Helloka Lányok!
Köszönjük a gyógypuszikat Mindenkinek, reméljük az antibiotikummal, és a gondoskodásunkkal vegyítve mihamarabb hatni fognak.
Anita!
Megnéztem a képeidet, szép játékokat rendeletetek a lánykátoknak. És amint látom Anna baba jól eljátszadozik velük.
Sóbarlang:
Most semmiképp nem vihetem hidegbe Dorkát. Bencével jártunk barlangba, Dorkával pedig azért nem mert heti 2x a bölcsiben levő sószobába beviszik őket. Délutánonként szülők, testvérek is mehetnek a gyerekkel, de mint általában rohanunk, így eddig összesen csak 1x voltam kb. 2 hete bent Dorkával. De azt hiszem gyakrabban fogjuk igénybe venni, főleg hogy tök ingyen van.
Évi!
Dorka eddig nem hagyta el magát, ezt az orvos is megjegyezte, hogy ahhoz képest hogy tüdőgyulladása van, jókedélyű kislány.
Ma viszont vagy a betegség, vagy az új antibiotikum nagyon lenyomta. Délután fél 2-től 5-ig aludt, és akkor is már én ébresztgettem, hogy éjszaka is aludjon. Most este fél 11 után aludt el újra. Este fájlalta a fülét (eddig ez még nem volt, ez új
), csepegtettünk bele, meg szerettük volna infrázni is neki, de nem igazán tűrte. Sót is melegítettünk rá,de nem engedte hogy melegen tartsuk neki. Adtam neki kis Nurofent (főleg a fülfájás miatt, mert a hője "csak" 37.7 volt) , és amint hatott egyből jobb kedve lett. Ha jól érzi magát egyből mondja, hogy ő már nem beteg , csak Bence az, ő már mehet bölcsibe.
Egyébként mint már többször irtam, ha makkegészséges akkor délutánonként képtelenség letenni aludni, most viszont egész héten aludt minden délután. Meg étvágya sincs, de megszoktam, ha antibiotikumot kap akkor sosincs, így örülök, hogy tejet legalább iszik a 2-3 falat ételen kívül.
Remélem hamarosan végleg elpuszítjuk ezeket a ronda bacikat, mert nagyon nem szeretjük őket.
Nagyon jók a Te képeid is, tündéri a fiacskátok. A nemrég született manóitok lassan úgy fognak kotorni a házban, lakásban, csak győzzetek utána rohanni. A bébikomppal ez már meg is kezdősött mint látom.
Nálunk Bence volt nagy kompos, száguldozott vele, a küszöb sem jelentett neki akadályt. Dorka viszont keveset volt benne, ő inkább azon spekulált, hogy mászhatna ki belőle minél hamarabb és minél könnyebben.
Zita!
Édes nagyon a képeken Patrici, na meg persze az életben is. Egyre több a mosolygós, nevetős képe neki is.
Alízkám!
Még szerintem igazán fel sem fogta Dorka hogy nélküle is meg lett tartva a farsang. Éppen kómásabb volt mikor mondtam neki, hogy a farsangra nem tudtunk menni a betegsége miatt, de hozzátettem hogy majd a Bence farsangjára elmegy ő is, ha meggyógyul addig. De egyből ellenkezett, hogy ő a bölcsis farsangra akar menni. Na erre mit mondjak neki? Nem akartam ordíttatni, így ráhagytam.
Ja ma is olyan ügyes volt, reggel 8-ra mentünk az orvoshoz akkor bugyipelenkát adtam rá, majd onnan egyből mentünk az OTI-ba ,fél 11 körül értünk haza. Egyszer míg vártunk a rtg-re mondta hogy pisilnie és kakálnia kell, mondtuk a pelusba most szabad, de inkább visszatartotta, és mondta hogy nincs is rajta pelenka, hanem bugyi, abba meg nem pisilünk. Csak itthon pisilt és kakált, tök szárazan vettem le róla a pelust.
Tudod skype-n irtam múlt héten, hogy nem merem éjszakára pelenka nélkül lefektetni. Na egyik este már nagyon álmos volt, nyűgösködött, hogy nem kell pelus, így nem is adtam rá. Persze féltem, hogy pisis lesz minden, de szerencsére nem. Így kezdődött nálunk, hogy nem kap már se éjszaka, se nappal pelenkát Dorka.
Bea!
Szépek a képeid!A kis Arnold babának van a dilinyós anyukája? Vagy ő másik rokon baba?
Gyakszid egyébként milyen?
Jóéjt Mindenkinek!!!