Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúú bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett!!!
Vendég
 


Szia Erika, mi még nem találkoztunk. mesélj magatokról? Kornél milyen, várjuk a képeket.

Zsuzsi BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kia, köszi. asszem még várunk egy kicsit, mert van több építész ismerősünk és szerintük nagy gázok lesznek, be fog dőlni az ingatlanpiac, és bajban lesznek a beruházók. így várunk nyárig, vagy addig amíg nem látjuk meg álmaink lakását. ha igazuk lesz az előrejelzéseknek olcsóbban juthatunk lakáshoz.
Ezek szerint Ti is próbálkozni fogtok a közeljövőben?

K is csajozott ma. :lol: kinn voltam vele a parkban és találkoztunk egy 13hós kislánnyal. Olyna édesen totyogtak. a lányka puszit is adott K-nak de csak messziről kb 25cm volt köztük. :lol:

Anna, én sem akarom bölcsibe adni...mondjuk elég kemény lesz 2 pici gyerekkel otthon. szerencsére anyukám tud jönni segíteni, meg a dédik is. de ha már nem bírom lehet ott kötünk ki.
úgy beszélek róla mintha már aktuális lenne, pedig apa még nem akarja ketteskét. úgy látom be kell vetnem minden női fortélyomat. :lol: :oops:

Niki, miért 1 hétig nem láthatod? ha simán szülsz 4 nap után hazaengednek nem? legalább is nálunk így volt (pedig mi sárgák is voltunk). Még a császáros kismamikat is 5 nap után.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy emlékeztek rám!

Karcsiról röviden: 11 hónaposan elindult, mostmár rohangászik folyamatosan. Olyan kis édes, hátratolja a vállait, és nekiiramodik. Már mondja, hogy szüsz (csüccs), etle (szeretlek), nnnya(anya), puszit a számra ad, máshova nem igazán szeret, pedig tanítottam az arcra puszit. De engem nem zavar. Úgyse fogok neki 10-enévesen is szájrapuszit adni. :)
82,5 cm és 11,5 kiló.
Fogak: 9 darab, de már 2-nek kint van a hegye. A bal oldalon az alsó és felső első őrlőfog, a jobb oldalon is. Elöl fent 4, alul is.

Rettenesen hiányzik a szentem. De jó helyen van, és ez a tudat megnyugtat.

A másik, lehet, hogy csatlakozom a kistesót várók táborához, bár ez holnap reggel fog kiderülni. Már 15 napja késik... Azért jó, mert így lehetek majd a Karcsival is, de a főnököm már lehet nem fog örülni annyira....
Azért kellett visszajönnöm, mert 3-an maradtunk a cégnél 12 helyett, nem a gazdasági válság miatt, még előtte döntött így a főnök. Most újra lendült a cég, és hát... ketten nem bírják. Ez egy mezőgazdasági cég, mindenféle termény minőségi ellenőrzését végzem, és raktározom. ne gondoljatok semmilyen nagy laboratóriumra, 3 egyszerű géppel nézem a beltartalmi összetevőket.

Ennyit rólam, kicsinyítek képeket valahogy, és rakok fel!
Lejárt a munkaidő, irány a manó!!!!!
erisunny
 
 

 
 

Szerintem még senki nem tudja milyen lesz majd 2 gyerekkel, ráérünk még erről beszélni, nem? :roll: :wink: :oops:

dhbetty
 
 


Sziasztok!
Én úgy gondolom mindenki csinálja úgy ahogy az elképzelése, helyzete szerint helyes, de mi is kis korkülönbséget szeretnénk és szerintem mindenki jól meg fogja oldani a helyzetet, valószínüleg könnyebben is mint gondolnánk, legalábbis a környezetemben ezt látom.

Eri: én is emlékszem:) Üdv újra köztünk!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!
puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


ÉS KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉST!!!!!!!! :D Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Erika, üdv nálunk :) várjuk a képeket :)

Cicc, nagyon örülök én is, hogy jelentekztél, sajnálom, hogy nem teltek túl jól az elmúlt hetek...

Nekem az a véleményem a tesókról, hogy ha kis korkülömbség van a gyerekek között az az elején nagyon fárasztó a szülőknek, de sokkal jobb a gyerekeknek mert együtt nőnek fel, és sok közös dolgot tudnak csinálni együtt. Ha a külömbség nagyobb az a szülőnek kényelmesebb, mert a nagy többet tud segíteni, viszont a gyerekeknek annyira nem jó mert a nagy korkülömbség miatt nincsenek közös dolgaik. Gondolok itt arra, hogy az egyik már bicajozik a másik meg éppen, hogy csak elindul..... pl... Szóval így lehet, hogy nincs olyan erős kötődés közöttük. Ami persze nem törvényszerű és vannak kivételek, de az ismeretségemben a tapasztalatok ezt mutatják.
Sajnos nekem megszűnt a munkahelyem pár hónapja, így nincs hova visszamennem. Nálunk pl. az a reálisabb, hogy jön a tesó és majd ha már annyi idős lesz, megy a bölcsibe és keresek valami melót. Nem tudom mennyi esélyem lesz 2 gyerekkel, de nem lesz könnyű az biztos.

A hószeretetet csak megerősíteni tudom, Patrik hihetetlenül imádja :)

Kép
zuzmara08
 
 


Szia Era hiányoztál, gyere csak! Mi a baj?
Boldog szülinapot Zsuzsi!!!Honnan vagy ilyen profi Kia? Mindig tudod az összes név és szülinapot?
Niki ne aggódj, mire megszületik, már nem is lesz kórházzár!
Én babakocsi témában gondolkodok. Lehet kéne vennem egy esernyőre csukható max 3 kg-os babakocsit, vagy kengurút 20kg-ig. a mostani kengurum már kezd kicsi lenni. Nem tom, hogy mikor mennénk mondjuk plazaba, vagy kirándulni, vagy sétálni, akkor ő már gyalogolni akar, de azért még elfárad. Lányok mit gondoltok, melyik lenne jobb?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Hát a teszt negatív lett. Sebaj... Ami késik nem múlik.

Nyafi: én az esernyőre csukhatós babakocsira esküszöm. Sokkal jobban kilát belőle a gyerek, az én Karcsim nagyon élvezi. És tényleg könnyű, kis helyen is elfér, és nem szakad le a derekad a kengurutól. 20 kg-ig? Ki bírja azt cipelgetni pl. bevásárláskor? A babakocsiból könnyebb kivenni is. Szerintem.

Én is amellett vagyok, hogy a kis korkülönbség sokkal jobb. De ha nagyobb a korkülönbség se hiszem, hogy sokkal könnyebb lenne 2 esetleg 3 gyerekkel... Ahogy a mondás tartja, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.
Nekem 2 nővérem van. Az egyik 7 évvel, a másik 1 évvel idősebb nálam. Az idősebbik nővérem már iskolába járt amikor megszülettem. Közös témák szinte nuku. Bulizgatni járt, amikor és elkezdtem járni a suliba. Még nyűg is voltam neki, hogy haza kell hozni a suliból. A másik nővéremmel közös volt még a baráti körünk is. Teljesen megértjük egymást. Szóval, sokat számít, ha van is korkülönbség, ne legyen 3 évnél több. Az még nagjyából egy korosztály.

Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal lehet képet kicsinyíteni? Mert a céges gépen nincs szinte semmi.

Kicsit hosszúra sikeredett, bocsi... :oops:

Kép
erisunny
 
 


Nyafi én is az esernyőre csukható kocsi párti vagyok. Tényleg nem könnyű már a kis popsijuklat cipelni. Nagyon praktikus, és kényelmes én ha nagy sétára indulunk mindig viszem mert amikor elfárad mindig felkéredzkedik, és a derekam már nem bírja az ő kis 11,1 kilóját.

Cicc bocsi de egy kicsit túl reagáltam a dolgot, csak már most látom magamon hogy milyen érzékeny vagyok, szinte mindenre pattanok, és magamra veszem. Már a szemeim elött láttam hogy tényleg nem lesz rá annyi időm mint most és már könny szökött a szemembe, rá egy percre meg már azt mondtam hogy igenis meg tudom oldani anyukám is meg tudta, mi hárman vagyok tesónk és mindegyikünk között 1 év és egy hónap van, és ez tök jó volt.
Mondjuk anyum egy vaslady!!
Szerintem lehet te is lelkileg érzékenyebb vagy, és ezért éled meg most ezeket a heteket egy kicsit nehezebben, meg ugye a betegség is rátett. Szóval kitartás ha bármiben tudok segíteni szólj! Fel a fejjel hidd el szuper jó lesz az a kistesó és Csabi is biztos imádni fogja, jó nem az elején de majd később biztosan jókat fognak játszani.

Erika üdv újra itt. Mióta próbálkoztok a kistesóval? 15 napja késik az hogy lehet, nem rendszeresek a ciklúsaid? Sajnálom higy vissza kellett menned dolgozni de kitartás, jó hogy a nagyi ráér vigyázni a kis manóra.

Zsuzsi én is így utólag BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!
:D :D :D :D

Kép
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Szia Erika!
Én is emlékszem rád.
Nekem is volt múlt hónapban egy negatív tesztem, mert sokat késett és nem tudtam már mire fogni. Viszonylag rendszeres a ciklusom, ezért tanakodtam, hogy most mi van, csak nem terhes vagyok? :)
Összejön az hamar ha szeretnétek 2. gyereket.
Időzíts a peteéréses időszakra.. :D
Ne szomorkodj a munka miatt, hiszen ez természetes dolog. Előbb utóbb mindenkinek el kell mennie dolgozni és ugyanilyen rossz lesz másnak is.
Én Panka fél éves kora óta dolgozom és tényleg nem könnyű, nem is lesz. Igazából én azt nem tudom már elképzelni, hogy milyen lehet naphosszat otthon lenni, nagyokat sétálni csak úgy céltalanul. Nekem ilyen nincs. Ezek után lehet egy 2. gyerek már gyaloggalopp lesz nálunk.. :lol:
Egyébként meg kell mondjam, hogy Mo-on ez egyedülálló, hogy ilyen sokáig támogatják anyagilag (még ha nem is olyan sok) az anyákat.
Mindenhol1 éves korig jár pénz, aztán az anyák uzsgyi indulnak dolgozni. Kivéve természetesen a tehetősebbeket.
Szóval nagy szerencsétek van ezzel, sokan nem is gondolnak erre.
Tehát ne aggódj meg fogjátok szokni, a gyerek biztos nagyon jó helyen van a szüleidnél. Nekem közeltávol még ők sincsenek.. :(
Minimum 500 km..
Ha pedig jön a kistesó, akkor újra otthon lehetsz.

Ja megnyugtatásul azoknak, aki nagy korkülönbségre esküsznek..
Nekem 2 bátyám van. Az egyik 10, a másik 7 évvel idősebb.
Nagyon sokáig csak úgy elvoltunk egymás mellett, esetleg veszekedtünk. :lol:
De mire felnőttem, értsd kb 18 éves koromra minden különbség eltünt, nagyon jól érezzük magunkat együtt.
Látnátok milyen mikor hárman leülünk inni..
Na de ez egy másik topik témája lehetne..hehe

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Eri én is emlékszek rád!

Zsuzsi utólag boldog szülinapot!

Korkülönbség:Szerintem mindenki úgy és akkor vállalja a kistesót amikor ők szeretnék!,és mi az hogy ha nem muszály v sürgős????? :twisted:
Én mindig is úgy gondoltam h kis korkülönbség lesz a picik között,és ha vki ugy gondolja h nagy legyen gondolom tenni is fog érte!Legalábbis én igy gondolom!

Kép
aniko...
 
 


Orsi,Kia,Niki bejelöltelek az iwiwen,ha nem baj? :oops:

Kép
aniko...
 
 


Aniko visszajelöltelek. :lol:

jók a iwiw-es képeid. tünemény Vivien.

én eléggé szarul vagyok. tegnap óta megy a hasam. +görcsöl. nem bírok enni, inni próbálok sokat. szerencsére átjött dédi és segít K-val különben ne bírtam volna.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi - Boldog Névnapot is kívánok! :wink:

Anna
A munkahelyem szerencsére nem olyan, hogy félnem kelljen attól, hoyg elküldenek.
A "cég" nem olyan - ez állami - itt minden más :lol:

Niki
Remélem összejön és sokáig fog szopizni a pici tesó!
A szülés - Levi hétfő este született , de mi már csüt du. otthon voltunk :P

Orsi
...egy cipőben járunk. Apa nálunk sem 100 %-ra akarja a tesót - még fűznöm kell, vagy
az lesz, hogy majd tudatom vele, hogy jön :lol:

Nyafi
A szülinapotak az iwiw-ről lesem :P

Szerintem is az ernyőkocsi a nyerő - a kenguruban már nehéz cipelni őket.
...mi már rég használtuk a babakocsit.
Itt vidéken mindenhová kocsival megyünk.

Erika
DRUKK a + teszthez - a következő már biztos az lesz :wink:
Karcsinak szép méterei vannak :shock: :P

Anikó
Visszajelöltelek - csak hírtelen nem tudtam, hogy ki vagy. :oops:

Orsi
JOBBULÁST!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Újra felvettem a régi nevem,hátha így valaki elolvassa az én írásaimat is.
:mrgreen:

Niki:szép nagy pocakod van,nagyon csini vagy!

Erisunny:én is emlékszem rád.Én a paint-el szoktam kicsinyíteni.

Orsi:én is jobbulást kívánok!

Cicus:mi újság van veletek?Jobban vagy már?

Hunci:nagyon eltűntél Te is,hogy van Hunor?totyog már?
kingiii
 
 


Erika, szia!Én is emlékszem rád :lol:

Niki, szép pocak!

Boganna, én is fiús anya vagyok, ezt lehet látni, de lányom lesz majd 5 év múlva ennek ellenére akkor is :lol: .

Kingii, én olvaslak akármilyen néven írsz.
én is írogatok, de hiába :cry:
történések:
ad 1
elengedtük a kezét elindult a múlt héten, ugye a terror miatt, majd 3 napja felállt előbb guggolásból és elindult, majd tegnap már mászásból is felállt, meg amíg nem állt fel, addig felállt valami mellett és kiegyenesítette magát ahogy mi csináltuk neki, de most már egyedül tette és elindult.szépen halad :lol:

ad2
jövő héten ha minden jól megy, miért is ne, akkor meglesz a harmadik diplomám,és utána kezdem a negyediket.és ez lesz az utolsó.

ad3
fogyok :lol: lement 4 kg ebben a hónapban,még 16 kg de a cél a 25 :lol: ( hahahaha ezt úgysem érem el, de célnak megfelel)

ad4
pereskedünk sajnos, öröklési per, nővérem indította ellenem, ez van, de legalább ügyvédre nem költök.

ad5
meggyógyult, most meg náthás, monjuk érthető, taknyolt a hóban néha azt sem tudtam, hogy az a fiam vagy hóember, gondolom, mgfázott.
Vendég
 


köszönön szépen a sok jobbulást, ma már kicsivel jobban, csak a hasam ne görcsölne. :cry:

Kia, akkor hajrá férj-meggyőzés-kistesó-projekt. :lol:

Kingii, szia, hogy vagytok?

Erika, sajnálom a tesztet, de a köv. biztos baba lesz! drukk!!!!

Anna, Cicc hogy vagytok? Remélem Cicc jobban. Anna neked nincsenek rosszulléteid?
snooopy
 
 


Sziasztok!

Rágörcsöltem a képkicsinyítére, de még nem sikerült...

Hunci!
Grat a fogyáshoz! nekem is le kéne mennie még legalébb 10-15 kilónak... Persze, majd ahogy én azt gondolom... :lol:
Ragaszkodó típus...
Öröklési per, amit a nővéred indított ellened??? Nem tudtatok megegyezni, vagy alapból nem vagytok jóban?
Sok sikert a diplomádhoz!! Nem semmi a három. Megkérdezhetem miből szerzed?
És grat az elinduláshoz is!

Azt el is felejtettem, hogy az én fiam a papa fröccsös poharáért indult el... :lol:
Azóta is szereti. Mármit a poharat.... :lol:

Kia!
Karcsi az apjára ütött azért nő ilyen gyorsan. Az apja 14 évesen is pont ekkora volt mint most, azóta nem nőtt. Szóval hamar megnyúlt, már 6 hónaposan 5 centivel hosszabb volt az átlagnál. De a súlya nem túl sok ehhez a magassághoz. Kifejezetten vékonyka. De jó erőben van. Olyan... szálkás... :wink:

Orsi!
Vigyázz a hasmenéssel és hányással,lehet hogy kalicí, nagyon fertőző! Nekem is most volt, manóhoz szinte hozzá se mertem érni.

Most hitrelen ennyi, mennem kell, megjött a főnök... :oops: :lol:

Erika
erisunny
 
 


nem is voltunk soha jóban, meg apuék haragudtak rá, elég link, és így én apu akaratát akartam teljesíteni, ő meg örült a halálnak, mindent akar én meg nem engedem.
1.alapjogász 2. angol nyelvű európai uniós szakjogász 3. szakvizsga 4. lesz majd a tb jogász
Vendég
 


nem tudtok vlkit akinek kéne egy hordókendő?
én alig használtam, mert K. dög nehéz, így megválnék tőle. világoskék-sötétkék csíkos. XXL-es méret, ez kb 4,6 méter
ha tudtok vlkit légyszi szóljatok! köszi.
snooopy
 
 


Mennyiért adnál el? Engem érdekelne.
erisunny
 
 


Azt hiszem sikerült. Kép Indulunk haza
Kép Fürdés Kép Csak akkor csinálta ezt
erisunny
 
 


Van még! Kép Én nem kapok? Kép Kismacsóm Kép Felvette Papa papucsát Kép Ásítós Kép Anya nem érted, hogy éhes vagyok? Kép Aprócskám Kép Bongyor hajjal

Bocsi ha sok voltam!
erisunny
 
 


Hunci:
Gratula az elinduláshoz+a sokadik diplomádhoz is! :wink: :wink: :wink: ja és a fogyáshoz is!Nagyon ügyes vagy!
Én is fogyózok,minimum még egy tizest le kell dobnom magamról,ha akarunk ketteskét. :)

Pereskedéshez inkább no comment...

Erika:nagyon aranyos a kisfiad!

Niki:veletek mi van?
kingiii
 
 


Erika, nagyon ééédes :lol: Az anya nem érted a legjobb :lol:
Vendég
 


Hunci, nem értettem miért dicsérik a fogyásod, aztán látom épp előttem írtál ma reggel.
szóval gratula a fogyáshoz, és Hunor felállás-járásához!
a per meg dúrvaaa :!:

Eri, de jó képek! írtam privit.
snooopy
 
 


Erika:Nagyon aranyos a kisfiad! :D

Hunci Gratula a fogyáshoz!!Hogy csinálod?Nekem is kell ,kb15 a cél! :shock: ,

Ja és Hunornak is gratula a járáshoz! :D

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!!!

Csak gyorsan magunkról!Bocsi de dög fáradt vagyok..... :roll: Tegnap voltunk dokinál.....állítólag nem is olyan nagy a fiatalúr...doki szerint csak 2900 gr :shock: Sógornőm meg asszongya hogy tuti több.....persze mert ő emlékszik Rékával mekkora hasam volt....ha tényleg Kornél ilyen picur akkor miért ekkora a hasam :?: Na mind1 szerintem is nagyobb :?
Amúgy minden ok.Méhszáj ugynannyi bár már a belső is fel van puhulva.....de annál jobb....remélem könyebben fogok tágulni!

Ma pedig mentem Nst-re, vérvétel,vizelet,Vettek kenetet...egész de. a kórházban voltam....mire hazaértem Réka csicsikált és....du. már nem volt hajlandó alukálni....így lefárasztott rendesen.....de már 19,30 kor bealudt a drággaaa....kb. 5 perc alatt :lol:
Úgyhogy most jön a jól megérdemelt pihim!

Majd jövök mééééggg valamikor!


Puszi
Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Néha nekem is az az érzésem, hogy senki nem olvas..ilyenkor megy el a kedvem az írástól és átváltok olvasó üzemmódba.

Jobb ez a Kingiii nick, sokkal jobban szeretem.. :)

Én tavaly ilyenkorhoz képest 20-22 kg-t fogytam.
Hunci, rólad is akaratlanul szaladtak le a kilók, vagy fogyóztál?
Igazából nálam a stressz, meg az hogy nem jutok néha el addig, hogy egyek is valamit.
Bevallom nemigen tudok fogyózni.
A cigi mindig formában tartott régen, de annak már jó ideje vége és nem is szándékozom visszaszokni.

Dohányzott még valaki?

Hajráhajrá Kornél, jó Kiffiú legyél :D

dhbetty
 
 


Niki, a második terhesség lehet nagyobb, de attól még ez a majd 3 kg simán jó ennyi idősen.

Betty, igen nekem is ez szokott lenni az érzésem...én cigiztem még a + teszt napja előtt is aztán nem... de néha most rárágyújtok ha nagyon stresszelek.

köszi a dícséreteket...sok van még hátra...tudatosan nem eszek szénhidrátot, nincs is kedvem enni amúgy meg a gyerek a kajám nagy részét megeszi, így nem marad sok.

Nyafi, Ergo ez egy olyan hordozó, ami 20 kg.ig bírja a strapát.vaterán most feleannyiért van egy csajnál.de én is kocsit vennék, piszok nehéz ez a 10 kg már így is...
Vendég
 


Akkor marad a Kingiii. :wink:

Én aztán nagy gyárkémény voltam,amikor kiderült terhes vagyok,abbahagytam.
Azóta gyűlölöm még a füstjét is. :)
kingiii
 
 


Sziasztok!

Kingi - Tényleg jobb ez a név :wink:

Niki
Már 37 hét... aztaaaaa lassan megszületik :P

A cigi
Én 2004-ig cigiztem... és szintén gyárkémény üzemmódban :lol:
Újévi fogadalom - leraktam.... azóta én sem bírom szagolni.

Erika
A szálkás, erősről jut eszembe...
Levi mostanában felemeli az 50 db-os peluscsomagot és viszi... cipeli több méteren keresztül...
..de a 2 , 2.5 literes flakonok sem nehezek neki :P
A motort, kocsit is - legtöbbször - felemelve rakja arrébb :lol:

Hunci
Gratula a kitartásodhoz, a 3 diplomához - irigyellek.
...na és a fogyáshoz... (én is örülnék 15-20 kiló mínusznak).
A per :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Gigi lázas! Szegény úgy sajnálom. Alig eszik, tegnap éjjel volt 38.7 és ma is végig hőemelkedés, vagy pici láz. Estére kapott kúpot, tegnap meg leraktam mellé egy pokrócot és 3-ig ott dekkoltam. Lehet már megint a foga. Folyton kotor a szájában.
Ery és nem kapta el a gyerek a kalicit? Nem semmi. Nálunk végigrombolt a családon! Nagyon kis pasis a fiad! Megkérdezhetem, hogy mi a gond?
Hunci! Jobbulást Hunornak!Sajnálom, hogy nem jössz ki a tesóddal! Kicsit off, de hány év van köztetek?
És ez is négy évbe fog telni?
Kingii én szeretlek!
Niki azért nagy a pocakod, mert meg vannak ereszkedve a méhszalagok, a hasizom szalagok. Túl kicsi a korkülönbség a két pocok között a testednek.
Neked Réka még kétszer alszik?
Betty én bagóztam. 22 kg?????

Kép
nyafi
 
 


Nyafi, jobbulást Giginek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 év van köztünk, de nem emiatt van hanem a jelleme miatt :cry: bátyám 12-vel több és ö meg más.
nem a korkülönbség tesz valakit pénzéhessé és a halott apját nem tisztelövé :cry: ,és ettöl mi még akkor is 4 v 5 évet akarunk a gyerekek között
Vendég
 


Sziasztok,

Giginek jobbulást!! sok sok gyógypuszi.

nekünk ma kijött a jobb alsó kisőrlő. :) elég nyűgös volt modtanság K, nem is igazán evett..de még nincs túl a fogzáson, mikor benyúltam bekenni neki éreztem a másik oldalt fölül is jön.

Betty, neked is gratula fogyáshoz!! :lol:

Niki, 2900? az nagyon szép. kitartás, mindjárt itt a vége, aztán kezdődik egy másfajta kaland. :wink:

megyek alukálni, Kolos kidőlt a kanapán 9kor, Szabi esztergomban koncertezik...egyedül vagyok. így itt lógok, veletek. :lol:

jóéjt!!
snooopy
 
 


Kolos a dobozban, egyik nap ezzel szórakozott. :lol: :lol:
Kép Kép
snooopy
 
 


Töltök én is képet. Kép anya menjünk már.... Kép Kép Kép
Ma készültek, fenn a Normafánál.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Kolos a dobozban :D :D

Abigél nagyon édes! :D

Itt már megint szakad a hó,v még mindig! :?

Niki,Anna...Többiek?

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk mi is. Anikó köszi a hiányolást aranyos vagy. :D
Abigél tündéri, Kolos meg igazi vagány pasi.

Snoopy azt hiszem te kérdezted mikor megyek dokihoz. Hát pénteken lesz az első UH. Remélem minden rendben lesz. Ami most nagyon rossz hogy Levi kakis pelus cseréje egyre nehezebben megy főleg ha előtte egy órával ettem valamit, ma reggel pl. majdnem lehánytam a fiamat :roll: :roll: :shock: . Jól hangzik nem?

Tegnap jöttünk haza, nagyon jó volt csak Levi tegnapra nagyon betaknyosodott, így tegnap már nem tudtunk medencézni. És az esténk sem volt valami felhőtlen. Nekünk van egy elektromos orrporszívónk de alig szív így párom elment tegnap és vett egy porszívósat mai szuper jól kitisztítja de baromi hangos főleg este nagyon felébreszti. Szóval remélem minél hamarabb rendbe jön. Apa egy igazi hős mostanában alig tudok este felkelni olyan kómás vagyok sokat segít. Remélem majd a 2. trimeszter könnyebb lesz. Levinél is csak az első 12 hétben voltam iszonyú kómás.

Niki minden rendben van, úgy hallom cseng le az influenza, remélem nem lesz látogatási tilalom mikor szülsz hogy Réka baba is be tudjon menni hozzátok :D Jól vagy hogy bírod az utolsó heteket, napokat? Vizesedés?

Erika remélem minél hamarabb sikerül a kistesó baby.

Cicc hogy vagy? Remélem mi hamarabb jelentjezel.

Betty én mindig reagálok arra amit írsz, szóval írjál nekünk. Panka baba is nagyon ügyes kiscsaj már ahogy íród. Szép teljesítmény, én is 24 kilót adtam le a szülés óta, remélem a kistesónál már nem fogok annyit hízni legalábbis most jobban odafigyelek mit eszek, és mennyit.

Szép napot mindenkinek! Szép ez a sok hó de jöjjön már a tavasz!!!!!!!
Anna, Levi baba
Kép
Kép
boganna07
 
 


sziasztok,

Anna, hát nem lehet egyszerű, reméljük hamar elmúlnak a roszulléteid. nekem is csak első 12 hétben volt, szerencsére.
Jobbulást Levinek!!

Erika, megkaptad a priviket?

Gigi édes kicsilány!

K. legújabb szórakozása, h ki be kapcsolja a dvd lejátszót, és élvezi, h ki be jár a cd tartó. :evil: már 600x elmondtam neki, h nem szabad, és ezt ne kapcsolgasd, elvittem onnan. eltereltem a figyelmét, de mintha meg sem hallaná. csinálja újra. :twisted: :roll:
snooopy
 
 


Bocsi, h megint ezzel fárasztalak titeket, de van egy Baby Björn Active típusú kengurum, és el szeretném adni. ha van ismerősötök aki készül venne, ne tegye. én alig használtam, tök új, mosni sem kellett.
Köszi!
snooopy
 
 


Sziasztok!

Irta jó sokat eddig wordbe, mindjárt bemásolom, csak próbálok kreálni új vonalzót is hozzá ;-)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Összevissza fogok írni, ahogy olvastalak titeket, úgy reagálok, aztán rólunk.

Erisunny
Én kevésbé emlékszem, de ez nálam nem csoda. :) Örülök, hogy leírtad mi az aktuális állás nálatok, üdv!

Hunci :cry:
Mikor talizunk?

Kilók: Csabival híztam 30 kilót (kb.) Most pedig hála a calici járványnak és a múlt heti rosszullétemnek (majd később), 74 vagyok, csak 6-tal több, mint amennyivel Csabit kezdtem és kb. 4-6-tal kevesebb, mint amennyivel most kezdtem. Eddig nagyon jó vagyok, lassan túl az első harmadon, és nem híztam!!! :-)

Betti
Én mindig elolvaslak, de magam is már kevesebbet írok. Dohányoztam. Sokáig. Gyárkémény nem voltam, de bevallom mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor sem tudtam letenni rögtön. Valszeg a munkatársak és a munkahely miatt. Láss csodát, Csabinak úgy tűnik, semmi baja nem lett (kopp kopp kopp). De letettem, és azóta fuldoklom a cigitől és a füstjétől egyaránt. Egyáltalán nem kívánom már, ráadásul pénzrabló egy élvezet…
Remélem jól vagytok, nálatok mennyi hó van? Panka mi mindent csinál nap közben?

Egyébként azt tudtam, hogy pl Ausztriában csak fél évet lehetnek otthon az anyák. Én nem is panaszkodtam a két év miatt sosem, bár az én fenekemben rugó van, és ha nem jönne a második gyerek, tuti keresnék itthonra munkát magamnak… :?

Anna
Nem akartalak én megbántani, távol állt tőlem, ne haragudj! Én csupán furan éreztem ezt az egészet. Nikiéknél jön a tesó (lassan szó szerint :lol: ), nálunk véletlen besikerült (csodálkoznék, ha úgy lenne gyerekem, hogy akarnám is :D ), és aztán hirtelen mindenki akar második gyereket ripsz-ropsz. Ez jó, ezzel nincs is gond és tudom, hogy ti idősebbek is vagytok nálam, így gondolom talán megfontoltabbak is és jól átnéztétek a helyzetet stb. Én csak azt próbáltam leírni, hogy nem is valszeg a Levire nem lesz annyi időd, hanem inkább a kisebbik gyerekre. Én legalább is így látom most. Mivel, mindig ott lesz Csabi is, így sosem lesz olyan (kívétel persze, ha Csabi addig mással van), hogy ketten vagyok a kisebbik gyermekemmel.
Szóval nekem nagyon meghitt és sokszor nagyon is bensőséges a kapcsolatom Csabival. Van, aki szerint ez rossz és magamhoz nevelem a gyereket,ami nem igaz, de sztem hosszú távon is nagyon jó lesz. Viszont úgy érzem, hogy a pocakossal nem fogom tudni ezt a bensőséges kapcsolatot kialakítani, vagy legalább is nem lesz annyira bensőséges. Főleg, ha lány, apa már lefoglalta a romantikát. :lol:
Egyébként teljesen támogatom a kis korkülönbséget, ami nekem nem az 5 év, hanem mondjuk a 2-3 év. Nekem egy nálam 13 évvel idősebb nővérem van. Hát, úgy 17-18 éves koromig nem nagyon tűnt fel, hogy van tesóm. Szeretjük egymást, meg minden, de családja van neki is, és bár sokat találkozunk, de mikor gyerek voltam ő már nem, mikor kamasz voltam, ő már anya volt, úgyhogy mikor már felnőttebb lettem, akkor találtunk csak közös hangot. Erről ennyit, kész pont. Senkit nem akartam megbántani, vagy megbotránkoztatni, és nem is a hormonok beszéltek belőlem.
BOCSÁNAT!

Kingiii
Nekem mindegy, hogy milyen a neved, de gyere gyakrabban! :) Nem is írtad, hogy megkaptátok a cd-t még régebben?

Niki

Nincs még 4D-s fotótok Kornélról? Mentetek 4D-s ultrahangra? Milyen a kissrác? Hasonlít a piciRékára? Nagyon szurkolok nektek, mit mondott a doki, mennyi esélye van a természetes szülésnek? Egyébként had kérdezzem már meg, hogy azok a számok, amiket te mindig írogatsz a méhszájra meg miegyébre mimt jelentenek? Nekem sem a Csabinál nem mondtak és írtak sehova ilyen számokat, sem most. Amúgy magándokihoz jársz?

Nyafi
Sajnálom Gigit, jobbulást neki.
Figy, az alvás sztem még mindenkinél más. Gondolom, hogy Gigi csak egy nap egyszer alszik. De Csabinál ez vegyes. Ha csak egyszer akarom, hogy aludjon, akkor minél később, 11-12 között kell lefektetni, és legalább 3 órát kell, hoyg aludjon. Amúgy ma pl. n11-kor elaludt, fél egyig aludt, de sztem nem fogja estig kihúzni. Ezt de-t írtam, Csabi már most alszik. Gigi hogy alszik?

Fogak
Nálunk még mindig “csak” 6 fog van, négy fent, kettő lent. Ezt tart kb. Október óta. Mostanában nagyon sokat van Csabi keze a szájáb an, meg megint mindent beletöm, amit csak talál. És nyál is van, de mindig megnézem, különösebben semmi foghelyzet nincs. Főleg nem az örlők. :shock:
Az étvágya hatalmas, szinte mindent megeszik, amit adunk neki. Most már Csabi is jelezte, hogy szeretne megtanulni egyedül enni, így próbálok minden nap legalább egyszer olyan ételt adni, ami ha lecsöpög, félremegy, az sem nagy baj.

Mi már megvettük az esernyőre csukható babakocsit. Már használtuk is. Bébé-go-t vettünk, főleg mert olcsó és mindent tud, amire nekem szükségem van. Nem nagy minőség a másikhoz képest, mármint ezek már nem olyan masszívak, de csak 5-6 kiló, ami az én 12és majdnem fél kilos gyerekemnél igencsak számít.
Ennek ellenére múlt héten nagyon rosszul lettem. Elvittem kedden a gyereket anyuékhoz, aztán indultam munkahelyemre, ahol Dani a külső konzulensem (főnök). Hát, amint felszálltam a buszra olyan görcseim lettek, hogy azt hittem összeesem. Végül felhívtam Petit, hogy mit csináljak, mert én persze átadtam a helyem egy gyerekes anyának, de a görcsölő terhesnek (najó, még semmi sem látszik) senki nem adta át a helyet. Szóval le kellett szálljak a soroksári tesconál a buszról (23-asról, ha valaki ismeri erzsébet felől), és bementem a mosdóba, mert Peti szerint lehetett az előző esti tojás. Biztos, hogy nem az volt, mert a baba görcsölt. Amolyan szülési görcsök voltak ezek, negyed óránként kb és míg vártam apukámat (mert hívtam, hogy lépni nem tudok), addig ketten is megkérdezték, hogy segíthetnek –e rendesek voltak, és a leszállást követő 5.görcsre tényleg hasmenésem is lett. Aztán apu hazavitt gyorsan, még otthon is nagyon fájtam egészen addig, amíg egy görcs közben be nem vettem a magneb6-ot, és utána már nem görcsöltem többet. Nem tudom, hogy mi a fene volt ez, de rettentően megijedtem, azóta Csabit a kerten kívül nem vittem sehova. (hétvégén kocsival persze voltunk vásárolni, meg dédinél, de az más – anyósékkal együtt van kocsi, szóval miénk hétvégente, ővék hétközben) Nagyon nagy mázlim volt, hogy aznap apukámnak nem volt meccse, mert így délután haza is vitt és hát Danit is le kellett mondanom. Hozzáteszem pont most akartam n eki elmondani, hogy terhes vagyok megint, nem hiszem, hogy örülni fog. :( Vártak vissza, és én is vágytam vissza....

Haj
Lassan nálunk is eljön az első nagy hajvágás ideje. így télen nem akartuk a hideg miatt, de egy hónapon belül jól megfosztjuk Csabit a hajától. Nem lesz teljesen kopasz, de nagyon nagyon rövid lesz. :lol: Több helyen is olvastam, hogy ha nem vágják a kicsik haját minél rövidebbre ilyenkor, a hajhagymák nem bírják el a hajukat és később gyenge, vagy kevesebb haja lesz a gyereknek. Nekem vágták, mégsem lett erős a hajam, csak "sok". Úgyhogy ez is lutri, de azért odafigyelünk rá. :)

Teszek fel én is mindjárt pár mostani fényképet.
Jajj, mégegy! Akarok én jönni gyakrabban, de hogy őszinte legyek, délután többnyire én is alszom Pupákkal, és este is együtt megyünk aludni, mert bár nem mindig vagyok álmos, de folyton fáradt vagyok mindenhez. Mindegy, már csak 1-2 hét és betöltöm a 12 hetet, aztán marc.5-ére kaptam időpontot a sima 12 hetes UH-ra. Remélem jófej doki lesz az UH-os, és meglessük, hogy fiúk vagy lányok vagyunk-e?! :D Csabinál már meg tudták mondani ilyenkor, igaz látványos volt. :oops: :lol:
Tényleg, kinek melyik név tetszik jobban? Csilla vagy Tünde?
Egyértelműen Emesét akartunk, de most már legalább 2-3 hete nagyon nem tetszik ez a név. Valahogy olyan érzésem van, hogy ez a baba nem Emesés. És mikor összeírtuk külön-külön a kedvenc lány neveinket, semmi egyezőség nem volt. Aztán egyik tusolásnál beugrott ez a két név, mert mindkettő tetszik Petinek. De most még semmi nem dőlt el, főleg mert én dönteni sem tudok. De kb semmiben sem. Még a körmön színe miatt is fel kell hívnom Petit. Ez kiborít, de ezt is a terhesség számlájára írom. Sosem voltam ilyen bizonytalan még.

Snoopy
Nekünk is babybjörn van. Imádom!!! :!: Sztem ne add el! Azt hiszem Ti is szeretnétek még egy gyermeket, akkor a picit tudod abban hordani, amíg a naggyal a játszótérre mész, vagy akár vásárolni, vagy bárhova! Ha most eladod, és akkor hirtelen kéne (mert láttam, hogy a kendőd is eladod), akkor meg nem less! Jól gondold át, jó drága egy hordozó!

Nos, csináltam egy vonalzót is, de mivel a szülés várható időpontját a doki még mindig csupán szept. 15-20 közé tette és még nem pontosította, ezért a 15-ét kiválasztottam időpontnak.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cic, jó sokat írtál. :lol: na nem baj.. nem azért írtam.
hordozás: van helyette egy másik kendőm tartalékba hátha lesz bébi. :lol: meg egy jó kis babakocsim ami viszonylag könnyű. (de nem annyira mint a tied)

Gáz lehetett az a görcs. de most már jól vagy ez a lényeg. és gratula a nem-hízáshoz! (mégha betegség is votl az oka)
és rosszullétek vannak? hogy boldogulsz eddig Csabival?

név: nekem Csilla tetszik
snooopy
 
 


Cicus:ne haragudj,ég a pofám ezerrel..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Köszönöm szépen így utólag is. :oops:

Név:Tündére szavazok

Kolos a dobozban nagyon aranyos! :D

Niki:tessék jelentkezni,egyben vagy/tok még?
kingiii
 
 


Gigi tegnap kioperálta a felmosót a vödörből és bőszen felmosott. Aztán vissza akarta tenni, de a nyele beleakadt mindenbe, úgyhogy elkezdett sírni. Ölbevettem, mondtam ne sírjon ehez még egy picit pici, de ha megnő, majd minden nap felmoshat. Ezen elkezdtem röhögni, ő meg halálosan megsértődött. Lányok hisztivel kényességgel mi a csudát tudok kezdeni? Van könyv ami ezzel foglalkozik? A lány kezd már elég rémes lenni.
Cic! Napi egyszer alszik ált két órát. Kb 11 kor megy aludni. Miért kérded? Nekem az Emese tetszik. Bocsi.

Kép
nyafi
 
 


Cic, pénteken van a vizsga, jövő héttől bármikor jó.Megálmodsz egy időpontot és oké:)

Nyafi, passz.Én hagyom ha hisztizik vagy elterelem a figyelmét.
Vendég
 


hiszti: én is hagyom. vagy adok neki mást amivel játszhat.

K is mosott már fel. nem tudom mi érdekes van abban. :)
ő egyszer feldöntötte a vödröt is, és úszott minden.
snooopy
 
 


Nálunk is sok a hiszti, dackorszakba léptünk. Ha felöltözünk az a baj, ha levetkőzünk az a baj, ha eszünk az a baj, ha nem eszünk az a baj, ha inni adok az a baj, de ha távolodik a pohár az a baj. :lol:
Gyakorlatilag erre nincs módszer. A figyelemelterelést javasolják sok helyen, sokszor én is becsempészem, de olyan is volt, hogy nem foglalkoztam vele. Előbb utóbb abbahagyja. Régebben Csabi hisztinél mindig hátravetette magát a földre, így mindig lefektettük és megvártuk, hogy mikor hagyja abba. Mindig megkérdezem, hogy miért hisztizik, most mi a baj, mi nem tetszik, mit csináljak másképp?! Nem mintha válaszolna, de érti, hogy én sem tudok mit kezdeni sokszor a helyzettel.
Passz, attól függ, hogy mennyire vészesek a hisztik.

Kép


Kép
fcicus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?