Sziasztok!
Kiscsajom nemrég aludt el.
Lefeküdtek időben, Nóri felébredt fél12kor. Szopi, babusgatás, ágybatevés, sírás, ugyanez megint, Livi kezd mocorogni, Nórit mi szobánkba áthozás, kaki, pelenkacsere, fárasztásként kis játék, kiságyba be, sírás, szopi, sírás, fél2kor etetőszékbe be, rizspép, álmosságnak semmi jele, pihiszékestül fürdőszobába, teregetek, ő sikongat (nemtom minek örült)
, tercsi után megint szopi, üvöltés, orrszívás, hasamrafektetés, elalvás. Ilyen könnyen ment.
1kor ittam egy kávét, így most nem tudok aludni.
Pat,
hát igen, én szúrtam be a linket, az az összes V. O. linkje, és én a Rádayban voltam csak eddig, automatice oda mentem. Nekem kimaradt az a rész, hogy az Oktogon lett megbeszélve.
Nyeeeeeeem, nem gondoltam, hogy átvernek, mikor a megbeszélt időben nem volt ott senki, írtam Rékának sms-t, hogy ugye ide kellett jönni, mert most esett le, hogy máshol is van Vöriori. Nem volt nála a telója, így nem írt vissza, Joli száma meg nincs meg a telefonomban, pedig megvolt.
Aztán Ő csörgött rám, hogy mi a helyzet.
Hát így.
Teszveszt egyelőre csak hallomásból ismerem.
Ha kinőljük a babacuccokat, akkor eladok mindent, és vagy ott vagy a Vaterán hirdetem majd meg.
Joli,
ezt a vitorlás beszámolódat egy élmény volt olvasni. Amit írtál láttam is magam előtt, piszok jó lehetett!
Hogy van a kis szerelmem?
Adri,
az első szülés után 5 nap alatt eltűnt rólam minden (esküszöm, dátumos fotókkal tudom bizonyítani
), a másodiknál már sokkal rosszabbul jártam. Kimondani is szörnyű... Már nem 5, hanem 10 nap kellett.
Csak azért merek vele előhozakodni, mert semmi, de semmi érdemem nem fűződik hozzá, nem rajtam múlott, alkati kérdés. Plusz kiló maradt rajtam valamennyi, de csak a két mellem miatt, amik az eredeti mínuszos méretükről
igencsak megnövekedtek. Egy időre...
Megint nyüszi van,