Sziasztok!!!
Itt vagyok, csak vendégünk volt két napig, nem jutottam géphez.
Kírus,
Ízisz,
Melisch,
privi ment nektek!!!
Angie34,
ha valóban baba ment el, akkor egyrészt normális, hogy még tisztulgatsz, másrészt, ha ezt görcsök kísérik, vagy erősebb lesz, akkor egy uh-ot megér, hogy minden kijött-e. Bocsánat, nem akartam ilyen durván írni, de féltelek, mert akár 1 mm-es bentmaradt darab is csúnya dolgokat tud okozni. Szerintem egy orvost megér.
Ja, és ha középidős vagy, és van pé, akkor is lehet "kávézás". Szóval bújjatok össze!
Adiadi,
úgy van, ahogy Melinda írja, egy idő után a HCG csökkenni kezd, és ilyenkor NEM szabad tesztelgetni. Ha két teszted pozitív, akkor tuti baba van, mert annak nagyon kicsi az esélye, hogy mindkettő hibás legyen.
Babások!!!
Gratula, és vigyázzatok magatokra!
Én is rendeltem LH-teszteket, elvileg most vagyok a 13. cn-en, és olyan negatív, ahogy meg van írva. A PG53-as mikroszkóp is azt mutatja, szóval vagy nem lesz pém ebben a hónapban, vagy később, vagy már volt... Kivárjuk.
Nekünk is faszerkezetű házunk van, osztrák típusú, 1 hét alatt készen lett, és imádunk benne lakni! Korábban nagyon sokat láttam ilyet Ausztriában, olyat is, aminek a nappaliban az aljzat tiszta üveg volt, és alatta benyúlt kis kerti tó, látták az aranyhalakat 8amíg el nem vermeltek).