Sziasztok!
Mi is vagyunk, csak Levi mit írtam betaknyosodott, meg reggel én is torokfájásra ébredtem. Kihívtam a dokit, mondjuk nem lázas, csak így terhesen nem szeretnék beteg gyerkőcökhöz menni. Szóval kijött a doki mondta nagyon csúnya a torka. Hihetetlen mert nem lázas és szépen eszik. mondta hogy ez jár mindig lázzal. Levi babámnak ez a második betegsége, szerencsére
. Én meg terhesen sosem voltam beteg, ja és férjem is lerobbant de ő kitart még este is ő aludt Levivel mert én már két estét végig virrasztottam és már a hasam is fájt. Szóval nagyon drága ember az én férjem uram. Majd túl leszünk rajta.
Angie34 még a múltkor akartam írni hogy nagyon helyes kisfiad van tiszta huncut, a szeme sem áll jól ahogy ott gubbaszt a mosogatóban.
Nita fel a fejjel én is bazi fáradt vagyok legszívesebben egész nap csak aludnék, és aludnék, és............
Betty én még azért nem adnám fel a reményt és laptetőd is volt egy párszor szóval kitartás már nemsokára kiderül.
Kicsi nagyon érdekes a munkád, pontosan miket is méregetsz? Tényleg a föld alatt dolgozol?
Kira, pihenj sokat, és kitartás. Nemsokára lehet próbálkozni is, mondjuk én sok olyan történetről hallottam hogy rá 1-2 hónapra újra babás lett. Pl. ott van az a celeblány a Palotás Petra ő 5 hónaposan vesztette el az első babát, és rá 2 hónapra újra állapotos lett, és nem rég életet adott egy egészséges kislánynak.
Ízisz remélem minden rendben, írj ha tudunk segíteni bármiben.
Melish merre vagy? Nálunk egész nap csak esik ez a fránya hó már annyira unom, ki sem tudunk menni Levivel, mert most beteg is. Pocifájásról annyit nekem is volt vagy pé-ed van vagy beágyazódás?!!!! Remélem az utóbbi.
Melinda a fogakkal mi is szenvedünk most is ömlik szegénykémnek a nyála. És a rágófoga is kijött, most a szemfog bujkál kifelé. Majd vége lesz egyszer. Kitartás.
megyek pihizni mert hulla vagyok és ki tudja meddig alszika kis manócsekem.