Sziasztok!
A
talit én biztos kihagyom, pár napja megfázásos jellegű tüneteim vannak, nem vészes, csak az orrom folyik kicsit és fáj a torkom, de nem merek ebben az influenzajárványos időben kimenni. De tavasszal mindenképp benevezek majd, mindenesetre, előre is jó talit mindenkinek, aki megy!!! És csináljatok fotókat!
LKata - de cuki Norbika, az a fekete satyis kép nagyon bejött
Szupi a kiscipője is
Hozzátápival kapcsolatban sajna nem tudok segíteni, nem értek hozzá (egyelőre)
Marek - nem semmi étvágya van lányodnak
A tej miatt ne aggódj, az tök jó, hogy ekkora kaját után még tudsz fejni, én pl. este, amikor Lotti eszik utoljára, már nem tudok fejni szinte semmit, kb. 20 ml-t max., úgyhogy mostanság már nem is fejek.
Adri - sajnálom, hogy nem passzol a gyerekülés
Én egyelőre nem tenném be a babát a leírásnak nem megfelelően, ha még nincs 9 kiló
A babakocsi nagyon jó, én is szemezgettem már ezzel, hogy majd valamikor később veszünk egy ilyet, amikor Lottika már ül és nézelődik séta közben!
Amúgy nekem ez tetszik, persze a dizájn miatt
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Iwiw klub - pl. lehetne egy Babanet klub vagy hasonló, én is benne vagyok, MSN-ben nem tudok, mert nekem Skype-om van
Bettyna - gratula Szabi babának a lábeléréshez!!! Lottika még nem fogta meg, én szoktam neki tologatni felfelé, nézi eléggé idegenkedve, szerintem nem tudja, hogy ez hozzá tartozik
Timi - én úgy tudom, hogy 4 hós ugrás nincs, 3 hónaposan van egy fejlődési ugrás és utána 6 hónaposan, lehet, hogy front vagy egyszerűen csak éhesebb vagy oda akar bújni anyához
Nyugtonmalac - Bori bubizik
Nagyon aranyosak a videók!!! Bori első falatkája, egyem meg és ahogy Lilike a háttérben mondja, hogy ízlik neki, nagyon cuki!!!!!!!!!!!!! Párommal együtt néztük, nagyon odavolt, de főleg Liliért, mindig mutatom a képeket róla, amiket felteszel és mindig mondja, hogy gyönyörű a kiscsaj
Bangham - maharadzsa
Cuki!
Sajnálom a rossz éjszakákat!
Éva - nem ismerem a Rácz Zsuzsát, akit írtál. Discoba nem jártam Békáson, mi ált. a SOTE-ra jártunk dizsibe anno
Anyukámék még Békáson laknak, most is megyünk szombaton hozzájuk. Szerettem ott lakni, bár panel 8. emelet, de jó közel van minden, Duna-part, Omszki tó, HÉV-vel minden elérhető hamar.
Zsuzsu - nekünk is volt már ilyen pelenkabalesetünk!!! Az nagyon gáz, amikor a gyerek a háta közepéig szaros
Mi megvagyunk, ma is hajnali 1 óra 30-kor kelt Lotti, viszont nem kaptam ki az ágyból és vittem etetni, hanem cumit adtam neki és láss csodát, 2 perc alatt visszaaludt. Aztán 5-kor kelt enni, akkor már nem győzte meg a cumcum, utána aludt még fél 8-ig. Evett és most is alszik.
Voltunk Tescoban, nagyon cuki rucikat vettünk Lottinak, Cherokee, 5 db-os szett egész jó áron, érdemes megnézni, vettünk rugit is, több bodyt, mert már nem épp kényelmes a 62-es méret.
Hétvégén meg családlátogatás mindkét nap
Asszem az etetőszékekből a Per Perego tetszik a legjobban, csak nem tudom, megéri-e újonnan venni? Talán nézzem meg a vaterán?
Na mentem, egy kép búcsúzóul:
kaja után úgy be tud aludni, olyan, mint egy igazi angyalka