Sziasztok!
Szia Erika!
Én is emlékszem rád.
Nekem is volt múlt hónapban egy negatív tesztem, mert sokat késett és nem tudtam már mire fogni. Viszonylag rendszeres a ciklusom, ezért tanakodtam, hogy most mi van, csak nem terhes vagyok?
Összejön az hamar ha szeretnétek 2. gyereket.
Időzíts a peteéréses időszakra..
Ne szomorkodj a munka miatt, hiszen ez természetes dolog. Előbb utóbb mindenkinek el kell mennie dolgozni és ugyanilyen rossz lesz másnak is.
Én Panka fél éves kora óta dolgozom és tényleg nem könnyű, nem is lesz. Igazából én azt nem tudom már elképzelni, hogy milyen lehet naphosszat otthon lenni, nagyokat sétálni csak úgy céltalanul. Nekem ilyen nincs. Ezek után lehet egy 2. gyerek már gyaloggalopp lesz nálunk..
Egyébként meg kell mondjam, hogy Mo-on ez egyedülálló, hogy ilyen sokáig támogatják anyagilag (még ha nem is olyan sok) az anyákat.
Mindenhol1 éves korig jár pénz, aztán az anyák uzsgyi indulnak dolgozni. Kivéve természetesen a tehetősebbeket.
Szóval nagy szerencsétek van ezzel, sokan nem is gondolnak erre.
Tehát ne aggódj meg fogjátok szokni, a gyerek biztos nagyon jó helyen van a szüleidnél. Nekem közeltávol még ők sincsenek..
Minimum 500 km..
Ha pedig jön a kistesó, akkor újra otthon lehetsz.
Ja megnyugtatásul azoknak, aki nagy korkülönbségre esküsznek..
Nekem 2 bátyám van. Az egyik 10, a másik 7 évvel idősebb.
Nagyon sokáig csak úgy elvoltunk egymás mellett, esetleg veszekedtünk.
De mire felnőttem, értsd kb 18 éves koromra minden különbség eltünt, nagyon jól érezzük magunkat együtt.
Látnátok milyen mikor hárman leülünk inni..
Na de ez egy másik topik témája lehetne..hehe