Ildi!
Jobbulást!
Kata!
Jó,hogy tudsz már újra írni!
Mi nagyon megszívtuk anno a t-online-nal,kétnaponta elment a net és jött a szerelő állítgatni a modemet + a központban is mindig elállítódott valami. Azt mondták,hogy régi a ház (belvárosi társasházban laktunk akkor),emiatt nem tudjuk jól fogni a netet. Aztán szerencsére elköltöztünk,váltottunk és azóta van net
Zsuzsu!
ment a hó gyorspostával?
mert amilyen hó itt nálunk van... több éve nem láttam ekkora havat és még most is szakad
szerintem "bedobom" Tomit du. a kenguruba és megyünk egy kört a parkban. A legutóbbi hóesés is tetszett neki,nagyra nyitotta a szemecskéit, o-t csinált a szájából és felfele nézegetett,hogy honnan esik a hó
képzeljétek,én is kezdek beleszerelmesedni a Mei Tai-ba,úgyhogy lehet,hogy én is rendelek egyet. Eddig nem mertem venni,nehogy csak fellángolás legyen,de nap mint nap nézegetem,úgyhogy ez már komoly
és nekem a liliputis podegás kiscipők tetszenek nagyon,igaz,nagyon drágák,de azért nyárra lehet,hogy kérünk egyet a nyári mikulástól
(tominak márc. 7-én van a névnapja)
ma nagyon jó éjszakánk volt,Tomi elaludt f8 körül és fél 3-kor kelt. Ilyen sokat már nagyon régen aludt. Biztos a havazás van rá ilyen hatással,múlthéten is többet aludt hóesésben és most sem kelt fel 10.30-kor. 9 óta alszik már . én meg nem merek elkezdeni takarítani,mert készültségben állok,mikor fog kelni. (Na meg nincs is nagyon kedvem elkezdeni a hétvégi romokat összeszedni.
)
Linhbaba!
Láttam a fotóalbumotokat és nagyon aranyosak a képek rólatok!
a kérdés:
a babáitok már magabiztosan manipulálgatnak a kezeitekkel hason,mint a világ legtermészetesebb dolga? Mert Tomi még mindig van,hogy nyögdécsel közben,és annyit csinál,hogy megfogja a tárgyakat,esetleg átteszi egyik kezéből a másikba és fogja. (nem rázogatja) 5-10 percet bír ki kinyomott mellkassal,utána leteszi a fejét,fél perc pihenős ujjszopi és utána folytatja,közben pedig ha kedve van,mint az óramutató úgy forog és éri el a többi játékot maga körül.
Írtam régebben ,hogy 3 hetes kora óta átbillent hasról hátra,ezt már 2 hete elfelejtette,nem csinálja. Ez ugye nem baj?