Sziasztok, lányok!
Már megint jó rég írtam, de olvasni mindig tudok. Leülünk Kevinnel (meg ugye a kávéval
) és az ál-billentyűzetet püföli, amíg én olvasok. Sajna ezzel a módszerrel írni nem lehet...
Esténként meg ált. sportolok, utána meg eldőlök, ma is azért tudok jönni, mert voltam stepaerobicon az A1-ben. Ez volt az első óra, amikor 1x sem kellett kimennem Kevinhez! Olyan jó volt!
Mindenekelőtt minden szülinaposnak Boldog Első Szülinapot, bizti kihagynék valakit, nem részletezem
És minden kép nagyon édibéni, cukorfalat kölykeink vannak, na!
Hastémáról mesélhetnék. Nagy is, löttyedt is, csíkos-repedt is. Egyszer rendezhetnénk csúnyahas-versenyt, legalább valamiben legjobb lennék
Klár
Asszem, még nem írtam, hogy állati jók a magadvarrta cumók!
És kérem szépen, mi ez a nega hangvétel?! Nem ezt szoktuk meg tőled!!
Kép
Gombóc
Én betervezem a Margitszigetet! Tökjó lenne. Persze csak ha normális idő lesz, pl a mai nem volt az
De ha nem esik, nem fúj, és nincs mínusz, szerintem megyünk.
Beu,
Helikoffer nekem is nagyon tecc. Amúgy felhívtam az újpesti zenebölcsit, amit javasoltál, jövő csütörtökön teszünk egy próbát. Minden csüt. 10kor van, 400,-/alk, kb fél óra, majd beszámolok.Ma barinőmnél Kevin lelkesen hallgatta a zongorajátékot, meg püfölte is a hangszert, hátha van vmi zenei vénája. (Lehet, hogy nem én vagyok az anyja???
)
Toffi,
Hogyhogy fázol? Nálunk minden fűtőtest nullán van (kivéve Kevin szobáját este-éjjel) de a csövek fűtenek annyira, hogy én póló-gatya, Kevin meg body-harisnya kombóban nem fázik.
Szélső kéró?
Nálunk csupa jó dolog történik: Kevin BÁRMIT megeszik, ami felnőttkaja (passzírozott borsóleves, paprikás krumpli krumplija, zöldséges rizs, stb) csak ne bébitáp legyen, abból csak és kizárólagédes-gyümiset eszik, 4-5 hósoknak valót, a nagyobbaknak készült pici darabosoktól öklendezik. Bezzeg a rizs nem darabos neki
Az utóbbi időben nagyrészt 8-5-ig alszik, (ritkán 1x ébred) asszem nem állítom őt át (csak az órát
) és így 9-6-ig már egész barátian hangzik
Mondjuk nappal katasztrófa, nem lehet vele játszani se, egyből mászik rám, jön mindenhova utánam, és rángatja a gatyám szárát, hogy vegyem fel. Szerintem szepszorong, meddig tart ez? Elég őrjítő.
Ja, és a neurodokinéni, akinél a 7en voltunk kontrollon, el volt ragadtatva, hogy tapsizik, és pápát int,(mindkettőt bemutatta neki
) és nagyon dícsérte, hogy értelmileg milyen fejlett, és hát szerencsére testileg is a "korának megfelelő érettségűnek" találta
Remélem, tudok még jönni, férjemre rájött a víkendtelek-nézhetnék, holnap utazunk az Isten háta mögé Zalába vmi parasztházat megnézni, vasárnap meg valami horgásztelket akar megmutatni, közben kéne tornázni, főzni... azért remélem, legalább 1x tudok írni is a 7végén.
tsók,
Elli
A héten egyfolytában csavarogtunk:
A gimis barinőm ikreivel: (plusz bébiszityó)
És egy másik barinőm kislányával: (a rózsaszín ujjú pulcsi KÖLCSÖN van!!!
)
Ez meg egy "vegyél fel!-fej"