Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, de a költözés meg a sorozatos betegeskedés kicsit elvronta a figyelmem minden másról. Teo végre jól van, én meg már megint beleestem valami köhögős nyavajába, és csak reménykedem, hogy nem fertőzöm vissza. A lakás dobozokban, szombaton már véglegesen itthagyjuk Pestet. Bárcsak már az új lakásba költözhetnénk, de az még jó pár hónap lesz, mire elkészül. No nembaj, ezt már fél lábon is kibírjuk.
Hú, próbáltam visszakövetni az aktivitásotokat
Édesek vagyok, hogy nem feledkeztetek meg rólam
Hani, én is gratulálok a kisfiúhoz, és üdvözlöm a régi új visszatérőket.
Igazatok van, ezek a nyomorult terhességi csíkok valóban csak alkat kérdése, és szerintem édes mindegy mivel kened. Lehet az disznózsír is, ha nem vagy rá hajlamos. Nekem pár darab ami van a csípőmön meg a mellemen, korai tini koromban szereztem, mikor elkezdtem nőni. azt hittem a terhesség alatt annyi is lesz nekem, ehhez képest egyetlen helyen sem ment szét a bőröm. Mondjuk összesen csak 7 kilót híztam, (végig sportoltam és nagyon vigyáztam az evéssel) de a 158 centimhez ez sem volt kevés. De legalább nem kellett terhesruhára költenem
A barátnőm 24 kilót hízott és szintén egy csík sem volt rajta...jah és nem kente az ég világon semmivel! Én még Niveát használtam hellyel-közzel. Szóval szerintem felesleges csodaszereket venni, mert nem ettől függ.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni. Semmilyen infóm nincs a gyöngyösi gyermekorvosokról, viszont az ottani egészségügyi állapotokról annál több, és nem túl pozitív. Itt Pesten egy szuper doktornénink van, tündéri aranyos és körültekintő. Mondjatok véleményt a gyöngyösi dokikról, kihez vigyem át Teot, aki emberileg és szakmailag is toppon van.
Köszi