Sziasztok!
Peva!
Irigykedem a hóra, de nagyon!!!
Mindig reménykedem, h esik, de semmi...
forgás: Konsti forog, de lustaaaaaaaaaa vagyis tud mindkét irányba, de lusta. Ő inkább
hasizomra gyúr! :lol:
Hátonfekvésben a lábait felemeli, majd a térdéhez közelíti a fejét...
Timi!
Köszi!!
cumi: egyszer sikerült a szájában tartanom egy fotó erejéig...marad a keze és a hüvejkújja....
(Ábel is utálta a cumit, aztán 6 hónaposan kibújt az első két foga, azóta kell neki és még mindig nem tudom leszoktatni róla)
L.Kata!
Valóban jó a HT. a kakibajokra. Ábival szenvedtünk anno és a HT: megoldotta: Konstim más
fogkefe: figyelmetlen voltam, bocsi. Szóval Ábival ilyet használtunk. A lilát előszőr és szerette, de szigorúan felügyelet mellett!!!! Konstival is kipróbáltuk, de még nem érti mire jó.
Nálunk csak bukás van, ha lenyomja a kezeit a torkán, de elég félelmetes...
Nektek rágcsálják a rágókákat a gyerekek????? Enyém csak a textileket....
HAVAT GYORSPOSTÁVAL KÉREK SZÉPEN!!!!!!!
Borkaby!
Nálunk nem eszkimópuszi van, henem arcrágás, nyálcsorgatás...
Éva!
Köszönöm szépen!
Tényleg próbálj pihenni minnél többet!!!!!!!
("hagyd aa dagadt ruhát másra...."
)
Szöszke!
Én is megnéztem a videót, tényleg nagyok aranyos Gergő. Ezzel kapcsolatosan akartam kérdezni, h nem árt a víz a fülének??????
Én még sosem fürdettem egyik fiamat sem. (ez most nem dicsekvés, inkább szomorúság!) Ábinál megmutattam, amit a szülészeten mutatott a védőnő, azzal a fogással fürdet Bence. Sosem engedte el a kádban azt hiszem.....
én nem adattam be a rotát.
Bettike!
Máténak annyira szép szemei vannak!!!
kaki:
Clau!
Hajhullás: nálam is van, márc-ban megyek vérvételre, akkor majd megemlítem a házidokimnak.
koszmó: van, mosom, kenegetem, körömkefével kapargatom....
csuklás van, de különösebben nem zavarja. Próbáltad esetleg szoptatni???
Bettyna!
Olyan jó olvasni a soraid! Árad belőle az öröm!!!!
Gratula!!!!!!
Konstim ma egész nap üvölt..........