, kimerültség nagy okozója ennek.
Ugyh még nem tudunk semmi biztosat, csak sejtések vannak és izgulunk nem továbbra is :evil: :evil:

Ma meg Kamival voltunk a Klinikán az Allergiológián, mert fehérbőrű, vöröshaju, kékszemű és a nyakán, fülénél, karján a hajlatban piros kiütések, és száraz börfelületek vannak, igy speciális fürdetőt, tüsfürdőt kell használnia :roll: :twisted:
Aztán ő is folyamatos megfigyelés alatt van, mind a börgyőgyászaton, mind a kardiologián :twisted:

Komolyan mondom már odaköltözhetnénk a Klinikára, vagy vehetnénk egy gyógyszertárat annyi pénzt költünk el ott :twisted: :twisted:

Kép
dinaedo
 
 


Jó reggelt!

Edina! Boldog névnapot Neked!!!!!!! Párodnak pedig jobbulást! Reméljük, semmi komoly!

Andi! Jaj, de jó, hogy javul Dorka! Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem vatera-ügyben, de eszemben van ám! Remélem, nem késő még!!! Skype-on be vagyok jelentkezve, ha gondolod, küldd a linket, licitálok szívesen! És még egyszer ne haragudj!!!! :oops:

Alíz! Olyan izgatott vagyok! Tényleg csak napok kérdése és a kezedben a kicsi Viki! :D Reméljük, hogy látogatási tilalom sem lesz! Most nincs még a klinikán?

Patrickó-Anna-Nelly trió gyönyörű!!!! Kár, hogy Emike nincs a képeken...

Patrickónak boldog félszülinapot! Nagyon csini a miniruhájában, a kis harisnyás combija meg zabálnivaló! :D Ugye milyen gyorsan telik az idő? Sajnálom, Zita, hogy költöznötök kell... :( nyilván nem egyszerű picibabával. Szólok, ha látok vmit!

Panka! Jó pakolást Nektek! Lemaradtam.... :oops: Végülis mikortól dolgozol?

Zsebi! Nagyon szépek a gyerekszobák! Megérte a felfordulás! :wink:

Olgi! Úgy sajnálom, hogy műteni kell Zozit... :( nyilván minden tökéletesen fog menni, de megértem, ha ideges vagy! Szorítok értetek nagyon!!!!!

Lilla! te máris nst-re jársz? Jaj, átérzem a rossz nst miatti idegeskedést, de nagyon! :( Jó hír, hogy minden rendben volt az áramlási uh-n. AZért Anna maradjon még 2 hétig minimum! :wink:

Mi ma hajnalban keltünk. Fél 5-kor nagyon elkezdett sírni Pannika. :( Fájt vmije, egyrészt sose szokott éjjel kelni már okt. óta, másrészt nagyon fájdalmasan sírt. Ha kivettem, a vállamra hajtott fejjel próbált aludni, de ha visszatettem ordított. Így kijöttünk a nappaliba, hogy majd itt összebújva alszunk, legalább Laci hadd aludjon, de az sem volt jó, ha lefeküdtünk... :? ÍGy én félülésben, Ő meg befészkelte magát az ölembe, és így pihentünk még 5-ig, de nem aludt vissza. Gyanítom a pocakját tekergette vmi, mert néhány puki után megnyugodott.... :) AZtán kért tápszert, megitta és felélénkült, úgyhogy itt játszott, szaladgált. De 7-kor már ment vissza aludni! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Edina! Boldog névnapot! Jaj, jobbulást a Férjednek, reméljük semmi komoly!

Andi! Örülök, h. Dorka jobban van! Ja, elfelejtettem: a kupakokat kell még gyűjteni?

Alíz! Nemsokára babázol! Lehet, hogy már hétvégén?:)

Zita! Sajnálom, h. költöznötök kell! Nem lehet beszélni a szomszédokkal értelmesen? Bár én keveset laktam panelban, de nem zavart engem pl. az sem, hogy a felettem lévők kb. kétnaponta ölték egymást. Ment az ordítás, dobálás, síkoltás, sírás, rívás, stb., én meg észre sem vettem már a végén:). Így most nem zavar az sem, h. anyós max. hangerőn hallgatja a tv-t, rádiót a szomszéd szobában.
Viszont tény, hogy az ilyen szomszédoknak az együttélés szabályait illik betartani.
Patricínek boldog feledik születésnapot:)! Zabálnivaló a harisnyában:)!
Sanyinak is boldog szülinapot!

Zsebi! nagyon szépek lettek a szobák!

Olgi! Sajnálom Zozit:(! Kitartás! Biztosan minden rendben lesz, hamar átvészeli!

Zsu! Úúú, jó korán volt az ébresztő! Reméljük "csak" pocakfájás volt.

Lilla! Tudsz már pihenni kicsit?

Képzeljétek ma farsangra megyek:D. Ahol gyakorlaton vagyok, ott lesz vmi farsangi mulatság. Ja, tettem fel pár képet mostanában.
Vendég
 


Sziasztok!

Edina!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!! Kép Kép
Férjednek mielőbbi jobbulást!!!
Kamival kapcsolatban pedig nézd a jó oldalát, addig jó míg nem kell gyógyszerezni, elég ha a kis bőrére gyógyszertári fürdetőt használtok. Persze bosszantó hogy mindig van valami ami miatt idegeskedni kell, de fel a fejjel, megoldódnak szép sorban a gondjaitok.

Zsuzsi!
Dehogy haragszom, ne hülyéskedj. Még mindig nem tudjuk 100%-ig hogy melyik lap is kellene, ugyhogy még tökölünk rajta. Ezért is nem jelentkeztem.
Szegény Pannika... reméljük a mai éjszakátok/hajnalotok jobban fog sikerülni mint a mostani.
Falak nagyon csúnyák lettek? Biztosító ugye fizet?

Alízkám!
Nagyon remélem nem fognak a fiúk lebetegedni Vikike érkezésére.Kúráld őket ezerrel. :lol:
Köszi hogy szóltál a porcelán tányér kapcsán, legalább tudom majd hogy hol kell legközelebb keresni ha a mostani eltörne. :wink:

Bea!
Én megnéztem a múltkor a képeidet , reagáltam is rájuk, tudod, irtad is hogy a kisfiú anyukája az a bizonyos anyuka. :P
Jó farsangi mulatságot mára Neked!!!!

Lilla!
Neked is kijut az idegességből mostanság. De az a jó, hogy az áramlásos Uh rendben van, akkor nincs gond, csak lusti volt a kicsi lány.

Kriszti!
Tök jók a Te képeid is a kiscsajokról. Végre itt a kis morci Emilit is láthatjuk. :lol:

Én is tettem fel a kis ördögfiókámról újabb képeket.
Ma teljesen kiakasztott a kisasszony. :twisted: :roll: Ma eddig 4 felsőt és 2 nadrágot vett ki a szekrényből, hol egyikben, hol másikban volt. És még nincs este. :P
Van itthon kétféle husi, rizs, borsófőzelék, de neki mártogatós leves kell. (bablevesbe szokott kenyeret mártogatni, az a mártogatós leves nálunk) Reggelire (!!!)ezt ette. Ebédre elfogyott, kiverte a dilit, hogy neki ismét az kell. Még jó, hogy volt itthon dobozos babom, gyorsan csináltam neki belőle kicsit hígabb főzeléket. Eleinte az sem volt jó neki, :roll: :roll: de mivel más sem kellett neki, így csak ráfanyalodott és mártogatta bele a kenyeret és evett belőle kicsit. Fárasztó nagyon most ez a csjaszi.

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi! Falak....rondák, mint egy cigány-lakás..... :cry: :cry: :cry: Biztosítót már ki sem hívtam.... Ugyanis áztunk ugye decemberben és 2 hete és múlt héten. A két első alkalommal fizetett is a biztosító, de már a másodiknál mondta a kárszakértő, hogy mivel dec. óta nem lett kifestve, így azokat a falakat, ami már dec-ben is ázott, nem tudja újra elszámolni. Most harmadjára pedig csupa olyan fal ázott, ami az előző 2 alkalommal is.... A decemberi eset után azért nem festettünk, mert vártuk, hogy tavasz legyen, jó időben csak egyszerűbb, gyorsabban szárad, lehet szellőzetetni, stb. De most megbeszéltük Lacival, hogy márc-ban meg lesz csinálva, ha neadjisten újabb vizet kapnánk, akkor legalább a biztosító fizessen. :twisted:

Amúgy én már tiszta fóbiás vagyok. Valamelyik hajnalban is úgy hallottam, hogy folyik a víz. Ki is mentem megtapogattam a csövet, falakat...mert ugye lencse nélkül elég keveset látok.... :lol: De szerencsére csak képzelődtem....

SZóljál majd, ha tudod már, melyik legot szeretnétek! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Dork öltözése, mártogatós levese! :lol: Jót nevettem, de Neked nyilván nem olyan vicces.... :roll:

Én most örülök, mert vagy 1 hete Pannika megint jól eszik! Nagyon rosszul evett vagy 1 hónapon keresztül, gondolom, az intenzív fognövesztés miatt.

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi!
Okés, szólok ha van végleges döntés hogy mit szeretnénk. És köszi még 1x.
Szörnyű lehet ez az áztatás. De azért gondoltam a cigánylakástól messze áll még így is. :lol:
Miket irnak itt a csajok milyen hangosak a szomszédok. Hál'Istennek nekünk ilyen gondunk nincs, mármint nincs zaj, lármázás még nappal sem nemhogy éjszaka. Esővízből viszont kaptunk már mi is épp eleget. De kopp-kopp.... ez sincs egy ideje. Szívtunk miatta bőven. :roll:
Na az nagyon jó ha eszik szépen Pannika. Fogacska miatt nem evett? Hány van már neki?
Dorkának megvan mind a 20 db. Következő lépés már nálunk a maradó fogak növekedése és a tejfogak potyogása lesz. :lol:
Hát ja, én is mosolyognék ha más gyereke lenne ilyen kis zsivány nem az enyém cincálná az idegeimet. :lol: :P
Legújabb: Bence egyik dvd-jének úgy eltette valahová a tokját, hogy még én sem találom. Ha hazaér Bence lesz balhé. :roll: :twisted: :evil: :lol: :lol: Persze milliószor elmondtuk, hogy nem nyúlhat a dvd-khez, de ettől függetlenül dvd-lejátszóba berakja, kiveszi önként a lemezeket, csak elinditani nem tudja magának a filmet. :roll: Persze a dvd-tok eltüntetés is akkor történt míg neki kreáltam a babfőzeléket a konyhában. :roll:


Bea!
Elfelejtettem írni:
Igen, továbbra is kellenek a kupakok!!!!!!!!!! És köszi! :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!
Jaj csúcs egy napom volt ma. :roll: :evil:
Háromnegyed 9-től délután 2-ig ültem a Klinikán. :x :x :x :evil: :evil: :evil:
Eleve fél 10-kor hívtak be mert 3 helyett csak 2 gép volt mert a Szülőszobán tumultus volt és egyet felvittek.
Így még többet kellett várni.
na ott ültem egy órát mert nem igazán mozgott Vikike,vagyis én éreztem hogy mozog,d eazt mondták hogy kicsit aktivizálhatná magát.Na utánna meg hirtelen nagyon leesett 80!-ra így még egy fél órát ott kellett maradnom,de még akkor sem volt az igazi.
Egy óra múlva megérkezett a doki,ő közölte:
Hogy nem jó az eredménypontosan:
"Ezzel nem nyerünk világbajnokságot" :? ,így elküldött áramlási uh-ra,de ott mindent rendben találtak ,csak azt mondta hogy a kis kezével fogja a köldökzsinórt és valószínű az lehet a baj,de ezzel nem lehet mit kezdeni.
:?
na akkor újabb órát vártam ,mire végül bejutottam ,azt mondta a doki hogy megnyugtató az eredmény,de holnap még menjek el Nst-re,így a holnapi napom is odavan.
De mindegy az a lényeg hogy nincs semmi baj,csak hát a frászt hozzák az emberre,izgulhatok órákig hogy mi a helyzet.
Nem bánnám már ha a hétvégén megszületne.
Na bocsi most ennyi voltam csak panaszkodtam ,de hulla vagyok.
Holnap visszaolvaslak benneteket.
és köszi hogy meghallgatattok.

Jó éjt!

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

vagyok én is, csak egész nap vixoltam a lakást, meg sikerült 3 dobozt összepakolni :lol: Többit majd holnap.Tomi egész nap odavolt Emivel a játszóházba. :wink: Holnap is oda mennek.

Alíz!
Na Vikike jól megjárat így a végén!De a lényeg hogy minden rendben van.7végén szülnél?El is hiszem :wink:
Balázskénak jobbulást!

Képeket megnéztem, Kriszti köszi, na meg a komódot is!:)Alig látszik rajta az a folt :wink:

Andi!
Aranyosak a gyrekek a képeken is:)
Dorka is nagyon tudja hogy mit egyen, Emi is ezt csinálja velem :twisted: Akkor már gyógyult Dorka?

Zita!
Melyik standon lesztek?Lehet kinézünk vasárnap a kiállításra.
Sajnálom hogy elköltöztök, nem könnyű egy kicsi babával, Emivel sem, pedig ő már nagyobb, de látod semmit nem lehet mellette csinálni.Egyébként meg ti is albérlők vagytok, mondjátok meg a ti tulajotoknak, hogy mit mondott a szomszéd!Beszéljék meg egymás közt:DDe tudom, hogy sokáig nem lehet bírni, mi is ebben a cipőben jártunk.Szóval a nyugalom megér egy költözést;)Esetleg kertes házat nem kersetek?Hátha lenne egy kiadó.
Sanyinak bldog szülinapot kívánok!:)

Edina!
Boldog névnapot!:)
Hogy van a párod?
Na még kamilla is...fürdető krémet kaptatok?Biztos egy kis ekzema.Milyen gyógykrémet írt föl?

Bea!
Miylen volt a farsang?aranyosak a cicák a képeken;)

Zsu!
Én is hallanék mindent, ilyen esetek után!;)
Dolgozni??Majd ha találtam bölcsit.
:? Egyébként már hétfőn mehetnék! :lol:
Van egy képen Emili is velük:)

Kriszti!
Emike nem morcos a képen, hanem komoly:DIlyen arcot szokott vágni, ha épp nem vigyorog
:lol:

Lilla!
Kitartást, már nem sok van hátra(bár a veleje csak ezután jön
:? :wink: ).Gyors gyógyulást!!!
Még egy hetet bírj ki, aztán jöhet a mehet
:wink:

Na eddig jutottam, nagyon álmoska vagyok.Tomi most a saját búcsú bulijába van, de mondtam neki éjfélre itthon legyen!

:lol: Holnap reggel megy be "leszámolni" a céghez:D

Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Játék, csak úgy...


Mi lennék én, ha...

... hónap lennék:
... a hét napja lennék:
... a nap egy időpontja lennék:
...bolygó lennék:
...tengeri állat lennék:
...berendezési tárgy lennék:
...bűn lennék:
...történelmi személy lennék:
...folyadék lennék:
...drágakő lennék:
...fa lennék:
...madár lennék:
...szerszám lennék:
...virág lennék:
...időjárás lennék: ...
...mesebeli lény lennék:
...hangszer lennék:
...állat lennék:
...szín lennék:
...érzelem lennék:
...zöldség lennék:
...hang lennék:
...elem lennék:
...dal lennék:
...film lennék:
...könyv lennék:
...étel lennék:
...hely lennék:
...íz lennék:
...illat lennék:
...hit lennék:
...testrész lennék:
...arckifejezés lennék:
...tanóra lennék:
...rajzfilm lennék:
...mértani alakzat lennék:
...szám lennék:
...ruhadarab lennék:
...ékszer lennék:
...kiegészítő lennék:
...szeretet megnyilvánulása lennék:
...rovar lennék:
...gyümölcs lennék:
...smink lennék:
...épület lennék:



Sziasztok!

Panka!
Jó dobozolást Nektek, meg problémamentes költözködést!
Érezzétek jól Magatokat az új környezetben, új lakásban. Lakjátok be hamar. És majd várjuk a képeket.

Alízkám!
Micsoda napod volt tegnap. :roll: :shock: És ma is mehetsz NST-re ebben a fránya időben. :roll: De a lényeg hogy minden rendben legyen. Drukkolok hogy mihamarabb megszülessen a kis Viki gyorsan, komplikációmentesen. És Neked se fájjon olyan nagyon. :lol:

Ma fél 4-től ovis farsang lesz, Bencém már nagyon izgult, mert kis verset kellett írnunk a jelmezével kapcsolatban és azt el is kell mondania.
Ovis csoportjából jópáran most úszni járnak, köztük ő is, heti 3x,nagyon élvezi. Régebben vittük magánúszásra, de abbamaradt, mert megrettent a mély víztől. De most ismét lelkes, főleg hogy sokan kezdők, neki meg már volt egy kis alapja, így dicsérik nyakra főre. Még az sem riasztja el hogy reggel negyed 8-ra már a fürdő bejáratánál kell lenni és ezért korábban kell kelni a megszokottnál.
Mondta is tegnap ma nagyon jó napja lesz, mert lesz reggel úszás és ma lesz a farsang is. (Fociedzésre a farsang miatt nem tud menni, egyidőben lesz, ezt sajnálja is )
Dorkámat is visszüka farsangra, felveszi ő is a kis tündérjelmezt, ez el sem maradhatna.
Mikor mondom neki, hogy a bölcsis farsang már volt, csak ő nem tudott menni mert akkor nagyon beteg volt, akkor felhördül, hogy nem is, a buli később kezdődik. Azt hiszi megvárták őt a farsanggal. :? :oops: :oops: Szegénykém.
Ma a Bence farsangja után visszük Dorkát vissza a dokihoz, nagyon kiváncsi vagyok ismét, mit fog mondani. Már nem igazán köhög Dorka, elvétve egyet-kettőt. Remélem már mehet majd bölcsibe, mert nagyon vágyik, emlegeti minden nap.


Anyáknak egy kis emlékeztető :wink: :
Ha ma kihagyod az esti mesét, holnap már lehet nem is kéri a lányod vagy a fiad.
Ha ma nem ülsz oda mellé a társasjátékhoz, előfordulhat, hogy a jövőhéten már késő lesz.
Ők ma gyerekek, s nem pótolhatod be az önfeledt legozást, babázást úgy 5 év múlva, mert akkor már kevésbé szorítanak a megélhetés gondjai, akkor már nem kell új szőnyeg vagy függöny az ablakra. Ha most kihagyod az együttlét meghitt perceit, évek multán már lehet a meghitt beszélgetéseket sem igénylik! Ha most nem sétálsz velük kézenfogva, akkor pár év múlva végleg elengedik a kezed, és a kapaszkodó nélkül elsodródhatnak. Visszahozhatatlanok és megismételhetetlenek a gyermekkor napjai, hetei, hónapjai. Téglák ezek, amelyekből és amelyekre a felnőtt élet épül.
Ha sok tégla hiányzik, labilis lesz az építmény!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Tényleg szörnyű idő van, jöhetne már a tavasz....

Aliz!


Elhiszem, hogy ki vagy akadva a klinikára. Én szerdán voltam ott, és én is 8tól 2ig ott ültem, mert majdnem 2 órát kellett várni az áramlási uh-ra. :evil:
Még jó, hogy csak hetente kell mennem.
Amúgy rájöttem, hogy miért kellett nekem már most nstre mennem. A klinikai uh szerint március 22-én fogok szülni, szóval ez alapján a héten már betöltöttem a 36. hetet. Gondolom ezért hivott be a dokim. Szerintem ő se tudja, mikor fogok szülni. :)

Én tegnap voltam tg-on. Ott azt mondta a doki, hogy szerinte március 20-a körül meg fogok szülni, mert már most 2. fokban érett a lepényem. Szóval most már egy kicsit elkezdtem izgulni...

Lányok!

Tudnátok nekem egy jó gyerekorvost ajánlani? Jövő hétig választanom kéne valakit, de nem ismerek senkit.
Olyan kéne, aki kedves a gyerekekhez, jó szakember, és házhoz is megy, ha szükséges.
Egyedül Szövetes dr.-ról hallottam, hogy nagyon jó, de azt mondják, hogy nagyon sok a betege, és ő nem is megy házhoz.
Vendég
 


Sziasztok,

Aliz
Nagyon szurkolok, remélem hétvégén kibújik Viktória a pocakból.
Nem semmi mennyi időt kell a klinikán töltened:-((

És neked is Lilla. Én sem ismertem egyáltalán gyerekorvost, se jót se rosszat, végül a körzetinél maradtunk, és én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve. Dr. Nagy Katalinnak hivják, a Viztoronynál rendel és ő házhoz is megy. Nekünk még nem volt rá szükségünk, de ha jól emlékszem akkor Zitáéknál volt kint, amikor Patricia beteg lett.

Andi
Szurkolok hogy Dorkánál minden rendben legyen és mehessen végre bölcsibe. Szegénykém, még tényleg nem is fogja fel, hogy a bölcsibe nélküle is meg lett tartva a farsang. De hátha a Bencéék farsangja kiengeszteli.

Épp sütök, mert holnap megyünk egy napra barátokhoz Békéscsabára, és nem akarok üres kézzel menni. Anna most aludt el nemrég, de előtte is rendes, aranyos kislány volt, hagyott ügyködni a konyhában. Igaz a bébikomppal el sem mozdult mellőlem, néha még a nadrágomat is megrángatta, de ez belefér :-))

Egyébként sajnos megint visszatértek az éjszakai ébredések, evészetek. És sokszor nem a foga miatt, hanem mert a kisasszony napközben nem hajlandó rendesen enni, ezért éjszaka üvölt szopcsiért. Már mindenféle módszerrel próbálkozom hogy nappal kicsit többet egyen, de egyenlőre semmi eredmény. Próbálnék neki estére tejpépet adni, de azt sem nagyon eszi. Az első kb 10 kanálig semmi gond, de utána úgy kell belevarázsolni a szájába a falatot. Már ha hagyja, mert olyan is van hogy ordit ha csak már közelitek a kanállal. Jaj lányok én nem akartam ilyen rosszul evő gyereket!!!!! De azért nem cserélném el semmi pénzért.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!!!!!


Ma aránylag hamar végeztem csak 2 órát voltam a Klinikán. :?
Most is bent voltam 1 órát mert aludt a kisasszony. :D
De a lépcsőzés után már felébredt és jó lett aránylag az eredményem.
Majd kedden kelll mennem amnioszkópiára,ha addig nem akar megszületni Vikike,remélem igyekszik most már kifelé azért van lelassulva.
:D

Lilla:
Na akkor te is jól elücsörögtél a klinikán,feltéve ha volt hely. :evil:
nekem az uh-ra szerencsére már nem kellett sokat várni mert fél 1 volt már és nem voltak már olyan sokan.
akkor most már érthető hogy Nst-re ekll járnod,na akkor már csak pár hétről van szó,vagy csak pár napról.Ki tudja?
:D
Mi Szövetes doktornőhöz járunk,és tényleg nagyon rendes.
Nálunk volt kint háznál,igaz még akkor Balázs pici volt.

Andi:
Szegény Dorka még nem érti hogy abölcsiben már volt farsang,de a Bencéjéve is hátha megelékszik .Biztos nagyon aranyos lesz a jelmezben.
Majd várjuk a képeket.
Remélem biztatót mondd majd a doki,és mehet a jövőhéten bölcsibe.

Panka:
Köszi!
Jó dobozolást neked.
sok sikert az új helyen,érezzétek jól magatokat!

Edina:
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!

Anita:
Ne aggódj fog majd még változni Anna,lehet hogy most csak a fogacskája miatt nem akar most enni.
Jó utat nketek holnapra.
Mi jót sütöttél?


Pá,pá.

Kép

Kép
aliza
 
 


Kuglófot, meg zabpelyhes kekszet csinálok. A keksz nemsoká kész, a kuglófot meg majd lehet csak este sütöm meg, mert Anna nem engedi most.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Most csak Lillának gyorsan! Mi is Szövetes doktornőhöz járunk, de nem hozzá tartozunk körzetileg. Valóban sok a betege, de kijön házhoz. Bár sosem volt rá szükségünk, de mondta, hogy bármikor hívhatom, hétvégén is, és este 10-ig nyugodtan, mert addig úgyis be van kapcsolva, és ha szükséges, kijön. Csak újszülöttkorban volt kint néhányszor, de mondjuk az kötelező is. Én nagyon szeretem, nagyon rendes!

Kép
zsuzska81
 
 


Helló Lányok!

Jajj, velem madarat lehet fogatni, pedig szinte egész nap fáj a fejem, de most ez sem számít. Dorka meggyógyult. Hurrrrrráááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Mehet bölcsibe hétfőn, makkegészséges. (kopp-kopp....)
A farsang is nagyon jól sikerült, édesek és szépek voltak a gyerekek, majd teszek fel képeket is. Dorkám is természetesen beöltözött, illegette is magát a jelmezében. :lol:
Hétfőn azért a bölcsibe is visszük a jelmezt, ez már meg van beszélve a gondozónőkkel. :wink: :wink:

Lilla!
Biztos találsz jó gyerekorvost, a mi orvosunk is nagyon jó, csak azért nem ajánlom, mert nem jön házhoz .
Lilla, ez nagyon jó: a klinikai Uh szerint március 22.-én fogsz szülni. :lol: A kislányodnak is lesz ehhez egy-két "szava". :lol: :lol:

Alízkám!
Vikike jöjjön már, nagyon várjuk mi is. :wink: :wink:

Anita!
Tündéri apával a kis Anna az új képeken. A ropis és a hasalós képük is nagyon tetszik. Cukik.
Jó sütést Neked.
Azt a finom kuglófot sütöd meg amit hozzánk is hoztál egyszer? Mert annak párja nincs, annyira finom. Összzefut a nyál a számban ha rágondolok. :lol: :oops: :P
Milyen a zabpelyhes süti? Megosztod velünk a receptjét?
Hát.... hogy jóevő vagy sem a gyerekünk azt nem mi döntjük el, hiába szeretnénk hogy többet egyen ha nem teszi. Megtömni ugysem lehet és ha nagyon tukmáljuk beléjük a kaját az ugysem esik jól nekik. Tapasztalatból írom, én is bármit elkövettem és most is elkövetek Dorkával, de vannak kevésbé evős időszakai, tudjátok panaszkodtam is, hogy voltak olyan hetek mikor nem evett szinte 4-5 falatot csak naponta. Az is krémtúró, kuki, ilyesmi volt. Borzalmas volt, de ezen is túl vagyunk. Persze 2x étvágygerjesztőt is kellett feliratni, mert semmilyen vitamin amiben B-vitamin van és étvágyat csinálna, azok nem hatottak.
Remélhetőleg a kis Anna baba nem lesz ennyire rossz evő, és nem kell eddig eljutnotok. Mert eléggé kétségbeejtő tud lenni. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.02.28 00:55-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


http://www.myvideo.hu/watch/6037548

Ennyi lemaradt a video elején:
Én vagyok a ........ (sk. felvétel, látszik :oops: :oops: :P :P )

Kép
Kép
bendor
 
 


Zabpelyhes keksz

10 dkg teljes kiörlésű tönkölybúzaliszt
15 dkg zabpehely
15 dkg margarin
1 tojás
1 kávéskanál fahéj
csipet só
1 sütőpor
1-3 evőkanál méz
+ száritott gyümölcs (áfonya, mazsola, akármi) vagy étcsoki pici darabokra vágva

Kézzel kerek,kis lapos kekszeket formálunk belőle és kb 20 perc alatt megsütjük. Úgy kell kivenni a sütőből, hogy még nem keményedett meg. A levegőn először kemény lesz, de ha elzárod megpuhul picit. Mi nagyon szeretjük és mivel cukor és fehérlisztmentes ezért gyerekeknek is lehet bátran fogyasztani.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Végre szép tisztaság van ismét, tegnap befejeztük a nagytakarítást! Visszakaptuk a nappalinkat is, minden cucc bent van a gyerekeknél, igaz, dobozban, zsákba, de hétfőn jönnek a szekrényeket szerelni, és akkor lehet bepakolni is. El sem hiszem! Tegnap a függönyöket is megrendeltem, a jövő héten azok is kész lesznek. A Bogié nagyon szép bordó organza, igazi nagylányos. Mondtam is neki, hogy már ebből a szobából megy férjhez, ez már olyan nagylányos lesz. :) A fal színét ő választotta, de nekem is nagyon tetszik! De remélem, az még odébb lesz. :wink: A Szabi függönye kismackós, a Gergőé versenyautós, de azt már korábban megvettük, csak azt nekem kell megvarrni, mert a Kikában nem varrnak. :(
Még a Bogi ágya fog hiányozni, mert azt 6 hétre vállalták :cry: . Addig alszik a régi ágyában. Azt egyébként sajnálom, mert egy tök jó Demko Feder gyerekágy, csak már cikinek tartja a felhőcskéket rajta. Igaz, egyszer eltört a keret, de asztalossal megcsináltattuk. De eladni már nem igen fogom tudni. :(
El is felejtettem írni, hogy a könyveket sikerült eladni, igaz, elég keveset fizettek érte, de legalább jó helyre kerül, mert az 1000 könyvből kb. 200-at vettek meg antikváriumba, de a többit is elvitték alapítványnak.

Andi! De jó, hogy Dorka meggyógyult! És nagyon jó a videó!

Lilla! Szerintem körzetileg ti is Siterihez tartoztok, nem? Azt hiszem, Pankáék is hozzá jártak, meg mi is, (még a Poroszlayról maradtunk ott) ő nagyon jó, csak az a baj, hogy már lassan nyugdíjba megy.

Aliz! Nagyon drukkolunk, várjuk a fejleményeket!!!

Edina! Boldog névnapot!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Anita!
Köszi szépen a receptet, jól hangzik, biztos finom is a süti belőle.Meg fogom én is sütni.

Zsebi!
Tök jó, hogy vége a nagymenetnek nálatok.
Biztos hogy mindenki elégedett lesz a szép új lakrésszel, majd várjuk mi is a képeket.
Boginak mikor lesz végleges felvételi eredménye?

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok Lányok!
Végre irni is tudok :lol: most is csak azert,mert Fanni a barátnőjénél,gyorsan lecsaptam a gépre mielőtt még a kisfiam megelőz,mert már neki is ezek a játékok kellenek!!Sajnos Szabika betegeskedik köhög nagyon és náthás ,már többen hiányoznak az osztálybol igy nem engedem suliba mig jol nem lesz.
Holnap megyünk Fannival szóbelizni az Adyba képzeljétek 11szeres túljelentkezés van az emeltszintű nyelvszakon ahová jelentkezett :x :x már sikerült rábeszélnem h ezt irja elsőnek,de ilyen túlerővel szemben nehéz lesz bekerülni. :cry: A Medgyesiben már voltunk az jól sikerült ott is német -angol kéttannyelűre jelentkezett és tetszett is neki a suli! most elküldöm mert az előbb irtam egy regényt és elszállt f,köv
mártid
 
 


Andi!
Igaz hogy nagyon le vagyok maradva de nagyon tetszett Dorkának a barbibugyis storija az oviban! elképzeltem, hogy a fiuk milyen vevők lehettek rá kár, hogy nincs felvéve! :lol: Örülök hogy már jol vagytok,inkább huncutkodjon Dorka ,mint betegeskedjen!
Képzeld most meg kiderült ,hogy a lábam már sosem fog helyrejönni,mert az izületi fejben ahol a ficam volt sorvadás indult :oops: ezt most kezelik én is járok fizikora mint Lilla,mágnestherápia meg ca elektroforézissel probálkoznak de max megállithatják vele a sorvadás folyamatát :roll: Ezért fáj még mindig! és a kezelés is kellemetlen, de mindenbe belemegyek csak ne legyen rosszabb :cry:
mártid
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: