Sziasztok Lányok!
Irisz!
Borzasztóan sajnálom. El tudom képzelni, most mit érezhetsz. Én úgy tudom, hogy már valahol a 12. héten jártál?!?!? Azért még a műtét előtt ragaszkodj egy vizsgálathoz. Jogod van hozzá!!! Gyógypuszikat küldök a lelkednek!
Lányok!
Bejöttem netezni, mert ma jól rámijesztettek. Múlthét szerdán voltam egy egészségpénztári általános szűrésen, és ma hivnak, hogy az egyik értékem magas, és erre szeretnék felhivni a figyelmemet. Ez az érték nem más mint a ca125 tumormarker, ami petefészekrákra vagy más nőgyógyászati elváltozásra utal. Mondtam neki, hogy a vizsgálaton jeleztem, hogy két napja szakadt meg egy terhességem, és most is kérdeztem, hogy nem-e ez befolyásolta, de nem tudtak választ adni. Hát jól be is paráztam. Fel is hivtam a nőgyogyimat, és mondta, hogy ne ijedjek meg, mert ez az érték egy petefészekgyulladástól, sima mensestől is megemelkedhet, nembeszélve egy megszakadt terhességről. Hétfőn megyek hozzá, és megvizsgál, és mondta, hogy pár hónap mulva meg kell ismételni ezt a vizsgálatot.
Angi!
Az antibiotikumot lehet szedni, és ilyenkor, amikor még csak a selytosztódás zajlik, nem árt a babának. A láz viszont annál jobban.
Kicsi!
Allitólag a terhességi csikokra vagy hajlamos vagy, vagy nem. Kenegetéssel csökkenteni lehet a számukat, de teljesen megelőzni nem. Én alig krémezgettem, és mégsincs egyetlen csikom sincs. Sőt, ugyanolyan lapos a hasam, mint előtte. 12 évig intenziven sportoltam (igaz már lassan 20 éve abbahagytam), igy gondolom, még van tartása. Egyébként anyukámnak és a nagyimnak sem láttam egy szem csikot sem.
Melinda!
Gondolom, ez nem mostani kép! Vagy már ekkora hasad lenne? A csikok miatt ne aggódj, egy anya viselje büszkén a gyerekei szülésével kapcsolatos 'sebeket'
Súlyfelesleg: nekem nincs, pedig volt, hogy szép gömbölyded formáim voltak. Valahogy magától beállt. Igaz, a férjem szeret teljeskiörlésű cuccokat enni, és sok zöldséget. Lehet, hogy neki köszönhetem, hogy megváltozott az anyagcserém, és nem kell soha fogyóznom. Pedig eszem az édességet is rendszeresen. Anyukám szerint kórosan sovány vagyok, és ezért sem esek könnyen teherbe. Pedig 171 cm magas vagyok és 66 kiló. Na szerintetek ezek a paraméterek egy anorexiás alkatra utalnak? Szerintem anyukám már nem tud mit kitalálni, hogy megmagyarázza magának, hogy miért nem jön a köv. unoka