Új privát üzeneted érkezett!

Kép

virágom
Vendég
 


sajnálom, hogy vágott virág, meg ennek az árán valami tartósabbat is lehetett volna, de legalább nem felejtette el. tavaly ebben az időben volt hetekig rosszkedvű, előtte meg volt egy játéka amivel éjjel nappal játszott, nem is tudom, hogy bírtam...

Zsófi is nyűgös. ez leginkább az elalváson jön ki. ringatni kell, babusgatni, legalább egy fél óráig, a derekam majd leszakad, nem valami könnyű.
de szerencsére enni eszik, játszik is. most éppen azon van, hogy elkapja a a zenélő forgó állatait. :lol: :lol: :lol:

nálunk a nyaralás szerintem a balaton, meg a velencei tavat jelenti majd. nem nagyon voltunk még, szegedtől messze van. de most itt a lehetőség barnára sülni és megismerni ezt is.
Vendég
 


ancsi!
Dorkának boldog hófordulót!
Vendég
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Wicca:Én már ilyenkor 2 napja babáztam :D
Remélem gyors szülésed lesz és majd gyorsan gyógyul a sebed.

Anyany:gyönyörüszép a virágod.Én is nagyon szeretem a balcsit 10 perc alatt ott vagyunk a kedvenc helyünkön(csopak) igy nyáron majdnem minden hétvégén lent voltunk elötte évbe nem akkor este mentünk mert akkor volt a lakásfeelújítás.Itt nagyon jó mert fel van töltve és a gyerekek nagyon szeretnek ott játszani meg amúgy is nagyon szép az a strand.

Szösz:Még neked akartam írni hogy a Hannus 3 hónaposan 400 grammot hizott egy hónap alatt és mikor rákérdeztem hogy nem -e kevés azt mondta a védönő hogy most már nem fog olyan sokat hizni mert már lemozogja.Akkor most szigoruan 4 óránként eteted Rékát?
Vendég
 


Sziasztok!

Párom nevében is köszönöm a kívánságokat! Még nem ünnepeltünk, majd a hétvégén anyósomékkal. Jön hozzánk az egész család, úgyhogy sütök-főzök-takarítok program lesz. Akkor sütöm a tortát is.

Szerencsére úgy néz ki, hogy maradhat a posztján, nem küldik el a munkahelyéről. :) Bár a fizetéscsökkentést be kell nyelnünk, plusz nincs 13. havi bér.

Anyany! Nagyon szép a virágod! Milyen figyelmes a párod!
Mi most nagyon kevés időt töltünk együtt. Néha eléggé el is bizonytalanodom, hogy jól működik a mi házasságunk? Apa gürizik, hogy elő tudja teremteni a nekünk valót, ha hazajön a Miluval szeretne lenni (ennek nagyon örülök), így nagyon kevés amit egymásra is tudunk fordítani. Remélem nemsokára meggazdagszunk!!! 8) 8) 8) :lol: (Hoppá! Beleért a bilibe a kezem!)

Tründike! Ringató? Holnap várnék én mindenkit ide hozzánk!

Milu ma hisztis korszakát éli, alig akar enni, ha pedig erőltetem, akkor csapkodja az asztalt, amitől marhára mérges tudok lenni, akkor aztán még jobban csapkodja az asztalt. Egy idő után megunom a küzdést és kiveszem az etetőszékből, lerakom a földre nagyságát, és akkor kezdődik az igazi üvöltés. Akkor jön az elbeszélgetés. :?

Sajnos üdülési tippeket nem nagyon tudok adni. Mi is szeretnénk menni. Majd meglátjuk.

Március 16-án kell visszamennünk Bp-re, akkor lesz meg a véreredmény. Össze fogom írni a kérdéseimet, még a doki is lássa. Annyira "kemény" leszek, hogy a doki nem fog tudni lerázni!!!! Amit befizetek pénzt az államnak, had kapjak már érte valamit!!! :twisted:

Mit szóltok az államcsődhöz? Én teljesen elképedtem, hogy hol tartunk? Gyed téma?
Vissza kéne mennem dolgozni 2 évre, hogy 2 évig kapjam a Gyed-et. De akkor már legalább 4 év korkülönbség lesz a gyerkőcök között, azt meg nem szeretnénk. Szörnyűűűű!

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Anyany: Nem irigyellek anyósod miatt. Más anyuka segíti gyermekét erre ő... Mondjuk az én anyósom is ilyen.
Zsófika bőre rendbe jött? Lehet hogy nem olvastam elég alaposan?
Gratulálok az évfordulóhoz

Gégéé: Egy tünemény Emma baba. És hogy kitartja magát. Nagyon ügyi!

Mancsa: Papádnak jobbulást kívánok!

Lara: Kész hölgy már Hanna baba! Én is alig várom hogy csatocskát tehessek a hajába, de félek nekünk 5 hónaposan korán sem lesz annyi hajunk.
Mi is vettünk grízes pépet. Ma megkóstoltam milyen hogy majd mit fog kapni a Manócska, és fini.
Napokban már elkezdem neki a főziket adni, már amennyit elfogad :)

Ancsi_pancsi: Ez bizony így van a bölcsiknél. Mi az itteni bölcsibe már pocaklakósan beirattuk a kiscsillagot, és már akkor csak 2010-re tudták felírni.

Jaffa: Grrr... És ezt nem tudták volna korábban mondani nektek? Anyjuk valagát már pardon. Kedvességhez nem kell pénz amire is hivatkozni szoktak.
Nekem jó holnap a ringató!!!

Szösz: Ez hülyeség. Bianka a mai napig is 6x eszik. Ennyi kell neki. Persze, mert mindig az anyuka a hibás! Menjenek a csudába. Ha jó kedve van és hízik akkor miért baj ha nem szed magára 1 kilót? Anyukája is van vagy 30 ( ;) ) kiló, akkor mit várnak?
Napirend: Baba igényei alapján alakul ki de akkor azt lehet tartani egy darabig. pl.: Hiba teszem le 9-kor aludni ha akkor még nem fáradt. De ha 10-kor teszem le akkor szépen alszik, viszont akkor majdnem minden nap akkor teszem le. Anyósom olyan hogy ebéd után kell aludni a babának, addig szórakoztassam stb. Ami le van írva, csakhogy az én babám még picike hogy annyit ébren kibírjon, a másik hogy mindkettőnknek jobb ha figyelembe vesszük egymás igényeit. Mivel ő még kicsi, ezért most az ő igénye a dominánsabb.

Winchi: Zabiznivaló Matyika! :)

Bende: Örülök hogy Niki szemecskéje kezd rendbe jönni :) Jobb is ha nem kell semmilyen durvább beavatkozás a szép kis hölgyön :)

Katinka: Jaj szegénykék!!! Jobbulást kívánok és sok gyógypuszit küldök a csajoknak!

Wicca: :) Felidéződtek bennem az emlékek! Nagyon izgalmasak lesznek ezek a napok számotokra!!! :) Holnap mielőbb írj hogy mi is van, gondolom akkor mész vizsgálatra.

Gyorsan egy jó hír: Bianka tegnap megint (eltekintve az utóbbi két naptól ez az általánosabb) átaludta az éjszakát. YEAH!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Anyany:Kerestem neked képeket.

http://www.csopak.hu/2/index.php?option=com_zoom&Itemid=104&page=view&catid=11&key=1&hit=1

Dorkának nagyon boldog hófordulót :D :D :D :D :D :D

Jaffa:Boldog születésnapot a párodnak :D :D :D Biztos jó buli lesz :D
Örülök hogy megmarad a munkahelye sajnos a párom munkahelyén is megszüntették a jutalmat meg a jutalékot igy jóval kevesebb a pénzünk de a lényeg hogy van munkahelye most mindent el kell türni.
De a gyed és a gyes is beletartozik a folyamatos munkaviszonyba nem?Csak ugye kevesebb lesz utánna ha abbol számolják már én is gondolkoztam rajt hogy lenne jobb.
Meg persze hogy adóköteles lesz az üdülési csekk gondolom azt se kapok többet :( :( :(
Csak keményen a dokikkal remélem minden ok lesz!
Vendég
 


Nincs többre időm, de ezt olvassátok el!!!!!!

http://www.5perc.hu/bizarr/8744.html

KépKép
bende
 
 


Hello Lányok!

Ma vagyunk 7 hónaposak! Hihetetlen, hogy megy az idő....:D
Majd dobok fel képet, köszi a köszöntést mindenkinek!

Már megint annyit írtok, alig lehet követni benneteket.

Bibii: ma kaptam meg, köszi szépen nagyon aranyos vagy!

Mancsa: kakigondunk úgy oldódott meg, hogy szerintem tutira kevés volt a tejcim, én meg erőltettem, hogy szopi-szopi, de ha nem volt elég szegénynek, mióta kap tápit is, meg itatom annyi teával, hogy már a fülén is folyik, azóta rendeződtek a dolgok. Jó, néha még előfordul, hogy valami megfogja a székletét, de az sem olyan vészes. Próbáld ki ezt a Hipp-es gyerekteát, ez a köményes, ánizsos, kamillás izé. Nekünk bevált, és már a laevolac-ot sem kapja, ja, és kicsit felfüggesztettem a tejpépet, valahogy arra gondoltam, attól is szorulása lehet. Lehet, az is probléma volt nálunk. Éhgyomorra langyos teácska?

Jaffa: én is boldog szülinapot kívánok a párodnak, az én páromnak szombaton lesz! :)
Felháborító amit ezzel az országgal művelnek. Már jobb, ha az ember bele sem gondol. Örülök, hogy megmaradt a munkája apának, nálunk is ez van a cégnél, fizetés csökkentés, munkaidő csökkentés. Nem tudom mi lesz, ha visszamegyek? Lesz-e még egyáltalán munkahelyem. Autóipar...... :roll:

Trundike: Bius nagyon ügyes, látod megy ez az alvósdi nálatok is.

Szosz: én a babához igazodom. Ő alakítja a napirendet, ami általában változik, néha elcsúszunk 1-2 órával, de sebaj.
Meglátod, ahogy nagyobb lesz, jobban alakul ám majd.

Gégéé: jaja, hogy elszaladt az idő, persze, gondolkoztunk kistesón, de még egyelőre a gondolkozás fázisában vagyunk. Néha még Dorka is leamortizál, most hirtelen nem tudnék kettővel bírni. :oops: De majd meglátjuk!

naspi: Dorka is kb. ilyen eleven kislány! Azt hiszem majd 7 fiút kitesz nekem. Nem könnyű vele...nagyon kis csintalan.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


bende, ez nagyon durva!
viszont abban egyet értek, hogy a gyereknek a saját ágyában a helye. én ezt továbbvittem, úgy hogy mellettem van annak az ágynak a helye, amiben a lányom fekszik. szerencsére jó az alvókája. de azért igyekszünk csendben lenni. :oops:

szosz, te szoptatsz, ugye? szerintem etetsd, amikor kell és kész. nagyjából lehet tudni, mikor éhesek.
ne foglalkozz leírásokkal. felesleges. lehet, hogy olyan vékony testalkatú lesz, mint te vagy. akkor ehet bármennyit, úgysem lesz kövérebb. :lol:

lara, szép ez a hely. drága? egyelőre azt tervezem, hogy a hugomékkal (idősebbik hugom, meg a férje, ők leszek Zsófi keresztszülei) kellene elmenni kicsit kikapcsolódni.

jaffa, az én párom is annyi melót vállal, amennyit csak tud. mivel anyós hitele is itt van a nyakunkon...
a házasságotokkal pedig biztosan nincsen semmi baj. ez egy ilyen időszak. biztosan nem könnyű a párodnak sem, hogy így hajtania kell, ha meg akarja tartani a munkahelyét.
államcsőd, meg államlúzerek. hamarosan mi is "megélhetési bűnözők" leszünk.

tündi, gratula az átaludt éjszakához! tök jó!
az anyósom meg egy rohadék. ez az őszinte véleményem.
pár napja ki voltam akadva, hogy nem hív fel senki sem, mármint a családom, és párom azt mondta, hívjam fel néha az ő anyját. én meg dehogyis hívom, mert a múltkor is felhívott hogy megkérdezze ZSófi hogy van, miket csinál már, ez volt 5 perc, utána 45percben azt ecsetelte, hogy rossz a tévéje, unatkozik, fáradt, mennyi nyavalyája van, tegnapelőtt hasmenése volt, pedig nem evett semmi olyat, a főnöke egy ostoba barom, a hidegben nem megy sehova és hogy fáj mindene...
és igen, az én szüleim nem nagyon tudnak segíteni, hatudnának segítenének, de sohasem várnának el tőlem semmit sem. pláne nem ennyi pénzt és minden hónapban.
Vendég
 


Anyany:ez a strand , szálláson még nem voltunk itt mert közel van és igy csak a strandra megyünk.Az tök jó ha a hugodékkal mentek legalább kicsit kettesben is tudtok lenni Apával :D

Ancsi:Örülök hogy megoldódott a kakigond!Mi is olyan teát iszunk Hannus is szereti.

Trundike:Na látod biztos akkor a front miatt ébredt annyiszor a Manócskád :D Ügyesek vagytok hogy már eszegettek :D Képet kérünk!!!!!!!! :D
Vendég
 


Nem tudom hogy ma mi történt a lánykámmal de extra nygös úgy paniroztam a husit hogy ő ott volt a konyhába a játszószönyegen.De még igy is volt hogy sirdogált meg kellett mutatni neki hogy sül a husi :D kis konyhatündér lesz :D
Vendég
 


Sziasztok!

Dorkának boldog hófordulót!

Anyany: nagyon szép ez a virág!
Balcsira mi is le szoktunk menni 1-1 napra, meg a Velencei tóra, nekünk az van egy köpésre. Régen még este 9-kor leugrottunk a haverokkal fürödni egyet.

Ancsi: köszi, megpróbálom ezt a teát a reggeli tápi előtt, hátha beválik!

Trundike: gratulálok az éjszakához, úgy látszik ha nincs front, akkor Bius átalussza! Barnika hogy van?

Bende: ez durva! Mi együtt alszunk mindannyian, de Dorkáé a külön heverő, az sajna 10 centivel magasabb, mint a mi ágyunk, de így már nem is bánom, még véletlenül sem fekszünk közvetlenül mellé. Örülök, hogy javulgat Niki szeme!

Szösz: milyen volt az éjszakátok ennyi nappali alvás után?

Lara: nemsokára együtt panírozhatjátok a husit, azt biztos nagyon fogja élvezni.

Jaffa: örülök, hogy maradhat a párod! Ezt a gyedes dolgot meg nem értem, elvileg beleszámít a gyes és a gyed a munkaviszonyba vagy ilyenkor mégsem? Én gyes alatt szültem most. Kiváncsi vagyok mi lesz, már szóltak a munkahelyemről hogy küldik a gyedes nyomtatványt, vajon mennyit kapok majd, miből fogják számítani?
Vendég
 


Sziasztok,

majd visszaolvasok ... csak egy-két mondat a dokiról/tól: azt mondta még nagyon szépen tart a méhszáj (C2110, ugye már két hete is így "álltam"), szval nem mostanában szülök ... nst-t végigaludta a gyerek, iylet még nem csinált ...
most lepihizek, mert "hullanudli" vagyok, hogy Gégéét idézzem :D!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Bende! Már a cím is sokkoló, így nem olvastam el. :oops:
Néha úgy gondolom, hogy ha nem tudok a szörnyűségekről, akkor azok nincsenek is. Kicsit ilyen homokbadugomafejem típus vagyok.

Tründike! Akkor tényleg jó a Ringató holnap? Nekem 11 után lenne a jó.

Gyedet passzívan kapom, mivel a szülés után lejárt a szerződésem, ami nem határozatlan idejű volt, hanem fix. Így most nincs munkaviszonyom, így a Gyed sem az nálam. :(

A Gyed-et a szülés évében számolják, tehát a 2008-as "jövedelmed" lesz az alapja.

Ancsi! Párom is autóipar... :?

Kép
jaffa4
 
 


brrr, elszomorító dolgok ezek, amiket írtok, gyed,gyes, mikor szüljek, ne szüljek, melóhely megszűnik.....sokszor már én is sírnék legszívesebben :cry: :cry:

ezt az új rendszert én sem értem, de a múltkor pl. kiszámoltam, h ha bevezetik az új szja %-okat, akkor pl. a párom szinte nem is fog jobban járni, mert olyan magas a fizuja, esetleg az én fizum lenne több, de az is majd csak a 2. lpécsőben, mikor 3 millió lesz a 19%-os adósáv....kivagyok ettől , igazából megint csak elhúzzák az emberek orra előtt a mézesmadzagot, de aztán mikor utánaszámolunk.....

nna, ezt a gyedes dolgot nem is értem. oké, én mondjuk akkor még szerencsés vok, mert 5 év meló után mentem szülni, tehát megvan a 2 évem. nade, ha mondjuk szeretnénk 2. babát úgy, h gyes előtt teherbe esni, akkor hogy számolódik majd? erre nem tértek ki a nyilatkozatba :shock:

mi már így is mínusban vagyunk, hiányzik a kiesett pénz, mi lesz ha a gyedet és a csp-t még meg is adóztatják, v ne adj isten, megvonják a csp-t mondván, h mi "jól" keresünk?
:shock: :evil:

Kép
naspolyácska
 
 


A hófordulós babáknak gratulálokkkkkk

Anyany, gratula az évfordulóhoz, naggyon szép a virdzsid!!! :lol: :lol: nekünk márc. végén lesz az első házassági évfordulónk, már most gondolkozom, h mit adhatnék neki

ötlet esetleg, valakinek???? :shock: :shock: :shock:

Ancsi, Dorkának is gratula a 7 hóssághoz!!!!

üdülési tippeket nem tok adni, családias szempontból még nem figyeltem meg őket, mi április végén ménk Parádfürdőre 3 napra, háátt remélem jó lesz :lol:

Sopron, Lővéreket tudom ajánlani, az naggyon jó hely!!!!!

Szösz, köszi, de nekünk csak akkor állt be egyfajta napirend, mikor elkezdtem a hozzátápit, addig még egy időben sem tudtam fürdetni. a Miló sosem egy időben kelt fel éjjel, hanem össze-vissza, totál elcsúsztak emiatt a nappali etetések, semmi rendszerünk nem volt, egyrészt mert én nem keltettem sosem, hagytam h aludjon másrészt, mert éjjel ugye akkor ébredt, mikor épp úgy gondolta.
most sem keltem nappal, max akkor, ha pl. 2-2,5 órája már alszik, akkor megkeltem, mert akkor nagyon elcsúsznánk, ráadásul akkor már nagyon nehezen aludna el este. most, h délután alszik, max 4-fél ötig, így könnyen elalszik este, de amikor még olyan 6 után is alszizott egy fél órát, akkor nehezebb volt az elalvás.

Trundike, gratula az éjjeli alszihoz, Miló minden éjjel kipisil, hiába a liberó, kipisil, nem tom mit csináljak, lehet veszek pelenkatartó bugyit brendonban, kipróbálom.

Kép
naspolyácska
 
 


ABC-S HABTAPIT HOL LEHET OLCSÓN KAPNI, TUDJA ESETLEG VKI???????

Kép
naspolyácska
 
 


Gyorsan kondi előtt:

Jaffa: Igen jó nekünk. Bianka ha holnap is ilyen szépen alszik, akkor 12 körül eszik és utána jó nekünk. Ketten leszünk?
Ja! meg pontosan akkor hol is lenne? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Na, én is itt vagyok!

A nagyim ma lett 81 éves. A tortáról majd később dobok fel képet. Én bűvészkedtem.
Az Öreghegyen lakik, odafelé félig busszal mentünk, hogy ne rázzam szét a tortát, aztán délután hazasétáltunk. Jó nagy séta....

A hófordulósoknak sok boldogságot. Az éjszakát átalvóknak gratulálok.
Anyany! nektek is sok sok boldogságot!
Tegnap találkoztam Szösszel, elkísértük egymást egy darabon. Ma alighanem Jaffát és a kicsi Milut figyeltem ki a Skála előtt. nem tudtam odabenni, mert siettünk a buszra.

Naspolyácska: Niki szemén egy úgynevezett haemangióma volt, egy érduzzanat. nincs rá gyógymód, magától szívódik fel. a szemhéján violt, ezért figyelni kellett, hogy nem zavarja-e a látását és rendesen nyitja_e azt a szemét.

KépKép
bende
 
 


nyaralás: csődben van kis családunk, így mi csak álmodozunk róla. A párom szüleinek van egy balatoni nyaralója. Gyönyörűszép panorámával, teljesen felszerelve. Az apja lenn is tölti az egész nyarat. olyannyira, hogy tavaly nyáron szerettünk volna lemenni kettesben, egy hosszú hétvégére, de nem tudtunk, mert nem engedte át nekünk a terepet.
a karácsonyi ünnepeken tanúsított viselkedéséről már írtam, ezek után nem tudom remélhetjük-e, hogy lent tölthetünk egy, vagy két hetet.

ringató:Niki 10- kor gyümölcsözik, aztán alszik kb 1 órát. ebéd 1- kor, fél 2 körül szopi és utána sétálunk. beférünk valahogy????

a válságról, meg az új rendeletekről nem is írok semmit. kezd szertefoszlani az álom a kistestvérről :(

KépKép
bende
 
 


Jaffa! örömhír, hogy maradhat a párod, de sajnálom, hogy aggódsz a házasságod miatt. minket valahogy kezd még jobban összekovávsolni a válság. :wink:

Mikor Milut lefektetitek próbáljatok meg egy kis időt egymásra szánni. Egy közös fürdő, esetleg kortyoljatok el egy egy pohár bort. Hétvégén igyekszünk hármasban sétálni, olyankor jókat beszélgetünk. Összebújás: én este hamarabb elalszom, mint Ő, mert eléggé elfáradok, de azért van, hogy annyira nem :oops: reggel bármire kapható vagyok és hétvégén is. lényeg, hogy a manó a saját ágyában és szobájában legyen. :wink:

KépKép
bende
 
 


Lara!

Niki is roppant élvezettel lesi, ha főzök. Viszont elillan az érdeklődése, mikor minden hozzávaló bekerül a lábosba.

Anyany!
nem minősítem az anyósod, azt hiszem felesleges. Azt írtad, hogy szomorú voltál, mert nem hív fel senki, telefonáljak???????? :D
El kéne adni azt a házat, amiben anyósod lakik, visszafizetni a hitelt, aztán menjen Ő is albérletbe. Mit szólna hozzá????

Wicca! ez már tényleg visszaszámlálás. Niki 39 hétre és 1 napra született.

KépKép
bende
 
 


na elég volt belőlem :?
bende
 
 


Bende!

Tényleg mi voltunk ott a Skálánál! :D
12 körül nem jó nektek a Ringató?

Tründike! Mi Felsővárosiak vagyunk. Autóval jönnél?

Kép
jaffa4
 
 


Naspi: habtapi ósánteszkó?


Kép
Kép

Dorka játék közben aludt el múltkor.
A 2. kép meg szúnyoghálón keresztül készült, azért ilyen sötét.
Rendeltem Levinek 2 könyvet, ma jött meg. Anna Peti sorozatból, nagyon szuper könyvek. Most ez lesz a sláger nálunk asszem.
Vendég
 


Jaffa: Igen kocsival, mert amilyen szél fújt ma is hát nem is tudom...
Ha ráér vihetek majd egy kismamát?
Privibe akkor megírod az elérhetőséged, vagy ide, hogy ha valaki még jönne...? Meg a pontos időpont is jó lenne.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Cím: Kecskeméti u. 20.
Ahogy mész ki a Parkcenterhez az utolsó előtti utca a laktanyáknál. Mivel egyirányú, csak a Tompa Mihály felől megközelíthető. Házszám nincs. :oops: De a 18asé látható.
Időpont: 1/2 13?

Másvalaki?

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

köszönjük a dicséreteket Hüvelyk Matyi nevében :lol:

Kedden besz*rt a gépünk nem lehetett netezni rajta, tegnap tudta megcsinálni a párom. Jó az informatikus a háznál :lol:

Matyi is extra nyűgös, iszonyat visításokat levág, még jó hogy hangszigetelnek az új ablakok, azt hinnék a szomszédok, hogy ölöm a gyereket :D :shock: Most is itt ül a kezemben, így szent a béke de a délelőttök hisztivel telnek, el is megyünk gyümievés után a piacra.
Irigykedek a Ringató miatt, én is én is :cry: :cry:

Anyany nagyon szép a virág :lol:

Mancsa könyvmoly lesz Dorka? :lol:

Bende csinos a fejpánt :wink:

Jaffa örülök, hogy megmarad párod munkája!

KépKép
winchi
 
 


bende!
ne aggódj! apóssal meg ne foglalkozz. egyszer meséltél róla, hát nem a kedvesség mintaképe.
nem értem hogy lehetnek ilyenek az emberek, pláne nem a saját unokájukkal/gyerekükkel.

mi is rengeteget beszélgetünk az anyóstémáról. szerencsére páromat is nagyon bántja. egyelőre annyi a fejlemény, hogy jövő héten megy Pestre és beszél a bátyjával, mihez is kellene kezdeni.
meg párom azt is mondta, hogy nem költ még rá a házra egy csomó pénzt(még a kapubejáró építés meg a nagykapu hátra van), mint pl. az októberi felújítás, ha anyós nem hajlandó eladni. de persze nagyon nehéz neki fenntartania.
Vendég
 


Jaffa OK! Fél egy jó nekünk :) Lehet hogy viszek még egy kismamát nem baj?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


mancsa!
de jó ez a kép Dorkáról! és szép nagy hóembereket építettetek!

voltunk tegnap dokinál!
nem tudta megmondani egyértelműen, mi lehet a hátán, valószínű a gomba, (csak tudnám hogy honnan, mert nálunk ilyesmi nincsen, még gombapörkölt is régen volt már nagyon....), mert teafaolajat kentem rá és elkezdett gyógyulni. kaptunk krémet rá, meg testápolót, mert amióta Zsofkám mocorog ezerrel, nagyon száraz a bőre.
sanatopic is van, ha a másik jobb azt használjuk.
megdícsérték, hogy nagyon szépen fejlődik, mosolygott is a dokinéninek, ja és a váróban is megcsodálták az anyukák!

fú és nagyon kiakadtam. volt ott egy anyuka, kb 3 hónapos kicsivel. a kicsi nagyon meg volt fázva, alig kapott levegőt. anyuka letette a pelenkázóra és elkezdett ott egy ismerőssel beszélgetni. a gyerek először csak nyöszörgött, jelezve, hogy alig kap levegőt és nem jó neki ott, utána már követelte magának a jogait, panaszosan sírva.
erre anyuka válasza az volt, hogy a gyerek nem szeret öltözködni.
lehet, hogy én látom rosszul, de a dokinál nem az a lényeg, hogy olyan ruha legyen, amit gyorsan le meg fel lehet adni a gyerekre? nekem is tetszenek a farmerek a babákon, de ennek a kicsinek a 26féle ruhadarab, mire felöltöztették, felért egy kínzással.
és még én érzem magam rossz anyának. hát gyorsan elmúlt a lelkiismeretfurdalásom.
és párom is mondta, hogy én még sohasem hagytam a Zsófit ilyen sokáig sírni. úgy sajnáltam azt a kicsit...
Vendég
 


Tründike!

Ok! :) Várlak titeket!

Lányok! Még valakinek nem jó?

Kép
jaffa4
 
 


na autónk nincs, a tömegközlekedés meg nem alkalmazkodik a napirendünkhöz. Gyalog meg nagyon időben kéne elindulnunk.
Megyek szalad a lakás.... :shock: , megpróbálom utolérni.

KépKép
bende
 
 


Bende!

Megyek be a városba a Miluval 11 után. Ha a gyerekülést be lehet rakni a kocsimba, akkor szívesen elhozlak titeket, meg vissza is viszlek, mert akkor is megyek a városba.

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa!

Mikor érsz be a városba????

KépKép
bende
 
 


Bende! privi ment!

Kép
jaffa4
 
 


Lányok! Kismamának bealudt a Manócskája nemrég, így azt mondta nem készül el időben, így van egy hely a kocsiba ha valakit érdekel egy fuvar a ringatóra. Nehogy ezen múljon :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


helló csajok, mizu?
ez a borúúús idő....pfúúúúj...
norbi beteg nagyon :(:( fekszik, lázas...dögrováson van.


Emmuli változó. Éjszaka megint játszani akart, így szpoi után egy órába telt, míg újra elaludt. :shock: kicsit fáj megint a fejem.

csináljatok képeket a ringatón.

jaffa: ne aggódj, a házasságotok működni fog! Okos a párod, ő is odafigyel szerintem.

winchi: sajnálom, hogy Matyi Maci is nyügös:(

ennyire megviseli a bébiket ez a fosandér idő...szörnyűűű....

mancsa: király, hogy dorka így is alszik :D jó neked:)

trundike: kondi??? mesélj!

anyany: örülök, hogy megoldódni látszik a kiütés, és nagyon szép a virág.

naspi: azt nem is mondtam, hogy emma plédjei közül a vastag sétisek most vannak mosásba...mert azok is fostosak lettek....nálunk az egész lakás tele van fostos, ázós cuccokkal:)

szösz: hogy telnek a napoK?
na puszi mindenkinek.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Komolyan mondom elegem van ebből az időből.... Matyi amíg toltam a fenekét elvolt, aludt kicsit, nézelődött sokat, itthon is elvolt kb 3/4 órát aztán szopi és 5 perc után minden hiszti kezdődött előlről :cry: Úgyhogy ismét a friss levegőn landolt a fiatalúr, az ágyába esélytelen hogy aludjon délután.
Nekem meg össze kéne kapnom a lakást, mert anyuék jönnek hétvégén meg lehet hogy anyósomék is. De annyira nincs kedvem, mosogatni, felmosni pedig kéne....

KépKép
winchi
 
 


Érdekesség.. a bifidusz eszenziszről...ha valakit érdekel.

Brit és amerikai tudósok egymástól függetlenül jutottak arra az eredményre,
hogy a Danone termékeiben található Bifidusz eszenzisz függőséget okoz. Négy
hét folyamatos fogyasztás után a Bifiduszos joghurt elhagyása -főleg a
gyermekekre, öregkorúakra és legyengült szervezetűekre nézve- akár halálos
eredménnyel is járhat.
Először egy baltimore-is gyermekorvos figyelt fel rá, hogy hirtelen sok kis
betege lesz. Először influenzára gyanakodott, de később a gyermekek
hallucinálni kezdtek, depresszióba estek, elvonási tünetekkel küzdöttek. Sok
kutatás után derítette csak ki, hogy egy franciaországi fuvarossztrájk miatt
a Bifiduszos joghurtot szállító kamionok nem jutottak el időben a
baltimore-i boltokba, így jutott eszébe, hogy alighanem a Bifiduszos
joghurt, illetve annak hiánya lehet a baj okozója.

A National Healthcare kutatói patkánykísérletek során kizárólag Bifiduszos
joghurtot etettek az egerekkel. Amikor a joghurt adagolását teljesen
abbahagyták, az egerek idővel láthatóan egyre idegesebbek lettek, kis
mancsukat könyörögve nyújtogatták a Bifiduszos tálka felé. Négy hét után már
egy patkány sem volt közülük életben. EZ BIZONYÍTÉK! arra, hogy nemcsak a
cigaretta- és kólagyárak, hanem már a tejipar is függőség létrehozásával
kényszerít bennünket az ő termékeinek fogyasztására!
Azt is bebizonyították, hogy a Bifiduszt E3423-mal, E3.14-gyel és E666-tal
stabilizálják és színezik, mert egyébként csak marhavérből és -nyálból
készített táptalajon lehet tenyészteni! EZEK TÉNYEK!

KépKép
winchi
 
 


Itt ülök már több mint egy órája és csak néhány dolgot tettem:
- Beszéltem volt kolléganőmmel, tök jó volt
- Felhívtam a 14 hetes pocis barátnőmet aki majdnem elvetélt 12 hetesen, szerencsére minden ok tegnap volt UH-n
- Néha kilesek Matykóra aki édesen alszik, mintha nem is a visítós kisfiam lenne
- Bekapcsoltam a tévét, kezdődik a Szívek szállodája :D
- és eme nehéz tevékenységek közepette megettem a heti zacskó chipsemet :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Nahát mindenki elringatta magát? :D

A lényeget az előbb elfelejtettem: Bius boldog négy hónaposságot!!!! :lol:

Milyen volt a Ringató?

Én felpörögtem szerencsére egy csomó mindent megcsináltam, még a rakott káposzta is félig kész holnap csak a sütőbe kell bedobnom

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Lányok milyen volt a Ringató? Végülis hárman voltatok? Nekünk sajnos most kimaradt.

Lara: Az jó, hogy Neked azt mondták, hogy nem kevés a 400, nekem azt mondták kevés. Végülis úgy etetem, mint eddig, csak most megint mérlegelek egy pár napig. Ha megvan nagyjából a napi adag, akkor nem idegesítem magam, csak azért nem hízik, amiért én sem. Végülis jókedvű, sokat mosolyog, mondjuk mostanában sokat nyűgös is, de hát olvasom, hogy minden baba! Hannus meg milyen kis ügyes, hogy már érdeklődik a konyha iránt. Nálunk sajnos olyan pici a konyha, hogy nem nagyon tudom kivinni a manót, mikor főzök.

Ancsi: utólag kívánok boldog 7 hónaposságot!

Jaffa: örülök, hogy Férjed marad.

Anyany: Szép virágot kaptál. Zsófi javult már?

Trundike: Melyik bölcsibe irattad be Biust? És mikortól gondoltad, hogy bölcsibe adod?

Mancsa: De jó kép! Jó nagy hóembereket építettetek! :)

Ma napközben alig aludt Réka. Nem tudom hogyan tudnám elaltatni. A szemein látszik, hogy nagyon álmos, viszont semmi pénzért nem csukja be őket. Így viszont estére már annyira fáradt, hogy fürdés után alig van ereje enni, evés közben elalszik, így aztán keveset eszik, így aztán éjszaka megéhezik, és kelünk, és után megint nem akar aludni! Ez így megy már legalább 3 napja. :cry:

Valaki otthon van adóbevallás terén?

Sparos gyűjthető matricából van valakinek 5 db felesleges?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Trundike: Biusnak boldog 4 hónapos fordulót!!! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Winchi: Ügyes vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál, én egész nap nem szedtem össze magam. :oops:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz:Írd meg a címed privibe küldök neked pontot.Csak 5 db kell?
Vendég
 


Lara: privi ment :wink:
Ja, még neked akartam írni, jól néz ki a csopaki strand. Utoljára kisgyerekként voltam ott, de majd lehet nyáron megnézzük. Mi is szokszor lemegyünk 1 napra a balcsira, bár így Manóval még nem tudom hogy lesz, de majd egyszer összeszervezzük, ok?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Szösz:Tényleg nagyon jó a csopaki strand a hátránya hogy sokan vannak.Szerencsém van a Hannussal mert mindenhol tud aludni igy szerintem majd nem lesz gond a strandolással.Ok akkor majd egyeztetünk :D :D :D
Szerintem ha jókedvü Réka akkor bizti nem éhes.
Nálunk is pici a konyha épp hogy elfért a játszószőnyeg.Akkor hétfön feladom a pontokat, ha használtok pampers pelust akkor küldök ahhoz is kupont ha kell.

Biusnak boldog hófordulót :D :D :D :D :D
Meséljetek milyen volt a ringató??????????

Mancsa:Nagyon édesek a gyerekek :D :D :D

Anyany:Remélem elmúlik hamar Zsófinak az a pirosság.

Bende:Remélem kicsit Após azért majd átengedi nektek a nyaralót.
Mi úgy szoktuk hogy megpróbálunk minden hónapba félre tenni a nyaraláshoz ,de nem mindig sikerül :oops: igy meg hogy kaptam üdülési csekket is igy el tudunk menni.(valószinű jövöre már az se lesz :evil: )

Winchi:Néha nekem sincs kedvem semmihez már 2 napja halogattam a vasalást de ma már kivasaltam :oops: Érdekes ez a bifidusz lassan már semmit nem szabad enni?

Gégéé:Jobbulást a párodnak!!Remélem hamar meggyógyul.
Vendég
 


Boldog hófordulót Biusnak!

Köszönjük a dicsiket, bazi nagy a telkünk, azért lettek ekkora hóemberek, pedig csak keresztbe gurítottuk a szomszédig, meg vissza. Levi 4-et akart, de lebeszéltük hogy elég csak neki meg Dorkának.
Dorka imádja ezt a könyvet és folyton ráhúzza a karjára.
Du 1 órát szánkóztam a fiammal, nagyon élveztük. Két 4.-es fiú volt még ott bobokkal, folyton vitték Levi szánkóját ő meg bobozott. Amíg csak szánkóztunk mindig húztam felfelé. Mikor egyedül ment megvárta a fiúkat, odaadta nekik a bobot és közölte: nem bánom ha viszed helyettem. Később már ők csúszkáltak Levivel szánkóval és visszahúzták. Kicsit a háttérbe húzódtam, olyan ügyesen barátkoztak. A két srác utána elkísért minket hazáig ( fél utca) utána ültek csak bicóra. Tetszett nekik a szánkónk, jól csúszik ( még anyósomé volt gyerekkorában). Kölyköm meg tök lelkesen újságolta mindenkinek, hogy nagyfiúkkal szánkózott.

Milyen volt a ringató? De jó, hogy összejártok!

Szösz: nálunk is van így, hogy álmos de nem alszik el, ilyenkor túlfárad és sokkal rosszabbul alszik, mikor végre beájul.

Winchi: régebben hallottam már, hogy nagyon szidják a danone-t, de nem tudtam miért. Eléggé érdekes. Pedig mi azt szoktuk venni, jó az ára és finom is. Levinek most az almás-fahéjas a kedvence, nekem a málnás.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?