Új privát üzeneted érkezett!

Hát nézd nézőpont kérdése hogy korai e! Én kíváncsi vagyok!!!

MÁr baba formája van és hát nekem is megnyugvás ha normális uh-on is megnézik és nem 5 percet szánnak rá mint a 12 hetes genetikain!

Kép
pamilla
 
 


Igazából én nem is láttam semmit a 12 hetesen annyira rutinból csinálták hogy én semmit nem láttam belőle és kb 5 perc volt az egész. Olyan kiábrándító volt!

Szóval inkább fizetek és megnézetem normális, kulturált körülmények között!
Pláne hogy genetikailag is megnézik ilyenkor és mégis jobban látszik számomra!

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Ja azt hittem úgy küldtek a 4D-re mert oda valóban később szoktak küldeni de ha te magánúton mégy én csak támogatni tudom, én is biztos ki fogom használni ha már van erre lehetőség, már csak azért is mert baromi kiváncsi vagyok már most, hogy milyen nemű lesz a babókám! :oops: :oops: :oops: :lol:

Sajnálom, hogy nem volt élvezetes a legutóbbi mozizás. :(
Hát valóban eléggé elkapkodták. Párod is megy a 4D-re?
Majd remélem teszel fek képeket.

dita75
 
 

 
 

Dita,
mennek a drukkok! És a másik topicban is szívesen látunk ám, ott nagyon szokunk szurkolni egymásnak! (és BMS-sek is vannak...)
Nekem csak 1 tüszőrepit adtak. Persze lehet, ha te más stimut kapsz, más repi jár hozzá.

Pami,
jajj de lemennék én is! De majd meglátjuk. Ebben a hónapban biztos nem, mert a februári fizetésem 0 Ft, a jövőhónapban bezzeg rögtön 3 fizut is utalnak egyszerre, majd látjuk apával, mit akarunk. Tudod, építkezünk is. Ma volt kinn az értékbecslő, 18 ezer Ft ( :shock: ), de legalább kiderült, hogy bőven megérte a házunk.
Én amúgy sokat láttam Picurt a 12 hetes uhu-n, mert a szegedi klinikán ugye oktatás is van, és épp egy arab orvostanhallgatónak magyarázott mindent aprólékosan a doki (angolul), az én babókám volt a mintadarab. Így sokáig moziztam, mert mindent rendesen megmutatott neki. (Nekem csak annyit mondott, hogy minden rendben.)

Bridg :?:

Zsuzska :?:

Kép
kisbuta
 
 


KISBUTA
De jó! mintadarab lett a kis prüntyikédből? :lol:
De legalább egy szép és formás mintadarabot választottak! Jó izlésük van! :wink:
Oké már megyek is át, rábeszéltél!

hogyhogy 3 havonta utalnak? :roll:
én sokkal többet fizettem az értékbecslőnek a tiéd többszörösét. :?

dita75
 
 


Helllooooo cshajek 8)

Hogorbem:
http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

Tegnap Magyar maffia talakozo volt 8) ezert nem ngyon voltam :roll: Osszesen 5-en voltunk mert 1fiu nem tudott eljonni :arrow: ebbol 1fiut nem ismertem csak...6-kor nalunk kezdtunk 8) aztan mentunk a hozzank kozel levo "Roppongi Hills"-be egy kavezoba ahol a masik barinom dodozik a Pati aki most 22-23hetes :wink: Es onnan lassankent a kismami 9kor a masik fiu kicsit utana mi meg 10utan indultunk el :) Annyira joooo volt....az elejen meg neha volt 1-2szer,hogy angolul beszeltem a masikakhoz :oops: :lol: :lol: :oops: Mert hat nem megszokott na :lol: de aztan mar nagyon ment 8) Aztan 11re ertem haza es mar nem jottem :roll: A magyar maffia tali elott meg egy masik barinommel taliztam aki 2hetig van itt (o nem megyar) Szal tenyleg alig volt idom :roll:

Pami
Kocce vonalzi dicseretet 8) Ha a nemet nem is fogjatok esetleg latni mindenkeppen egy elmeny lesz a 4D :wink:

Dita
Mar csak 2het es 2nap babokak bekoltozeseig :shock: Dita en uuugy uuutalok pakolni :x majd penteken fogok :roll: asszem :oops: :? a beteteket es tamponokat meg itthagyom a francba :twisted: Ugy ahogy mondod ebben az evben mar nem kell majd 8)

Kisbuta
Olyan draga a 4D,hogy lehet ti meg most nem mentek? :roll: azert remelem valahogy kitudjatok gazdalkodni :roll:

Hat nalam ennyi a helyzet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Halihóó!

Ditu!

Igen most már a párom is bejön mert már ő is alig bír magával és a múltkor ki si akadt hogy nem jöhetett be! :wink:
Hát most majd bejön és bepótolja.

Hogy bírod a szurikat?
Neked nem fáj az alhasad? Nekem a végén már azt hittem szétdurran! Jó nem olyan vészes fájdalom inkább csak kellemetlen.

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Hogy Te micsoda pörgésben voltál, vagy!!!! :shock:
Tényleg van még nyelvtanfolyamod?
Jutottatok valamire a fagyibabákkal kapcsolatban? Mikor is mennétek a dokihoz megbeszélni a dolgokat? (tudom hogy írtad a az agyam mint a szita :oops: )

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

Hívtad tegnap a dokkert?
Mikor mehettek uh-ra?
Hogy vagy?

Kisbuta!

Akkor Te szerencsésebb voltál mint én. Az én kórházam is oktató de sajna most senki nem volt aki tanulni szeretett volna :cry:
Így rutinból le lettem rendezve!
Hát igen megértem a dolgot, ah mi is építkeznénk stb... bizti nem akarnék már most 4d-re menni. De hát mi már itt vagyunk 5 éve és akkor mindent felújítattunk úgyhogy most nincs dolog. Max 1-2 finomítás.

PL most kitaláltam hogy lecseréltetem a konyhabútor ajtókat+az anyóséktól még karira mosogatógépet kapunk.
Gondoltam jó lenne a kettőt együtt megcsinálni.
Bekértem 1 árajánlatot azt hittem lehidalok 120eFt lenne csak az ajtócsere+ a mosogatógép.
Én összesen 150-160 e szántam rá mosogatógéppel együtt szóval most 1 kicsit lehidaltam. Szóval most bekérek 1 másik árat. HÁtha.

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

Nagyon Boldogságos Neved Napját!!!

Kép
pamilla
 
 


Epp csak atfutoban mert mar ember agyan var majd holnap irok magamrol is 8)

Zsu hirek!
Kismamik uljenek le elobb es csak utana kezdjenek hozza az uzencsi olvasasahoz 8)

"Nem hiszem el még most sem, hogy mi volt uh-on.
Képzeljétek 3, még egyszer: 3 baba van!!!!!!!!!!
Ez őrület!!!+ peteszák van, és 2 nagyon valószínű, hogy megmarad, de a harmadik igen kicsi. De én szóhoz nem jutottam. "

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
MA voltunk uhu-n és van egy 13 mm-es petezsákunk és két petezsákunk és két petezsáknak tűnő képletünk.
Jövő csütörtökön kontroll uhu, megyünk népszámlálásra, hogy hányan vannak odabent.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska!
Nagyon drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon és szép egészséges babóid szülessenek október végén!

Dita,
azért kapok 3 fizut, mert a régi helyemen mindig félévente hosszabbítgatnak, még 1 félévem van, és ilyenkor mindig olyan lassan intézik az irodán a papírmunkát, hogy csak októberben és márciusban szoktam fizut kapni, de akkor duplán. Az új helyemen meg ugye most kezdtem, csak márciusban jár az első fizum... Így kapok két régit és egy újat egyszerre. Csak ebben a hónapban meg a nagy semmit :?

Neked mikor lesz a következő uhu? Mi van veled?

Bridg,
tök jó lehetett! én mindig nagyon élveztem külföldön a magyar partikat!
Nem mondom, hogy most, mikor két munkahelyem van, nyomorognánk, de az építkezés miatt muszáj meggondolni, mire mennyit adunk ki... És most már nagyon érik egy terhesnadrág, mert a hideg esetleg még soká eltart, és már nem bírja a ruhatáram a tempót. - Van egy nagyon bő szoknyám, csak az anyaga nagyon tetszett, azért vettem meg anno, és bevetetettem unokatesómmal (varrónő), most meg kénytelen voltam kiengedni, és úgy jó rám. :oops:

Pami,
én is nagyon kíváncsi vagyok az uhudra. Igazából apa miatt lehet, hogy mi is megyünk valahova magánba, ahova beengedik, mert ugye szegényem ő is úgy szeretné látni a picurt, néha esténként ráteszi a hasamra a fülét, olyankor én még a lélegzetem is visszatartom, de hát ugye ilyenkor ez még nem nagyon működik.

Kép
kisbuta
 
 


ZSU
Hát én lehidalok! Nagyon boldog névnapot neked, gondolom ez az eddig legszebb........ ennyi babákokat??????? Acc egyet legalább??? Anno megbeszéltük, ne feledd! :wink: :lol:

PAMI
Nekem még nem kellemetlen, de gondolom a végére majd az lesz.
Holnap megyek megint uhu-ra!
Utána már kétnaponta.

Valszeg anyunál leszek a vérvételig, mert a párom ki volt akadva hgoy két hétig otthon akarom tartani a kölket az anyjánál.
A mamának szóltam a kaja miatt is, hogy ha nem lesz a páromnak mit ennie akkor főzzön már egy adaggal többet, de azért igyekszem lefagyasztgatni egy-egy adagot, előre főzni, de nem biztos, hogy elég lesz. Mondtam hogy a gyereket még nem igazán beszéltük meg a párommal, mert én azt szeretném ha otthonmaradna a beülti után a vérvételig legalább. Aztán mondta a mama, hogy majd ő átjön hozzánk és ellátja a fiúkat. NA OTT SZAKADT EL A CÉRNÁM, MÁR CSAK Ő HIÁNYOZNA IDE, MEG AZ APÓSOM, aki még azt is megmondja, hogy baloldalt feküdjek mert jobbon nem leszek terhes! Kész voltam mint a mateklecke és fel is hívtam anyámat, hogy számítson rám, hogy jó ideig náluk leszek! Frankón elegem lett most a párom familiájából! :twisted:

KISBUTA
Azt hiszem a beültisben elég rövid volt a pályafutásom! Követhetetlen, ja és rögtön az első szerbuszban be is paráztam ....... :roll: :roll: :roll:

Érdekes ez a fizudolog, de ha megkapod a több havit legalább az tetemes összeg lesz, mehettek a bababoltba! :lol:

dita75
 
 


Pami
Tanfolyamra ebben az evben nem mentem :roll: :oops: Mar irtam,hogy kicsit tul sok volt meg olyan rossz idoben van 1:15-5ig,hogy se elotte se utana nem lehet semmit se csinalni es en magamra is szerettem volna forditani idot :roll: A fagyibabakokrol nem beszeltunk :roll: vegulis o mondta csinaljuk azt de ugy szamoltam mikor jovok vissza mar a 4.cn-en leszek igy semmikepp nem tudok egybol kezdeni szal majd akkor szepen elmegyek a dokkerhez beszelni,hogy hogy smint lehet kezdeni 8) na meg mint irtam most mar dolgok is kozbejottek :? :roll:

Dita
En nem terek napirendre :shock: de mint mar irtam neked en tudom,hogy eljon a te idod amikor igenis a sarkadra allsz es megmondod mindenkinek mi a helyzet es,hogy te mit szeretnel es mindenki ahoz tartsa magat vgy felis ut leis ut :!: :twisted: :lol: En tudom,hogy jon az az ido hamarosan csak legyenek meg a babakok a pociban 8)

Kisbuta
Tudom en,hogy van az a batyamek is epitkeztek es meg mindig tart... :roll: olyankor nem mind1mire kolt es hova teszi az ember...de szerintem talan ugyesen megoldjatok 8) Ilyenkor milyen jol jonne egy uhus ismeros :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Találkozás:
Nyuszika és a róka találkoznak az erdőben.
Nyuszika köszön:
- Szia vöröske!
- Te engem ne vöröskézz le!
- Miért, jobb lenne, ha lerókáználak.....!?!
************************************************
Előző munkahely:
A HR-es kérdezi az új titkárnőt:
- És mondja, az előző munkahelyén mennyi volt az
évi fizetése?
- ??? Nálunk az előző munkahelyemen nem
dolgozott egy Évi sem!
**************************************************
Margarin:
Két egér beszélget a kamrában:
- Rád fog esni a margarin!
- Rámamargarin?
***************************************************
Hogy kapta Benedek Elek a nevét?
Anyukája reggel beszólt a kisfiának:
- Benn vagy még az ágyban?
- Benne, de kelek.
***********************************************
Trükk:
- Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott
csinálni, ha este nem tud
elaludni?
- Én? Elszámolok háromig és már alszom is.
- Tényleg? Csak háromig?
- Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is.

*************************************************
Bevásárlás:
- Pistike, szaladj le a boltba, hozzál egy kiló
hurkát! De ne véreset!
- DENEVÉRESET???
**************************************************
Egyenlet:
- Kislányom, teljesen egyedül oldottad meg ezt
az egyenletet?
- Nem. Két ismeretlennel.

***************************************************
Kérdés:
- Miért nincs bástya a vonaton?
- Mert a vonat nem vár.....
**************************************************
Úszásoktatás:
- Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot?
- Hókusz, pók ússz!
*************************************************
Tehén:
A tehén bonyolult állat.
De én megfejtem.
*************************************************
Kérdés:
- Miért nem gyűjt a darázs vasat?
- ???
- Mert azt a MÉH csinálja.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dita!
A harmadik a tied lehet :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Azért a kettőnél szívesen megállnánk :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu!

Hát én szóhoz sem jutok!
Igaza volt Bridgetnek hogy le kell ülni a nagy hír előtt!!!
Nagy volt a meglepetés mi???
Mit szólt a sok babához apácska? Mit mondott a doki?

De durva hogy inszemmel lett ennyi babátok! Még 1x hatalmasat gratulálok nektek!

Kép
pamilla
 
 


Dita!

Nem karok belekotyogni de sztem már nincs 14 napa beköltözésig!
Legalábbis én így gondolom, érzem!
Ha minden jól megy akkor jövő héten sztem révbe érnek az apróságok!

MÉg mindig drukk hogy minden okés legyen!

Ja és még 1: MI volt a dokinál ma???????

Kép
pamilla
 
 


Diu!

Mi volt a beültis topicban amiért nem fogsz többet oda írni?
Ha nem publikus pü-ben!
Én 1x bepróbálkoztam a BMC-ben de hát ott nem volt túl szívélyes a fogadtatás ezért úgy döntöttem inkább nem is nagyon mászkálok el innen. Max csak olvasgatok!
Egyébként nekem nem voltak jó tapasztalataim ha próbáltam vhova becsatlakozni! :cry:

Kép
pamilla
 
 


Pami
Hat a csatlakozasokrol mas topikhoz inkabb en se hoznam szoba :roll: :oops:

Teszteltem egy csont negat :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kisbuta
Boldog 14.et 8)
Kép

Pami
Boldog 15.et 8)
Kép

Bovebben itt korulnezhettek...angol oldal 8)
www.babycenter.com

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Pami!
Köszi szépen..... hát volt nagy megdöbbenés, mindenki részéről :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kissé aggódunk, hogyan tudnánk ellátni egyszerre három babócát :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dita!
Mi volt ma dokinál?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bocsika, rövid leszek mert megyek fürödni meg álmos vagyok, hosszú volt a nap, a blogban megírtam mi volt ma.
Csak felültesen olvastam vissza, majd holnap lesz időm rendesen visszaolvasni, és írok is részletesebben.
A beültisben nem a fogadtatással van gond, csak azzal hogy annyira pörögnek, hogy képtelenség követni őket, és erre nekem már nincs se időm se enerdzsim.
Tudom, hogy már nincs 14 nap, ezt a vonalzót már nagyon régen csináltam, hetekkel ezelőtt ezért is van ott hogy kb. de majd javítani fogom, mert sztem jövő hét péntek punkció és valszeg hétfőn vagy kedden kapom vissza a babákokat, úgyhogy kb. 10-11 napra kell átjavítanom azt a bizonyos költözködést.

Nektek mikor volt vv eredményhirdetés? ET + hányadik napon? Mert én úgy számoltam, hogy lehet péntek 13-án lesz a miénk! :shock: :shock: :shock:
Hát elég szerencsétlen nap! :roll: :roll: :roll: :roll:

Holnap jövök!

Jó éjt!

dita75
 
 


Sziasztok!

Hát most csak 1 gyors infó leadás uh után!

Nagyon megható volt. A kis pofiját nem nagyon akarta megmutatni DE azt hogy fiú lesz vagy lány azt egyértelműen megmutatta!
Hát a kis macisajt a Fütyisek táborát fogja erősíteni!!!

Olyan hihetetlen!

Most egyenlőre ennyit, de majd még jövök!

Puszi Nektek

Kép
pamilla
 
 


Dita!
Jó pihenést neked!!!!

Pami!
Kisfiú??????
Néven gondolkodtatok már???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pami nagy nagy gratula a tronorokoshoz :D Epp akartam mondani,hogy mar 14.heten lathato ha epp ugy adodik :wink:

Dita jovohet :shock: aztaaa :o

Zsu szerintem inkabb te kezdj el gondolkodni a neveken :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem hom esik le :roll: es menzis fajasok is vannak eeees mar 3napja izzadok mint a lo :twisted: azaz hamarosan jon piri :( Nem kenodok el mikor visszajotem rahajtok a fagyibabokra :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsuzsukam
Ezt neked talaltam: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hello Csajok!

Na itt vagyok. Először is köszi a gratulációkat. Gondolhatjátok apjuk milyen boldog volt hogy neki lett igaza. Nekem igazából mindegy volt, de valahogy azt éreztem hogy kislány.
Viszont 3x is azt álmodtam hogy az uh-on megmutatta magát és kisfiú.
Csak én annyira nem hiszek az álmokban, úgy tűnik ez is megdőlt :lol:

Szóval a kis trónörökös ülőmagassága: 8,5cm teljes hossza kb.:16,4cm!!!
Óriási méretek mi??? :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Igen titkon én is reméletem hogy megmutatja magát vagy az arcát vagy a micsidáját. Hát utóbbi jött be.

Fő a pozitivitás! FEL A FAGYIBÉBIKRE!!!!!!!
Egyszer csak bejelentkezel Te is hogy igen siekrült és hogy min.2-en vannak!!!! Kilyár már neked is!

Kép
pamilla
 
 


a kijárt kicsit rosszul írtam mer tmajdnem király lett belőle :oops: :oops:
Itt javítok :lol: :wink:

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

Igen már vannak neveink de mint azt én gondoltam amint kiderül a neme ez biztos meg fog dőlni!
Szóval még lehet hogy változni fog, nem tudom.
A sorrend elvileg: Balázs, Zsombor a többire nem emlékszem :oops:

DE a Balázs mindkettőnknke tetzsik! Szóval még az is lehet hogy marad!

Kép
pamilla
 
 


Bridg!
NAgyon édes a macicsalád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pami4
Jók a nevek!!!!!
Nekem a Zsombor jobban tetszik.-

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsukam
Te gondolkodj ngyon a neveken :lol: 3-man minimum :lol: :lol:
Mar irtam a masikban de itt is megirom mert kismami vgy es konnyen felejtessz :lol: szal ha kell segitseg az angol nyelvu vonalzik osszehozasaban szivesen segitek :wink: vgy csak megkeresem neked hol vannak es akkor ott mar egyszeruen csak kivalasztosd a hatteret a izet ami mozog majd es azt mikor szulsz :wink: konnyuuuuu ne add fel mondjad melyik tetszik segitek 8)

Pami mami :lol:
Igen en is epp neztem mar mennyi mindent lehet latni egy 4d-n ennyi idosen es mekkora :shock: 16centi :o nem semmi,hogy nonek mi :wink:
Hat igen fo a pozitivitas :roll: az mindig is volt....vgyis pozitivitas nem sok de kitarto vgyok es nem adom fel egykonnyen :twisted: Aprilisban kezdek valamit a fagyibabo projekttel 8) :lol: es egyszer majd en is jovok,hogy csikos lett a tesztem :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Na végre ideértem, reggel óta takarítok....... megint! :roll:
Holnap meg 4 napra előre kell főznöm, hogy ne kelljen anyósra szorulni..... :?

BRIDGET
Látod mindenről beszélünk csak a lényegről nem, mivel én nemrég kapcsolódtam ide nem is tudtam, hogy neked már volt lombikod, vagy mi ez a fagyibaba dolog?
Én eddig abban a tudatban voltam, hogy csak a kivizsgáláson vagytok túl.

PAMI
Kép

Annyira jó hogy már most tudod a bébi nemét.

Szép méretek! :lol:

ZSU
Szavadon foglak! De kislányt kérek ám! :lol:

dita75
 
 


Dita,
értem, miért nem jössz. Nekem könnyű, én ott kezdtem, és kezdetben csak azt olvastam, és akkor még nem is voltunk olyan sokan, így tudom követni. Azért a lányokat mindig érdekli, mi van veled, néha benézhetsz, már azóta is kérdezték, hogy vagy. :D
És nagyon szurkolok a stimuhoz, nagyon-nagyon megérdemled már, hogy bebabásodj te is. Azért majd pihenj sokat a punkció után is, meg beülti után is csak lájtosan mindent. Sajnálom, hogy anyósodék is így állnak hozzá.

Bridg,
Piri monnyon már le végre! Szurkolok a fagyiprojekthez, de titokban ahhoz is, hogy tavasszal párod kedvet kap frissiben egy beültihez.

Pami,
képet nem kaptál? Apa borzasztó kíváncsi, hogy mi látszik ebben a korban a kicsikből...
Amúgy grat a kissráchoz!

Zsuzska,
borzasztó kíváncsi vagyok ám a népszámlálás eredményére! És vigyázz magatokra nagyon, semmi emelgetés meg ilyenek.


Én épp kismamanacit készülök venni, de én - hát elmentem egy boltba, amiről azt hallottam, hogy az a legolcsóbb. Akciósan voltak a gatyók 4500-ban, így nem vettem. Sajnos az építkezés miatt nagyon meg kell gondolni, hogy mire mennyit adunk ki. Viszont ma láttam a Déli Apróban egy hirdetést, fel is hívtam a nőt, aki árusítja a kismamaruháit, holnap megyek megnézni. Azt mondta nyári ruhái is vannak tucatjával...

Tegnap meg voltam a védőnéninél, és megállapította (pisitesztből), hogy a felfázásomból teljesen meggyógyultam, ennek nagyon örülök.
Most arra gyűjtöm a zsét, hogy elmenjünk apával egy uhura, ahova őt is beengedik. Szerintetek sima uhu-n, ha szerencsénk van, lehet már látni, hogy öcskös vagy kiscsaj? Vagy menjünk inkább 3D-re vagy 4D-re (amúgy mi a különbség a 3 és 4 D között???)

Kép
kisbuta
 
 


Csajok annyit irtam erre minden elszallt mert letelt az ido...ugye mar irom egy ideje :evil:

Na akkor kezdem ujbol 8)

Dita
Meg nem volt lombikom :roll: csak mivel itt a dokik azzal remisztgettek,hogy "korai petefeszek kimerultseg"-ben szenvedek :? azaz mig mas noknek van 40-45evesen is talan petije addig nekem lehet 35re kifogy es nincs tovabb :roll: ennek oka,ezek a nok altalaban kevesebb petivel szuletnek eleve es alitolag a nok 1%-at erinti csak :roll: persze otthon nem hisznek az itteni dokikban de otthon meg nem is voltam kivizsgalason :roll: ezt a magas fsh-bol allapitottak meg :roll: ami egesz honapban 18-19korul mozgott :roll:

Persze tavaly osszel akinel voltam doki uj doki ujravizsgalt es minden rendben volt az fsh-em visszament mar 9re asszem :!: ami azert nagy szo :!: o nem is ertette miert mentem hozza amddosegibe mert minden leletem jo lett :!: :!: Szal nem tom mi a helyzet de a lenyeg azeert jo lenne lefagyasztani a babakokat ha esetleg tenyleg fellep az az esely,hogy kifogyok a petikbol :? :roll:

Kisbuta
Olyan arik vgytok,hogy igy drukkoltok :) Jol esik am ngyon :wink:
Most kicsit megroviditve irok de a lenyeg itt lesz :wink: szal pirinek kedden kell enm megjonnie :twisted: de ez a fura menzis fajas :roll: bar lehet csak az idegessegtol,hogy megyek haza holnap :roll: :)

Mi a különbség a hagyományos kétdimenziós, illetve a három illetve négydimenziós ultrahang vizsgálat között?

"A kétdimenziós vizsgálatok során ún. metszeti képet látunk. A vizsgáló mozgatja a hasfalon a vizsgálófejet, különböző síkokat ábrázolva, és térlátásának, kreativitásának megfelelően az „agyában” alakul ki a térbeli kép. Ezt a szintetizáló tevékenységet váltja ki a háromdimenziós ultrahang technika. Ebben az esetben nem egy síkot, hanem síkok sorozatát dolgozza fel a készülék, és ebből alkot egy háromdimenziós térben elhelyezett képet. Ezt a képet dönthetjük, elforgathatjuk, eddig elképzelhetetlen síkokat vizsgálhatunk, így jól meghatározható egyes szervek, képletek egymáshoz való viszonya. Egyes betegségek esetén az állapot nyomon követésében nagy jelentősége van annak, hogy egyes képletek térfogata pontosan meghatározható.

A 3D ultrahang készüléknek a laikus és az orvos számára egyaránt a legszembetűnőbb a felszínábrázolási képessége. Ebben az üzemmódban a test felszíne (pl. a magzat arca) úgy jelenik meg, mintha egy fényforrás világítaná meg, és inkább fényképre, mint hagyományos 2D ultrahangképre hasonlít. A négydimenziós ultrahang (valós idejű 3D) pedig azt jelenti, hogy mindezt mozgásban láthatjuk, mint egy mozifilmet. Ez, a szinte kézzelfoghatóan valóságos magzat látványa rendkívüli élményt jelent a leendő szülőknek, és azoknak is, akik osztoznak velük a látványban."


A 3d es a 4d-rol itt olvashatsz bovebben 8) :
http://www.bugatpal.axelero.net/3dUH.htm

Hogy mikor erdemes menni arrol meg itt egy forum :wink: :
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... rahangra-m

Rolam:
Hom zuhanorepulesben ami azert is furcsa mert nekem mindig meg menzi elso 2napjaban is 37felett volt :roll: minnya berakom nektek:
http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Aha értem már a dolgot!

KISBUTA
Örülök, hogy meggyógyultál!
Nekem 3 kismamanacim is van! :roll: :oops: :oops: :oops:
Jövő héten azokban fogok járni az uhukra, mert már a rendes gatyáimat alig tudom begombolni. :? :? :? A gumi ki van lukasztva és a gombot oda tudod tenni ahol a legkényelmesebb, szóval nem fog leesni rólam. Amúgy sem tudna mert kb. akkora a hasam mint egy 6 hónapos terhesnek! :roll:

dita75
 
 


Kisbuta!

Kaptunk képeket de sajnos nem nagyon látni rajtuk semmit mert valahányszor átkapcsoltunk 4D-re elfordult a kislurkó. Szóval vagy a hátát látod vagy oldalról úgy hogy a kis keze oldalról mindenhova de megpróbálok feltenni a képekből olyat ami egész jó!

Ditu!

HÁt igen sajna ez ilyen. De úgy vettem észre hogy csak azoknál akiket amúgy is hízlaltak a hormonok! Nekem is nagyon nagy a hasam most is de amikor stimu volt már akkor is nagyon nagyon nagy volt!!!
De legalább megszokjuk a látványt mire igazából jönnek a babák, Sőt kicsit már most annak érezzük magunkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Kép

Kép
pamilla
 
 


Hát nagy nehezen sikerült lekicsinyíteni!
Ezzel mindig szívok!!! :evil:

Na mindegy talán ezen látszik belőle a legtöbb! :D

Kép
pamilla
 
 


Képzeljétek, éjszaka begörcsölt a gyomrom Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Elmentünk az ügyeletre 1.30kor, onnan átküldtek a Dél-Pestibe. Ott majdnem leszedték a fejemet, hogy mért oda mentem én fájó gyomorral..... de legalább láttam manócskáékat.
Ezt írták a papíromra:
Uterus átmérője: 50 mm, benne két szabályos petezsák látható.
A: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
B: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
Fentieken kívül láthatő egy kisebb 7 mm átmérőjű petezsák, GSD 7mm, melyben szikhólyag nem látható.

Szóval a héten betegszabin vagyok, csüt-től meg veszélyeztetett betegszabin leszek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja, és reggel elmentem a körzetishez, ő mondta, hogy szerinte nem vírus, mert az nem múlt volna el ilyen gyorsan. Valószínűbb, hogy valami miatt feljött a gyomorsavam. Aludjak magasabban, ne igyak szénsavasat, ne egyek fűszereset. És ha csüt-ön voltunk az uhu-n, utána adjam be neki a veszélytetettről az igazolást és soron kívül kiír. Maradjak itthon végig, mert most ha bármit elkapok, el is vetélhetek rögtön Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Na itt megijedtem rendesen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska,
a HCG irritálja a méhnyálkahártyát, azért fájhatott a gyomrod, az első és második hónapban én is szenvedtem rendesen gyomorégéstől, meg a méhenkívüli terhességeknél is. Egyél gyakran keveset, és ahogy mondják, szénsavasat és fűszereset kerüld el messzire.

Kép
kisbuta
 
 


PAMI
Gyönyörűséges a kissrácod! :)

ZSU
Gratula az ikrekhez.
Akkor most nincs harmadik amelyiket megkaphatok?
Na jó akkor pénteken gyártunk 1-2-t a bmc-ben! :)

Emeletek egy kicsit az adagomon, ki is ürült a gonal kaptam egy másikat. Érdekes, mert most az utolsó adagnál visszement bele a vér, az normális? Már jó ha vége lesz szerádn a szuriknak, mert már kezdtem unni és ma már minda három fájt, és kellemetlen volt.

Péntek punkció, csak nem tom, hogy mikor lehet telefonálni, szombaton ugyanis zárva van a bmc.

Hétfőn vagy szerdán kapom vissza a babókat, ja és 19,17,16,13,12 milis tüszőcskéim vannak jelenleg.

dita75
 
 


Kisbuta!
Igyekszem. Szerencsére este hozott nekem párocskám a gyógyszertárból Salvus vizet, ami teljesen rendbe is tett és éjszaka nagyon jól aludtam szerencsére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ditu!
Hát úgy néz ki, hogy a 3. babó nem akar fejlődni, szóval hajrá BMC!!!!!!
Szép kis tüszőcskéket növesztettél!!!!
Kitartást!!!! indjárt vége az injekciózásnak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU
Mi az a salvus víz? Mire jó?
Szerencsére ma már vége a stimus szuriknak, holnap még egy tüszőrepi, meg gondolom a deca még punkcióig megy.
Már várom a pénteket! Naaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggyon!
:lol:

dita75
 
 


Dita!
El is hiszem!!!!!!!!
Holnap repesztesz???, De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
Nagyon szurkolok ám.... megagigadrukkhegyeket küldük!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita!

Hú de jó hogy mindjárt összehozzátok a babákat!
Annyira drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Igaz hogy szombaton zárva vannak de a a labor ahol a babókat csinálják szombat de van. Engem mondjuk ők hívtak fel telefonon nem nekem kellett őket hívni. Azt mondták hogy 10-ig szólnak és így is volt!

Most még 1 doboz Gonal-t ki kellett váltanod egyetlen szuriért?
Mert az nem volt túl jó biznisz!
Hogyhogy kell még szúrni a decát a leszívásig???

A tüszőrepi pedig gyaloggalopp lesz hidd el!


Hajrá bogyók!!!!!!!!!

Kép
pamilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?