Zéti! Nagyon sok Boldog Névnapot Kívánunk!
Orsi! Én nem emlékszem pontosan a nevekre, de nekem bármit próbáltam semmi nem használt. A málnalevél... borzalmas íze miatt inkább a "fájdalmas elhúzódó vajúdás" mellett voksoltam, mégsem így lett. Hogy ott a szülőszobán lett-e volna türelmem bogyókat bekapkodni... hát nem hiszem. Az én dokim azt mondta: fájjon, mert ennek fájnia kell. Érzéstelenítést sem adott volna. Nem híve. Szerintem ebben a homeos dologban hinni kell.
Tervezd el hogyan történjenek a dolgok, és úgy lesz minden. Viszonylag elhanyagolható idő, gyorsan telnek majd az órák, és csak magadra fogsz figyelni... és egyre-egyre közelebb lesz Babácska hozzátok
Szuper és nagyon izgalmas. Hülyén hangzik, de élvezd ki minden percét! Ilyen mégegyszer úgysem lesz
Néhány hétig Laktoherb vagy mi a csuda teát ittam. Férjem hozta nekem minden nap a kórházba, 1 liter/nap. Az hasznos volt szerintem, amíg a tej beindul (2-3 filter naponta).
....Viszont a babánál alkalmazni fogom ezt a golyót, amit Kata írtál, mert őt nem szívesen tömném tele "vegyszerekkel". Nekem meg úgyis mindegy
Köszönöm a géles tippet is! Beszerzek. Bár eddig akkora gondot még nem okozott, hogy használni kellett volna. (Félek nem korai-e egy picit ez a fogas dolog. Bár visszafordítani úgysem tudom.)
Ma kimondottan vidám volt! Vendégségben is voltunk! Semmi sírás
Este vidám fürdőzés és pucérkodás
Amúgy a pelenkázón mindig vigyorog:
(Nevetés is volt már 1szer tegnap. Nem csikire, hanem a kutyikra... de ezt lehet írtam már.) És kinőttük az összes 56-os ruhát!!!
Jó pihenést mindenkinek! Szerintem ma mi si fogunk!!!