Dita,
értem, miért nem jössz. Nekem könnyű, én ott kezdtem, és kezdetben csak azt olvastam, és akkor még nem is voltunk olyan sokan, így tudom követni. Azért a lányokat mindig érdekli, mi van veled, néha benézhetsz, már azóta is kérdezték, hogy vagy.
És nagyon szurkolok a stimuhoz, nagyon-nagyon megérdemled már, hogy bebabásodj te is. Azért majd pihenj sokat a punkció után is, meg beülti után is csak lájtosan mindent. Sajnálom, hogy anyósodék is így állnak hozzá.
Bridg,
Piri monnyon már le végre! Szurkolok a fagyiprojekthez, de titokban ahhoz is, hogy tavasszal párod kedvet kap frissiben egy beültihez.
Pami,
képet nem kaptál? Apa borzasztó kíváncsi, hogy mi látszik ebben a korban a kicsikből...
Amúgy grat a kissráchoz!
Zsuzska,
borzasztó kíváncsi vagyok ám a népszámlálás eredményére! És vigyázz magatokra nagyon, semmi emelgetés meg ilyenek.
Én épp kismamanacit készülök venni, de én - hát elmentem egy boltba, amiről azt hallottam, hogy az a legolcsóbb. Akciósan voltak a gatyók 4500-ban, így nem vettem. Sajnos az építkezés miatt nagyon meg kell gondolni, hogy mire mennyit adunk ki. Viszont ma láttam a Déli Apróban egy hirdetést, fel is hívtam a nőt, aki árusítja a kismamaruháit, holnap megyek megnézni. Azt mondta nyári ruhái is vannak tucatjával...
Tegnap meg voltam a védőnéninél, és megállapította (pisitesztből), hogy a felfázásomból teljesen meggyógyultam, ennek nagyon örülök.
Most arra gyűjtöm a zsét, hogy elmenjünk apával egy uhura, ahova őt is beengedik. Szerintetek sima uhu-n, ha szerencsénk van, lehet már látni, hogy öcskös vagy kiscsaj? Vagy menjünk inkább 3D-re vagy 4D-re (amúgy mi a különbség a 3 és 4 D között???)