Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anhel!
Latom, nalatok is gond van az ejszakakkal :( Mi is benne vagyunk nyakig, de mintha mar latnam az utat kifele :idea: Mar kb 3 hete kezdodott, es egyre rosszabb lett, szinte orankent kelt, illetve neha meg gyakrabban is. Eleinte azt hittem fejlodesi ugras, aztan allandosult, fogakra is gyanakodtam. Majd, h nincs eleg tej, majd serv stb. Vegul mar ott tartottam, h kibirhatatlan volt, egyedul kettovel egesz nap komasan :roll: Tegnap ejszaka elkezdtem, h ejjel az elso ebredeskor megetettem (mondjuk alometetes), majd ezutan egeszen reggelig nem. Cumi, simogatas, susogas, felveves stb. nem volt konnyu, de legalabb ereztem, h csinalok valamit, nem egyre inkabb elsulyedek :roll: Akkor sem aludtam, most sem teszem, hatha holnap mar sikerul. :? Kulonben meglepodtem, h nem volt tul nagy siras, zavargas, mindig konnyen visszaaludt, csak kelt is fel konnyen. Igy lelkileg nem viselt meg annyira. A mai ejszaka mar konnyebb volt. 12kor evett, majd reggel 7kor, kozben parszor felebredt, de konnyen bealudt. nagyon remelem, h ma mar alszunk is. Ezt csak ugy leirtam, majd meg jelentem a fejlemenyeket :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Na még jó, hogy leírtam, hogy eddig hogy mentek az éjszakák! Máté valahogy elolvasta és elromlott!

10-kor felébredt - enni
éjfélkor felébredt - pisi mellé ment, átöltözés
fél 2-kor felébredt - üvöltés, cici sem jó, semmi nem jó, de mégis jó, ha anya sétál a szobában velem, jó oké, mégis jó lesz a cici
5-kor felébredt - éhes vagyok
7-kor felébredt - indulhat a nap anya :lol: :wink:

Nem tudom már megint milyen front jön! :roll:

Borkaby! Ti hogy töltöttétek az éjszakát?

Együttérzésem minden zombi társammal együtt! :wink:

Fejős brigád?

Mi voltunk sétálni, mert csoda szépen süt a nap és már van némi ereje is! :lol: És még mindig nyomja az alvást a folyosón a babakocsiban! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


koszmó - nekünk is van még mindig! :twisted:

rota - 4 héttel az első után

Kép
bettike
Eger
 
 

 
 

csuklás - még néha-néha, nagyon ritkán

Kép
bettike
Eger
 
 


harapas:
Nagyfiam 10 es fel honaposan elutasitotta a cicit. Egyik naprol a masikra, semmi elozmeny nelkul. legalabbis nekem ugy tunt akkor. Meg rengeteget szopizott, napi 5szor is, ejszaka is, megis tobbet nem kellett. Sokat kinlodtam, h valahogy visszaedesgessem, de nem ment, aztan feladtam. (ma is ilyen makacs, ma mar nem is probalkoznek :lol: ) Utolag olvastam, es rajottem az esetleges okra. Akkoriban 2x 3x elofordult, h raharapott a cicire, en pedig onkentelenul nagyot ugrottam es feljajdultam. Egyszeruen nem tudtam visszafogni magam. hatha, ezt ismerve, oda tudtok figyelni a reakciora, bar szamomra eleg ketseges. En is felek most ezert is, varhatna meg az a fogacska :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Borkaby!

Koszi, a fenti foleg neked ment :wink:

Cumi:
valtozo, van mikor letfontossagu (pl most az ejjeli ebredeseknel), de van mikor napokra elfelejtjuk :roll:

Masszirozo:
egyszer turte, azota furan nez ram, h mit akarok, illetve zavarja :roll:

Koszmo:
nekunk is van, de nem latszik a hajatol. Furdetokremmel kenem be, majd lekapargatom...

Csuklas:
mostanaban nincs

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Peva!
Irigykedem a hóra, de nagyon!!! :wink: :D :D Mindig reménykedem, h esik, de semmi...

forgás: Konsti forog, de lustaaaaaaaaaa vagyis tud mindkét irányba, de lusta. Ő inkább hasizomra gyúr! :lol: :lol: Hátonfekvésben a lábait felemeli, majd a térdéhez közelíti a fejét... :o :o :o :D

Timi!
Köszi!!
cumi: egyszer sikerült a szájában tartanom egy fotó erejéig...marad a keze és a hüvejkújja....
(Ábel is utálta a cumit, aztán 6 hónaposan kibújt az első két foga, azóta kell neki és még mindig nem tudom leszoktatni róla)

L.Kata!
Valóban jó a HT. a kakibajokra. Ábival szenvedtünk anno és a HT: megoldotta: Konstim más :-)

fogkefe: figyelmetlen voltam, bocsi. Szóval Ábival ilyet használtunk. A lilát előszőr és szerette, de szigorúan felügyelet mellett!!!! Konstival is kipróbáltuk, de még nem érti mire jó.

Nálunk csak bukás van, ha lenyomja a kezeit a torkán, de elég félelmetes...

Nektek rágcsálják a rágókákat a gyerekek????? Enyém csak a textileket....


HAVAT GYORSPOSTÁVAL KÉREK SZÉPEN!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Borkaby!
Nálunk nem eszkimópuszi van, henem arcrágás, nyálcsorgatás... :cry: :)

Éva!
Köszönöm szépen!
Tényleg próbálj pihenni minnél többet!!!!!!!
("hagyd aa dagadt ruhát másra...." :) )

Szöszke!
Én is megnéztem a videót, tényleg nagyok aranyos Gergő. Ezzel kapcsolatosan akartam kérdezni, h nem árt a víz a fülének??????

Én még sosem fürdettem egyik fiamat sem. (ez most nem dicsekvés, inkább szomorúság!) Ábinál megmutattam, amit a szülészeten mutatott a védőnő, azzal a fogással fürdet Bence. Sosem engedte el a kádban azt hiszem.....

én nem adattam be a rotát.

Bettike!
Máténak annyira szép szemei vannak!!!

kaki: :lol: :lol:

Clau!
Hajhullás: nálam is van, márc-ban megyek vérvételre, akkor majd megemlítem a házidokimnak.

koszmó: van, mosom, kenegetem, körömkefével kapargatom....

csuklás van, de különösebben nem zavarja. Próbáltad esetleg szoptatni???

Bettyna!
Olyan jó olvasni a soraid! Árad belőle az öröm!!!! :lol: :lol:
Gratula!!!!!!

Konstim ma egész nap üvölt..........

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, gond van, Lottika náthás lett, szerintem tőlem kapta el. Ma már vagy 10X szívtuk az orrát, nagyon szörcsög, tüsszög is és néha köhögcsél, egyelőre úgy néz ki, hogy csak kicsi hőemelkedése van. Amúgy elég hisztis is, sokat sír, de eszik rendesen, van kaki-pisi is.
Szerintetek van teendő most vagy egyelőre "csak" orrszívó porszívó sós tengeri spray-vel lazítva a trutyit és pátyolgatás vagy valamit már kell csinálni? Dokit pl. mikor hívjam?

Köszi-köszi!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi én nagyon parás vagyok betegségek terén,de szerintem amíg nincs láza,addig nem kell orvoshoz menni (bár,ha éjjel nappal hívható,akkor egy megnyigtató telefont lehet,hogy megér). mikor Tomi náthás volt én adtam neki oscillococcinumot és cebion cseppeket,ami C vitamin. (Én dokinál voltam anno,ő javasolta a Cebiont, napi 2-3 cseppet). Szerintem a vitamint mindenképp érdemes adni neki,de ha nincs otthon most éjjel,akkor is az a legfontosabb,hogy ne legyen láza vagy ha van azt kell csillapítani. Anyatejes baba Lottika is,és eddig mindig mindenki azt mondta nekünk,hogy gyorsan átmegy rajtuk a baci,remélem így is lesz!
Gyors jobbulást Lottikának!!!

Kép

Kép
borkaby
 
 


Bettyna: szomszédok :twisted: :twisted: :twisted:
GRATULA a fogacskához :D

Anhel: dettó ilyen Balázs, ahogy írtad a késő délutáni helyzetet. Főleg az utóbbi napokban volt nekünk is gáz a helyzet kb 7-8 körül. Fél 5-5 körül ébredés után mindig abban bízom, hogy kibírja este legalább 8-ig, hogy akkor etetem majd aludhat. De nem bírja. Most jobban odafigyelek ezekben az órákban, hogy ha picit nyügi lesz, leteszem aludni. Most is épp alszik negyed 7 óta. Elötte 4 körül ébredt, tehát megint csak kicsivel többet mint 2 órát bírt ébren maradni, így van ez napközben is.

Többen írtátok, hogy nálatok csak a babakocsiban alszik a baba. Hát nálunk meg már az a helyzet, hogy ilyenkor alig alszik negyed -fél órát. Ma is 20 perc után felébredt. Pedig kb 3-3,5 hónapos koráig már amikor betettem a babakocsiba elaludt és akkor ébredt amikor hazaértem, ez volt hogy másfél óra is volt. Itthon az ágyában viszont képes aludni 2 órákat is az etetések között :D

Zsuzsu: Balázs rágicsálja a rágókát, meg a csörgőt, meg amivel épp játszik :D

csuklás: nővérem is azt mondta, hogy ilyenkor szoptassam meg, csak az a helyzet, hogy a csuklás pont szopi után jelentkezett. Tehát ha akarnám sem tudnám cicire tenni ilyenkor.A védőnőm azt mondta, hogy valszeg túl mohón, túl gyorsan eszik Balázs. Most olvastam, hogy a teli gyomor megnyomja a rekeszizmokat, vagy valami ilyesmi.... :?

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Bettike!
Nehéz éjszakátok lehetett,remélem ma már alvás lesz! Mondd meg neki,hogy úgy nő nagyra,hátha nem érti miért kell ilyen hosszúkat aludnia :lol:

Alvás: úgy látszik új szokásunk,hogy este f8-ra elalszunk. Tegnap is így volt,és fél 1-kor kelt először,utána pedig reggel 5.30-kor :shock:
kb. így néz ki a napunk:

5.30-5.50 ébredés
evés - játék,megállás nélküli lábrugózás,amit hason és háton is tökélyre fejlesztett már Tomibébi

a rágókákat mind megeszi,aztán eldobja jó messzire,hogy anyájának legyen dolga,nehogy unatkozzon :P :D
nálunk eddig csak a műanyagokat szerette,mostanában kezdte el a textileket is rágni. Elég ha mosógépben kimosom, ugye?

9 körül újra alvás,előtte egy kicsi evés,de aludni egyedül alszik már el,mert én is figyelem a jeleket,ami nálunk szemdörzsölés :)

10.30-kor ébredés
játék

12.30 evés majd séta és a babakocsiban alvás - motanában ő is felkel és nézelődik,emiatt nem is mindig sétálunk már olyan sokat,mert megunja a babakocsiban levést,cipelni pedig nagyon nehéz :roll:.
de ma együtt aludt a család 13-16.30-ig :)

18 újra evés,18.45 körül fürdés és utána alvás


koszmó:
ebben sem ért senkivel egyet a mi doktornénik úgy látom: nekünk kifejezetten azt mondta,hogy ne olajozzuk Tomi fejét,mert hozzászokik a bőre és annál több koszmója lesz :roll:
Babe samponnal vagy gyógyszertári fürdetővel mossuk meg és attól elmúlik.
Nekünk elmúlt,de egy bőrdoki ismerősünk Tomi bőrszárazsága kapcsán mondta,hogy a Der-Med fürdető szuper koszmóra is. Megvettük ezt a fürdetőt és tényleg nagyon jó,kezet mosni is felüdítő élmény vele,bevonja a bőrt egy védőréteggel,nagyon kellemes.

Bangham!
Köszi!
Igyekszem nem jjjgatni,eddig sikerült.
Ha kijön minden foguk akkor gondolom nagyobbakat tudnak harapni :roll: :)

Drukkolok az alvás tanításhoz!

Zsuzsu!
Az arcnyálazás is jó lehet :lol:

Kép

Kép
borkaby
 
 


Bettyna!
Gratulálok a fogacskához!!! :lol: :lol: :lol:

Mtücsök!
Én is úgy tudom,hogy a madela mini electric-nek nagyon jó híre van

Eva!
Nagyon jól néz ki a hordozó,bár ennél többet sajnos nem is tudok róla. Majd csak jön most már Nyugtonmalac is :wink:


Mi ma is megpróbáltuk a cumisüvegezést,ahogy Szöszke tanácsolta,de sajnos túl gyors neki és fulladozik :roll: . Gyakorolnunk kell még. A cicimből biztos jóval lassabban jön a tejcsi.

Kép

Kép
borkaby
 
 


Clau!
nagyon ügyi Balázska az egész éjszakás alvásával. :)

Kép

Kép
borkaby
 
 


Hali...

...van mit visszaolvasnom :shock: :)

Marek: add meg az msn-azonosítódat :) és beveszünk a csapatba :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: hogy szuperált a MT???? Van képed rólatok MT-ben?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi: neked és apának is nagyon köszönöm Lilim nevében is :)
Igazán jó érzés! :)

babakocsi: nekem is a fekete a kedvencem belőle... meg a fehér, de ép eszü ember nem vesz fehér babakocsit :)

peg perego etetőszék: ha megnézed a vaterán, látod, hogy jó árban mennek el ott is. ergó, veszel egy újat, és ha már minden gyerkőcöd kinőtte, akkor eladhatod te is jó áron.. Én ezt szokom csinálni... így ugyan annyiba van, csak újat használok... ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Lotti de édesen szundikál :) egyem meg... Édes kis cicalány...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szöszke: Gergő pancs technikája nagyon jó! Bori is ezt csinálja a kezével, lábával... de ha így teszem a kádba, akkor oldalra fordulva benéz a víz alá és csodizik, hogy mi van... meg issza a vizet :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Zsuzsu: én a bolta hátihordozóval megyek :) és ha nem apa cipelné haza a cuccot, de sokat kéne vásárólni, akkor húznék egy kerekes szatyit... mint a vénasszonyok :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Hozzátápi: aki már ad mást is mint tejcsi, az figyeljen oda hogy a napi 8 deci tejcsi meglegyen!!!! Mert nem tudnak más táplálékból a picik annyi tápértéket összegyűjteni, mint abból!
Én nem váltanék ki két etetést, ha nem fogy el ez a mennyiségü tejcsi mellette.... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Éjszakát átalvó Borinak nagy pusszancs!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Peva: nagyon szép helyen laktok! Jó lesz megnézni élőben is :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Éva: remélem hamar meglesz az a törés a csövön :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkaby: gratulálok Tominak az első sikeres pohárból iváshoz!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkaby: ha aggódok a tejcsi miatt még kevesbb lesz... Azóta volt egy kis balesetünk... a fejőgép oriási vérhólyagot szívott a bimbómra az egyik oldalon, és a 150ml tejcsi tiszta rózsaszín volt, és két nagy darab piros izé is úszkált benne... Lehet, hogy alvadt vér, de gyönyörű élénkpiros színe volt. Az egyik forintos nagyságrendő darab volt :( A másik meg hosszú csík szerű...
Szóval e miatt péntek délután az 1. sz női klinikán vendégeskedtem... Megvizsgáltak, (Közben Bori a hátamon volt) kaptam javaslatokat a továbbiakra, és most úgy néz ki, hogy megint működik a büfé... Persze nem elég így sem... de most is leszívtam 220ml-t a kettőből... Az nem olyan rossz. Csak Borim sokkal többet eszik, mint amennyi van... De annak örülök, hogy a zöme így is anyatej.

Napi 8dl:
még nem adhatunk a gyerekeknek tehéntejes dolgokat.... De majd ha adhatunk, akkor biztosan beleszámít majd :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkaby: hát ez az, hogy kb 1 hete már nehezen megy Balázsnak az egész éjszakás alvás :? Este 7-8 körül van az a gázos időszak, mint amiról már Anhel is írt, hogy ebben az időszakban ha nem alszik egy kicsit, akkor sírás, üvöltés van. Így amikor megetetem, fáradtságában alig eszik, inkább bealszik, így persze ébred éjszaka is. Érdekes, hogy múlt este is ezt csinálta, fél 9-re már aludt és éppen ezért nem fejtem, mert azt gondoltam, hogy biztos, hogy ébred, na erre mégis kibírta hajnali fél 5-ig.

Az előző hsz.at fél 8-kor küldtem el, de akkor is csak gyors az elküld gombra nyomtam ,nehogy elszálljon, mert hogy elötte 19:00-kor ébredt Balázs (negyed 19:00kor aludt el) üvöltve :shock: . Sehogy sem lehetett megnyugtatni, csak úgy hogy cicire raktam, de addig is 15 percen keresztűl üvöltött :cry: . Kb 5 percig evett, de közben is volt hogy cicivel a szájában üvöltött, én annyira megijedtem, hogy valami baja van, de utána hál istennek megnyugodott teljesen. Megfürdettük, 3/4 9 felé megetettem megint és 21:00-kor bealudt. Kiváncsi vagyok milyen éjszakám lesz most :?

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


HT nálunk: inkább csak kóstoltatás szintjén...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Anhel, álometetést kizárólag éjfél előtt hajtok végre. :) Az vált be, hogy legkésőbb 23:30-kor. Tehát ma pl. az volt, hogy szopi 19 órakor, aztán 20:40-kor, és kb 23:00-és 23:15 körül fogom az álometetést neki adni. Szerencsére most a 20:40-es szopi után, ami 21:15-ig tartott, le tudtam tenni. Hallom, hogy még nem aludt el, mert mozgolódik, néha nyög egyet-egyet, de ez már az önaltatási ceremónia része. Ha szerencsém van, az álometetéssel kihúzza 5 óráig. Bár ma hajnalban sajnos már 3:40-kor kért kaját. Hagytuk egy kicsit szövegelni a kiságyban, de aztán hallottuk, hogy komolyan gondolja, nem csak álmodott valamit. :) Ja, és cumiból kapja, így tudom, hogy mennyit iszik. Kb. 110-120 ml-t, de csütörtökön sikerült 140 ml-t fejnem, és azt is megitta. :shock: Azzal az adaggal 23:15-től 5:40-ig bírta.

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

A hétvégét anyósoméknál töltöttük,nem voltam netközelben,de most gyorsan átfutottam az oldalakat!

De pofátlanul ismét a problémáinkkal kezdeném...:(
Ma reggel öltöztetésnél észrevettem Julcsi bőrén ilyen fura foltokat!Nem túl nagyok,de több helyen is van a kis testén!Pirosak és a közepük olyan mint vmi varas horzsolás!így hirtelen olyannak tűnik mintha gomba lenne!De azt honnan kaphatná el?Annyira figyelünk rá!De igazából fogalmam sincs,h mi lehet!Most tiszta ideg vagyok ettől!Nem tűnik úgy,mintha zavarná,fájna vagy viszketne neki!:(
Volt már ehhez hasonló vkinél?


Ildi,én egyenlőre nem vinném dokihoz,de a védőnőt(ha jóban vagytok) felhívnám,h ő mit mond!Nekünk decemberben volt ilyenünk és 2hétig tartott!Minden nap 5-6x kellett szívni az orrát!Aztán egyik napról a másikra megszűnt!

Cumi:nálunk hüvelykujjszopi van!De az nagyon! :lol:

Rágóka:én csak puha dolgokat adok neki,de mindent meg akar enni,amit meg tud fogni!:D én minden héten kimosom az összes ilyen játékát!

Éjszakák: Ált. 6-7körül fürcsi,8-9körül alvás aztán az éjjel 2-3 alkalommal ébredés-evés-visszaalvás!É mostanában 6-7körül felébred,fent van kb 1órát és még visszaalszik úgy 9-10ig!
De volt már olyan,h csak 1x ébredt és olyan is,h szinte egész éjjel a cicin csüngött(ilyen az oltások után)!

Babakocsi:a fekete és a fehér cybex babakocsi is nagyon szép,de sztem sem praktikus szinek! :lol:
Nekem még ez az,ami nagyon tetszik,de ilyet sem vennék,mert nem hinném,h a 40fokos nyári hőségben kellemes ez a fekete! :roll: :

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =4&whid=58
Vendég
 


Zsuzsu, nem vettem észre, hogy ártana a fülének a víz, elvégre 9 hónapig magzatvíz is volt benne. :) De tréfát félretéve, tényleg nem láttam, hogy forgatná a fejecskéjét utána, vagy rossz lenne a közérzete...gondolom az lenne a jel, ha zavarná. Egyedül arra kell vigyázni, hogy amikor a vízben van a füle, felerősíti a hangokat, így pl. elsírta magát a fene nagy zajtól, amikor még meleg vizet engedtem hozzá. Ja, és akkor hiába csacsogok neki a kád széléről, nem nagyon hallja. :shock: :)

Kép
szöszke
 
 


Borostyán lánc: ma az utott eszembe, hogy a nyálkendő, meg a partedli is fel van kötve a nyakacskára, és attól sem fullad meg... Miért pont egy ilyen pont nyakra illő lánctól tenné...

Na meg Peváék viselik, igaz? És ott sincs semmi gond, csak két fogacska :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nymalac, épp a napokban gondolkodtam, hogy a mellszívó véresre tudja-e szívni a cicit. Hát megadtad a választ. :( És kell valamivel (anyatejjel) kenegetni?

Kép
szöszke
 
 


Bettike: kakás sztori nagyon jó! hatalmasat kacagtam rajta :)
Bocsi, gondolom neked nem volt vicces :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkaby: akkor én igazi anya vagyok :) hahaha a könyved alapján :) Biztos remek könyv! Feltettem a könyvajánlónkra :)

Lili, Bori, jegesmaci köszöni! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Clau: emlékszünk! Jó, hogy jöttél! :D

Hajhullás nekem is olyan :( Most várom a véreredményemet... 3 hét!!!!
Javaslom a bőrgyógyászhoz menést, és vizsgálat kérést!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Csajok a babúszásról jut eszembe: holnap, vagy holnap után nyitok magamnak egészség pénztáras számlát :D

Rengeteg előnye van, most értettem meg a hétvégén. De én magamnak fogom fizetni, nem a munkáltató...

De ezen belül is el lehet számolni pl. a babaúszást. A Kalovics félét pl. tutira :D

Ha valakit érdekel...

És a pelusokat is, meg az orvosságot, gondolom akkor a rota oltást is, ami marha drága...

De a saját befizetések után 30%-ot le lehet írni az adóból, max 100 eFt-ot, és az is erre a számlára kerül, és hasonló dolgokra lehet költeni... Pl. ha táppénzre kell menni a gyerek betegsége miatt (munkába állásnál a gyermek első közösségbe lépésével ez elég sűrű lesz) lehet kérni, hogy a számládon lévő keretből fizessenek neked a táppénz és a fizud különbségének megfelelő összeget kiegészítésként. :)

Nem is tudtam, hogy van ilyen! Tehát nyitok egy ilyen számlát!
És mostantól babafürdetővel pancsizik a család, mert azt le lehet írni :D :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jajj, Anhel Dórijának a fogacskái bújtak ki, nem Peváéké... Vagy Peva, nálatok is van fogacska???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szöszke: 2. rota az első után 4-6 héttel, 6 hós kor előtt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tücsök: medelát vegyél, de ne fejj a legmagasabb fokozaton!!! Fent írtam, h miért :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bettyna: Szabinak nagy gratula a fogacskához!!!!! Egyre több fogacska van! Kezdődik a dolog??? Jajj!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bangham: Lili 9 hónaposan egyik percrőla másikra hagyta abba a cicizést :( éppen fürödtünk :( Szomorú voltam, de tudtam, hogy itt lehet az idő, mert magát választotta el, nem én őt... :) Ez van. Egy éves koráig kapott anyatejet, mert annyi volt a fagyasztóban :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi: teendő a náthával: tengervizes orrszpré, orrszívás ahogy kínálkozik, C-vitamin (cebion csepp 6csepp/nap)
szopizás igény szerint, mehet az orrba anyatej is!

Ha láz van, csak akkor kell hívni! Akkor viszont jobb hívni! 38fok fölött!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Lottinak gyors gyógyulást kívánok! És anyujának is!!!! Természetesen!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Adri: fotózd le a foltokat kérlek, holnap, jó?

Lilinek is nőttek foltok: piros, horzsolás szerű, de ez nem gombára inkább ekcémára hasonlít... De minden nap több van rajta, ez inkább alergia gyanus. De mire lehet allergiás??? Nem tudom! Holnap leviszem a dokinénihez megmutatni... Aztán esetleg bőrdokihoz is...

szép ez a babakocsi is :) a fekete szerintem is csak téli babának való... Nekünk a gracco az fekete szürke volt... elég meleg volt nyáron, nem is zártam rá a kocsit Lilire... A stokke világos! Ez volt csak amikor vettem :( Pedig bordót szerettem volna. Most már kéket szeretnék jobban, de a zöld is tetszik :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szöszke: kellett ahólyag bibit kenegetni. Ez úgy néz ki, hogy hólyag nő rá, oriási, rosszúl vagy ha rá nézel. de felveszel egy cicitartót, és az visszaszorítja, ill. a mell nagyon gyorsan gyógyul. Tehát 2 órával rá már a doki vizsgált, és neki már csak a visszahúzódott bibi szerű látvány jutott! Sosem tudja meg, milyen lehetett előtte, hisz még ilyen visszahúzódottabbat sem látott sosem :shock: Fura... Csak nekem jut eszembe oda menni, ha ilyen történik velem :?:

Szóval a medelás krémmel kenegettem. Ezeket a mell regeneráló krémeket ajámlották rá, amiket a szülés után is használtunk... Jó, mert az van itthon. Nem fogyott el :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Basszus, mennyit írtam... jól le voltam maradva...

Na megyek szundítani :) holnap kemény napunk lesz. Hajnali 10-től délig van csak doki, és Lili bőrét meg szeretném mutatni.
Délután meg nagyon kedves vendégeim lesznek :D Nekem is és a csajoknak is :)

Nagyon izgulunk! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Olyan régen jártam erre,hogy lehet nem is emlékeztek ránk :oops: :oops: 1hónapig nem volt netünk mert szolgáltatot váltottunk ne tudjátok meg mit kellett balhéznom a T-Home val,hogy pénteken elmehesek a modemért :evil: :evil: Vissza olvasni nem tudom mert majdnem 20oldal ha jól számolok :oops: Remélem mindenki jól van.

Sokan éjszakáztok 4hónapos kor körül?Ez lehet valami hagyomány itt mert Zsebi is 4hósan volt,hogy óránként fent volt :roll: Most rájöttem ha elsőre felébred megetettem alszik reggel 6-6:30-ig önzöség de letojom,hogy így nehezen szokik le az éjszakai evésről jól esik 4-5órát egyhúzamba aludni. :oops:

hozzátáplálás:mivel mi 4hós korunk ota nem szopunk sok mindet eszik szerdán kapja a húsikat is.

koszmo:néha van még de már nem olyan brutál mint előtte.

hajhullás:1hónapja nincs szopi kezd helyre állni de még nem az igazi.

Ildi!Nekünk nagyon bevált a Nasivinnek van 0-1éves korig orr csepp kiszivod az orrát és alvás elött csöpentesz.Nekünk 2-3nap alatt rendbe kapja a takonykot.

babakocsi:Mi a napokban hozzuk el használtan találtam Peg-peregot amin van gyári testvérfelépő.Tudom nem valami erősek de Zsófi már szépen sétál velünk és csak néha fárad el arra tökéletes.Én is gondoltam rá újonan de majdnem 70ezer így meg 12 és ha 5-10év múlva lesz még gyerekünk majd veszünk neki másikat :D

forgás:nagyon megy oda vissza néha álmába amin meglepődik és felsír.

Hú nagyon sok minderől lemaradtam de igyekszem potolni!
Hoztam pár képet: Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hajhullás: nekem kb. 2 hete borzasztóan hullik, nem győzöm kiszedni Marci kezéből, mert persze olyan hosszú hogy mindig elkapja, ha felveszem vagy fölé hajolok. :) Már nagyon el kéne mennem fodrászhoz...
(A Baba-Mama talira rendelhetnénk egy fodrászt meg egy masszőrt és amíg a többiek vigyáznak a lurkókra, addig kényeztetve lennénk! (csak vicc) :D )

Egész éjszaka esett a hó és most is szakad!!!! :D Délután felteszem a téli gumikat a babakocsira és nyomatni fogjuk a hóban! :)

Láttátok a legújabb Concord babakocsit? A Carbon spec. szénszálakból készült, ezért csak 3,2 kiló az egész!!! Ha nyerek a lottón, tuti veszek egyet 8) (400e forint :? )

Etetőszéknek is utána néztem, annyian írtátok, hogy lassan aktuális lesz, de mi szerintem csak székhez erősíthetőt fogunk venni. Az egyszobás lakásunk így is tele van Marci cuccaival és egy nagy dög etetőszék gyakorlatilag be se fér hozzánk.

HT: sajnos lassan kénytelen leszek feladni az elveimet és elkezdeni 4 hónap után valami almalé vagy baracklé adását Marcinak, ugyanis egyáltalán nem kakil magától :( :( Csak kúppal van széklete és ez eléggé aggaszt, mert nem szeretném, ha az állandó kúphasználattól gondok lennének. Valaki jár hasonló cipőben?

Az éjszakák borzasztóak nekünk :( Marci sose aludta át az éjstzakákat, de csak 1x evett. Az utóbbi 2-3 hétben viszont éjszakánként 3x eszik :shock: Gondolom ennek köszönhetjük, hogy még nincs 4 hónapos, de már 8700g felett van a súlya.

Még visszaolvasgatok, mert biztos van amit kihagytam, aztán újra teleírom a fórumot :)

linhbaba
 
 


Bettyna: gratula a fogacskához Nektek!

Nymalac: Megrágtam a dolgot és úgy döntöttem, benne vagyok a borostyán láncban! SZóval ha még nem rendeltél, akkor várj meg vele!

Kata : nagyon édesek a gyerekeid! Zsombinak aztán hatalmas cumi van a szájában és férfiasan feszít a 4. képen!

Cumi: mi még használunk, főleg elalváshoz, máshoz nem nagyon, mert általában problémázik Marci, akkor azt a cumi mostanában nem oldja meg sajna. Inkább cipeltetni magát a kicsim.

Koszmo: nekünk nincs és eddig nagyjából meg is úsztuk (kopp-kopp)

Wiwen visszaigazoltam mindenkit! Jó sok ismerősöm lett :) Én is szívesen jelölgetek, ha megírjátok a neveteket (priviben is) és a klubban is benne lennék!

linhbaba
 
 


Linhbaba!Köszönöm a dicséretet.Nálunk csak ez a cumi jöhet szóba a többi repül vagy 20m.Én Zsámbókiné Ambrus Kata néven vagyok fent és kecskeméti vagyok.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?