Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

Na ez vicces, mert pont most kaptam egy jó ajánlatot egy wellnes-hétvégére márciusra, és meg is beszéltük, hogy elmegyünk:)
De titkon azt remélem, hogy már oda is eggyel többen megyünk:)
Vendég
 


Judit, szorítok :)
Nézd meg azért ezt is: www.silverresort.hu

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Köszi Kata, megnéztem, de ez elég drága.
Amit én kaptam ajánlatot az 24 ezer Ft kettőnknek két éjszakára, 5 csillagos szállodában:)Mondjuk annyi, hogy nem hétvége, hanem vasárnap-hétfő-kedd. De ennyi szabi még belefér Mikinek is.
Vendég
 

 
 

Judit, ez tök jó! Melyik szálloda? Jó lenne rábeszélni egy ilyen hétvégére újra az én Uramat is - egy hete nem láttam :(. De 5 perc múlva leszáll Ferihegyen :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Zétinek nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


BOLDOG ZÉTI NÉVNAPOT! :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


BOLDOG ZÉTI NAPOT!!!
Kata, írd meg priviben az emailcímedet és átküldöm az ajánlatot.
Bükfürdő, Radisson SAS hotel.
Vendég
 


Zézé manó! :lol:

Kép

Anita
putyu
 
 


Zéti, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Gyöngyi, szerinted akkor nem fertőz már Eszter? mehetünk a farsangra?

ja, a játszótér nem az igazi... DE sokkal jobb, mint volt, mondjuk az nem nehéz. :) körbe van kerítve és van mellette egy kút (ez nálam nagy előny, pl. cumimosás, stb.), van 6-7 rugós játék, két db hinta (sima), egy kicsi csúszda, ahova kötélen vagy falmászással lehet feljutni ( :shock: ) és egy jó nagy homokozó, asztallal székekkel. viszont végre nem kocsival kell játszótérre mennünk! szóval örülök neki nagyon... csak a tavasz jöhetne már!

Judit, köszi mégegyszer a szánkót! tegnap voltunk a Normafánál is (vettem egy műanyag bobot), csak úgy élvezte, ha én is benne ültem. :)

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Zéti! Nagyon sok Boldog Névnapot Kívánunk!

Orsi! Én nem emlékszem pontosan a nevekre, de nekem bármit próbáltam semmi nem használt. A málnalevél... borzalmas íze miatt inkább a "fájdalmas elhúzódó vajúdás" mellett voksoltam, mégsem így lett. Hogy ott a szülőszobán lett-e volna türelmem bogyókat bekapkodni... hát nem hiszem. Az én dokim azt mondta: fájjon, mert ennek fájnia kell. Érzéstelenítést sem adott volna. Nem híve. Szerintem ebben a homeos dologban hinni kell.
Tervezd el hogyan történjenek a dolgok, és úgy lesz minden. Viszonylag elhanyagolható idő, gyorsan telnek majd az órák, és csak magadra fogsz figyelni... és egyre-egyre közelebb lesz Babácska hozzátok :-) Szuper és nagyon izgalmas. Hülyén hangzik, de élvezd ki minden percét! Ilyen mégegyszer úgysem lesz :-)

Néhány hétig Laktoherb vagy mi a csuda teát ittam. Férjem hozta nekem minden nap a kórházba, 1 liter/nap. Az hasznos volt szerintem, amíg a tej beindul (2-3 filter naponta).

....Viszont a babánál alkalmazni fogom ezt a golyót, amit Kata írtál, mert őt nem szívesen tömném tele "vegyszerekkel". Nekem meg úgyis mindegy :-)

Köszönöm a géles tippet is! Beszerzek. Bár eddig akkora gondot még nem okozott, hogy használni kellett volna. (Félek nem korai-e egy picit ez a fogas dolog. Bár visszafordítani úgysem tudom.)

Ma kimondottan vidám volt! Vendégségben is voltunk! Semmi sírás :-)

Kép

Este vidám fürdőzés és pucérkodás
Kép

Amúgy a pelenkázón mindig vigyorog:
Kép Kép

(Nevetés is volt már 1szer tegnap. Nem csikire, hanem a kutyikra... de ezt lehet írtam már.) És kinőttük az összes 56-os ruhát!!!

Jó pihenést mindenkinek! Szerintem ma mi si fogunk!!!
almi
 
 


Sziasztok!

Az ünnepelt köszöni a köszöntéseket :P !

Orsi!

Én szorgalmasan iszogattam a széna ízű málnalevél teát (talán még ízlett is), meg kapkodtam be a bogyókat...a szülőszobán ahogy épp eszembe jutott, felváltva a szőlőcukorral...ééééééééés ugye meg is lett az eredménye :arrow: alig 15 órányi ottlét és már meg is születt Zétimanó :wink: S ami a legfontosabb: másnap azt mondtam, hogy akár azonnal szülnék újra :) (aznap csak azért nem, mert senki nem kérdezte... :wink: ) Remélem neked is így lesz!
Ja, én viszont kaptam (ill. vettem...mert az Uzsokiban fizetni kellett érte) epidurált...

Reni!

Fogzásra én a Viburcol kúpot ajánlanám...komplex homeós készítmény :wink: (állítólag tartalmazza pl. a Chamomilla, meg egy sor másik homeós cucc hatóanyagait :roll: )

Milyen nagy és huncut már ATTILA :wink: Találkozzunk, mert szeretném már 3 D-ben is látni, no meg ébren :lol:

Nekünk is ilyen pelenkázónk van...és a gyerekszoba fala is pont ilyen zöld...lehet, hogy hozzánk jártok pelusozni :roll: :shock: :D :?:

Judit, Kata!

Hmmmmmmmmmmm....... egy Welness hétvége sztem nekünk is jól jönne...de ahogy az elfogltságainkat nézem egy darabig max. csak álmodozhatunk róla :?

Anita, Anikó!

Jó volt látni titeket!

Anikó!

Neked nagyon jól áll a terhesség! :arrow: csak úgy ragyogsz :) !!!

Anita!

Te meg olyan kis szép voltál a szolid sminkeddel :P

Most nem is írok többet, hisz kedden úgy is talizunk :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Zétinek boldog névnapot kívánunk! :-)

Orsi, én a Jánosban a következő leírást kaptam. Kórházanként sőőt szülésznőként is mást-mást mondanak úgy tapasztaltam. Szülésre felkészülés: arnica montana 9 ch vérzésmegelőző, visszérjavító hatása miatt. A terhesség utolsó 2-3 hetében., ignatia amara 15 ch napi 2*5 akismama izgul, emiatt - én úgy érzetem az utolsó hónapban, hogy a torkomban van egy csomó, segített.

szülés alatt: caulophyllum 5ch félóránként 5 golyócska, cimicifuga racemosa 5 ch szintén.
szülés után: arnica montana 15 ch napi 2*5 golyó - ez sokat segített, nagyon jó.
A másik kettőt nem tudom megítélni. Mondtak olyat is a szülészfelkészítőn, hogy vki a szülés előtt szedte ezeket a méhnyakizom tágítókat és beindította a szülést. Én azt tudom, hogy végig napi 3*2 magneB6-ot kellett szednem, hétfőn abbahagytam és vasárnap 38/2-re megszületett Ábel.

De a szülés óta hiszek bennük és használom a homeopátiás "bogyókat". :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 



Sziasztok!

Gyorsan eltelt az egy hét Sopronban. És még bőven van az olvasásban lemaradásom, de majd igyekszem, bár a lényeget a húgom elmondta. Így tudom a legjobb hírt is:
Kata!
Szívből gratulálunk nektek!

Havazásban mentünk, ott is esett minden nap, de nam nagyon maradt meg, mert vagy elég meleg, vagy viharos szél volt. Dóri sajna nem volt a legjobb formájában, de ezen nem csodálkoztunk, hisz 10 nap alatt 3 foga bújt ki, és még három nagyon duzzadt. (Jelenleg négy fogacskája van alul, és fent egy, de persze még midig nem a november óta duzzadt középső, hanem a bal szélső!) Így csak két nap tudtunk vele fürdeni, mert utána elkezdett folyni az orra, és inkább nem kockáztattunk. Én azért minden nap úsztam egy kicsit, addig Zoli vigyázott rá, egyébként ő is tiszta nátha volt. Éjszakánként alig aludtunk, de mostanában ez itthon is így volt.
Gyorsan teszek fel néhány képet, mert Dóri mindjárt ébred:

Kép Ebéd után sétáltunk vissza a szobánkba.
Kép Volt játszószoba is.
Kép
Kép Már az egész család mászik, csak Dóri nem.
Kép Nem sokára fürdeni megyünk.
Kép A pezsgőfürdő inkább csak akkor jött be, ha nem pezsgett.
Kép Edzettünk is.
Kép
Kép
Kép Az első szánkozás, később már csak mi szánkóztunk, Dóri aludt a babakocsiban.
Kép
Kép
Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Adri! Jó, hogy újra itthon! Biztos nagyon élveztétek a kikapcsolódást. Dóri nagyon helyes a képeken (persze ti is)! :-) Én csak most gondoltam bele, hogy Dóri sétálgat veled. Nagyon hamar megtanulta :-) És a rengeteg új fogacskához is gratulálunk!

Évi! Esetleg ha otthon vagytok pénteken, akkor átmehetnénk hozzátok??? Vagy ha sétálni mentek becsatlakoznánk. Ami nektek jó. Mi nem sokat alszunk nappal, így szinte bármikor tudunk indulni.

Amúgy a napokban ügyintézünk! Megjött a fizetési felszólítás a bankból a szocpollal kapcsolatban. Indok, hogy nem tettünk eleget a bejelentési kötelezettségnek, amit a kormányrendeletnek azzal a pontjával indokoltak, hogy 2008. okt. 31-ig kellett volna, így nov. 1-től minket terhel a kamat és kezelési költség :shock: Még meg sem született akkor!!!! Vicc az egész történet. Remélem egyszer vége lesz. Amúgy jan. 8-án bevittük a születési anyakönyvi kivonatot a fiókba (állítják ez nem bejelentés) .....

Ma szét akar esni a fejem, remélem alhatok 4-ig :-)
Jó éjt mindenkinek! R.
almi
 
 


Sziasztok!

Zéti legénynek boldog névnapot kívánunk mi is!!!

Kép

(Ti honnan tudtátok, hogy Zéti nap van??)



Orsi!!

Sajnálom, de nem tudok a homeos dolgokban segíteni :oops: ezeket én nem ismerem és már régen szültem :lol: De ahogy olvasom Emőke kimerítő választ adott!! :lol: :lol: Tök jó, hogy ennyi mindent tudsz!!!


Adri!!

De jó lehetett nektek!!! Írigykedek nagyon!!! És változatlanul gyönyörű ez a kiscsaj, és már jár?????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Reni!!

Nagyon szép baba Attila is!!! :lol: :lol: :lol: És nagyon elkényeztet titeket - ezt értékeljétek!!! :lol: :lol: :lol: Ilyen korán és ilyen gond nélkül fogacskát növeszteni nem semmi!!!! :lol: :lol:
Ezt a szocpolos mizériátokat nem is értem
:shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csajok!! Akkor holnap!!! :lol: :lol: Bár mi 4-re tornázni megyünk, de sietünk!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Kata, Reni, Évi, Emőke!

Köszönöm Nektek az infókat, a málna levél teát én is iszom már kb 2 hete, ezenkívűl hétvégén elkezdtem szedni a homeo bogyókat is, talán tényleg használnak majd, és több helyen is olvastam a neten, hogy ezeket is lehet szedni már a 36-37. héttől, nem csak a vajúdás alatt.
Nekem is sokáig napi 3x2 Magne B6-ot kellett szednem, de 3 hete azt mondta a dokim, hogy csökkentsem le napi 2x1-re, és mivel most csütörtökön a védőnő meg azt mondta, hogy lehet hogy abba is lehetne már hagyni, így 3 napja már egyáltalán nem szedem.
Jó lenne, ha a hét vége felé már megérkezne Levente :-) állítólag, ha sokat sétálgatok, lépcsőzök, fürdök, akkor beindulhat a szülés :-)

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Szia Gyöngyi,

köszönöm azért Neked is, én is "kutakodtam" még a neten, és találtam még némi infót ezekről a szerekről, bár tényleg mindenhol más van leírva... én mindenesetre úgy döntöttem, hogy el kezdem szedni őket, és ha úgy alakulna, hogy valamelyik beindítja a szülést, akkor meg csak külön örülnék már neki :-)

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Amikor pocakosak voltatok, vagy még vagytok, így a vége felé Ti is állandóan vakaróztatok??!! Én nem tudom hogy mi lett velem, de 3-4 napja állandóan viszketek mindenhol, karjaim, lábaim, pocakom, nem győzök vakarózni, pedig ugyanúgy kenem magam mint eddig... Szerintetek ez összefüggésben van azzal, hogy vizesedni is elkezdtem, bár az már 2-3 hete tart....

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi! Én nem viszkettem :lol: A pocakot is a férjem kenegette, én mindig elfelejtem az ilyet, vagy éppen rohanok :-) (Végül nem repedt sehol, és már vissza is húzódott régen... Pedig 20 kilót simán összekaptam.)

MagneB6 görcsoldó hatású, és úgy tudom, és ezért amikor eljön a 37. hét már nem szokták szedetni, mert jöhet a baba, és kell az izomösszehúzódás. Én így tudom. (De nem szedtem.)

A fürdéssel csak akkor kell vigyázni, ha nyitott már a méhszáj. Csak sima víz habfürdő nélkül :-) Én inkább a meleg zuhanyt választottam.

Séta, lépcső házastársi közeledés.... nekem semmi nem használt, pedig nagyon szerettem volna. (Úgy tudom Adri is kisétált Vecsésről :-) ) Végül a 40. hét betöltésekor az orvosi vizsgálat egy picit... utána 4-5 napra el is indult a dolog :-) Levi ráér! Tudja mikor kell jönni. Te csak pihenj sokat. Most az kell :-)
almi
 
 


Adri, nagyon jó lehetett, Dóra baba nagyon édes a képeken! :)

Reni, ezt a szocpolos hülyeséget mi is végigcsináltuk (mi tényleg nem jelentettük be időben a gyerekeket), de minket nem büntettek meg... Írd meg priviben, hogy mi történt, és én is előkaparom a papírjainkat, jó?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


JA, és Reni köszönjük a könyvet! Nagyon aranyos :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Mi sajnos nem tudunk menni a farsangra. Dolgozom, Zoli van a gyerekekkel és szerintem nem érnének oda úszás után.

Nagyon sajnálom , hogy nem látlak benneteket!

Jó mulatást!

Drága Zéti!

Boldogságos névnapot!


Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Viki,
Hol is van ez a játszótér, amiről írtál? Jól hangzik. Bár nagyon úgy tűnik a tavasz még várat magára.
Szerintem gyertek nyugodtan ma a farsangra. Én úgy gondolom, hogy nagy marhaság a 48 napos fertőző betegség :shock:

Reni,
Édesek a képek Attiládról :D A fürcsi előtti vigyorgós kép a kedvencem :lol:
Majámnak is ilyen hamar és villámgyorsan jöttek ki a fogai. Volt amelyiket nem is vettem észre mikor bújt elő :roll:

Évi,
Köszi :D Bár én nem mindig érzem így magam :?

Emőke,
Elraktároztam én is az infókat, amiket írtál a homeós bogyókról :) Bár én Majánál nem szedtem semmit, mert gondoltam a természet végzi a dolgát. Meg is lett az eredménye: 12 órás vajúdás után, császár :cry: De hátha most másként lesz....

Adri,
Irigy-irigy :D Minden negatívum ellenére azért szuper lehetett ez az 1 hét :D Jók a képek, főleg az tetszik, ahol Dóri könyvet olvas :lol:

Anett,
Sajnálom, hogy nem jöttök du. Rég láttuk már a lányokat (na jó Téged is :D ). A gyönyörű ruhájukat is megcsodáltam volna.

Csajok,
Akkor du. 4-től a játszóházban! :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Tegnap voltunk Anitáékkal szánkózni :D
Kép Készülnek a hóangyalkák Kép Látjátok, így is lehet Kép Próbáljuk ki mi is! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Ez szuper! Kép Asszem nem így gondoltam Kép Ááááááá Kép Az erő velem van Kép Így könnyebb

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kata, a google nem m?ködik, az msn-t felraktam itt bent, de valami miatt nem tudlak elérni azon sem. rám keresel ha ráérsz?

Ha Eszter is úgy gondolja, akkor délután megyünk! :)

Anikó, szuper képek! a legjobb mikor 3asban csúsznak!
A játszótér az epresben van (ha jól tudom:). amúgy a Fô úton a Coop-pal szemben!

Remélem délután találkozunk sok farsangos gyerkôccel...

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Lili!



Kép

Anita
putyu
 
 


Lili nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Remélem délután jól megtudjuk huzigatni a füled :lol:

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sajnos mi nem tudunk menni, Dóri csak16:05-kor aludt el, és ráadásul ma egész nap folyik az orra, nem győzőm porszívózni. Így nem is merném elvinni.
Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk!

Lili!
Boldog szülinapot!


Reni!
De jó, hogy te tovább küldted, a többi drága rokon nem csinál semmit, ráadásul hallgatnak is róla, pedig mindenkivel beszéltem telefonon is.
Nagyon aranyos Atti! Mekkora már ő is, és milyen ügyes! Ha pénteken jöttök, minket ki nem hagyj! Várunk!
Nem sikerült esetleg ügyvéddel beszélnetek, vagy vannak ingyenes jogi tanácsadások is?

Anikó!
Szuperek az angyalkák! Merre szánkoztatok?
Mindent egybevéve nagyon jó volt kimozdulni itthonról. És végre Zolinak is volt ideje egy kicsit kényesztetni Dórit!
Szerencsére Dóri imádja a könyveket, és nagyon ügyesen lapozgatja őket. Remélem, ez később is így lesz.

Anita!
Én is így élveztem Sopronban a szánkózást!

Anett!
Gyönyörűek a csajok! Imádom ezeket a fényképeket!

Kata!
Hány könyvet kaptál eddig?
Mostanában Dóri se nagyon akar enni, de gondolom ez a fogacskák, és a nátha miatt van. Tegnap voltunk védőnőnél, és alig hízott 6 hét alatt 30 dkg-t, de nőtt 2 cm-t. Így most 7480g, és 72cm.

Viki!
Szegény Eszti mostanában mindent elkap! Jobbulást neki!

Szandra!
Hogy állsz a vizsgákkal?

Emőke!
Látom Ábel is imád olvasni. Dehogy rögtön ilyen komoly művek "nyálaz át", nem semmi!

Judit!
Nagyon szuper Zorka csajos szánkója. Azt hiszem nekünk is be kell szerezni egyet jövöre, de lehet, hogy még most a szezon végén. Hát lesz valahol egy jó kis akció!

Katus!
Mi van veletek?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Lilinek boldog születésnapot kívánunk!

Lányok, remélem, jól sikerült a buli, várjuk majd a képeket!

Adri, mi eddig 5 könyvet kaptunk - szerintem a Te vonaladról illetve Éviéről :)

Marci tegnap éjjel nem aludt szinte semmit, egész éjjel köhögött, aztán egész nap hőemelkedése volt. A kedve jó, étvágya is van, de a köhögéstől néha kijön belőle minden, amit megevett :(. Nem tudom, hogy mi ez a nyavalya. A dokinéni szerint nincsen dráma, ACC-t adok neki, de holnap szerintem azért beviszem megmutatni a kórházba :roll: .

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anikó,

Köszi a szervezést, nagyon jó volt!!!

Lányok,

Nem találta meg valaki Zorkának a rózsaszín-pillangós csattját? Az egyiket elveszítettük:(
Vendég
 


Sziasztok!

Lilkának boldog szülinapot még egyszer ;) Finom volt a tortád, köszönjük :D

Anikó,
köszönjük a szervezést :D

Judit,
mi nem találtuk meg :(

Szuperek a képek, Anikó, látszik, hogy jól éreztétek magatokat ;)

Adri a fenti mondat Rátok is vonatkozik :D
Jól vagyunk, semmi különös :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a köszöntést és a bulit is, Lilka nagyon jól érezte magát.

Judit!
Ne haragudj, h "megrángatta" Zorkát, tényleg csak be akarta hívni, mondta is utána, h "Zóka fél tőlem".

Jó éjt!

zsanett
 
 


Lilka!

Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Adri,
Sajnálom, hogy nem voltatok tegnap :( Dórinak jobbulást kívánok!
A Halmy térnél voltunk szánkózni, a Damjanich és a "nemtom" utca sarkán van egy kocsma és mögötte van egy domb. Szuper jó hely!

Kata,
Marcinak is jobbulást kívánok! Jó lett volna találkozni Veletek. Látszik már a pocakod? Nyomjad magadba a c-vitamint, nehogy elkapd.

Judit,
Mielőtt mentetek akkor tette vissza Anita a csattot Zorka hajába. Öltöztetés közben eshetett ki :? Nem találtuk meg sajnos :( De ha gondolod csörögj oda, hátha....

Szokásomhoz híven rengeteg képet csináltam :oops: :wink: :D "Párat" felrakok ide, a többit meg a közös albumba.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


De jó lehetett tegnap!
Sajna jobb hogy nem mentünk, mert Dóri egész délután nyűglődött, estére meg teljesen kiborult. Még fürdetés közben is sírt, pedig eddig ott mindig megnyugodott. Ráadásul tegnap óta minden pelenkázás is egy gyötrelem lett, nem engedi, hogy felemeljem a lábait, üvölt, megfeszíti magát, hasra fordul, és csak erővel tudom kitörölni a popsiját, és bepelusozni! Ha ruha van rajta, akkor nyugodtan emelgethetem a lábát, csak röhög rajta. Lehet, hogy fél, hogy kúpot adok neki? Mostanában szinte minden nap kapott viburcolt, igaz általában csak egyszer. Már jó lenne, ha kibújna az összes fogacskája és lenne egy kis nyugi!

Anikó szuperek a képek!
Gyönyörűek voltak a jelmezek, és benne a gyerkőcök!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Megtaláltam a csattot, a kocsiban volt!!!
Voltunk cinin, ott maradtunk tornán is. Zorka pörgött ezerrel. Kicsit kifáradt...
Kép
Vendég
 


Anikó szuperek a képek, köszönjük!!!!! :D Szépséges egy banda ez, na :D

Judit,
:D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sajnálom, hogy erről lemaradtunk, biztosan buli lehetett :)
Nekem a jelmezesek közül Pumukli a kedvencem :)

Anikó, nagyon nagy már a pocakom, legalább akkora, mintha 5-6 hónapos terhes lennék :shock: . Szóval ezt már sehol nem lehet letagadni :). Veletek is minden rendben van? Mikorra vagy pontosan kiírva?

Adri, ilyen időszak nálunk is volt, amikor egy pelenkázás alatt többször is majdnem leugrott Marci a pelenkázóról :twisted:

Marcival beszaladtam ma a kórházba - a tüdeje és a torka tiszta, úgyhogy vagy a levegő túl száraz a szobájában, vagy allergiás valamire. Veszünk egy barométert és kálciumot, és majd kiderül, hogy mi volt a ludas...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata!
De jó hogy nincs komolyabb baja Marcinak! Jobbulást nektek is!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Kata!

Ki kellene próbálnotok a Sóbarlangos sóoldatot (Somadrin). Nálunk csodát tett!!


Judit!!

Így kidölni - ennyi idősen!!!!! :lol: :lol: :lol: Ilyet az enyémek soha nem "birtak" csinálni :lol: :roll:

Anikó!!

Megint nagyon tutik a képek!!! :lol: :lol: :lol:
Mi is raktunk fel az albumba!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi, ezt patikában lehet kapni? Kipróbálnám!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata! Írtam! Remélem sikerült elküldenem :-)
almi
 
 


Nagyon jó kis farsangi bulitok volt! A következő valamire már mi is szívesen mennénk! Atti most jutott el arra a szintre, hogy a külvilág is egyre jobban érdekli. Vigyorog mindenkire, akivel találkozik.

Adri! Évi! Állítólag pénteken már tényleg tavasz lesz! Megyünk látogatni titeket! Remélem nem kiabáljuk fel a házat. Esetleg ha megírnátok, hogy kb. mikor jó nektek. Nehogy rosszkor csörtessünk át :-)

Kata! Marcinak jobbulást! Jó lenne, ha csak a levegő páratartalma lenne a gond. Nincsenek rosszulétek a Pocaklakó miatt? Láttátok már, hogy kisfiú vagy kislány lakik odabent? (Nekem ilyen korán mondták meg, hogy fiú :-) És tényleg az lett :-) )

Mi ma Szolnokon kirándultunk a Nagyinál meg a Dédinél. Először volt, hogy nem zokogás közepette töltöttük a látogatásunkat :-)
almi
 
 


Ma van a drága kis barátosnénk neve napja???? :lol: :lol:

Drága Edóka!! Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Háát idén mi kimaradtunk a farsangból :-(
Szuperek a kis jelmezesek :-)

Néhány elmaradásunk van :-) Lilkának boldog születésnapot, Edókának boldog névnapot kívánunk :-)

Adrienn, teljesen ledöbbentem, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi foga kijött a Dóri babának. Ábelnek a felső kettő bújik most, bár néha úgy látom, mintha az egész felső fogsora most jönne - és úgy is viselkedik szegénykém :-(
Orsiékkal mi újság?

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 



Edó!

Nagyon boldog Névnapot kívánunk!

Kép
Vendég
 


Edóka!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?