Hello Lányok!
Ma vagyunk 7 hónaposak! Hihetetlen, hogy megy az idő....
Majd dobok fel képet, köszi a köszöntést mindenkinek!
Már megint annyit írtok, alig lehet követni benneteket.
Bibii: ma kaptam meg, köszi szépen nagyon aranyos vagy!
Mancsa: kakigondunk úgy oldódott meg, hogy szerintem tutira kevés volt a tejcim, én meg erőltettem, hogy szopi-szopi, de ha nem volt elég szegénynek, mióta kap tápit is, meg itatom annyi teával, hogy már a fülén is folyik, azóta rendeződtek a dolgok. Jó, néha még előfordul, hogy valami megfogja a székletét, de az sem olyan vészes. Próbáld ki ezt a Hipp-es gyerekteát, ez a köményes, ánizsos, kamillás izé. Nekünk bevált, és már a laevolac-ot sem kapja, ja, és kicsit felfüggesztettem a tejpépet, valahogy arra gondoltam, attól is szorulása lehet. Lehet, az is probléma volt nálunk. Éhgyomorra langyos teácska?
Jaffa: én is boldog szülinapot kívánok a párodnak, az én páromnak szombaton lesz!
Felháborító amit ezzel az országgal művelnek. Már jobb, ha az ember bele sem gondol. Örülök, hogy megmaradt a munkája apának, nálunk is ez van a cégnél, fizetés csökkentés, munkaidő csökkentés. Nem tudom mi lesz, ha visszamegyek? Lesz-e még egyáltalán munkahelyem. Autóipar......
Trundike: Bius nagyon ügyes, látod megy ez az alvósdi nálatok is.
Szosz: én a babához igazodom. Ő alakítja a napirendet, ami általában változik, néha elcsúszunk 1-2 órával, de sebaj.
Meglátod, ahogy nagyobb lesz, jobban alakul ám majd.
Gégéé: jaja, hogy elszaladt az idő, persze, gondolkoztunk kistesón, de még egyelőre a gondolkozás fázisában vagyunk. Néha még Dorka is leamortizál, most hirtelen nem tudnék kettővel bírni.
De majd meglátjuk!
naspi: Dorka is kb. ilyen eleven kislány! Azt hiszem majd 7 fiút kitesz nekem. Nem könnyű vele...nagyon kis csintalan.